بازگشت   تنیس تاکرز > تورنمنت های گذشته > آرشـیـو فصلهای گذشته > آرشیو فصل 2011 > تورنمنتهای مردان > آزاد امریکا (US Open)

آزاد امریکا (US Open)

7-20 شهریور - نیویورک، امریکا

موضوع بسته شد

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 09-13-2011, 09:32 PM   #571
Mohammad
Tech Support

آواتار Mohammad

پستها: 3,759
سپاس: 22,285
در 3,465 پست 31,086 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Afshin نمایش پست ها
آقاجون قبلا هم گفتم همین که شما تنیس رو بخاطرخود تنیس میبینی واسه کل جامعه ی تنیس ایران کفایت میکنه . دلیل نداره توی هرپست و جملت این رو تکرار کنی و بدون هیچ دلیلی به دیگران توهین کنی و خودت رو عقل کل جلوه بدی ، باورکن اگه این کار رو نکنی کسی به همون 2 سلول خاکستری مغزت شک نمیکنه .
ازالان به بعد ، کل اهالی تنیس تاکرز بدونن این آقا ممدخیلی خفنه ، تنیس رو درست میبنیه نه مثل من و شما فقط به خاطر یه بازیکن ... تو هر زمینه ای از همه ی ماها بیشتر میفهمه ... حتی اگه به این جملات اعتقاد ندارید چند بار این جملات رو برای ممد تکرار کنید که دیگه توی هر
پستش یه قسمت رو برای توهین به شعور دیگران و عقل کل جلوه دادن خودش رزرو نکنه.اینجوری وقت خودش و ما هم کمتر تلف میشه .
اولا شماها خودتون گفتید راجر بره ما دیگه تنیس نگاه نمیکنیم. پس نیازی نیست که به من بگم شماها چقدر دنبال تنیسید یا دنبال یه نفر هستید. من اصلا تو پستم حرفی از خودم نزدم، دوست عزیز.
Mohammad آنلاین نیست.  
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-13-2011, 09:34 PM   #572
Mohammad
Tech Support

آواتار Mohammad

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Nima93 نمایش پست ها
1-كسي نگفت مصدوم شده و برد.مصدوم نشده بود و تمارض مي كرد.

2-چه تاكتيك كثيفي.چرا بقيه بازيكنا ازين تاكتيك استفاده نمي كنن؟

3-امثال پتشنر يعني كي؟اينا كيا هستن كه لياقت بردن رافا رو ندارن؟مي شه بگي؟معيارت در اين زمينه چيه؟
مثلا چون راجر تو پاريس 2009 به بنتو باخت به نظر شما اون 16 تا گرنداسلمش زير سوال رفته؟
يا اگه رافا يه ست به لورنزي تو رم امسال داد ديگه تو خاك رس اعتبار نداره؟

4-خب يعني چون مي تونسته مديكال بگيره و درنهايت پيروز مسابقه بشه لياقتشو ثابت كرده؟يعني خودت يه جوري داري ميگي مصدوم نبوده ولي با گرفتن مديكال لياقتشو ثابت كرده كه مي تونه با هر راهي برنده بازي بشه.
تو زندگي اين مهم نيست كه چه كارايي مي توني انجام بدي.مهم اينه كه چه كارايي مي كني.اينه كه تفاوت بين آدما رو نشون ميده.
مثلا من و شما هم ميتونيم بريم دزدي كنيم،ولي اين كارو در شان خودمون نمي بينيم و شخصيت دزدا رو پايين مي دونيم.

پ.ن:رافا يه ست خشك و خالي به پتشنر نباخت.2-1 ازش عقب بود.از هاسه هم 2-1 عقب بود.پس چه طوري ميگي پيروزياي رافا از لياقت خودشه ولي ست گرفتن پتشنر و امثالش از لياقت نداشتن اوناست؟
رافا قبل از کانادا به خاطر همون مصدومیت پاشنه خیلی دیرتر تمرین شروع کرد، عذرخواهی میکنم که شما و بقیه دوستانتون رو در جریان مراحل مداوای پزشکی قرار نداده.
Mohammad آنلاین نیست.  
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-13-2011, 09:51 PM   #573
AndreS
Former Staff

آواتار AndreS

پستها: 917
سپاس: 20,118
در 924 پست 8,834 بار سپاسگزاری شده

چه زود گذشت این فصل . آخرین گرند هم به پایان رسید
این فینال رو واقعا دوس داشتم و از دیدنش لذت بردم با این که تنیسور مورد علاقم فینالیست نبود
تقابل رافا و نواک آماده جذاب بود . اون فورهند های مرگبار از رافا ریترن ها و بکهند های خیره کننده نواک جنگندگی دوبازیکن و....

ست سوم : چیزی که رافا بهش احتیاج داشت تو این ست سرو خوب و بکهند کراس با پیس و عمق مناسب بود . توی دو ست اول از زدن این ضربه ترس داشت چندباری هم که زد اما چندان تعریفی نداشت . نواک انقدر با بکهند رافا کار کرد تو ست اول و دوم که رافا دیگه از زدن هیچ ضربه ای با بکهندش هراس نداشت .
نواک هم فقط و فقط به سرو احتیاج داشت با توجه به مصدومیتی که براش پیش اومد و خستگی توی چهرش درصد فرست سرویسش تا حد قابل توجهی پایین اومد و این واسش مشکل ساز شد .
فینال رو با سامان دیدم ست سوم استرسش صد چندان شده بود فکر میکرد اگه ببره این ست رو میتونه به بازی برگرده چون عالی بود رافا . اما ست چهارم از لحاظ بدنی تحلیل رفت . (شاید من هم فکر نمیکردم اینجور شه . یه زمانی رافا 8-9 ساعت تو دو روز بازی میکرد عین خیالشم نبود اما واقعا 25 سالگی یعنی...!!!)

=====
از نیمه نهایی که هیچ نگم بهتره !
تنها چیزی که ناراحتی و افسردگی من رو بعد از اون نیمه نهایی و برد ما وراء الطبیعه نواک التیام بخشید وقتی بود که نواک ست سوم برای قهرمانی سرویس میزد - تو ذهنم صحنه هایی رو میدیدم که نواک چجور شادی میکنه و جشن قهرمانیشو بعد از بردن راجر گرفت اون رقص هاو.....
افتخار میکنم که قطره ای از دریای بیکران هوادارانت هستم ای مرد تمام نشدنی
AndreS آنلاین نیست.  
23 کاربر زیر از شما کاربر گرامی AndreS به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-13-2011, 09:56 PM   #574
Nima93
Roger's Fan

آواتار Nima93

پستها: 1,051
سپاس: 20,047
در 1,047 پست 14,527 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mohammad نمایش پست ها
رافا قبل از کانادا به خاطر همون مصدومیت پاشنه خیلی دیرتر تمرین شروع کرد، عذرخواهی میکنم که شما و بقیه دوستانتون رو در جریان مراحل مداوای پزشکی قرار نداده.
محمد جان سال 2010 رو گفتم من.نه امسال.
Nima93 آنلاین نیست.  
2 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nima93 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-13-2011, 09:57 PM   #575
Mohammad
Tech Support

آواتار Mohammad

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ahoura_RF_Masha نمایش پست ها
ممد جان همه ي اين حرفا درست . من اصلا در حدي نيستم كه بخوام با شما بحث كنم. ولي فقط يه سوال دارم. شما كه دنبال تنيس زيبايي و تنيس رو به خاطر زيباييش ميبيني. چرا نادال رو بيشتر از راجر دوست داري؟ آيا به نظر شما نادال زيبا تر از راجر بازي مي كنه كه طرفدارش شدي؟ ديشب نادال هر وقت ميومد رو تور خراب مي كرد. من واقعا مونده بودم چطوريه كه يه بازيكن با اون همه طرفدار و محبوبيت نمي تونه چهار تا توپ ساده رو روي تور تبديل به امتياز كنه. بكهندشم كه فقط رد مي شد. سرويس هم كه مثل هميشه كيفيت پاييني داشت. تنها چيزي كه نميشه ازش گذشت يه فورهند بود كه واقعا در حد عالي بود. واقعا كسي كه دنبال تنيس زيباست چطور ميتونه نادال رو از راجر بيشتر دوست داشته باشه؟
چهار تا توپ ساده رو روي تور تبديل به امتياز كنه؟
داری در مورد شاراپووا صحبت میکنی یا رافا؟
آمار 76% ش در تور چیز دیگه ای میگه. شما مطمئنا بازی رو اصلا ندیدی وگرنه این حرف رو نمیزدید. رافا معمولا کم میاد روی تور ولی همیشه آمار خوبی در این قسمت ارائه داده.
دوست داشتن ربطی به نوع بازی نداره، مثلا من طرفدار تیم ملی آرژانیتم ولی قبول دارم برزیل زیباتر بازی میکنه، فدرر هم بارها گفتم از نظر من زیباترین بازی تنیس رو انجام میده بازیش رو هم خیلی دوست دارم ولی از خودش خوشم نمیاد. ضمنا از نظر من رافا هم زیبا بازی میکنه، تائید فدرر حتما نباید منتهی به نفی رافا بشه یا بالعکس.
Mohammad آنلاین نیست.  
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-13-2011, 09:58 PM   #576
Alireza Murray
Murray's Fan

آواتار Alireza Murray

پستها: 1,274
سپاس: 6,455
در 1,271 پست 10,081 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Andy Murray

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mohammad نمایش پست ها
حالا که بحث مصدومیت شد اندی تو مونت کارلو مصدوم بود باخت تو رولند مصدوم بود باخت توی ویمبلدون کمی شکمش مشکل داشت و توی همین یو اس کمرش دچار مشکل شده بود از این اتفاقات توی تنیس میفته دیگه
Alireza Murray آنلاین نیست.  
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Alireza Murray به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-13-2011, 10:01 PM   #577
Mohammad
Tech Support

آواتار Mohammad

نقل قول:
محمد جان سال 2010 رو گفتم من.نه امسال.
رافا هیچ وقت هدفش ضربه زدن به حریف نیست، قبلا هم گفتم تاخیرش در سرویس و ... به دلیل وسواسهای فراوانش به طور قطع تاثیر غیر مستقیم رو حریفش داره. ولی از عمد نیست.
آدمی که خودش توپهای مشکوک حریفهاش رو میره چک میکنه، چه نیازی به این کارها داره.
وقت پزشکی هم قانونیه دوست داره وقتی دردی چیزی داره مداوا بشه که بهتر بازی کنه.
پارسال هم رافا بعد از ویمبلدون دوباره تزریق کرد، حتما باید جز به جز مراحلشو به شما بگه که راضی بشی؟
Mohammad آنلاین نیست.  
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-13-2011, 10:04 PM   #578
koury
Administrators

آواتار koury

پستها: 3,387
سپاس: 16,337
در 3,243 پست 25,305 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نادال،رادیک،نواک،فیش، جینپری،موری،گاسکه، گونزالس،روبردو،هاس،فررو،مویا ورداسکو،نلبندیان، باقداتیس،گولبیس، کیم،ووزنیاکی، گورجس،سیبولکوا ،سورانا،ماریا،وی

نقل قول:
1-كسي نگفت مصدوم شده و برد.مصدوم نشده بود و تمارض مي كرد.

2-چه تاكتيك كثيفي.چرا بقيه بازيكنا ازين تاكتيك استفاده نمي كنن؟

3-امثال پتشنر يعني كي؟اينا كيا هستن كه لياقت بردن رافا رو ندارن؟مي شه بگي؟معيارت در اين زمينه چيه؟
مثلا چون راجر تو پاريس 2009 به بنتو باخت به نظر شما اون 16 تا گرنداسلمش زير سوال رفته؟
يا اگه رافا يه ست به لورنزي تو رم امسال داد ديگه تو خاك رس اعتبار نداره؟

4-خب يعني چون مي تونسته مديكال بگيره و درنهايت پيروز مسابقه بشه لياقتشو ثابت كرده؟يعني خودت يه جوري داري ميگي مصدوم نبوده ولي با گرفتن مديكال لياقتشو ثابت كرده كه مي تونه با هر راهي برنده بازي بشه.
تو زندگي اين مهم نيست كه چه كارايي مي توني انجام بدي.مهم اينه كه چه كارايي مي كني.اينه كه تفاوت بين آدما رو نشون ميده.
مثلا من و شما هم ميتونيم بريم دزدي كنيم،ولي اين كارو در شان خودمون نمي بينيم و شخصيت دزدا رو پايين مي دونيم.

پ.ن:رافا يه ست خشك و خالي به پتشنر نباخت.2-1 ازش عقب بود.از هاسه هم 2-1 عقب بود.پس چه طوري ميگي پيروزياي رافا از لياقت خودشه ولي ست گرفتن پتشنر و امثالش از لياقت نداشتن اوناست؟

اولا شما از خودت نمیتونی نظر بدی اگه مدرکی داری که مصدوم نبوده بیا رو کن تا ما هم بفهمیم رافا چه جنایت بزرگی مرتکب شده!! اگه مدرک نداری پس الکی وصله نچسبون ما هم میتونیم بگیم راجر سال ۲۰۰۸ مونو نداشته یا سال ۲۰۰۵ کمرش و پشتش مصدوم نبوده!!

بقیه بازیکنا منظورت فدرره؟؟ چون نواک و سودرلینگ و موری و صد ها تنیسور دیگه در این شرایط از مدیکال تایم اوت استفاده می کنن... این یه اپیدمی شده... فدررم کم تاکتیک کثیف جنگ روحی روانی راه انداختن نداره که از این کارم کثیف تره!!

شما قسمتی که گفتم کسی لیاقت بردن رافا رو نداره برا من روشن کن تا بگم کیا هستن!!؟ اگه قرار باشه هر ننه قمری بیاد رافا و راجر رو ببره که اینا بهترین های تاریخ نمیشن!! رافام به مولر باخته که شاید از بنه تو هم بدتر باشه... ولی کی باخته و تحت چه شرایطی؟ وقتی رافا تنیسش به اوج رسید مثل فدرر دیگه قرار نیست به هر کسی ببازه!! فدرر قبل از اسطوره شدنش به هر کسی میباخت مثل رافا و نواک و ... که قبل از اوج تنیسشون میباختن...مهم اینه که نبازی حالا یه ست بردن نشان از لیاقت لورنزی و ... نیست! بازی فوق العاده بد رافا هم دخیل بود...

رافا موقعی لیاقتش رو ثابت می کنه که بازی باخته رو میبره و در نهایت قهرمان میشه!! نوله تو بازی با دادیج تو استرالیا یه همچین شرایطی داشت و مدیکال گرفت... پس لیاقت بردن استرالیا رو نداشته دیگه!؟

تفاوت بین آدما که شما گفتی هم ربطی به تنیس نداره یه قانون نانوشته ی زندگیه!! یعنی چی؟ الان پتشنر ارزشش بیشتر از رافاس با این تفاسیر؟؟ شما اول مشخص کن منظورت چیه بعد سر جملات فلسفی با هم کنار میایم!!!

در مورد پی نوشتت هم رو این حساب میگم که مهم بردن بازیه نه ست گرفتن!! ۵۰ سال دیگه کسی اصلا یادش می افته هاسه دو ست از رافا گرفت؟؟ چی مهمه؟؟ اینکه رافا اون بازی رو برد و رفت فهرمان ویمبی شد...
koury آنلاین نیست.  
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی koury به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-13-2011, 10:04 PM   #579
Mohammad
Tech Support

آواتار Mohammad

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Alireza Murray نمایش پست ها
حالا که بحث مصدومیت شد اندی تو مونت کارلو مصدوم بود باخت تو رولند مصدوم بود باخت توی ویمبلدون کمی شکمش مشکل داشت و توی همین یو اس کمرش دچار مشکل شده بود از این اتفاقات توی تنیس میفته دیگه
بله تو مونته کارلو که دیر هم اومد اصلا به بازی، کسی چیزی گفت؟ پست من بعد از بازی هم هست، گله ای کردم؟ این شمائید که فقط دنبال بهانه اید.
رافا به دلیل ژنتیک و نوع بازیش هر دلیل دیگه ای زیاد مصدوم میشه، این حقیقته چه شما خوشتون بیاد چه نیاد. اندی هم درسته خیلی مشکل داره. که چی؟ کسی چیزی گفت یا برد و باختش رو لوث کرد؟
Mohammad آنلاین نیست.  
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-13-2011, 10:06 PM   #580
koury
Administrators

آواتار koury

پستها: 3,387
سپاس: 16,337
در 3,243 پست 25,305 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نادال،رادیک،نواک،فیش، جینپری،موری،گاسکه، گونزالس،روبردو،هاس،فررو،مویا ورداسکو،نلبندیان، باقداتیس،گولبیس، کیم،ووزنیاکی، گورجس،سیبولکوا ،سورانا،ماریا،وی

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Alireza Murray نمایش پست ها
من همیشه در تعجب موندم چرا همیشه وقتی میفته عقب یا حس میکنه ممکنه ببازه MTO میگیره
برا این که وقتی داره میبره لابد سر حال و سالمه که نیازی به مدیکال تایم اوت گرفتن نداره دیگه!!

وقتی حس می کنه ممکنه ببازه که احساس درد یا مصدومیت می کنه... چیز عجیب و غیر قابل هضمی نیست!!
koury آنلاین نیست.  
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی koury به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
موضوع بسته شد

برچسب ها
2011 , us open , آزاد آمریکا , گرند اسلم , یو اس اوپن

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)