|
آزاد امریکا (US Open) |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
![]() |
#1 | |
Senior Member
![]() تاریخ عضویت: Jan 2011
پستها: 505
سپاس: 0
در 511 پست 4,814 بار سپاسگزاری شده
|
![]() نقل قول:
![]() ![]() ![]() در مورد 6 باخت پیایپی رافا هم طرفدارای جوکویچ باید خوشحال باشند نه شمایی که تو این فصل 4 بار به نواک باختید و فقط یک بار بردید مثل اینکه دو سال پیایپی حذف در نیمه نهایی یو اس اپن به دست جوکویچ خیلی بهتون فشار آورده...دوستی دیشب میگفت که همه طرفدارای نادال نون به نرخ روز خور هستن...حالا که میبینم بعضی از طرفدارای راجر اینجوری هستند...حالا که نواک رو فرمه ناکامی های امسال راجر رو میخوان با طرفداری از نواک و دلخوش کردن به باختهای نادال روبروی جوکویچ فراموش کنند و خودشون رو گول بزنند من برای خود راجر عزیز و خیلی از طرفداراهاش احترام زیادی قائلم روی صحبتم با کسانی بود که "جوگیر" شدند... من نادال 100 بار دیگه هم به جوکویچ ببازه طرفدار نواک نمیشم و همیشه طرفدار با تعصب نادال باقی خواهم موند مثل خیلی از طرفداران فدرر نه نون به نرخ روز خور هستم و نه اینجوری میتونم ناکامی های تنیسور مورد علاقم رو توجیه کنم... قهرمانی نواک رو هم به "طرفداران واقعیش" تبریک میگم ![]() واقعا حقش بود..نامبر وانی هم شایستشه...رافا هم زورش رو زد..تا لحظه آخر هم جنگید اما زورش نرسید...شهامتش رو دارم بگم... حرفای دیشبم هم این حرفها رو نقض نمیکنه...ناراحتیم از عدم برنامه ریزی رافا و نبود گیم پلن مناسب برای شکست جوکویچ و همچنین داشتن مشکل روحی در دو ست اول مقابل جوکویچ بود...آمادگی بالا و شایستگی نواک رو زیر سوال نبردم در آخر اگه اینجوری میتونید خودتون رو گول بزنید و خوشحال باشید که خوش به حالتون...خوش باشید... |
|
![]() |
12 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mahmood به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#2 | |
Senior Member
پستها: 364
سپاس: 6,526
در 368 پست 4,053 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجر فدرر-نواك جكوويچ-کارولاین ووزنياكي-ماریا شاراپوا- انا ایوانوویچ- پترا كويتوا -برنارد تومیک-سمپراس-استوسر-رانویچ
|
![]() نقل قول:
ثانیا منم مث خیلی از هوادر های رافا که میگن از باخت فدرر در هر صورتی خوشحال میشن منم از باخت رافا خوشحال میشم این گناه؟چطور واسه خودتون با تعصب هستین ولی چون نوبت به ما طرفدرا های راجر میرسه میشیم بی تعصب و جوگیر ![]() کسی که فلسفش تو بازی بزن زیرشه معلومه که با باختش خوشحال میشم قابل توجه خیلی ها که به جنگندگی رافا اشاره میکنن. جنگندگی واسه این پسر=زدن زیرتوپ با قدرت 2 برابر |
|
![]() |
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی NimaRafi به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#3 | |
Senior Member
![]() تاریخ عضویت: Jan 2011
پستها: 505
سپاس: 0
در 511 پست 4,814 بار سپاسگزاری شده
|
![]() نقل قول:
جواب متلک رو با متلک میدن ناراحت میشی شروع نکن هر چی سکوت کردم و هیچی نگفتم فایده نداره مثل اینکه من گفتمم میگم برای خیلی از طرفدارهای راجر از جمله محمد رضا...افشین..امیر...نیما 93 و و و... احترام زیادی قائلم نه با فدرر مشکل دارم نه با طرفداراش قبول نداری از امیر عزیز(lord amir) بپرس که چطور با یکی از متعصب ترین طرفدارای فدرر دو سال بخش تنیس یک سایت رو مدیریت کردم بدون اینکه کوچکترین توهین یا ناراحتی پیش بیاد... اگه بعضی از طرفدارای نادال هم با باخت فدرر خوشحال میشن به من ربطی نداره... من کی گفتم خوشحالی شما گناهه؟! گفتم که برو برا خودت خوش باش... حتما شعورت در همین حده که به تنیسور مورد علاقه خیلی از کاربرای این سایت توهین میکنی و از تنیس همینقدر میفهمی که به کسی که 10 تا گرند و 19 تا مسترز گرفته و خود فدرر هم بارها ازش تعریف کرده میگی فقط بلده بکشه زیر توپ و فلسفه بازیش بزن زیرشه و جنگندگیش هم تو همین خلاصه میشه... از فدیم گفتن با کوجیکتر از خودت دهن به دهن نشو راست هم گفتن... ادامه ندیم بهتره...موفق باشی... |
|
![]() |
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mahmood به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#4 | |
Senior Member
پستها: 364
سپاس: 6,526
در 368 پست 4,053 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجر فدرر-نواك جكوويچ-کارولاین ووزنياكي-ماریا شاراپوا- انا ایوانوویچ- پترا كويتوا -برنارد تومیک-سمپراس-استوسر-رانویچ
|
![]() نقل قول:
شعور من به خودم مربوطه.توهینیم نکردم ولی اگه چیزی گفتم که ناراحت شدی عذر خواهی میکنم ![]() از صمیم قلب واسط آرزوی موفقیت میکنم |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Roger's Fan
پستها: 925
سپاس: 7,584
در 898 پست 7,203 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Only Roger Federer
|
![]()
منم قهرمانی نواک رو به همه طرفداراش تبریک میگم .
این نوله رو فقط یه نفر میتونه ببره که متاسفانه قدر ندونست تا پس از سالها از بردن یک گرند اسلم در سال محروم باشیم ![]() ولی نوله دیشب واقعا بینقص بود و خیلی راحت باید تو همون ست 3 بازی رو تموم میکرد . به قول رافا : This guy is doing unbelievable things
|
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
پستها: 254
سپاس: 1,870
در 225 پست 1,233 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: روجر فدرر- نواك جوكويچ -رافائل نادال دلپترو -اندي ماري -آندره آغاسي-ماريا شارپوا -كرولاين وزنوياكي-
|
![]()
برد نواك جوكويچ رو به همه هوادارنش و تنيس دوستان تبريك ميگم .دوست دارم تعداد هفته هاي صدر نشيني خودش رو تداوم ببخشه و به نصف تعداد هفته هاي صدر نشيني روجر برسونه. انشاءالله
|
![]() |
![]() |
#7 |
Murray's Fan
پستها: 1,274
سپاس: 6,455
در 1,271 پست 10,081 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Andy Murray
|
![]()
قهرمانی نواک رو به ارسام و Djoko ( اسمت یادم رفته
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Former Staff
|
![]() نقل قول:
![]() طرفدار هر کی هم هستم به خودم مربوطه اون موقع که من طرفدار نوواک بودم کجا بودی شما شما هم لازم نکرده طرفدار واقعی رو از غیر واقعی تشخیص بدی اینقدر از رافا کینه داری که پارسال یو اس اوپن رو برد گفتی امیدوارم اخریش باشه |
|
![]() |
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی davidbeckham به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#9 |
Former Staff
|
![]()
بعضی ها فکر میکنن چون الان نوواک رو فرمه طرفدارش شدم
ولی خیلی ها شاهدن از وقتی فدررو تو استرالیا برد طرفدارش شدم بعد هم گفتم یه روز رافا و توواک رنک 1و 2 میشن همه خندیدن نوواک بعد از تون چند بار به فدرر باخت ولی بازم طرفداریشو کردم همه گفتم خسته نمیشی هی کل کل میکنی بازم میبازه ولی من گفتم بالاخره حال فدررو میگیره که گرفت طرفدار یه تنیسور هم هستم یا 100 تا به خودم مربوطه |
![]() |
12 کاربر زیر از شما کاربر گرامی davidbeckham به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#10 | |
Senior Member
پستها: 317
سپاس: 14,435
در 311 پست 1,954 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Only Roger Federer
|
![]() نقل قول:
|
|
![]() |