|
آزاد امریکا (US Open) |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
![]() |
#1 |
Former Staff
|
![]()
من از نوواك مي ترسم خيلي خطرناك شده بر خلاف پارسال كه راجر نسبتا راحت نوواكو شكست داد اما امسال ديگه از اين خبرها نيست نوواك واسه راجر مشكل درست مي كنه. اما عظمت اسطوره بيشتر از اين حرفاست اميدوارم راجر به راحتي از سد نوواك رد بشه.
|
![]() |
![]() |
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Ahoura به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#2 |
Former Staff
|
![]()
دوستان اينا كي بودن در تيم راجر نشسته بودند. چقدر ادم جمع كرده بود. يكيش باباش بود يكيش مامانش بود يكيش ميركا بود يكيش پاول بود. بقيه كي بودن? خواهر راجرم بود من تا حالا قيافه خواهر راجرو نديدم خيلي دوست دارم ببينم چه شكليه.
|
![]() |
![]() |
2 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Ahoura به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#3 | |
Former Staff
|
![]() نقل قول:
![]() عکس مادر راجر و خواهرش(پشتی) بقیه هم Gavin Rossdale بود و همسرش!معمولا دوستای راجرمیان..چند سال پیش تایگر وودز میومد و به تشویق راجر میپرداخت.. |
|
![]() |
![]() |
12 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad Reza به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#4 | |
Xpelled Mentor
پستها: 10,227
سپاس: 35,479
در 11,020 پست 99,859 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Bryan Bros.
✔Sanaz Marand, Hingis, Evert, Black, Huber, Safina, Minella, Robson, Tsurenko, Bencic, Halep, Muguruza, Wozniacki, Siniakova, Diatchenko, Townsend, Gajdosova, Siegemund Pavlyuchenkova, Jovanovski, Gasparyan, Azarenka, Sharapova, Kirilenko, Rodionova, Lisicki, Shvedova, Goerges, Bacsinszky, Keys, Petkovic, Voegele, Rogers, Myskina, Svitolina, Makarova, Stosur, Mertens, Brengle, Strycova, Beck, Mattek, Falconi, Davis, Riske, Bertens, Dellacqua, Broady, Erakovic, J. Rae ✔Bahrami, N
|
![]() نقل قول:
دوست عزیز چطور نشناختین؟ این خانم Gwen Stefani خواننده مشهور امریکایی هستند دیگه. من و خواهرم عاشقش هستیم. اون آقا هم Gavin Rossdale همسر خانم Stefani هستند که ایشون هم خواننده هستند. خانم Stefani خواننده گروه راک No Doubt's هم هستند. خوش به حال فدرر و میرکا. من خیلی ایشون رو دوست دارم و اکثراً وقتی راجر در امریکا هست به تماشای بازی هاش میآن. ![]() ================= ![]() ================ ![]() ==================== ![]() ============== ![]() |
|
![]() |
![]() |
15 کاربر زیر از شما کاربر گرامی PowerVu به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#5 |
Roger's Fan
پستها: 592
سپاس: 2,794
در 585 پست 3,988 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: بزرگترین و پر افتخار ترین تنیسور تاریخ *Roger federer*
|
![]()
roger will now face novak djokovic on saturday for the fourth year in series in the tournament.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rafa's Fan
پستها: 585
سپاس: 6,640
در 579 پست 3,471 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: رررررررررررررررررافائل
نادال و ایوانویچ و شاراپووا
|
![]()
نادالم مثه مونته کارلو ورداسکورو له میکنه
vamooooooooooooooooooooooooooooooooos rafa |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
پستها: 9
سپاس: 1
در 9 پست 39 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نادال
ورداسکو
|
![]()
من هم نادال رو دوست دارم هم فرناندو هر کدوم که ببره خوشحال میشم!
![]() |
![]() |
![]() |
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی fernando به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#8 |
Junior Member
پستها: 9
سپاس: 1
در 9 پست 39 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نادال
ورداسکو
|
![]()
من هم نادال رو دوست دارم هم فرناندو هر کدوم که ببره خوشحال میشم
![]() |
![]() |
![]() |
2 کاربر زیر از شما کاربر گرامی fernando به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#9 |
Former Staff
پستها: 1,345
سپاس: 12,093
در 1,352 پست 11,582 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: vamooooooos rafa
Roger Federerrrrrrr
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Former Staff
|
![]()
یه فلش بکی به بازی های قبل استان و یوژنی بزنیم...اونا 4بار به مصاف هم رفتن که سهم هر نفر 2پیروزی بوده است..جالب اینجاست که استان هر دو پیروزی خود را در زمین خاکی در راند 32 و در سال2009 بدست آورده است..یوژنی نیز هر 2برد خود را در زمین هارد بدست آورده است.میامی2010 و کانادا 2007 تورنمنت هایی بوده است که یوژنی در هر دوی آن در راند32 استان را شکست داده...استان 25ساله در رده 27 جهان و یوژنی 28 ساله رده 14 قرار دارند.
نادال مقابل ورداسکو تا به حال اصلا کم نیورده!ورداسکو دوست صمیمی رافا تا به حال 10 بار از نادال شکست خورده و تا به حال نتونسته مقابل رافا پیروز بشه.تو این 10بازی که گذشته نادال فقط 3ست رو مقابل ورداسکو واگذار کرده و این آمار بسیار خوبی است!5بار در خاک،4بار در هارد و یک بار درچمن! آخرین بازی این دو نفر به فینال مونت کارلو امسال برمیگرده که بازم رافا زد ناک اوت کرد هموطنش رو! |
![]() |
![]() |
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad Reza به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
برچسب ها |
یو اس اپن، راجر فدرر، US Open، گرنداسلم آخر |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|