|
آزاد فرانسه (Roland Garros) |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#391 |
Author
![]() |
![]()
یک چهارم نهایی آزاد فرانسه ؛ رافائل نادال - رابین سودرلینگ
![]() شماره یک جهان در برابر شماره پنج رنکینگ از مجموع هفت مسابقه دو پیروزی برای سوئدی و پنج برد از آن مدافع عنوان قهرمانی | یک به 3 در کلی کورت To say these two have a history is like saying the same about Napoleon and Waterloo نادال چهار عنوان مستقیم قهرمانی را کسب کرده بود که سوئدی نوار این پیروزی ها را در سال 2009 قطع کرد . زمانی که دو تنیسور مانند اکنون، در یک چهارم نهایی مسابقات حضور داشتند و سودرلینگ اولین باخت اسپانیایی در پاریس را رقم زد . گرچه سال بعد نادال انتقام شکست را در فینال گرفت و ناکامی 2009 را به فراموشی سپرد . We know now that Nadal was battling injury and carrying the emotional weight of his parent's divorce during that period. We recognize Soderling now as one of the top players in the world who's a fixture in the top five of the rankings and a contender in Slams. But at the time, Nadal was still invincible on clay and Soderling was a fringe top-20 player. They had some bad blood stemming from an incident at Wimbledon, but hardly the stuff that makes a rivalry. Wednesday is part III. Nadal may be doubting himself but he's still the one to beat. Prediction: Nadal in four |
![]() |
24 کاربر زیر از شما کاربر گرامی M∂hdi به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
A!i,
Afshin,
Ahoura,
Ali_RF,
AndreS,
BABAK,
Behnam RF,
davidbeckham,
delpotro,
Fakhruddin,
I.man,
jiji-federer,
lord amir,
manoochehr,
mh_nik,
Mohammad,
Mohammad Reza,
Nima88,
Pouya,
PowerVu,
Rafa,
roli,
S.A.IVI.A.N,
Sajad
|
![]() |
#392 |
Former Staff
پستها: 751
سپاس: 4,450
در 756 پست 8,139 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجر كبير - فرناندو گونزالس - فرناندو ورداسكو - ارغوان
|
![]() Roger Federer: شماره يك شدن براي Djokovic مهمتر از نوار پيروزي هايش است Roger Federer مي گويد بدليل اينكه Novak Djokovic با او بازي مي كند ممكن است قادر باشد كه تمركز بيشتري روي بازي نيمه نهايي بكند، و تنها براي رسيدن به ركورد 42 پيروزي پياپي John McEnroe از شروع فصل بازي نكند. Djokovic توانسته در هر سه ديداري كه آنها در امسال برگزار كرده اند پيروز شود، در نيمه نهايي Australian Open، فينال Dubai و نيمه نهايي Indian Wells. اگر Federer نتواند او را شكست دهد مرد صرب شماره يك را از Nadal خواهد گرفت. Federer به گزارشگران گفت: "بديهي است كه يك سوال بزرگ باقي مي ماند: چه مدت مي تواند آنرا حفظ كند؟ روزها و روزها اين سوالات پرسيده شده. چند پيروزي بيشتر مي تواند بدست آورد؟ شما تمايل داريد درباره آن صحبت نكنيد بلكه فقط به آنجا برويد و پيروزي هايتان را تكرار كنيد. اما من اطمينان دارم كه اين براي او فريبنده خواهد بود، اما او يك كار بزرگ انجام داده. اكنون شايد به چند طريق نوار پيروزهايش كمتر در خطر است زيرا كه آن بيشتر از يك مسابقه بزرگ در برابر من است بنابراين اسان تر است كه بجاي كل شرايط فقط روي بازي با من تمركز كند. اما من فكر مي كنم كه موقعيت شماره يك شدن در حال حاضر براي او بزرگتر از حفظ نوار پيروزي هايش است. اما همه اينها دست در دست هم مي دهد. ميرود كه روز جالبي رقم بخورد". |
![]() |
34 کاربر زیر از شما کاربر گرامی I.man به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
A!i,
Afshin,
Ahoura,
Alireza Murray,
Ali_RF,
AndreS,
BABAK,
Behnam RF,
delpotro,
EXpress,
Fakhruddin,
hamid-RF,
Hatam,
jiji-federer,
manoochehr,
mh_nik,
Mohammad,
Mohammad Reza,
Mohammad_Joulaei,
msh13792,
M∂hdi,
Nima88,
pouriya.alex,
pourya RF,
Pouya,
PowerVu,
Rafa,
rezapor,
roli,
S.A.IVI.A.N,
Sajad,
sspol,
سلام
|
![]() |
#393 |
Former Staff
پستها: 751
سپاس: 4,450
در 756 پست 8,139 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجر كبير - فرناندو گونزالس - فرناندو ورداسكو - ارغوان
|
![]() Murray پارگي در تاندون مچ پاي خود دارد Andy Murray مي گويد كه در جريان پيروزي در برابر Michael Berrer در راند سوم Roland Garros تاندون مچ پايش دچار پارگي شده است. Murray توانست در راند چهارم در برابر Viktor Troicki در ديداري پنج سته پيروز شود و در يك چهارم نهايي با Juan Ignacio Chela رودررو خواهد شد. او مي گويد كه اگر دوباره مچ پايش پيچ بخورد، شانسش در Wimbledon به خطر خواهد افتاد. Murray گفت: "من فكر نمي كنم تعداد زيادي از مردم طي دو روز بعد از پيچ خوردگي مچ پا و يك پارگي در تاندون بهبود پيدا كنند. به من گفته شد كه تمام روز بين مسابقه از راه رفتن خودداري كنم، به من عصا داده شد كه از آن استفاده نكردم. من پارگي جزئي در يكي از سه تاندون اصلي كه به مچ پا ميرسند، دارم. اگر دوباره روي مچ پا بروم، خطرناك خواهد بود، زيرا بديهي است كه در حال حاضر مچ پايم ضعيف است". |
![]() |
33 کاربر زیر از شما کاربر گرامی I.man به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
Afshin,
Ahoura,
Alireza Murray,
Ali_RF,
AndreS,
BABAK,
Behnam RF,
davidbeckham,
delpotro,
EXpress,
Fakhruddin,
Hatam,
javi,
jiji-federer,
manoochehr,
mehrannro,
mh_nik,
Mohammad,
Mohammad Reza,
Mohammad_Joulaei,
M∂hdi,
Nima88,
pouriya.alex,
pourya RF,
Pouya,
PowerVu,
Rafa,
roli,
S.A.IVI.A.N,
Sajad,
sspol,
سلام
|
![]() |
#394 |
Former Staff
|
![]() Bradley Cooper (هنرمند تئاتر،سینما و تلوزیون) و راجر فدرر پس از بازی راجر با استن
Bradly cooper Roger.jpg |
![]() |
31 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad Reza به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
A!i,
Afshin,
Ahoura,
Ali_RF,
AndreS,
BABAK,
Behnam RF,
delpotro,
EXpress,
Fakhruddin,
hamid-RF,
Hatam,
I.man,
javi,
jiji-federer,
manoochehr,
mehrannro,
mh_nik,
Mohammad,
Mohammad_Joulaei,
M∂hdi,
Nima88,
pouriya.alex,
pourya RF,
Pouya,
Rafa,
roli,
S.A.IVI.A.N,
Sajad,
سلام
|
![]() |
#395 | |
Junior Member
پستها: 3
سپاس: 11
در 3 پست 16 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نواک جوکوویچ + همه ی تنیسور های آلمانی
|
![]() نقل قول:
داداش شرمنده.ولی راجر نیمه نهایی خورد به نواک.برنده این بازی قهرمان میشه .ولی فکر نکنم از پسش بریاد. |
|
![]() |
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی mehrannro به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#396 |
Roger's Fan
پستها: 592
سپاس: 2,794
در 585 پست 3,988 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: بزرگترین و پر افتخار ترین تنیسور تاریخ *Roger federer*
|
![]()
راجر تو دو ست اول خوبه بعدش یه ذره افد میکنه که فکر میکنم تو بازی با نواک همچی به دو ست اول بستگی داره البته این نکته رو هم نباید فراموش کنیم که راجر هنوز توانایی بازی 5سته رو داره یا نه اخرین بازیه این دو که به ست پنجم کشیده شد یو اس اوپن پارسال بود که که راجر با سیاستی که تو بازی به کار برد تونست تا حدی نتیجه بگیره ولی این رو هم نباید فراموش کنیم که شرایط یواس اوپن تند تر بود و راحت تر میشد وینر زد و رالی اونجا کوتاه تر بود ولی تو رولند که زمین خاکه و نسبت به یو اس اوپن سرعت توپ کمتره رالی ها هم طولانی تره به همین علت بازیکنا باید انرژی بیشتری برای هر ست بزارن که این به نفع فدرر نیست البته راجر هم بیشتر از هر کس دوست داره این بازی رو پیروز بشه و مطمئنم که تمام زورشو برای شکست جوکو میزاره
![]() |
![]() |
![]() |
#397 |
Former Staff
|
![]() سومین نیمه نهایی پشت سر هم در گرند اسلم!
راجر فدرر vs نواک جوکویچ برنده دو بازی قبل در سمی گرند اسلم: مرد صربستانی،نواک جوکویچ آخرین شکست جوکویچ: نیمه نهایی لندن، توسط راجر فدرر "نواک در این فصل فوق العاده بازی کرده است،پس من می دانم که باید بهترین بازی تنیسم را انجام دهم.من دو روز برای آماده شدن و ریختن یک طرح و گیم پلن خوب وقت دارم...او جوان است و فرصت های بیشتری دارد."راجر فدرر سوئیسی گفت. فدرر در ادامه افزود: بازی کردن در نیمه نهایی یک گرند اسلم آن هم مقابل یک بازیکن بزرگ همیشه خوب بوده است،من امیدوار بودم که در اینجا خوب بازی کنم..این قرعه کشی واقعا مشکل بود و من خوشحالم که توانستم به نیمه نهایی برسم!طرح و پلن من تلاش برای رسیدن به فینال است،تلاش و کوشش و قدم برداشتن به سوی فینال!من مشتاقانه منتظر بازی هستم..من فکر می کنم ما معمولا بازی های خوبی را مقابل هم انجام داده ایم. H2H در کلی کورت 1-2 راجر فدرر H2H در نیمه نهایی 6-5 فدرر فدرر شرایط الان نواک برای نامبر 1 ی را همانند شرایط خود در سال 2004(در سمی استرالیا اپن مقابل کارلوس فررو) می داند. همه چیز در داخل این کورت مشخص می شود!!! 860r.jpg کدام یک می توانند؟! راجر فدرر 190.jpg یا نواک جوکویچ novak-djokovic-rg-r4-2011-300x200.jpg |
![]() |
33 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad Reza به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
A!i,
Afshin,
Alireza Murray,
Ali_RF,
AndreS,
BABAK,
Behnam RF,
davidbeckham,
delpotro,
EXpress,
hamid-RF,
Hatam,
I.man,
jiji-federer,
kiavash,
manoochehr,
mh_nik,
Mohammad_Joulaei,
M∂hdi,
Nima88,
pasia,
pouriya.alex,
pourya RF,
Pouya,
Rafa,
rezapor,
roli,
S.A.IVI.A.N,
Sajad,
vafa,
سلام,
ღஜGran Rafaஜღ
|
![]() |
#398 |
Roger's Fan
پستها: 592
سپاس: 2,794
در 585 پست 3,988 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: بزرگترین و پر افتخار ترین تنیسور تاریخ *Roger federer*
|
![]()
دارم به این فکر میکنم اگه راجر خداینکرده ببازه چه اتفاقاتی برای من میفته ؟!!! سکته قلبی؟
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#399 |
Senior Member
پستها: 1,158
سپاس: 15,076
در 1,159 پست 8,472 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ... *Roger Federer*...
_samprass
_andre agassi
_andy murray
Nalbandian_
|
![]() نتایج بازیهای بین رافایل نادال و روبین سودرلینگ :
250587_216099361744194_149861318367999_744037_703261_n.jpg ].JPG [[.JPG |
![]() |
30 کاربر زیر از شما کاربر گرامی mh_nik به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#400 | |
Murray's Fan
پستها: 1,274
سپاس: 6,455
در 1,271 پست 10,081 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Andy Murray
|
![]() نقل قول:
![]() ![]() |
|
![]() |
27 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Alireza Murray به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
A!i,
Afshin,
Ahoura,
Ali_RF,
AndreS,
BABAK,
Behnam RF,
davidbeckham,
delpotro,
EXpress,
hamid-RF,
I.man,
jiji-federer,
manoochehr,
mh_nik,
Mohammad Reza,
Mohammad_Joulaei,
Nima88,
pouriya.alex,
pourya RF,
Pouya,
PowerVu,
Rafa,
roli,
S.A.IVI.A.N,
vafa
|
![]() |
برچسب ها |
آزارنکا , استوزر , اسکیاوونه , ایوانوویچ , برایان , تنیس , جوکوویچ , دلپوترو , رولند گاروس , زیمونیچ , سودرلینگ , سونگا , شاراپووا , فدرر , فرر , لودرا , ماری , نادال , نستور , ورداسکو , وزنیاکی , کلایسترز , کوزنتسووا , گرند اسلم , یانکوویچ |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|