|
مسترز مادرید (Mutua Madrileña Madrid Open) |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
![]() |
#1 |
Tech Support
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
14 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#2 |
Former Staff
|
![]() |
![]() |
![]() |
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad Reza به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#3 |
Rafa's Fan
پستها: 229
سپاس: 3,860
در 227 پست 1,844 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafael Nadal
|
![]() |
![]() |
![]() |
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی MaTAdoR به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#4 |
Statistician
پستها: 745
سپاس: 7,731
در 758 پست 11,060 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ----------- The king RAFAEL NADAL
|
![]() من اینجوری حساب کردم: جوکوویچ الان 6970 امتیاز داره، پارسال تو مادرید رسیده بود نیمه نهایی، 360 امتیاز از اینجا ازش کم میشه 205 امتیاز هم از تونمنت صربستان فردا ازش کم میشه مجموعا 565 امتیاز که دوشنبه هفته بعد جوکوویچ میشه 6405 امتیاز، نادال اگه برسه فینال همون 6480 امتیاز میمونه پس دوم میشه به همین دلیل نوشتم نادال برسه فینال رنک 2 میرسه بعد تو سایت ATP خوندم اگه ببره میرسه رنک 2 اصلاحش کردم نوشتم نادال اگه ببره میرسه رنک 2 درصورتی که میدونم تو محاسباتم اشتباه نکردم ![]() ولی فکر کنم ATP اشتباه میکنه!! ![]() |
![]() |
![]() |
12 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Hatam به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#5 |
Tech Support
![]() |
![]() Federer - Bye
Moya - Becker L. Mayer - Benneteau Granollers - Wawrinka Youzhny - Lacko Gulbis - Montanes Kubot - F. Lopez Roddick v Bye Murray - Bye Cuevas - Q1 Hanescu - Andreev Q2 - Querrey Ferrer - Chardy Baghdatis - Chiudinelli Mathieu - Schwank Bye - Cilic Verdasco - Bye Korolev - Karlovic Q3 - Melzer Nalbandian - Berdych Bellucci - Riba Monaco - Greul Almagro - Troicki Bye - Soderling Tsonga - Bye Garcia-Lopez - Q4 Fognini - Petzschner Robert - Monfils Isner - Q5 Kohlschreiber - Q6 Q7 - Seppi Bye - Nadal |
![]() |
![]() |
13 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#6 |
Rafa's Fan
پستها: 618
سپاس: 3,318
در 604 پست 4,137 بار سپاسگزاری شده
|
![]()
قرعه نسبتا متعادلی درومده!
از بازیهای قشنگ احتمالی میشه بازی های فدرر - واورینکا و فدرر - رادیک رو پیش بینی کرد. و ورداسکو - سودرلینگ اوه اوه آقا فخرالدین بیچاره شدی گولبیس باز افتاد سمت فدررت! ![]() ![]() سوای شوخی مسیر رسیدن فدرر به فینال کمی سختتره! ای کاش حداقل اینجا یه فینال جانانه رافا - فدرر ببینیم. این قهرمانی میتونه روحیه رافا رو برای بازپس گیری رولند صد چندان کنه! ![]() |
![]() |
![]() |
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Reza23 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#7 | |
Former Staff
پستها: 1,345
سپاس: 12,093
در 1,352 پست 11,582 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: vamooooooos rafa
Roger Federerrrrrrr
|
![]() نقل قول:
دست شما درد نکنه اقا رضا از کی تا حالا ما فدرری شدیم؟ ![]() من فکر میکنم به زودی شاهد بیست ویکمین بازی نادال و فدرر باشیم ولی من از یه چیز میترسم که مث فینال پارسال پشت بیس لاین سایه باشه و تو زمین افتاب (ورزشگاه مادرید دارای سقف متحرکه ) اونوقت کار برا نادال سخت میشه !! خدا کنه افتاب بره پشت ابرها قایم بشه ![]() |
|
![]() |
![]() |
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Fakhruddin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#8 | |
Rafa's Fan
پستها: 618
سپاس: 3,318
در 604 پست 4,137 بار سپاسگزاری شده
|
![]() نقل قول:
و رادیک هم بیاد بالا تو 1/4 با هم بازی میکنن. فرر میوفته واسه نیمه نهایی. من فکر کنم قبل از رولند این بازی ( رافا - راجر ) انجام نشه. پارسال شرایط فرق میکرد. |
|
![]() |
![]() |
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Reza23 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#9 |
Tech Support
![]() |
![]()
قرعه ها به پست اول تاپيك معرفي اضافه شدند
|
![]() |
![]() |
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#10 |
Administrators
پستها: 3,387
سپاس: 16,337
در 3,243 پست 25,305 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نادال،رادیک،نواک،فیش،
جینپری،موری،گاسکه،
گونزالس،روبردو،هاس،فررو،مویا
ورداسکو،نلبندیان،
باقداتیس،گولبیس،
کیم،ووزنیاکی، گورجس،سیبولکوا
،سورانا،ماریا،وی
|
![]()
آخه پارسال فدرر هنوز یادش نبود که مسترز ها به دردش نمیخورن و این یه کشف تازه هست برای فدرر!!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی koury به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
برچسب ها |
تنیس، مسترز، مادرید، 2010 |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|