بازگشت   تنیس تاکرز > تورنمنت های گذشته > آرشـیـو فصلهای گذشته > آرشیو فصل 2011 > تورنمنتهای مردان > آزاد فرانسه (Roland Garros)

آزاد فرانسه (Roland Garros)

2-15 خرداد - پاریس، فرانسه

موضوع بسته شد

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 05-28-2011, 10:16 PM   #291
Mohammad
Tech Support

آواتار Mohammad

پستها: 3,759
سپاس: 22,285
در 3,465 پست 31,086 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
نوشته اصلی توسط BABAK نمایش پست ها
وقتی راجر دراپ مینداخت که توپ مثل سقز میچسبید کف زمین نواک کجا بود که حالا شاخ شده ؟ دراپاش 1 صدم کیفیت دراپ شاتای راجر رو هم نداره...
به نظر من این بکهند دراپهای اخیر نواک از فدرر کمی بهتره. البته فقط بکهندشا، من که فورهند از نواک زیاد ندیدم. نه اینکه بکهند دراپ راجر بد باشه، حرف نداره ولی بعضی وقتها یه ذره زیادی میره و راجر به واسطه ساپورت خوبی که رو دراپرهاش داره اکثر موارد جبرانش میکنه.
ولی نواک لامسب چند وقته همش دراپ وینر میزنه.
ضمنا راجر الان چند وقته اینقدر دراپ میزنه، تو هر بازی 20 30 تایی میزنه قبلا خیلی خیلی خیلی کمتر میزد. یهو Feel دراپ اومده دستش ول کنم نیست.
Mohammad آنلاین نیست.  
23 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-28-2011, 10:37 PM   #292
Alireza Murray
Murray's Fan

آواتار Alireza Murray

پستها: 1,274
سپاس: 6,455
در 1,271 پست 10,081 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Andy Murray

مثل اینکه مصدومیت اندی جدی و احتمال اینکه انصراف بده هست ولی گفته تا فردا صبر خواهد کرد تا ببینه اوضاع چطوره ، تف به هرچی بدشانسیه
http://www.espn.co.uk/tennis/sport/s...ml?CMP=OTC-RSS
Alireza Murray آنلاین نیست.  
27 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Alireza Murray به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-28-2011, 10:47 PM   #293
manoochehr
Senior Member

آواتار manoochehr

پستها: 480
سپاس: 6,929
در 473 پست 3,523 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: 1نعلبندیان2کاناس3دل پترو 4موناکو5مویا6گونزالس7فدرر8گائودیو 9چلا 10کوریا11اکاسوسو12کالری13لئوناردو مایر14دلبونیس 15زبالوس16روبردو17گاسکه18هیوئیت19 مونفیس20برادران برایان21ونوس ویلیامز22سرنا ویلیامز23دالکو24کوزنتسووا25دمنتیوا26پنتا27هنین هاردن28کربر29هنگیس30ارانی31وزنیاکی32ایوانوویچ

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Alireza Murray نمایش پست ها
مثل اینکه مصدومیت اندی جدی و احتمال اینکه انصراف بده هست ولی گفته تا فردا صبر خواهد کرد تا ببینه اوضاع چطوره ، تف به هرچی بدشانسیه
http://www.espn.co.uk/tennis/sport/s...ml?CMP=OTC-RSS
علبرضا جان اگه جای من بودی چیکار میکردی نعلبندیان و دلپو همش مصدومن
manoochehr آنلاین نیست.  
14 کاربر زیر از شما کاربر گرامی manoochehr به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-29-2011, 01:20 AM   #294
Hatam
Statistician

آواتار Hatam

پستها: 745
سپاس: 7,731
در 758 پست 11,060 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ----------- The king RAFAEL NADAL

تغییرات رنکینگ پس از نتایج بازیهای راند سوم در پست شماره 2 تایپیک **تغییرات رنکینگ** اصلاح شد.
Hatam آنلاین نیست.  
23 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Hatam به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-29-2011, 07:20 AM   #295
I.man
Former Staff

آواتار I.man

پستها: 751
سپاس: 4,450
در 756 پست 8,139 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجر كبير - فرناندو گونزالس - فرناندو ورداسكو - ارغوان

Nadal احساس مي كند براي 100 سال بازي كرده است

Rafael Nadal مي گويد برنامه ريزي بدون توقف ATP Tour او را فرسوده كرده است و روزهايي وجود دارد كه به نظر مي رسد بازي تنيس همانند شغلش است، نه اينكه يك ورزش. مرد اسپانيايي اضافه مي كند كه تمام سال بازيش اسيب هايي به او رسانده و حتي با كوتاه شدن تقويم امسال، اين فصل هنوز هم طولاني است.
Nadal گفت: "اين نهمين سال من در تور است، و كاملاً هر سال احساس مشابهي دارد. شما شانسي براي توقف نداريد، هرگز. با اين شرايط من فكر مي كنم عمر حرفه ما كوتاه باشد. من فكر مي كنم ما مي توانيم حرفه طولاني تري داشته باشيم. نه؟ من تقريباً 25 ساله هستم، اما اينجا در تور احساس مي كنم براي 100 سال بازي كرده ام. من از هفته Davis Cup قبل از Indian Wells تا كنون هيچ تعطيلات اخر هفته اي را در خانه نگذرانده ام. تنيس از نظر فكري و جسمي ورزش بسيار طاقت فرسايي است. من Roland Garros را پنج بار برده ام، اما هفته بعد من بايد در Queen تمرين كنم. بنابراين اين مسئله حرفه هر كسي را كوتاه تر مي كند".
او مي گويد: "ما چهار گرنداسلم و نه مسترز 1000 داريم، و سال 12 ماه است. من مي دانم كه آنها مي روند كه 2 هفته را كاهش دهند، اما به طور جدي، اين كافي نيست. اين تغييرات براي نسل ما نيست، اما اميدوارم نسل بعدي زندگي ورزشي بهتري داشته باشند. براي اينكه من معتقدم شما به 2 ماه نياز داريد، دو ماه و نيم براي استراحت در پايان فصل. شما مجبوريد تمرين كنيد. من هرگز توانايي اين را ندارم كه در off-season تمرين و تلاش كنم تا چيزهايي را بهبود ببخشم. و اين چيزي است كه من فكر مي كنم وحشتناك است.... گاهي اوقات مانند كار كردن است. و به نظر من تنيس كار كردن نيست".

I.man آنلاین نیست.  
33 کاربر زیر از شما کاربر گرامی I.man به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-29-2011, 07:41 AM   #296
I.man
Former Staff

آواتار I.man

پستها: 751
سپاس: 4,450
در 756 پست 8,139 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجر كبير - فرناندو گونزالس - فرناندو ورداسكو - ارغوان

Ljubicic: شكي نيست كه اعتماد به نفس Nadal متزلزل است

Ivan Ljubicic، كسي كه در راند چهارم با Rafael Nadal بازي خواهد كرد، مي گويد كه بازيكنان از عدم اعتماد به نفس Nadal آگاهند. قهرمان پنج دوره French Open در چهار فينال امسال به شماره دو Novak Djokovic باخته است.

Ljubicic گفت: "شكي نيست كه اعتماد به نفسش متزلزل است. من او را در رختكن ديدم. او اين را گفت. او اين مسئله را مخفي نمي كند. او فقط احساس راحتي كه سال گذشته داشت را ندارد. و هر مسابقه اي كه پيروز مي شود، او انقدر كه بايد مسلط به بازي نيست. اما همه ما مي دانيم كه هر چه تورنمنت پيش مي رود او تنيس بهتري بازي مي كند. بديهي است كه Djokovic، اگر آنها در فينال بازي كنند، كمي مورد توجه خواهد بود. اما هنوز، براي شكست Rafa روي خاك در بازي 3 از 5، در اين سال ها تنها يك نفر (Robin Soderling) موفق به انجام اين كار شده است، بنابراين شكي نيست كه هنوز شكست دادن او خيلي خيلي سخت است".
I.man آنلاین نیست.  
31 کاربر زیر از شما کاربر گرامی I.man به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-29-2011, 11:17 AM   #297
pouriya.alex
Roger's Fan

آواتار pouriya.alex

پستها: 925
سپاس: 7,584
در 898 پست 7,203 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Only Roger Federer

نقل قول:
نوشته اصلی توسط I.man نمایش پست ها

Rafael Nadal مي گويد برنامه ريزي بدون توقف ATP Tour او را فرسوده كرده است و روزهايي وجود دارد كه به نظر مي رسد بازي تنيس همانند شغلش است، نه اينكه يك ورزش. مرد اسپانيايي اضافه مي كند كه تمام سال بازيش اسيب هايي به او رسانده و حتي با كوتاه شدن تقويم امسال، اين فصل هنوز هم طولاني است.
Nadal گفت: "اين نهمين سال من در تور است، و كاملاً هر سال احساس مشابهي دارد. شما شانسي براي توقف نداريد، هرگز. با اين شرايط من فكر مي كنم عمر حرفه ما كوتاه باشد. من فكر مي كنم ما مي توانيم حرفه طولاني تري داشته باشيم. نه؟ من تقريباً 25 ساله هستم، اما اينجا در تور احساس مي كنم براي 100 سال بازي كرده ام. من از هفته Davis Cup قبل از Indian Wells تا كنون هيچ تعطيلات اخر هفته اي را در خانه نگذرانده ام. تنيس از نظر فكري و جسمي ورزش بسيار طاقت فرسايي است. من Roland Garros را پنج بار برده ام، اما هفته بعد من بايد در Queen تمرين كنم. بنابراين اين مسئله حرفه هر كسي را كوتاه تر مي كند".
او مي گويد: "ما چهار گرنداسلم و نه مسترز 1000 داريم، و سال 12 ماه است. من مي دانم كه آنها مي روند كه 2 هفته را كاهش دهند، اما به طور جدي، اين كافي نيست. اين تغييرات براي نسل ما نيست، اما اميدوارم نسل بعدي زندگي ورزشي بهتري داشته باشند. براي اينكه من معتقدم شما به 2 ماه نياز داريد، دو ماه و نيم براي استراحت در پايان فصل. شما مجبوريد تمرين كنيد. من هرگز توانايي اين را ندارم كه در off-season تمرين و تلاش كنم تا چيزهايي را بهبود ببخشم. و اين چيزي است كه من فكر مي كنم وحشتناك است.... گاهي اوقات مانند كار كردن است. و به نظر من تنيس كار كردن نيست".
چه دل پری داشته رافا ! ولی خداییش حق میگه .

همونطور که فصل اونا طولانیه فصل استرس و حرص خوردنه ماهم طولانیه! لاقل به فکر تنیس بازا نیستن به فکر ما باشن
pouriya.alex آنلاین نیست.  
23 کاربر زیر از شما کاربر گرامی pouriya.alex به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-29-2011, 11:34 AM   #298
Ahoura
Former Staff

آواتار Ahoura

پستها: 2,472
سپاس: 15,938
در 2,464 پست 29,057 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:

اينا توجيح مناسبي براي نتايج ضعيف نادال نيست. اين فصل براي همست و فقط مخصوص نادال نيست.

راجر كه 5 سال از نادال بزرگتره هم داره اين فصل رو سپري مي كنه اگر قرار باشه كسي خسته بشه اول راجره نه نادال.

نادال مدتي هست ديگه نمي تونه بازي هميشگيش رو در كورت انجام بده و اين روزا هر كي از راه مي رسه اگر نتونه ازش ست بگيره ولي حداقل مي تونه عرقشو تا حد زيادي در بياره. به قول يه ضرب المثل اسوني نيست مگر بعد سختي . نادال اگه مي خواد ركورد هاي جاودانه بزنه بايد بيخيال اين سوسول بازي ها بشه. و هميشه بايد در نظر داشته باشه هر شرايطي براي نادال هست براي بقيه تنيسور ها هم هست.
Ahoura آنلاین نیست.  
15 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Ahoura به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-29-2011, 11:48 AM   #299
manoochehr
Senior Member

آواتار manoochehr

پستها: 480
سپاس: 6,929
در 473 پست 3,523 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: 1نعلبندیان2کاناس3دل پترو 4موناکو5مویا6گونزالس7فدرر8گائودیو 9چلا 10کوریا11اکاسوسو12کالری13لئوناردو مایر14دلبونیس 15زبالوس16روبردو17گاسکه18هیوئیت19 مونفیس20برادران برایان21ونوس ویلیامز22سرنا ویلیامز23دالکو24کوزنتسووا25دمنتیوا26پنتا27هنین هاردن28کربر29هنگیس30ارانی31وزنیاکی32ایوانوویچ

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ahoura_RF_Masha نمایش پست ها
اينا توجيح مناسبي براي نتايج ضعيف نادال نيست. اين فصل براي همست و فقط مخصوص نادال نيست.

راجر كه 5 سال از نادال بزرگتره هم داره اين فصل رو سپري مي كنه اگر قرار باشه كسي خسته بشه اول راجره نه نادال.

نادال مدتي هست ديگه نمي تونه بازي هميشگيش رو در كورت انجام بده و اين روزا هر كي از راه مي رسه اگر نتونه ازش ست بگيره ولي حداقل مي تونه عرقشو تا حد زيادي در بياره. به قول يه ضرب المثل اسوني نيست مگر بعد سختي . نادال اگه مي خواد ركورد هاي جاودانه بزنه بايد بيخيال اين سوسول بازي ها بشه. و هميشه بايد در نظر داشته باشه هر شرايطي براي نادال هست براي بقيه تنيسور ها هم هست.
اهورا جان همینجا هست که فرق بازیه تکنیکی راجر با قدرتی نادال مشخص میشه. نه اینکه نادال تکنیکی نباشه ولی دیگه همه میدونند نادال بازیش خیلی بر اساس قدرت بدنیه و اگه از این لحاظ اماده نباشه به مشکل بزرگی میخوره.
manoochehr آنلاین نیست.  
16 کاربر زیر از شما کاربر گرامی manoochehr به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-29-2011, 12:20 PM   #300
سلام
Senior Member

آواتار سلام

پستها: 214
سپاس: 5,795
در 209 پست 1,840 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
Ljubicic: شكي نيست كه اعتماد به نفس Nadal متزلزل است

Ivan Ljubicic، كسي كه در راند چهارم با Rafael Nadal بازي خواهد كرد، مي گويد كه بازيكنان از عدم اعتماد به نفس Nadal آگاهند. قهرمان پنج دوره French Open در چهار فينال امسال به شماره دو Novak Djokovic باخته است.

Ljubicic گفت: "شكي نيست كه اعتماد به نفسش متزلزل است. من او را در رختكن ديدم. او اين را گفت. او اين مسئله را مخفي نمي كند. او فقط احساس راحتي كه سال گذشته داشت را ندارد. و هر مسابقه اي كه پيروز مي شود، او انقدر كه بايد مسلط به بازي نيست. اما همه ما مي دانيم كه هر چه تورنمنت پيش مي رود او تنيس بهتري بازي مي كند. بديهي است كه Djokovic، اگر آنها در فينال بازي كنند، كمي مورد توجه خواهد بود. اما هنوز، براي شكست Rafa روي خاك در بازي 3 از 5، در اين سال ها تنها يك نفر (Robin Soderling) موفق به انجام اين كار شده است، بنابراين شكي نيست كه هنوز شكست دادن او خيلي خيلي سخت است".

به نظر من نادال با نصف اعتماد به نفسش و 70% بازي اصليش هم 3-0 ليو بيچيچ رو شكست ميده.
سلام آنلاین نیست.  
19 کاربر زیر از شما کاربر گرامی سلام به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
موضوع بسته شد

برچسب ها
آزارنکا , استوزر , اسکیاوونه , ایوانوویچ , برایان , تنیس , جوکوویچ , دلپوترو , رولند گاروس , زیمونیچ , سودرلینگ , سونگا , شاراپووا , فدرر , فرر , لودرا , ماری , نادال , نستور , ورداسکو , وزنیاکی , کلایسترز , کوزنتسووا , گرند اسلم , یانکوویچ

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)