|
آزاد فرانسه (Roland Garros) |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#291 | |
Tech Support
![]() |
![]() نقل قول:
ولی نواک لامسب چند وقته همش دراپ وینر میزنه. ضمنا راجر الان چند وقته اینقدر دراپ میزنه، تو هر بازی 20 30 تایی میزنه ![]() |
|
![]() |
23 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
A!i,
Ahoura,
AndreS,
BABAK,
Barca&Lona,
Behnam RF,
EXpress,
Fakhruddin,
FaRzIn,
Hatam,
koury,
lord amir,
manoochehr,
MaTAdoR,
M∂hdi,
Nima88,
PowerVu,
Rafa,
roli,
S.A.IVI.A.N,
Sajad,
ღஜGran Rafaஜღ
|
![]() |
#292 |
Murray's Fan
پستها: 1,274
سپاس: 6,455
در 1,271 پست 10,081 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Andy Murray
|
![]()
مثل اینکه مصدومیت اندی جدی و احتمال اینکه انصراف بده هست
![]() ![]() http://www.espn.co.uk/tennis/sport/s...ml?CMP=OTC-RSS |
![]() |
27 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Alireza Murray به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
A!i,
Afshin,
Ahoura,
Ali_RF,
AndreS,
BABAK,
Barca&Lona,
Behnam RF,
EXpress,
FaRzIn,
hamid-RF,
I.man,
javi,
lord amir,
manoochehr,
MaTAdoR,
Mohammad Reza,
pouriya.alex,
pourya RF,
Pouya,
PowerVu,
Rafa,
roli,
S.A.IVI.A.N,
Sajad,
ღஜGran Rafaஜღ
|
![]() |
#293 | |
Senior Member
پستها: 480
سپاس: 6,929
در 473 پست 3,523 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: 1نعلبندیان2کاناس3دل پترو 4موناکو5مویا6گونزالس7فدرر8گائودیو 9چلا 10کوریا11اکاسوسو12کالری13لئوناردو مایر14دلبونیس 15زبالوس16روبردو17گاسکه18هیوئیت19 مونفیس20برادران برایان21ونوس ویلیامز22سرنا ویلیامز23دالکو24کوزنتسووا25دمنتیوا26پنتا27هنین هاردن28کربر29هنگیس30ارانی31وزنیاکی32ایوانوویچ
|
![]() نقل قول:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#294 |
Statistician
پستها: 745
سپاس: 7,731
در 758 پست 11,060 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ----------- The king RAFAEL NADAL
|
![]()
تغییرات رنکینگ پس از نتایج بازیهای راند سوم در پست شماره 2 تایپیک **تغییرات رنکینگ** اصلاح شد.
|
![]() |
23 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Hatam به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
A!i,
Afshin,
Ahoura,
Alireza Murray,
AndreS,
Barca&Lona,
Behnam RF,
delpotro,
Fakhruddin,
FaRzIn,
hamid-RF,
I.man,
manoochehr,
MaTAdoR,
Mohammad Reza,
M∂hdi,
Pouya,
PowerVu,
Reza23,
roli,
S.A.IVI.A.N,
Sajad
|
![]() |
#295 |
Former Staff
پستها: 751
سپاس: 4,450
در 756 پست 8,139 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجر كبير - فرناندو گونزالس - فرناندو ورداسكو - ارغوان
|
![]() Nadal احساس مي كند براي 100 سال بازي كرده است Rafael Nadal مي گويد برنامه ريزي بدون توقف ATP Tour او را فرسوده كرده است و روزهايي وجود دارد كه به نظر مي رسد بازي تنيس همانند شغلش است، نه اينكه يك ورزش. مرد اسپانيايي اضافه مي كند كه تمام سال بازيش اسيب هايي به او رسانده و حتي با كوتاه شدن تقويم امسال، اين فصل هنوز هم طولاني است. Nadal گفت: "اين نهمين سال من در تور است، و كاملاً هر سال احساس مشابهي دارد. شما شانسي براي توقف نداريد، هرگز. با اين شرايط من فكر مي كنم عمر حرفه ما كوتاه باشد. من فكر مي كنم ما مي توانيم حرفه طولاني تري داشته باشيم. نه؟ من تقريباً 25 ساله هستم، اما اينجا در تور احساس مي كنم براي 100 سال بازي كرده ام. من از هفته Davis Cup قبل از Indian Wells تا كنون هيچ تعطيلات اخر هفته اي را در خانه نگذرانده ام. تنيس از نظر فكري و جسمي ورزش بسيار طاقت فرسايي است. من Roland Garros را پنج بار برده ام، اما هفته بعد من بايد در Queen تمرين كنم. بنابراين اين مسئله حرفه هر كسي را كوتاه تر مي كند". او مي گويد: "ما چهار گرنداسلم و نه مسترز 1000 داريم، و سال 12 ماه است. من مي دانم كه آنها مي روند كه 2 هفته را كاهش دهند، اما به طور جدي، اين كافي نيست. اين تغييرات براي نسل ما نيست، اما اميدوارم نسل بعدي زندگي ورزشي بهتري داشته باشند. براي اينكه من معتقدم شما به 2 ماه نياز داريد، دو ماه و نيم براي استراحت در پايان فصل. شما مجبوريد تمرين كنيد. من هرگز توانايي اين را ندارم كه در off-season تمرين و تلاش كنم تا چيزهايي را بهبود ببخشم. و اين چيزي است كه من فكر مي كنم وحشتناك است.... گاهي اوقات مانند كار كردن است. و به نظر من تنيس كار كردن نيست". |
![]() |
33 کاربر زیر از شما کاربر گرامی I.man به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
A!i,
Afshin,
Ahoura,
Alireza Murray,
Ali_RF,
AndreS,
BABAK,
Barca&Lona,
Behnam RF,
delpotro,
Fakhruddin,
FaRzIn,
hamid-RF,
Hatam,
javi,
manoochehr,
MaTAdoR,
Mohammad Reza,
Mohammad_Joulaei,
M∂hdi,
Nima88,
pouriya.alex,
pourya RF,
Pouya,
PowerVu,
Rafa,
Red-Line,
roli,
S.A.IVI.A.N,
Sajad,
sspol,
ღஜGran Rafaஜღ
|
![]() |
#296 |
Former Staff
پستها: 751
سپاس: 4,450
در 756 پست 8,139 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجر كبير - فرناندو گونزالس - فرناندو ورداسكو - ارغوان
|
![]() Ljubicic: شكي نيست كه اعتماد به نفس Nadal متزلزل است Ivan Ljubicic، كسي كه در راند چهارم با Rafael Nadal بازي خواهد كرد، مي گويد كه بازيكنان از عدم اعتماد به نفس Nadal آگاهند. قهرمان پنج دوره French Open در چهار فينال امسال به شماره دو Novak Djokovic باخته است. Ljubicic گفت: "شكي نيست كه اعتماد به نفسش متزلزل است. من او را در رختكن ديدم. او اين را گفت. او اين مسئله را مخفي نمي كند. او فقط احساس راحتي كه سال گذشته داشت را ندارد. و هر مسابقه اي كه پيروز مي شود، او انقدر كه بايد مسلط به بازي نيست. اما همه ما مي دانيم كه هر چه تورنمنت پيش مي رود او تنيس بهتري بازي مي كند. بديهي است كه Djokovic، اگر آنها در فينال بازي كنند، كمي مورد توجه خواهد بود. اما هنوز، براي شكست Rafa روي خاك در بازي 3 از 5، در اين سال ها تنها يك نفر (Robin Soderling) موفق به انجام اين كار شده است، بنابراين شكي نيست كه هنوز شكست دادن او خيلي خيلي سخت است". |
![]() |
31 کاربر زیر از شما کاربر گرامی I.man به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
A!i,
Afshin,
Ahoura,
Alireza Murray,
Ali_RF,
AndreS,
BABAK,
Barca&Lona,
Behnam RF,
delpotro,
FaRzIn,
hamid-RF,
Hatam,
javi,
manoochehr,
MaTAdoR,
Mohammad Reza,
Mohammad_Joulaei,
M∂hdi,
Nima88,
pouriya.alex,
Pouya,
PowerVu,
Rafa,
Red-Line,
roli,
S.A.IVI.A.N,
Sajad,
sspol,
ღஜGran Rafaஜღ
|
![]() |
#297 | |
Roger's Fan
پستها: 925
سپاس: 7,584
در 898 پست 7,203 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Only Roger Federer
|
![]() نقل قول:
همونطور که فصل اونا طولانیه فصل استرس و حرص خوردنه ماهم طولانیه! لاقل به فکر تنیس بازا نیستن به فکر ما باشن ![]() |
|
![]() |
![]() |
#298 | |
Former Staff
|
![]() نقل قول:
راجر كه 5 سال از نادال بزرگتره هم داره اين فصل رو سپري مي كنه اگر قرار باشه كسي خسته بشه اول راجره نه نادال. نادال مدتي هست ديگه نمي تونه بازي هميشگيش رو در كورت انجام بده و اين روزا هر كي از راه مي رسه اگر نتونه ازش ست بگيره ولي حداقل مي تونه عرقشو تا حد زيادي در بياره. به قول يه ضرب المثل اسوني نيست مگر بعد سختي . نادال اگه مي خواد ركورد هاي جاودانه بزنه بايد بيخيال اين سوسول بازي ها بشه. و هميشه بايد در نظر داشته باشه هر شرايطي براي نادال هست براي بقيه تنيسور ها هم هست. |
|
![]() |
![]() |
#299 | |
Senior Member
پستها: 480
سپاس: 6,929
در 473 پست 3,523 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: 1نعلبندیان2کاناس3دل پترو 4موناکو5مویا6گونزالس7فدرر8گائودیو 9چلا 10کوریا11اکاسوسو12کالری13لئوناردو مایر14دلبونیس 15زبالوس16روبردو17گاسکه18هیوئیت19 مونفیس20برادران برایان21ونوس ویلیامز22سرنا ویلیامز23دالکو24کوزنتسووا25دمنتیوا26پنتا27هنین هاردن28کربر29هنگیس30ارانی31وزنیاکی32ایوانوویچ
|
![]() نقل قول:
|
|
![]() |
![]() |
#300 | |
Senior Member
پستها: 214
سپاس: 5,795
در 209 پست 1,840 بار سپاسگزاری شده
|
![]() نقل قول:
به نظر من نادال با نصف اعتماد به نفسش و 70% بازي اصليش هم 3-0 ليو بيچيچ رو شكست ميده. |
|
![]() |
![]() |
برچسب ها |
آزارنکا , استوزر , اسکیاوونه , ایوانوویچ , برایان , تنیس , جوکوویچ , دلپوترو , رولند گاروس , زیمونیچ , سودرلینگ , سونگا , شاراپووا , فدرر , فرر , لودرا , ماری , نادال , نستور , ورداسکو , وزنیاکی , کلایسترز , کوزنتسووا , گرند اسلم , یانکوویچ |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|