|
مسابقات آخر سال لندن (Barclays ATP World Tour Finals) |
نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: قهرمان مسابقات کیست؟ | |||
رافائل نادال |
![]() ![]() ![]() ![]() |
20 | 28.17% |
راجر فدرر |
40 | 56.34% |
نواک جوکوویچ |
4 | 5.63% |
روبین سودرلینگ |
2 | 2.82% |
اندی موری |
5 | 7.04% |
توماس بردیش |
0 | 0% |
داوید فرر |
0 | 0% |
اندی رادیک |
0 | 0% |
رأی دهندگان: 71. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#291 |
Former Staff
![]() تاریخ عضویت: Nov 2009
پستها: 953
سپاس: 11,229
در 946 پست 8,591 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer ,
Juan Martín del Potro ,
Stanislas Wawrinka
|
![]() |
![]() |
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی msh13792 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#292 |
Statistician
پستها: 745
سپاس: 7,731
در 758 پست 11,060 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ----------- The king RAFAEL NADAL
|
![]()
چندین سال؟؟؟ موری که فقط دو ساله اومده توی top4 (سپتامبر 2008) امسال هم چندین بار پنجم شد من میخاستم اینو بگم که چند ساله 4 نفر اول رنکینگ به نیمه نهایی نمیرسن
|
![]() |
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Hatam به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#293 | |
Roger's Fan
پستها: 925
سپاس: 7,584
در 898 پست 7,203 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Only Roger Federer
|
![]() نقل قول:
پسر خوب اگه نمیدونستی بدون ! بین تنیس بازا و جامعه تنیس اونچه که اهمیت بالایی داره تعداد فتح گرند اسلمهاست که قربونش برم راجر تو این زمینه حرف اول رو میزنه و تا ابد خواهد زد. و بازی رودرو اصلا اهمیت نداره ! به لحاظ فنی هم که نادال اصلا نمیتونه به سطح راجر برسه! به لحظ اخلاقی هم که همچنان متاسفم و خیلی ها متاسفن ! |
|
![]() |
![]() |
#294 | |
Senior Member
پستها: 240
سپاس: 3,084
در 235 پست 1,511 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: رافا نادال
|
![]() نقل قول:
|
|
![]() |
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Lily Nadal به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#295 |
Former Staff
|
![]() |
![]() |
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی davidbeckham به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#296 |
Roger's Fan
پستها: 200
سپاس: 2,228
در 192 پست 884 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: FEDERER
|
![]()
امیدوارم هر دو تاشون ببرن تو فینال هم راجر از خجالت دوستان درمیاد...
|
![]() |
![]() |
#297 | |
Former Staff
پستها: 1,345
سپاس: 12,093
در 1,352 پست 11,582 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: vamooooooos rafa
Roger Federerrrrrrr
|
![]() نقل قول:
![]() شما تا میتونی تاسف بخور چون فقط به درد خودت میخوره. ![]() |
|
![]() |
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Fakhruddin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#298 |
Former Staff
![]() تاریخ عضویت: Nov 2009
پستها: 953
سپاس: 11,229
در 946 پست 8,591 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer ,
Juan Martín del Potro ,
Stanislas Wawrinka
|
![]() |
![]() |
![]() |
#299 |
Author
![]() |
![]() WTF : پیش نمایش و پیش بینی نیمه نهایی ; نادال - موری / فدرر - جوکوویچ راجر فدرر در برابر نواک جوکوویچ نفر دوم جهان راجر فدرر در جنگ هد تو هد 12 بر 6 از نواک جوکوویچ صرب جلو است. در 2 سال گذشته، فدرر بر روی لبه تیغ و امتیاز نزدیک 5-4 است. زمین او2 آرنا در لندن از طراوت کمی برای یک زمین برخوردارست. گمان میکنم سطح زمین کم کم مورد علاقه نواک خواهد بود مخصوصا که توانایی غیر طبیعی به او برای جذب کردن تقریبا تمام توانایی حریف خود را دارد. سوال اصلی این است که کدام بازیکن قادر به اجرا کردن بیشتر، در زمین هاست؟ هردو بازیکن موفقیت بزرگی در بازیهای بزرگ کسب کرده اند، اما آشکارا فدرر استاد لحظات تحت فشار است. هرچند، اخیرا فورهند فدرر تمایل زیادی به درهم شکستن لحظات مهم و اساسی پیدا کرده است. میتوان گفت: فدرر تا اینجا بهترین بازیکن تورنمنت بوده است. مطمئن نیستم اگر او به اندازه کافی در راند رابین تست شده باشد.در طرف دیگر زمین جوکوویچ ایستاده است، کسی که چیزهای زیادی برای اثبات کردن خود در دنیا بعد از اینکه لنز او در راند رابین در مقابل نادال سرنگون شد دارد.حقیقتا گمان میکنم او مبارزه را اضافه خواهد کرد همانطور که درمقابل رادیک در راند نهایی رابین انجام داد. نوله میداند قهرمانی در لندن به او تمام اعتماد به نفس در دنیا را میدهد که برای اولین بارعنوان جام دیویس برای صربستان در بازی فینال هفته آینده در بلگراد، در مقابل فرانسه را تصاحب خواهد کرد. آشکارا حاشیه ها بسیار کم است اما من فکر میکنم این به قدر کافی مورد علاقه نواک خواهد بود که به بازی فینال یکشنبه برسد. Djokovic over Federer 3-6, 6-4, 7-5. اندی موری در برابر رافائل نادال با 3 قهرمانی گرند اسلم در جیبش در سال 2010، نفر اول جهان رافائل نادال در جستجوی اضافه کردن اولین فینال ای تی پی تور برای خود میباشد.در مسیر او اندی موری بریتانیایی ایستاده است. نادال در هد تو هد 8-4 و در 2سال گذشته 3-2 جلو است. موری در یک چهارم نهایی آزاد استرالیا و در نیمه نهایی مسترز تورنتو نادال را شکست داده است. هرچند، نادال در یکی از بزرگ ترین مسابقات در نیمه نهایی ویمبلدون او را شکست داد. از نظر تاکتیکی این بازی به 2 عامل عمده تقسیم میشود: برنده شدن در امتیاز اولین سرویس و برنده شدن در امتیاز دوم سرویس و ریترن. دلیلی که من میگویم این است که موری تجربه بیشتری در زدن سرویس های سخت تر دارد اگرچه معجزه نادال قبل از آزاد آمریکا آشکارا به سود او بود. با اضافه کردن اولین سرویس بزرگ ، رافا مقدار زیادی فشار بر روی موری قرار میدهد. در پیروزی های موری مقابل نادال، او تقریبا تنیس تهاجمی بازی کرد تا با وارد کردن فشار بر روی نادال او را در وضعیت بد قرار دهد. رافا بازیکنی تهاجمی تری است که بیشتر بر حریفش دیکته میکند.نادال در یک ماموریت است و من گمان میکنم بازی تهاجمی او باعث رفتنش به فینال یکشنبه خواهد شد. Nadal over Murray 7-5, 6-3. |
![]() |
15 کاربر زیر از شما کاربر گرامی M∂hdi به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#300 |
Moderator
![]() |
![]()
مهدی جان این تحلیل کی بوده؟
|
![]() |
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی BABAK به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |