|
مسترز کانادا (Rogers Cup) |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
![]() |
#1 |
Murray's Fan
پستها: 770
سپاس: 4,607
در 706 پست 5,460 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Andy Murray , Stefan Edberg , Ana Ivanovic
Andy Roddick , Roger& Rafa
|
![]() !This is IT زنده باد اندی !
یادم نمیاد آخرین بار کی خوشحال بودم ... یا اصلا از بازیش لذت بردم ... حافظه م گل گرفتنیه ... ![]() اما الحق و الانصاف تورنتو قهرمان دیگه ای رو نمی طلبید ! من اصولا گریه نمی کنم ... اما دیشب وقتش بود ... البته بازم نکردم ... ![]() از همه ی مبارک گویان و مخالفان عزیز ممنونم که با نظرات خودشون آخرین صفحه های تاپیک رو مزین فرمودن . به دو تا طرفدار دیگه ی اندی یعنی آرش و علیرضا ( مهدی که گذاشت رفت فلان فلان شده! ) هم از همینجا تبریک می گم ... شب خوبی بود واسه هممون ... هی ... آرتور اش ... اندی داره میاد ! |
![]() |
![]() |
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Hossein Murray به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#2 |
Former Staff
|
![]()
تبریک برای قهرمانی ماری. من خودم رفدار سر سخت راجرم اما باید اعتراف کنم در این تورنمنت ماری از سایر تنیسور ها اماده تر بود و قهرمانی حقش بود. هر چند که بارون با قطع بازی از زیبایی بازی کم کرد. اما اگر بارون نمی زد بازم ماری قهرمان می شد.
|
![]() |
![]() |
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Ahoura به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#3 |
Former Staff
|
![]()
راستی ماریا چی شد؟ به صورت نا باورانه باخت. بازی رو که 6-2 5-3 جلو بود رو باخت. به نظر شما دوستان علتش سرد شدن بدن ماریا در تاخیر 2 ساعته توسط بارون بود؟ یا علت دیگه ای داره.
|
![]() |
![]() |
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Ahoura به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#4 |
Former Staff
پستها: 2,205
سپاس: 4,850
در 1,728 پست 11,911 بار سپاسگزاری شده
|
![]() |
![]() |
![]() |
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad_Joulaei به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#5 |
Former Staff
پستها: 2,205
سپاس: 4,850
در 1,728 پست 11,911 بار سپاسگزاری شده
|
![]()
قهرماني اندي رو به هواداراي خوبش رفيق عزيزم حسين و بعد به دوست خوبم عليرضا و ساير طرفداراش تبريك ميگم.منطقا اندي مستحق اين قهرماني بود!!!!!!!
از عملكرد راجر بعد از دو تورنمنت ناموفق فرنچ و ويمبي خيلي راضي هستم و راجر يه فرصت به امادگي رسيدن داره كه اونم سينسيناتيه!!!!!!!و امتحان بزرگ راجر در يو اس اپنه.كه در اونجا از راجر انتظار داريم!!!!!!!!!!!!!!!! ولي خودمونيم هميشه بارون به نفع اندي ماري بوده!!!!!!!يو اس اپن 2008 و اينجا!!!!!! ![]() |
![]() |
![]() |
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad_Joulaei به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#6 |
Senior Member
پستها: 198
سپاس: 2,736
در 188 پست 918 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: فدرر - جکوویچ - ورداسکو -
|
![]()
سلام من دیشب بازی رو ندیدم ازلیلی شنیدم که راجربعد باخت کلی صحبت کرده، کسی می دونه چی گفته ؟!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
پستها: 86
سپاس: 874
در 75 پست 593 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ROGER FEDERER
|
![]()
با سلام
ابتدا بازگشت راجر را به رنك 2 را به همه طرفداران اين تنيسور تبريك عرض ميكنم.براي ما واقعا سخت بود كه فدرر را در رده سوم ببينيم!!! قهرماني اندي را نيز به همه هواداران اين تنيسور تبريك عرض ميكنم و اميدوارم كه در اينده نيز موفق باشد و همچنين موفق به كسب يك گرند اسلم بشود!! خب در مورد بازي راجر بايد بگم كه بازي خوبي بود اما همانطور كه قبلا گفتم ترس و استرسي كه در راجر وجود داشت مانع از اين شد كه بتواند از بريك گرفتن هاش و بريك نشدن هاش جلوگيري كند چون واقعا مشخص بود كه راجر چقدر استرس داره!! و البته اندي نيز از موقعييت هايي كه براش درست شده بود به نحو احسنت استفاده كرد و به مقام قهرماني رسيد!! به هر حال نزديك شدن راجر را به دوران طلايي خودش را به فال نيك ميگيريم!! متاسفانه بارش باران هم باعث شد كه اين ترس و استرس بيشتر و به نفع اندي شود چرا كه بنده ياد نميدهم كه راجر در يك بازي كه به هر دليلي ( بارش باران يا چيز ديگري) متوقف شده باشد برنده اون بازي بوده باشد حداقل در اين چند سال اخير!! به هر حال اميدوارم كه با بازگشت به دوران طلايي خودش بالاخره امسال يك جام حداقل بگيرد حالا فرق نميكند گرند اسلم باشد يا مسترز چون راجر واقعا به يك جام نياز دارد تا رحيه از دست رفته خودش را كامل بازيابي كند!! موفق باشيد در پناه حق. |
![]() |
![]() |
15 کاربر زیر از شما کاربر گرامی farhad10 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#8 |
Murray's Fan
پستها: 1,274
سپاس: 6,455
در 1,271 پست 10,081 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Andy Murray
|
![]()
come on andy
![]() من خیلی وقت بود تو کل زندگیم خوشحوال نشده بودم اخرین بار هم یادم نمیاد کی بود ![]() بکهند عالی بود ،فورهند خوب بود ولی سرویس خوب نبود ولی در گیم اخر وقتی break point بود اندی یه ایس زد خیلی چسبید امتیاز بعدیش هم ایس زد ولی الجزیره حالمو گرفت رفت اون برنامه مساء الریاضیة رو نشون بده اونم در اخرای بازی ![]() قهرمانی اندی رو به حسین عزیز هم تبریک میگم ، ایشالا قهرمانی در us oopen ![]() ارتور اش اندی داره میاد ... |
![]() |
![]() |
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Alireza Murray به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#9 |
Roger's Fan
پستها: 164
سپاس: 1,956
در 151 پست 845 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer / delpotro / sharapova / wozniacki /Harisson
|
![]()
قهرمانی موری رو تبریک میگم,,,
کلا" خیلی بارون دیروز ضد حال بود ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی kiavash به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#10 |
Administrators
پستها: 3,387
سپاس: 16,337
در 3,243 پست 25,305 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نادال،رادیک،نواک،فیش،
جینپری،موری،گاسکه،
گونزالس،روبردو،هاس،فررو،مویا
ورداسکو،نلبندیان،
باقداتیس،گولبیس،
کیم،ووزنیاکی، گورجس،سیبولکوا
،سورانا،ماریا،وی
|
![]()
برد اندی رو تبریک میگم با شکست دادن امثال نلبندیان و رافا و حالا هم فدرر واقعا شایستگی این مقام رو داشت... دیشب بنظرم فدرر خیلی هم بد بازی نکرد ولی خب موری کاملا برتر بود!! نوش جونش یه مسترز دیگه هم به مسترزاش اضافه میشه ولی اینکه نمیتونه گرند اسلم ببره یه علامت سوال بزرگه واسم!!!
![]() |
![]() |
![]() |
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی koury به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
برچسب ها |
راجرز کاپ، تورانتو، تنیس، کانادا |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|