03-02-2010, 09:34 PM | #21 |
Banned Users
پستها: 114
سپاس: 138
در 95 پست 227 بار سپاسگزاری شده
|
|
کاربر زیر از شما Saeed4progress به خاطر این پست سپاسگزاری کرده است: | ||
03-05-2011, 12:31 AM | #22 | |
Member
پستها: 30
سپاس: 187
در 28 پست 183 بار سپاسگزاری شده
|
نقل قول:
دوستان عزیزم خواهشا بهم کمک کنیم لا اقل ما مثل روئسای محترم نباشیم که واسه پست و سمت با هم میجنگن کاری کنیم که از این نسل به بعد به درد هم بخوریم باور کنید از همین جا ها شروع میشه واقعا چی از زاپن و کره و... کمتر داریم والا بهتریم اما باور نداریم امیدوارم ناراحت نشید شاید از خیلی دوستان جمع از لحاظ سنی بزرگتر باشم اما واقعا خوشحال میشم و افتخار میکنم بتونم به دوستی حتی در حد یه کلمه چه در این زمینه چه در موارد دیگه ای که بتونم کمک کنم.گفتگو,پیگیری,بحث خیلی خوبه اما مایوس کردن,ناراحت کردن,بی حرمتی بهتر از من میدونید خواهشا بیاید پشت هم باشیم تا به هم افتخار کنیم |
|
16 کاربر زیر از شما کاربر گرامی payam به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
Ali.Stan,
Ali_RF,
AndreS,
Barca&Lona,
Behnam RF,
delpotro,
Fakhruddin,
frozen,
hadi manafi,
hooman3x,
manoochehr,
mh_nik,
Mohammad,
M∂hdi,
Rock,
soan
|
05-19-2011, 09:10 AM | #23 |
Junior Member
پستها: 26
سپاس: 47
در 26 پست 203 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Aravan rezai
|
منم فکر می کنم برای خانوما یکم سنگینه ....اگر امکانش هست به این موضوع جدی تر بپردازید
|
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Hosniye به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
05-19-2011, 09:29 AM | #24 |
Junior Member
پستها: 26
سپاس: 47
در 26 پست 203 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Aravan rezai
|
پاسخ : مهم:برنامه های تمرینی و تمرین با وزنه برای تنیس
به نظرم رو این پست خیلی باید وقت بذاریم ..شاید واقعا اساتیدمون رسالتشون انجام نمی دن و اگرنه وضع تنیس این طوری نبود اکثر افراد برای تفریحو و کلاسش میان حداقل من بین دخترا این طوری می بینم چهارتامونم که می خوایم یاد بگیریم استاد بی خیاله ..من یادم نمیاد حتی استادم یک جلسه بهم نرمش داده باشه .. فقط به حرکتمام گیر میداد که مو به مو دقیق باشه .. به خصوص برای ما که رشتمون تربیت بدنی نیست خیلی سخته که بفهمیم چه نرمشایی خوبه ...
|
07-26-2011, 12:32 AM | #25 |
Member
پستها: 47
سپاس: 17
در 41 پست 171 بار سپاسگزاری شده
|
سلام بیاین یه کم درباره موضوع تاپیک حرف بزنیم اقا کسی چند تا حرکت با کش یا وزنه برای تقویت البو بلده؟ توضیح بدین لطفا
|
09-04-2011, 09:50 AM | #27 |
Senior Member
پستها: 301
سپاس: 311
در 294 پست 1,412 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Andre agassi - Monica Seles - Arthur Ashe - Rafael Nadal -Maria Sharapova - Roger Federer - Billie Jean King - Maureen Connolly - Bryan Brothers - Bjorn Borg - Mansour Bahrami - Justine Henin - Mats Wilander - Jack Sock - Serena Williams - Martina Hingis
|
دوستان می خواستم بدونم حرکت بارفیکس برای تنیس چقدر میتونه مفید باشه ... بارفیکس رو بیشتر قدرتی می دونید یا استقامتی ... یعنی بیشتر با muscular strength سر و کار داره یا muscular endurance ... و در تنیس مردان میانگین حرکات بارفیکس ورزشکاران حرفه ای در 60 ثانیه معمولا چه اندازه هست ؟ روی هم رفته بارفیکس را برای تنیس تمرین مفیدی می دانید و آن را توصیه می کنید ؟ پیشاپیش سپاسگزارم اگر پاسخ کاملی دهید .
|
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی archi به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
06-16-2015, 05:48 PM | #29 |
Member
پستها: 56
سپاس: 3
در 39 پست 135 بار سپاسگزاری شده
|
پاسخ : برنامه های تمرینی تنیس و تمرین با وزنه
دوستان سوتفاهم نشه تایپ قبلیرو من ننوشتم. خواهر بنده قبلا تنیس و شروع کرده بود و با کامپیوتر و نام کاربری من دنبال پیشرفت بود
|
04-02-2016, 04:49 PM | #30 |
Member
پستها: 36
سپاس: 4
در 11 پست 16 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: دومینیک تیم
نواک جوکوویچ
|
پاسخ : برنامه های تمرینی تنیس و تمرین با وزنه
سلام بچه ها میخوام تنیسمو حرفه ای دنبال کنم.
چند تا نکته که برام مهم به ترتیب: 1.سرعت دستم بره بالا.سویینگام خوبه فقط میخوا عکس العمل قوی داشته باشم 2.قدرتم بره بالا چه کاری با وزنه لازمه؟؟(در کل با مدیسن بال با وزنه با کش و...) 3.بدون راکت چجوری تمرین کنم؟برای چی خوبه بدون توپ یا راکت تمرین کردن؟؟؟؟ دوستان تنیسور ممنون میشم جواب بدین خیلی برام احتیاجه کسی هم نیست باهاش ارتباط داشته باشم تا بدونه.اینجا هم از همشهریا یا تنیسوراش میپرسم یا نمیدونن یا چرت میگن.!!!منتظر راهنماییاتون هستم.خیلی لازم دارم |
کاربران در حال دیدن موضوع: 7 نفر (0 عضو و 7 مهمان) | |
|
|