بازگشت   تنیس تاکرز > عمومي > اخبار تنيس جهان

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 04-03-2012, 12:15 AM   #271
Nima93
Roger's Fan

آواتار Nima93

پستها: 1,051
سپاس: 20,047
در 1,047 پست 14,527 بار سپاسگزاری شده

جوكويچ:فاصله زيادي بين من و ديگر بازيكنان نيست

مرد شماره 1 تنيس جهان، نواك جوكويچ، كه دو تا از سه تورنومنت بزرگ فصل 2012 را تا به اينجا كسب كرده (آزاد استراليا و ميامي) مي گويد فاصله زيادي بين او و ديگر بازيكنان تور نيست.بازيكن صرب موفق به كسب چهار تا از پنج گرنداسلم و هفت تا از دوازده تورنومنت مسترز اجباري قبلي شده است.در طول اين بازه زماني، او هفت بار پياپي مرد شماره 2 تنيس جهان، رافائل نادال را مغلوب كرده، در مقابل راجر فدرر 4 پيروزي و 1 باخت و در مقابل اندي ماري 4 پيروزي و 2 باخت داشته.
جوكويچ به خبرنگاران گفت:”فاصله زيادي نيست.هر تورنومنت يك فرصت جديد براي همه بازيكنان است تا بتوانند قهرمان شوند.درباره رنكينگ، نيازي نيست چيز زيادي بگويم.شما سطوح مختلفي داريد، فصل هاي متفاوتي داريد كه براي بازيكنان مختلف مناسب است.خاك رس به وضوح به نادال، بازيكنان اسپانيايي، آمريكاي جنوبي و آن هايي كه در چند سال گذشته بيشتر از ديگران موفق بوده اند متعلق است ولي باور دارم كه همه بر روي سطوح مختلف در حال پيشرفت هستند.تلاش زيادي مي خواهد.به نظرم در سطوح مختلف خيلي خوب بازي كرده ام.قهرماني بر روي چمن در ويمبلدون سال گذشته حس خيلي خوبي بود و عنوان قهرماني مهمي براي دوران بازيم.”

شانه جراحي شده شاراپوا بهبود يافته

ماريا شاراپوا كه در اكتوبر 2008 عمل جراحي شانه اي را كه تقريبا به دوران بازيش پايان مي داد تجربه كرد، مي گويد حالا بازوي راستش سالم است، هرچند سرعت متوسط سرويس هايش كمتر از زمان قبل جراحي است.
بازيكن روس كه به فينال سه تا از چهار تورنومنت قبلي خود صعود كرده ولي در همه آن ها شكست خورده، گفت:”شانه ام واقعا خوب است.واقعا خوشحالم كه آن مصدوميت را پشت سر گذاشتم.زمان خيلي طولاني و اصلاحات زيادي نياز داشت.قطعا سازگاري ها سخت بود.به آن ها عادت نداشتم، ولي آره، از شانه ام خيلي راضي هستم.”

چهار بازيكن برتر، قهرمان در 11 مسترز گذشته

پس از قهرماني نواك جوكويچ در ميامي، 11 تورنومنت مسترز گذشته و 17 تا از 18 مسترز از زمان مونت كارلو 2010 به يك بازيكن حاضر بين 4 نفر برتر رسيده است.استثنا در مسترز پاريس 2010 به دست آمد، جايي كه رابين سودرلينگ با رنكينگ 5 به قهرماني رسيد.

رادوانسكا از چارلستون كنار كشيد

به گفته برگزار كنندگان تورنومنت، آگنيسكا رادوانسكا به علت مصدوميت ناحيه كمر مجبور به انصراف از تورنومنت چارلستون شد.زن شماره 4 تنيس جهان كه سيد برتر تورنومنت بود، هفته گذشته در ميامي قهرمان شد و 5 تورنومنت پياپي و بدون وقفه را بازي كرده كه حاصلش دو قهرماني بود.

اولين پيروزي پياپي براي اودين از سال 2010

بازيكن راه يافته به ¼ نهايي آزاد آمريكا 2009، ملاني اودين، به جدول اصلي مسابقات چارلستون صعود كرد.اين اولين بار از نوامبر 2010 است كه اودين در دو مسابقه پياپي (بدون انصراف حريف) برنده مي شود.
Nima93 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
37 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nima93 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 04-04-2012, 06:18 PM   #272
Ahoura
Former Staff

آواتار Ahoura

پستها: 2,472
سپاس: 15,938
در 2,464 پست 29,057 بار سپاسگزاری شده

رادوانسکا مربی خود را تغییر می دهد

اگنیسزکا رادوانسکا سه روز پس از قهرمانی در میامی مربی خود بورنا ویکیچ را اخراج کرد.
ویکیچ از ژانویه مربی گری زن شماره 4 تنیس زنان و خواهرش را بر عهده داشته است.
او در روز سه شنبه این تصمیم خود را اعلام کرد و درباره جایگزینی مربی جدید هنوز صحبتی نکرده.
رادوانسکا در روز شنبه موفق شد با گذشتن از سد ماریا شاراپووای روس دومین تایتل خود را در سال 2012 در میامی به دست اورد.
Ahoura آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
33 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Ahoura به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 04-05-2012, 12:36 PM   #273
Nima93
Roger's Fan

آواتار Nima93

ايزنر و فورجه موافقند:جان بيشتر از دو ضربه است

جان ايزنر به USTA.com مي گويد كه با صحبت كاپيتان تيم جام ديويس فرانسه، گي فورجه موافقست كه او “بيشتر از سرويس و فورهند است”.آخر اين هفته، ايزنر در مونت كارلو تيم آمريكا را در برابر فرانسه همراهي مي كند.
ايزنر گفت:”نشان مي دهد كه احترام بيشتري دريافت مي كنم.من بيشتر از سرويس هستم ولي همه چيز با سرويسم آغاز مي شود و پس از آن فورهندم.آن ها هنوز بزرگترين سلاح هايم هستند و كماكان به بهترين شكل ممكن از آن ها استفاده خواهم كرد.ولي با اين وجود، من هميشه بر روي كل بازيم كار مي كنم.”
جيم كورير، كاپيتان تيم آمريكا اطمينان دارد ايزنر –كه ماه فوريه راجر فدرر را در خاك رس سرپوشيده سويس شكست داد- مي تواند جو ويلفرد سونگاو ژيل سيمون را مغلوب كند.
كورير:”اگر كمي زمان داشته باشد و به توپ محكم ضربه بزند، چيزي كه فكر كنم در ماه دسامبر گفتم، او ويران كننده ترين قدرت در تنيس است.اگر خوب بازي كند غير قابل مهار است.شما هيچ مقابله اي نداريد.مسير يك طرفه است.”

اودين:”همه انتظار داشتند همه چيز را ببرم”

ملاني اودين كه به مرحله ¼ نهايي آزاد آمريكا 2009 رسيد، بازي مرحله نخست خود در تورنومنت چارلستون را 6-4, 4-6, 6-0 به آنابل مدينا گريگز واگذار كرد.او به جدول اصلي مسابقات راه يافت و در اين راه براي اولين از نوامبر 2010، دو مسابقه پياپي را با پيروزي پشت سر گذاشت.
اودين به Charleston Post-Courier گفت:”من انتظار نداشتم آن در 17 سالگي اتفاق بيفتد و حالا حس مي كنم بالاخره جايي هستم كه دوباره آغاز مي كنم.آن (آزاد آمريكا) خيلي بزرگ بود، چند سال زمان برد تا آن را پشت سر بگذارم.پس از آن، همه انتظار داشتند تا همه چيز را ببرم و اين اتفاق رخ نمي داد...كل اين فصل فقط صرف اين خواهد شد كه بازيم را ارائه دهم و نگران پيروزي و شكست نباشم.اگر سخت كار كنم و درست بازي كنم، پيروزي ها مي آيند.”

بودجه LTA پس از كاهش تعداد شركت كنندگان كاسته شد

مديريت ورزش انگلستان، بودجه تنيس خود را از 846,000 دلار با يك كاهش 25 درصدي به 375,800 دلار رساند.اين اقدام به دليل كاهش تعداد بزرگسالان شركت كننده در اين ورزش از سال 2008 صورت گرفته است.حالا بودجه اتحاديه تنيس بريتانيا (LTA) براي سال هاي 2009 تا 2013 به ميزان 39,1 ميليون دلار باقي مي ماند.
راجر دريپر (Roger Draper)، از اتحاديه تنيس انگلستان چنين گفت:”ما فهميديم كه نتايج تحقيق درباره بازيكنان فعال ناراحت كننده است و كاهش بودجه را قبول كرديم.ما به همكاري نزديك با مديريت ورزش انگلستان ادامه خواهيم داد تا تنيس را پيشرفت دهيم.مانند ديگر ورزش ها، ما هم با چالش افزايش تعداد كساني كه در دوران بد اقتصادي به طور مداوم تنيس بازي مي كنند مواجه هستيم ولي شركت دادن اولين اولويت ماست.”

دل پوترو:كرواسي مي تواند هر تيمي را شكست دهد

تيم جام ديويس آرژانتين از خطر كرواسي در مسابقه آخر هفته در زمين خاك بوينس آيرس آگاه است.مارين چيليچ و ايوو كارلويچ تيم كرواسي را همراهي مي كنند در حاليكه خوان ماريتن دل پوترو، ديويد نلبنديان و خوان موناكو براي آرژانتين به ميدان مي روند.
دل پوترو گفت:”به نظرم تفاوت زيادي وجود ندارد.براي 12 سال است كه چيليچ را مي شناسم و در ايندين ولز و ميامي پيشرفت كرد و خطرناك است.”
در حاليكه دل پوترو و نلبنديان بازي هاي انفرادي روز جمعه را برگزار خواهند كرد، ممكن است موناكو كه به تازگي به نيمه نهايي مسابقات ميامي صعود كرده، روز يكشنبه بازي كند.نلبنديان گفته كه سطح زمين مسابقات سريع است.

بريتانيا بدون ماري و وارد در جام ديويس

جيمز وارد مسابقه جام ديويس بريتانيا در مرحله گروهي منطقه اروپا-آفريقا مقابل بلژيك را كه در اسكاتلند برگزار مي شود به دليل مصدوميت ناحيه كمر از دست داد.با توجه به شركت نكردن اندي ماري در مسابقات، حالا بريتانيا تيم ضعيف تر خواهد بود.وارد در ماه فوريه دو مسابقه را براي بريتانيا مقابل اسلواكي با پيروزي به پايان رساند، وقتي كه ماري باز هم در تيم نبود.جاش گودال (Josh Goodall)، بازيكن رنك 253 جايگزين وارد در تيمي خواهد شد كه دنيل اوانس، كالين فلمينگ و راس هاتچينز را در اختيار دارد.بلژيك توسط اليور روكوس (رنك 59) و استيو دارسيس (رنك 68) همراهي مي شود.
31 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nima93 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 04-07-2012, 12:19 PM   #274
Nima93
Roger's Fan

آواتار Nima93

كورير:برايان ها ‘تركيبي خودكفا’ هستند

كاپيتان تيم جام ديويس آمريكا، جيم كورير مي گويد كه حضور برترين تيم دوبل مردان متشكل از باب و مايك برايان در مسابقه اين هفته برابر فرانسه يك نعمت است.برايان ها 19 تا از 21 مسابقه دوبل خود در جام ديويس را با پيروزي پشت سر گذاشته اند ولي يكي از دو شكست آن ها مقابل تيم لودرا-كلمان (فرانسه) در سال 2008 بوده.
كورير به خبرنگاران گفت:”ركورد آن ها بي نهايت قوي است.من بيشترين اعتماد به نفس را درباره آن ها دارم.به عنوان يك كاپيتان، داشتن آن ها در تيم خود مانند اينست كه شما تقلب مي كنيد، پس حضور آن ها در تيم عاليست.به وضوح مي گويم:نيازي نيست كاري انجام دهم.آن ها يك تركيب خودكفا هستند.”

كاپيتان فورجه:امتياز دوبل بسيار مهم خواهد بود

پس از تساوي 1-1 مسابقه فرانسه و ايالات متحده در روز اول مرحله ¼ نهايي جام ديويس، گي فورجه مي گويد بازي دوبل روز شنبه بين تيم باب و مايك برايان مقابل مايكل لودرا و جولين بنتو قسمت بزرگي از مسابقه خواهد بود.فصل گذشته، برايان ها چهار بازي خود مقابل لودرا را با 2 برد و 2 باخت قسمت كردند در حاليكه بازيكن فرانسوي با نناد زيمونيچ صرب هم تيمي بود و تنها بازي خود مقابل بنتو را با شكست به پايان بردند، وقتي كه او با نيكولاس ماهو هم تيمي بود.
فورجه گفت:”مسابقه دوبل خيلي مهم خواهد بود.مايك و باب كمي برتري دارند چون بهترين بازيكنان هستند و چند بار در مونت كارلو قهرمان شده اند، ولي مايكل هم چند گرنداسلم و مسترز برده و يكي از بهترين هاست.او دوسيت خوب جولين است و چندين مسابقه خوب در جام ديويس با هم داشته اند.به نظرم كيفيت بالايي را خواهيم ديد و ديدن يك ناكامي هم دور از ذهن نيست.”

رافتر:توميك بايد در مقابل بازيكنان با رنك پايين تر تمركز كند

پس از پيروزي سخت 7-5, 6-3, 6-3 برنادر توميك مقابل مين هيوك چو از كره جنوبي در مرحله گروهي جام ديويس در بريزبين، كاپيتان تيم استراليا، پتريك رافتر گفت كه اين بازيكن جوان بايد نحوه تمركز كردن مقابل بازيكنان با رنكينگ پايين تر را بياموزد.
رافتر گفت:”اين هفته درباره اين موضوع صحبت كرديم، مي دانستيم چنين موقعيتي پيش خواهد آمد.ولي او به زمين وارد شد و دوباره همين مشكل را داشت و اين چيزيست كه برني بايد بر آن غلبه كند، به همين سادگي.اگر مي خواهد پيشرفت كند، بايد بياموزد كه به بازيكنان احترام بگذارد، همه بازيكنان.اين بازيكن [چو] خيلي خوب بازي كرد، خوب جنگيد...مي دانستم كه قبلا در رنكينگ حضور داشته، مي تواند خوب بازي كند و اين كار را در مقابل برني انجام مي دهد و ديدن چنين چيزي خيلي خوب است.پس برني بايد ياد بگيرد، و هرچه سريع تر ياد بگيرد، سريع تر پيشرفت مي كند.”

كاپيتان صربستان:جوكويچ در جام ديويس شركت نمي كند

پيش از مسابقه برابر جمهوري چك در رقابت هاي جام ديويس، كاپيتان تيم صربستان، بوگدان اُبرادويچ (Bogdan Obradovic) گفت كه مرد شماره 1 تنيس جهان، نواك جوكويچ قصد شركت در اين فصل از مسابقات را ندارد.ويكتور ترويسكي و يانكو تيپسارويچ صربستان را همراهي مي كنند و توماس برديچ و رادك استپانك در تيم جمهوري چك حضور دارند.
ابرادوبچ به DavisCup.com گفت:”جام ديويس در برنامه امسالش نيست.دليل اصلي اينست كه مي خواهد در صدر رنكينگ بماند و براي المپيك اماده باشد.هر وقت كه بخواهد به تيم بازگردد، باز خواهد گشت.اما با اين وجود تيم ما بدون نواك خيلي قوي خواهد بود.”
تيپسارويچ گفت كه جوكويچ در ابتداي فصل اعلام كرده در دو مسابقه اول حاضر نخواهد بود.
همچنين رادك استپانك گفته كه غيبت جوكويچ به جمهوري چك شانس بيشتري مي دهد.استپانك:”بدون جوكو، آن ها براي ما تيم آسيب پذيرتري خواهند بود.”

فيش احتمالا براي هيوستون آماده خواهد بود

به گزارش The Houston Chronicle، مردي فيش پس از مشكل جسماني نه چندان جدي هفته گذشته در ميامي حال بهتري دارد و قصد سفر و شركت در تورنومنت هفته آينده هيوستون را دارد.سيد برتر تورنومنت كه از مسابقات اين هفته جام ديويس كناره گيري كرد، مي تواند اولين بازي خود را تا روز پنج شنبه برگزار نكند.

مورسمو به آزارنكا كمك مي كند

به گزارشReuters و وب سايت فرانسوي"We Love Tennis" ، اِميلي مورسمو به عنوان مشاور با ويكتوريا آزارنكا همكاري خواهد كرد.مورسمو به مربي فعلي آزارنكا، سم سوميك كمك خواهد كرد.قهرمان دو دوره مسابقات گرنداسلم، فصل پيش هم به عنوان مربي به مايكل لودرا فرانسوي كمك كرد.
32 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nima93 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 04-08-2012, 12:23 AM   #275
Nima93
Roger's Fan

آواتار Nima93

تيپسارويچ مي گويد استپانك به او توهين كرده

پس از پيروزي 5 ساعته يانكو تيپسارويچ مقابل رادك استپانك در جام ديويس، بازيكن صرب حريفش را متهم به نشان دادن انگشت مياني و ناسزا گويي كرد.پس از دست دادن جنجالي در پايان مسابقه، تيپسارويچ به سمت استپانك حمله برد و كاپيتان بوگدان ابرادويچ مانع او شد.
تيپسارويچ به خبرنگاران گفت:”من مانند همه شما فهميدم رادك استپانك چگونه انساني است.اين عادت را دارم كه هميشه بهترين نظر را درباره مردم دارم، و هرچند بازيكنان مي گويند او نمي تواند در زمين خيلي خوب باشد، ولي من هيچ گاه اين را باور نداشتم.هرچند قبلا سه بار با او بازي كرده ام.همانطور كه ديديد رفتارم در زمين، به نظرم به اندازه كافي جوانمردانه بود.وقتي بر روي زمين افتاد، به سمت ديگر تور رفتم تا كمكش كنم.به او اجازه مي دادم قبل از من از تور عبور كند.حتي دو بار توپ هايي كه مشكوك بودند را داخل اعلام كردم.پس از 5 ساعت و 10 دقيقه، به جاي دست دادن با من، انگشت ميانيش را به من نشان داد و من را **** بدبو خطاب كرد، كلمه زشتي بود، ناسزا بود.مي فهمم كسي مانند او مي تواند پس از شكست در يك مسابقه عصباني باشد، مخصوصا بعد از داشتن اين همه فرصت [استپانك سه فرصت مچ پوينت داشت].ولي انجام چنين كاري؟من هيچ وقت چنين كاري را انجام نمي دادم.باورنكردنيست.من هيچ گاه، هيچ گاه فكر نمي كردم چنين چيزي را تجربه كنم، مخصوصا به خاطر رفتارم در زمين.نمي گويم كه يك پسر طلايي هستم، استفان ادبرگ تنيس مردان هستم، ولي حداقل مي دانم چه چيزي درست و چه چيزي غلط است.فقط يك كلمه براي آن وجود دارد:تاسف برانگيز.نه چيز ديگري.”
پس از مصاحبه، تيپسارويچ يك عكس از لحظه دست دادن را در توييتر خود منتشر كرد كه به نظر مي رسد استپانك انگشت خود را به او نشان داده و گفت:”واقعا مايه شرمساري است كه كشوري مانند جمهوري چك با اين سطح بالاي تنيس توسط كسي مانند او نمايندگي شود.”
استپانك گفت كه آن ها به طور عادي دست دادند.
با وجود پيروزي در يك بازي سخت، تيپسارويچ به Davis Cup.com گفت كه اين “يكي از بدترين عملكردهايم بود.مي خواهم از كاپيتانم و هم تيمي هايم تشكر كنم چون امروز افتضاح بودم.من خيلي بد بودم و خنده دار بود.”
نناد زيمونيچ صرب به AP گفته كه استپانك “نامحبوب ترين بازيكن تور است، مخصوصا در زمين.”

ونوس به دنبال راه هاي ذخيره انرژي

ونوس ويليامز كه در ¼ نهايي مسابقات چارلستون از سامانتا استوسور شكست خورد، به Sports Illustrated گفت كه بايد درباره ذخيره انرژي بين مسابقات بيشتر مراقب باشد.ويليامز از بيماري ضعف ايمني سندرم شوگرن رنج مي برد.
ونوس گفت:”هر روز متغير است.واقعا در حال ياد گرفتن هستم، همينطور كه پيش مي روم مشكل را حل مي كنم و به نظرم يكي از چيزهايي كه آموختم اينست كه شايد همه چيز را حل نكنم ولي مي توانم تمام تلاشم را انجام دهم.پيش از هر مسابقه فكر مي كنم كه چقدر انرژي مي توانم ذخيره كنم و هنگامي كه مي بينم در حال شكست خوردن هستم، مي گويم خب، بايد انرژي مصرف كنم.شروع به حركت دادن پاهايم مي كنم و مي گويم بايد بدوم.”

كورير از اعتماد به نفس ايزنر رضايت دارد

پس از پيروزي باب و مايك برايان در مقابل مايكل لودرا و جولين بنتو در مسابقه دوبل جام ديويس در مونت كارلو و 2-1 شدن نتيجه به سود ايالات متحده، كاپيتان تيم آمريكا اعتقاد دارد كه بهترين بازيكن انفراديش، جان ايزنر فرصت پيروزي مقابل بهترين بازيكن فرانسه، جو ويلفرد سونگا را دارد.
كورير:”خب، نحوه بازي ديروز جان به او اعتماد به نقس خواهد داد.قطعا به ما، كل تيم، اعتماد به نفس داد.او به زمين وارد خواهد شد و در سطحي بازي خواهد كرد كه شانس شكست دادن جو را داشته باشد.”

34 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nima93 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 04-08-2012, 12:45 AM   #276
Maani
Senior Member

آواتار Maani

پستها: 668
سپاس: 5,015
در 615 پست 4,138 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafael Nadal

مرسی نیما جان
اینم چند تا عکس از دست دادن اینها

http://postmediamontreal.files.wordp...shake2_opt.jpg

http://p.twimg.com/Ap3rsN_CMAERZxl.jpg:large

و ویدئو در یوتیوب
http://www.youtube.com/watch?v=IX6LUlzA74Q
Maani آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
29 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Maani به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 04-09-2012, 12:26 AM   #277
Nima93
Roger's Fan

آواتار Nima93

ايزنر:پيروزي مقابل فدرر جرقه روند خوب بود

جان ايزنر كه برد تيم آمريكا را با شكست دادن ژيل سيمون و جو ويلفرد سونگا در رقابت هاي اين هفته جام ديويس مقابل فرانسه و در زمين خاك رس مونت كارلو رقم زد، مي گويد كه پيروزي مقابل راجر فدرر در زمين خاك رس فرايبورگ در دور اول رقابت ها به اعتماد به نفسش كمك كرده.
ايزنر:”به نظرم دليل بازي خوب اين هفته ام پيروزي بزرگ دور اول مقابل راجر بود.پيش از آن، آنقدر خوب در جام ديويس بازي نكرده بودم.پيروزي خيلي بزرگي برايم بود و فشار زيادي را از رويم برداشت.حس كردم خوب بازي خواهم كرد بدون توجه به اينكه مردي [فيش] اينجا بود يا خير.در كل آخر هفته آرام بودم.در هيچ لحظه اي حس اضطراب در زمين نداشتم.هر موقع چنين باشد، اغلب به زمين مسابقه مي رويد و خوب بازي مي كنيد.”

تيپسارويچ:اسپانيا بهترين تيم دنياست

يانكو تيپسارويچ صرب كه در هر سه ست شكست 7-6(6), 7-6(6), 7-6(7) در جريان رقابت ¼ نهايي جام ديويس برابر توماس برديچ از حريفش پيش بود، مي گويد كه اسپانيا قوي ترين تيم جهان را دارد-هرچند كه برترين تنيس باز حال حاضر جهان، نواك جوكويچ براي صربستان بازي مي كند.اسپانيا 5 عنوان قهرماني جام ديويس را از سال 2000 كسب كرده و امسال هم به نيمه نهايي صعود كرده.
تيپسارويچ به Davis Cup.com گفت:”مي خواهم بگويم اسپانيا بهترين تيم جام ديويس است هرچند نواك براي ما بازي مي كند؛ آن ها گزينه هاي بيشتري دارند.بستگي به سطح زمين مسابقه دارد ولي در خاك رس آن ها برتر هستند و تيم دوبل خوبي دارند.نه فقط از لحاظ رنكينگ، بلكه تيم مسلط و برتر اسپانيا است.”

توميك قصد بهبود دادن روحيه خود را دارد

برنارد توميك نوجوان كه هر دو مسابقه خود براي استراليا را در مرحله گروهي جام ديويس مقابل كره جنوبي با پيروزي پشت سر گذاشت، مي گويد كه در ماه هاي آينده قصد بهبود ذهنيت بازي خود را دارد.
توميك به خبرنگاران چنين گفت:”هر ورزشكار بزرگ، چه فدرر باشد يا نادال، قسمت هايي را براي بهبود بخشيدن دارد و چيزي كه من بايد بهبود ببخشم قدرت روحيم در زمين است.بزرگترين مشكل من در حال حاضر اينست كه بايد با بازيكنان زيادي كه رنكينگ پايين تري نسبت به من دارند بازي كنم (و انتظار مي رود كه پيروز شوم).به فدرر و نادال نگاه كنيد، بازي كردن هميشگي با بازيكنان حاضر در 100 نفر برتر برايشان مشكل خواهد بود...اگر ذهنيت مناسب را داشته باشم مي توانم در خاك رس بازي كنم.به خوبي ديگر بازيكنان حركت نمي كنم، پس هنگامي كه يك ست و بريك عقب هستم بازگشت برايم سخت است.در چند هفته آينده بايد بر روي پيشرفت بازيم مقابل چنين بازيكناني تلاش كنم...(اگر بخواهم) به نيمه نهايي رولندگاروس صعود كنم.”

35 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nima93 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 04-09-2012, 11:59 PM   #278
Nima93
Roger's Fan

آواتار Nima93

جدايي كوزنتسوا از موروزوا

اسوتلانا كوزنتسوا پس از 4 ماه همكاري تصميم به جدايي از مربي خود، اُلگا موروزوا (Olga Morozova) گرفته و حالا توسط شماره 18 پيشين جهان، آموس مانسدورف (Amos Mansdorf) اسرائيلي مربي گري خواهد شد.اين دومين بار است كه كوزنتسوا و موروزوا از هم جدا مي شوند.
كوزنتسوا در وب سايت خود نوشت:”من مي خواهم رسما اعلام كنم كه همكاري با الگا موروزوا را خاتمه داده ايم، ولي نمي توانم توصيف كنم كه چقدراز تلاش و انرژي مثبت و چيزهايي كه به من داد سپاسگزارم.مي خواهم به او تبريك بگويم.چند روز پيش مادربزرگ شد!”
بازيكن 26 ساله روس در بارسلونا حضور دارد و براي مسابقه هفته بعد فد كاپ مقابل جمهوري چك آماده مي شود.او به همراه مانسدورف و مربي بدنساز، آليستير مك كاو تمرين مي كند.

ايزنر:با اعتماد به نفس به اسپانيا مي رويم

پس ازهمراهي تيم ايالات متحده در راه شكست فرانسه در مرحله ¼ نهايي جام ديويس، جان ايزنر مي گويد تيم آمريكا شانس شكست اسپانيا ميزبان در نيمه نهايي را دارد.اسپانيا 23 مسابقه پياپي را در خانه خود برده است.
ايزنر به خبرنگاران گفت:”حدس مي زنم كه آن ها سطح خاك رس را انتخاب كنند.ما در دو مسابقه نخست خود خيلي خوب بوديم.ولي احتمالا كفه ترازو به نغع آن ها سنگيني مي كند.دقيقا مانند فرانسه، و شايد حتي بيشتر، مي توانند هر كسي را به زمين بفرستند.آن ها خيلي قوي هستند، آن كشور.ولي با هر كس كه روبرو شويم، در هر شرايطي كه باشيم، به آنجا خواهيم رفت و باور داريم برنده مي شويم.اين كاريست كه در دو مرحله اول انجام داديم.مردم فكر نمي كردند كه سويس را شكست دهيم.مطمئنم كساني بودند كه فكر نمي كردند فرانسه را شكست مي دهيم.پس ما با اعتماد به نفس زيادي وارد مسابقه مي شويم و قطعا آماده ايم.”

كاپيتان آرژانتين در طول مسابقه ‘مراحل زيادي’ را پشت سر گذاشت

كاپيتان جام ديويس آرژانتين، مارتين هايته از تماشاي دو بازي 5 ساعته در جريان پيروزي تيمش مقابل كرواسي در بوينس آيرس احساساتي شده بود.
هايته:”من يك نمايش فوق العاده را پشت سر گذاشتم و موقعيت تماشاي آن از رديف اول را داشتم.خيلي آرام بودم و مراحل زيادي را سپري كردم:رنج كشيدن، فشار زياد، غرور، لذت بردن و تقريح...تمامي احساساتي را كه يك انسان مي تواند حس كردم.”

تورنومنت ممفيس در راه ريو دو ژانيرو

به گزارش نشريه Sports Business Journal، تورنومنت مختلط ATP و WTA ممفيس به آژانس ورزشي IMG فروخته خواهد شد و به شهر ريو دو ژانيرو منتقل مي شود.اگر اين اتقال صورت پذيرد، تورنومنت ماه فوريه سن خوزه به عنوان آخرين تورنومنت داخل سالن در آمريكا باقي خواهد ماند.گروه San Jose Sharks Sports and Entertainment هر دو تورنومنت ممفيس و سن خوزه را در اختيار دارد.بخش مردان تورنومنت ممفيس در رده 500 امتيازي قرار دارد، در حاليكه بخش زنان، كه امسال حامي مالي نداشت، در رده تورنومنت هاي بين المللي WTA است.ريو با توجه به برگزاري جام جهاني فوتبال و مسابقات المپيك در برزيل، به دنبال بهتر نشان دادن وجهه بين المللي ورزش هاي خود است.فروش بخش مردان اين تورنومنت هنوز به تاييد ATP بستگي دارد.
32 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nima93 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 04-10-2012, 10:46 PM   #279
Nima93
Roger's Fan

آواتار Nima93

ديدار نمايشي نادال-جوكويچ به دنبال شكست ركورد

به گزارش Marca، رافائل نادال و نواك جوكويچ روز 14 جولاي يك ديدار نمايشي تنيس را در استاديوم سانتياگو برنابئو مادريد برگزار مي كنند، جايي كه اميد دارند ركورد حضور تماشاگران در يك مسابقه تنيس را تغيير دهند.استاديوم گنجايش 80,000 نفر را دارد.ركورد فعلي تعداد تماشاگران يك بازي تنيس به ديدار نمايشي بين كيم كلايسترز و سرنا ويليامز در 8 جولاي 2010 و در بروكسل بلژيك مربوط مي شود كه 35,681 نفر در استاديوم حاضر بودند.سرنا در آن بازي با پاي بريده بازي كرد و پس از آن براي 11 ماه از مسابقات دور بود.مسابقه قبلي كه ركورد را در اختيار داشت با حضور 30,372 تماشاگر در “نبرد جنسيت ها” بين بيلي جين كينگ و بابي ريگز در 20 سپتامبر 1973 و در شهر هيوستون ايالت تگزاس برگزار شد.
بازي نمايشي نادال-جوكويچ به نفع بنيادهاي خيريه رئال مادريد و رافائل نادال برگزار مي شود كه هر دو به كودكان محروم كمك مي كنند.

كويتوا:بايد قدرت بدنيم را بهبود بخشم

زن شماره 3 تنيس جهان، پترا كويتوا، پس از 2 ماه جنگيدن با بيماري دو هفته گذشته را در تركيه براي تمرين سپري كرده.قهرمان ويمبلدون 2011 در ماه فوريه به يك بيماري ويروسي مبتلا شد و در ايندين ولز تحت تاثير ويروس آنفلوانزا قرار گرفت و با نوع خفيفي از آسم در ميامي دست و پنجه نرم كرد.او هفته آينده در جريان مسابقات فد كاپ مقابل ايتاليا مسابقه مي دهد و پس از آن در تورنومنت هاي خاك رس اشتوتگارت، مادريد، رم و رولندگاروس بازي مي كند.
كويتوا:”بايد آمادگي جسمانيم را خيلي بهبود بخشم.فضاي زيادي براي بهبود هر قسمت از آمادگي بدنيم دارم و پس از بيماري ماه فوريه، بايد اين قدم را بردارم.سعي دارم كه سريع و قوي تر شوم.ما خيلي در شن مي دويم، همچنين براي مسافت هاي طولاني، كمي تپه نوردي و تمرين در باشگاه.هر روز عصر خيلي خسته ام ولي اميدوارم نتيجه دهد.”
كويتوا اضافه كرد كه يك مشكل كوچك با عضله ناحيه شكم خود داشته ولي چيز جدي نيست و كماكان مي تواند مهم ترين تمريناتش را انجام دهد.
او در ادامه چنين گفت:”اكنون حس خستگي دارم ولي اميدوارم آمادگي جسمانيم در تورنومنت هاي آينده نمايش داده شود.اگر بخواهم بازي هاي خوب و نزديك در مقابل بازيكنان برتر را ببرم، بايد آماده باشم.مسابقات با چيزهاي خيلي كوچكي تعيين مي شوند و يكي از آن ها آمادگي بدنيست.بايد به توپ هاي بيشتري برسم و بتوانم بازي هاي طولاني تري را بازي كنم تا در بين برترين ها باقي بمانم.”

لي به جاي همسرش مربي استخدام نمي كند

لي نا مي گويد قصد استخدام يك مربي خارجي به جاي همسرش، جيانگ شان را ندارد.
لي به رسانه هاي چيني گفت:”نمي دانم چرا رسانه ها خيلي به اين موضوع علاقه دارند.شايد شما نسبت به جيانگ و تيم فعليم اعتماد نداريد، ولي تا به حال هيچ قصدي براي به كار گيري مربي خارجي نداشته ام.و اميدوارم رسانه ها ديگر اين سوال را تكرار نكنند.”
كاپيتان تيم فد كاپ دانمارك، مايكل مورتنسن، لي را در راه قهرماني فصل گذشته رولندگاروس راهنمايي كرد ولي چند ماه بعد اخراج شد.
در اين فصل، لي به فينال تورنومنت سيدني، دور چهارم آزاد استراليا و ¼ نهايي ايندين ولز و ميامي صعود كرده و در رتبه هشتم قرار دارد.او ادامه داد:”با توجه به صعود به فينال آزاد استراليا در فصل قبل، شايد مردم حس مي كنند نتايج امسالم كمي نا اميد كننده است، ولي به نظرم فرم خوبي دارم و تا به اينجا مشكلي ندارم.”

بليك:خيلي زود اعتماد به نفسم را از دست مي دهم

پس از باخت مقابل كارلوس برلاك در تورنومنت هيوستون، جيمز بليك ركورد اين فصل خود را به 3 شكست و بدون پيروزي تنزل داد.بليك با مصدوميت زانو دست و پنجه نرم مي كند.
بازيكن 32 ساله به Houston Chronicle گفت:”شكست خوردن هيچ گاه جالب نيست.حس مي كنم در يك چرخش هستم كه بايد آن را تغيير دهم.اعتماد به نفسم را خيلي زود از دست
مي دهم و نيروي حركتي را حفظ نمي كنم.”
در ديگر خبر مربوط به هيوستون، تيم برتر دوبل تورنومنت متشكل از باب و مايك برايان پس از ديدار طولاني جام ديويس در مونت كارلو از مسابقات كناره گيري كردند.جان ايزنر هم كه در مسابقه جام ديويس درخشيد، در رقابت ها شركت مي كند.

قدیمی 04-12-2012, 01:28 PM   #280
Nima93
Roger's Fan

آواتار Nima93

درگيري سانچز ويكاريو و مدينا گريگوز

آرانتزا سانچز ويكاريو، كاپيتان تيم فد كاپ اسپانيا

كاپيتان تيم فد كاپ اسپانيا، آرانتزا سانچز ويكاريو تصميم به عدم دعوت بهترين بازيكن حال حاضر كشورش براي مسابقه با اسلواكي گرفته چون فكر مي كند آنابل مدينا گريگوز اتحاد تيم را بر هم مي زند.
سانچز ويكاريو گفت:”من آنابل را انتخاب نكردم چون در بهترين سطح بازيش نيست، چيزي كه از نتايجش مشخص است و چون وقتي يك بازيكن با ديگر بازيكنان كنار نمي آيد، خيلي مشكل ساز مي شود.شما بايد در فد كاپ فضاي خوبي داشته باشيد، صميميت، و او با ديگر بازيكنان اينگونه نيست.”
سانچز ويكاريو نه تنها مدينا گريگوز (رنك 26)، بلكه كارلا سوارز ناوارو (رنك 65) را هم به مسابقه هفته آينده در ماربلا دعوت نكرده و به جاي آن تصميم به انتخاب سيلويا سولر-اسپينوسا
(رنك 64)، لوردس دومينگز (رنك 166)، آرانتزا پارا سانتونيا (رنك 166) و نوريا لياگوسترا ويوِس (رنك 168) گرفته است.
مدينا گريگوز كه 33 مسابقه در فد كاپ انجام داده، به El Pais گفت:”مي دانم كه كاپيتان اختيار انتخب تيم مورد نظر خود را دارد، ولي حمله كردن به شخص من و لكه دار كردن تصويرم خارج از حدود است.من در 10 سال گذشته هميشه سعي در كمك كردن به اسپانيا داشته ام.من با بعضي مردم بهتر از ديگران كنار مي آيم و اين قانون زندگيست.ولي به اين معني نيست كه مي خواهم بازي كردن براي اسپانيا را متوقف كنم.اگر مادرم بگويد كه من مشكل دارم، قبول دارم، چون او مرا براي 30 سال است كه مي شناسد.ولي آرانتزا درك نمي كند.”
روز چهارشنبه و پس از انتشار خبر در اسپانيا، سانچز ويكاريو در يك بيانيه چنين گفت:”به هيچ صورت قصد بي اعتبار كردن آنابل مدينا را نداشتم، كسي كه به عنوان يك بازيكن و شخصي متعهد به تيم وطنش برايش احترام قائل هستم.اگر نتوانسته ام منظورم را به درستي بيان كنم عذرخواهي مي كنم.من به خاطر دلايل كاملا فني تصميم به عدم حضور آنابل مدينا و كارلا سوارز در مسابقه مقابل اسلواكي گرفتم.”

دريپر:LTA هدف ساده اي براي انتقاد است

به گزارش نشريه The Independent، رييس اتحاديه تنيس بريتانيا، راجر دريپر مي گويد كه انتقادات به سمت اين اتحاديه نشانه گيري شده اند.مديريت ورزش انگلستان به تازگي 842,000 دلار از بودجه LTA را به علت مشاركت كمتر بزرگسالان در اين رشته ورزشي كاسته است، آماري كه نشان مي دهد تعداد افراد بزرگسالي كه حداقل هفته اي يك بار تنيس بازي مي كنند در دو سال گذشته 30 درصد كاهش يافته است.
دريپر گفت:”اتحاديه راگبي، ليگ راگبي و كريكت هم با كاهش بودجه روبرو شده اند.مردم حمله كردن به LTA را دوست دارند.ما هدف خيلي راحتي هستيم ولي بايد بر روي چيزهايي كه در اختيار داريم تمركز كنيم و به تلاش سخت براي پيشرفت ورزش ادامه دهيم.چيزهاي خيلي خوبي در تنيس بريتانيا در حال انجام است.فراز و نشيب ها در ورزش خيلي به چشم مي آيند.ما در زمينه خود سال خوبي را داشتيم ولي اسم من خيلي مطرح نشد، وقتي همه چيز خوب پيش مي رود، و قطعا وقتي يك خبر بد شنيده مي شود، همه مي خواهند دريپر را دوباره اخراج كنند.”
او ادامه داد:”ما شش سال از برنامه 10 ساله تغييرات ورزشي را پشت سر گذاشته ايم، اتفاقات خيلي مثبتي در حال روي دادن هستند و شما بايد چشم انداز خود را نگه داريد و همزمان براي كار كردن آماده باشيد.ولي شما انسان هستيد و وقتي اسم خود را در روزنامه مي بينيد كه همه نوشته اند ‘راجر دريپر را اخراج كنيد’ و چنين چيزهايي، حتما بر روي شما تاثير مي گذارد.پس آره، اين بر روي شما تاثير مي گذارد ولي من واقعا با انگيزه هستم و بر روي پيشرفت تنيس بريتانيا تمركز دارم.اگر چنين نبودم اين شغل را ادامه نمي دادم.”

فرناندز:قلب سرنا در فد كاپ است

كاپيتان تيم فد كاپ ايالات متحده، مِري جو فرناندز (Mary Joe Fernandez) مي گويد سرنا ويليامز از شركت در رقابت هاي اين فصل فد كاپ لذت مي برد.ويليامز در مسابقه ماه فوريه مقابل بلاروس بازي كرد و هفته ديگر براي محله پلي آف به اوكراين سفر مي كند تا به گروه جهاني باز گردند.اعضاي ديگر تيم، كريستينا مك هيل، سلون استفانز و ليزل هوبر هستند.مسابقه مقابل بلاروس، اولين حضور ويليامز بعد از 5 سال در اين رقابت ها بود.او براي كسب جواز حضور در المپيك بايد در مسابقات اين فصل فد كاپ شركت كند.به خاطر عدم شركت در مسابقات فد كاپ در فصل هاي پيش از 2012، او همچنان بايد منتظر جواب درخواست خود از كميته المپيك براي اجازه حضور باشد، هرچند امسال در دو مسابقه شركت كرده.
فرناندز گفت:”با توجه به تجربه ام مي گويم، وقتي در مقابل بلاروس بازي كرد، با قلبش حاضر بود.منظورم اينست كه از نحوه بازيش راضي نبود.از دست خودش خيلي عصباني بود.تمريناتش خيلي جدي بود.مي خواست كه برنده شود.چيزي كه واقعا مرا شگفت زده كرد رابطه او با ديگر اعضاي تيم بود، مخصوصا جوان ها، اينكه چقدر خوب گوش مي داد، سوال مي پرسيد و راهنمايي هاي خوبي ارائه مي داد.اين مرا به عنوان يك كاپيتان خيلي خوشحال كرد.”
فرناندز اضافه كرد ونوس ويليامز، كه در ديدار دوبل مقابل بلاروس بازي كرد، پس از شركت در تورنومنت هاي ميامي و چارلستون تصميم به عدم حضور در اين مرحله از مسابقات گرفته.
فرناندز كه از وانيا كينگ هم درخواست شركت كرده بود ولي او به علت بيماري موفق به اين كار نشد، گفت:”ونوس سعي مي كند بازيابيش را اندازه گيري كند، اينكه چقدر مي تواند بازي كند.”

رابسون و واتسون از فشار بريتانيا نگران نيستند

نوجوانان تنيس باز بريتانيا، لورا رابسون و هيتر واتسون به Telegraph گفته اند كه هيچ گاه درباره فشار اميدوار بودن كشورشان به آن ها گفتگو نكرده اند.
رابسون 18 ساله گفت:”هيچ وقت به آن توجه نكرده ام.قطعا نسبت به آن بي تفاوت هستم چون روزنامه ها را نمي خواهم.تنها مرتبه اي كه آن را ديدم در ويمبلدون بود، وقتي پدرم نشريه Evening Standard را نشانم داد كه عكس يك فرد تصادفي را چاپ كرده بود و گفته بود اين ‘پدر لورا رابسون است.’ و پس از آن، در محل كار پدرم عكس را بر روي ديوار نصب كرده بودند-او خيلي راضي نبود!”
واتسون 19 ساله هم گفت:”انتقال يافتن از مرحله نوجوانان سخت است.مردم زيادي نمي توانند آن را انجام دهند ولي به نظرم هر دو ما آن را خوب پشت سر گذاشتيم.”

ساك تا ماه جولاي مسابقه نمي دهد

بر اساس گزارش هاي رسيده به TENNIS.com، نوجوان آمريكايي، جك ساك، به احتمال زياد تا تورنومنت چمن نيوپورت كه هفته پس از ويمبلدون برگزار مي شود قادر به انجام مسابقه نيست.ساك به تازگي عمل جراحي انجام داده تا پارگي كشاله ران خود را درمان كند.بازيكن 19 ساله به همراه ملاني اودين موفق به كسب مقام قهرماني مسابقات مختلط دوبل 2010 آزاد آمريكا شد و از او به عنوان يكي از آينده داران تنيس آمريكا ياد مي شود.ساك در حال حاضر در رنكينگ 329 حضور دارد و قصد شركت در تورنومنت هاي آتلانتا و لس آنجلس را نيز دارد.
پاسخ

برچسب ها
ATP , WTA , آزارنكا , ايزنر , تنيس , جوكويچ , خبر , رادوانسكا , سونگا , شاراپوا , فدرر , فيش , كلايسترز , ماري , نادال , ووزنياكي , ويليامز

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)