بازگشت   تنیس تاکرز > تورنمنت های گذشته > آرشـیـو فصلهای گذشته > آرشیو فصل 2010 > تورنمنتهای مردان > آزاد امریکا (US Open)

آزاد امریکا (US Open)

8-21 شهریور - نیویورک، امریکا

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 09-03-2010, 09:48 PM   #271
Mohammad_Joulaei
Former Staff

پستها: 2,205
سپاس: 4,850
در 1,728 پست 11,911 بار سپاسگزاری شده

خوشحالم كه جيمز بليك دور اول حذف نشد!!!!!!
Mohammad_Joulaei آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad_Joulaei به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-03-2010, 10:30 PM   #272
Mohammad_Joulaei
Former Staff

پستها: 2,205
سپاس: 4,850
در 1,728 پست 11,911 بار سپاسگزاری شده

اميد است كه هاريسون 18 ساله امريكايي بتونه حريف اوكراينيش رو شكست بده!!!!
Mohammad_Joulaei آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad_Joulaei به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-03-2010, 11:06 PM   #273
I.man
Former Staff

آواتار I.man

پستها: 751
سپاس: 4,450
در 756 پست 8,139 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجر كبير - فرناندو گونزالس - فرناندو ورداسكو - ارغوان

اخی چقدر ناراحت شدم. هریسون خیلی گناه داشت. در حالی که 3 تا مچ پوینت داشت جلوی چشم هموطناش 3-2 باخت. ولی بهش نمیومد تنیسور خوبی یشه
I.man آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی I.man به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-03-2010, 11:32 PM   #274
A!i
Senior Member

آواتار A!i

پستها: 946
سپاس: 9,857
در 956 پست 7,220 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: King Roger Federer

بچه ها برد النا رو تبریک میگم و امیدوارم قهرمان یو اس اوپن بشه.
من بازی رو ندیدم ولی انگار النا از دانیلا خیلی سرتر بوده.
استاخوفسکی هم نشون داد که میتونه یه حریف خطرناک باشه.
بنتو هم که مصدوم شد.کلا امسال مصدومیت ها زیاد شده تو تورنومنت.
حالا باید چشم انتظار به بازی رافا باشیم.
A!i آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی A!i به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-04-2010, 12:03 AM   #275
Mohammad Reza
Former Staff

آواتار Mohammad Reza

پستها: 2,097
سپاس: 16,684
در 2,094 پست 23,774 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: فقط و فقط راجر فدرر بزرگ

خب امروزم بازی های یو اس اپن رو به لطف خدا مشاهده کردم.
بازی بنتو-روبردو بخاطر مصدومیت از ناحیه مچ دست بنتو،به نفع روبردو به پایان رسید!حالا اگه بنتو برنده هم میشد بازی بعدش با لودرا دوست صمیمیش داشت!در کل روبردو بازیکن خوبیه ولی فکر نکنم از پس این لودرا بر بیاد..بدجور زده به سرش!عالی سرو-والی میکنه!لودرا هم در یه بازی تقریبا راحت هانسکو رو شکست داد!
و اما یکی از زیباترین بازی ها رقابت بین دو تنیسور جوان و آینده دار بود که در یک ماراتون فشرده و سخت در حالی که هریسون 18ساله 3مچ پوینت داشت جلو چشم هزاران آمریکایی این مچ پوینت ها را از دست داد و شکست خورد!هریسون بسیار جوان و خام بود و این تجربه بسیار خوبی براش میشه که در آینده به یه تنیسور فوق العاده تبدیل بشه..اون تا همین جاش خیلی کارها کرده..استاخوفسکی تجربه اش بیشتر هریسون بود و در نیو هون با قهرمانی تونست خودش و به دنیای تنیس معرفی کنه!من دوست داشتم هریسون ببره بچه خوبیه؛خیلی ساکت بود
کلا از ایسنر خوشم نمیادچه سرویسایی زد تو سروینگ فر د مچ!!!
مورای هم مث راجر فعلا حریف درست و حسابی نیومده که بازیش و بسنجونیم!ولی در کل خوب نشون داده و بد رقیبی واسه ماتادور اسپانیایه!
کیم هم که بازی رو برد ولی اوایل بازی بد شروع کرد..داشت نگرانم میکرد!امسال به نظر من تنیس زنان خیلی گرم و حساسه واسه من!ایوانویچ(اگه ببره)،کیم،استوسر،دمنتیوا یه طرفن و بازی های دور چهارم خیلی بازی های قشنگی میشه!امسال تنیسورهای زن همشون خوب نشون دادند!برعکس مردان که خیلی ها حذف شدند!
بازی نادال هم به نظر من بازی قشنگ و فشرده ای میشه؛اگه ایستومین مث بازی هایی که کرده خوب نشون بده!ولی نادال همیشه ناداله.حتی اگه بد باشه بازم میبره که بدم نیست
Mohammad Reza آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
16 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad Reza به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-04-2010, 01:08 AM   #276
Ali_RF
Senior Member

آواتار Ali_RF

پستها: 176
سپاس: 3,259
در 175 پست 1,128 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Federer - Hennin - Roddick - Nalbandian - Gulbis - Wawrinka

در قسمت زنان تقريباً همه مدعيان دارن ميان بالا. كلايسترز، ايوانوويچ (بعد از مدت‌ها)، شاراپووا، استوشر، دمنتيوا، اسكياوونه، يانكوويچ، كوزنتسووا، وزنياكي و... اگه همين‌جوري پيش بره بازي‌هاي جذابي رو در قسمت زنان شاهد خواهيم بود (واقعاً جاي جاستين توي اين جمع خاليه و همچنين سرنا ويليماز). بازي فردا بين استوشر و دمنتيوا بازي فوق‌العاده‌اي خواهد بود.
اما در قسمت مردان ورداسكو بعد از چند تا تورنومنت كه از مرحه اول هم بالا نمي‌يومد، حالا مثل اين‌كه دوباره رو فرم اومده و امروز هم بازي خوبي رو جلوي حريف فرانسويش انجام داد. ورداسكو در دور بعد احتمالاً با نلبنديان بازي مي‌كنه و حدس من اينه كه بازيشون مثل بازي امروز هريسون و استاخوفسكي طولاني باشه. همچنين جيمز بلك كه به قول آقاي Mohammad_joulaei بالاخره تو دور اول حذف نشد حريف خودش رو ديشب راحت برد و حالا بازي سختي با جوكوويچ خواهد داشت كه حتماً از بازي‌هاي ديدني مي‌شه. موري هم راحت بازيشو برد. البته من از بازي حريفش خوشم اومد و به نظرم اگه بي‌خيال بازي نمي‌كرد، مي‌تونست يه ست بگيره.*
Ali_RF آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
14 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Ali_RF به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-04-2010, 03:52 AM   #277
Mohammad
Tech Support

آواتار Mohammad

پستها: 3,759
سپاس: 22,285
در 3,465 پست 31,086 بار سپاسگزاری شده

ای بابا، دیگه چه جوری باید درخواست کنیم، هر وقت پست مغایر با قوانین انجمن دیدید، فقط گزارش کنید، اینجوری که هر کی بپر وسط گود که سنگ رو سنگ بند نمیشه.

ما هی میخوایم این بحث زود جمع بشه ولی یکی دیگه هی اضافه میشه.
میدونم که به فکر انجمن هستید ولی این راهش نیست.
پستهایی که باعث ادامه دادن بحث میشد پاک شدن.

با سپاس و عرض پوزش
Mohammad آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
13 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-04-2010, 06:59 AM   #278
koury
Administrators

آواتار koury

پستها: 3,387
سپاس: 16,337
در 3,243 پست 25,305 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نادال،رادیک،نواک،فیش، جینپری،موری،گاسکه، گونزالس،روبردو،هاس،فررو،مویا ورداسکو،نلبندیان، باقداتیس،گولبیس، کیم،ووزنیاکی، گورجس،سیبولکوا ،سورانا،ماریا،وی

رافا هم برد ولی باز هم همونطوری که پیش بینی میشد بازی سختی داشت.

امروز بنظر من رافا نسبت به بازی با گابی خیلی بهتر بازی کرد، هم سرویس های خوب تری زد هم فورهندش بهتر بود بخصوص تو دو ست اول با فانتوم مو نمیزد

سرویس رافا هم از نظر Speed بهتر شده هم از نظر Variety!! امروز سرویس های Flat تری میزد که همین باعث شد اغلب سرویس هاش سرعتش بالای 190 Kph باشه.

خلاصه از اون تورنمنت هائیه که رافا باید بازی به بازی بهتر بشه و حریف بعدی هم ژیل سیمونه که خطریه و غیر قابل پیش بینی!!
koury آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
19 کاربر زیر از شما کاربر گرامی koury به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-04-2010, 09:54 AM   #279
Mohammad
Tech Support

آواتار Mohammad

پستها: 3,759
سپاس: 22,285
در 3,465 پست 31,086 بار سپاسگزاری شده

رافا رسما داره بیگ سرو میشه میانگین سرعت سرویسهای اولش دیروز حدود 195 کیلومتر در ساعت بود و سریعترین سروش 215 کیلومتر!!! این اعداد از بازیهای آخر راجر و نواک هم حتی یشتر بود

رافا داره روز به روز به شرایط ارمانی نزدیک تر میشه، بکهند داره میاد سر جاش، فورهند هم که کاملا کنترل بازی رو دستش میگیره، فقط فورهند در برابر ضربات Flat ییکه سمتش میاد تا حدودی آسیپ پذیره.

دیروز از اندی موری درباره سرعت سطح زمین بازیها و مقایسش با ویمبلدون و تاثیرش در بازی رافا پرسیدن که گفت، قطعا سطح ویمبلدون از اینجا سریعتره ولی توپهایی که اینجا استفاده میشه خیلی سبکتر از توپهای Slazenger ی هستند که در ویمبلدون استفاده میشه و همین باعث میشه تنیس بازها سریعتر سرویس بزنن و کنترل توپ در اینجا مقداری سختتر از ویمبلدونه. همچین گرمای شدید نویورک هم در سریعتر شدن بازیها موثر دونسته بود.

چند روز پیش هم سودرلینگ اظهار امیدواری کرده بود با کم شدن گرمای هوا در روزهای آینده شرایط کمی کندتر بشه چرا که او بازی در شرایط کندتر رو بیشتر میپسنده.
Mohammad آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
16 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 09-04-2010, 10:04 AM   #280
Ahoura
Former Staff

آواتار Ahoura

پستها: 2,472
سپاس: 15,938
در 2,464 پست 29,057 بار سپاسگزاری شده

دم این مسیولین یو اس اپن گرم بازی سوم ماریا رو هم گذاشتن در کورت مرکزی. قابل توجه مسیولین رولند و ویمبی که این کارو نمی کردن. البته فکر کنم امریکایی ها ماریا رو یک امریکایی مییبینن نه یک روسی. نکته جالب این گرند night match هاست که در گرند های قبلی فکر کنم نداشتیم. هیجان بازی های شب خیلی بیشتره نمی دونم چرا.
Ahoura آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Ahoura به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
پاسخ

برچسب ها
یو اس اپن، راجر فدرر، US Open، گرنداسلم آخر

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)