|
مسترز مادرید (Mutua Madrileña Madrid Open) |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#271 |
Roger's Fan
پستها: 89
سپاس: 3,679
در 90 پست 684 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ROGER FEDERER
|
![]()
منو اگه دار هم بزنن بازم میگم راجر امروز بهتر بود
![]() تو تای برک نادال یه امتیاز هم خودش نگرفت همه رو راجر ارور زد ![]() اخ که اگه اون دراپ شات رو 4-2 رد میشد از اواسط ست دوم راجر کامل به بازی سوار بود و نادال حرفی برای گفتن نداشت ![]() ولی دیگه چیکار میشه کرد قسمت نبود |
![]() |
![]() |
12 کاربر زیر از شما کاربر گرامی navidballack به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#272 |
Former Staff
|
![]()
آره منم با این موافقم باید قوانین اجراشه..ای از طرفدارانی که بی جنبه هستن بدم میاد
![]() 2تا طرفدار سر سخت تنیس تو شهر ما هست..یکی من یکی دوستم که طرفدار ناداله!!تا الان با مسیجاش من و داغون کرده.. خدا نکنه آدم طرفدار یه شخصیت یا تیمی باشه!!! راجر فدرر،پرسپولیس،منچستر،سن انتونیو اسپرز..هیچ کدومشون جز روجر نتونستن خیلی من و راضی کنن..راجرم بخاطر استرالیا بیشتر. |
![]() |
![]() |
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad Reza به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#273 |
Murray's Fan
پستها: 1,274
سپاس: 6,455
در 1,271 پست 10,081 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Andy Murray
|
![]()
من از برد رافا ناراحت شدم دوست داشتم راجر ببره
ولی تبریک به رافایی ها |
![]() |
![]() |
12 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Alireza Murray به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#274 | |
Tech Support
![]() |
![]() نقل قول:
|
|
![]() |
![]() |
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#275 |
Former Staff
پستها: 1,345
سپاس: 12,093
در 1,352 پست 11,582 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: vamooooooos rafa
Roger Federerrrrrrr
|
![]()
هر کی میگه راجر خوب نبود کاملا در اشتباهه.راجر پا به پای نادال اومد.فقط لحظات حساس رو از دست داد.
خدای دراپ شات کسی نیست جز اسطوره . ای کاش نادال یه همچین دراپی داشت. دو بازیکن توی net point ها ضعیف عمل کردن خصوصا نادال. نادال باید return of serve هاش رو هم اکثرا بیاره روی بکهند فدرر.توپ روی فورهند فدرر بیاد یعنی وینر تبریک به همه هواداران بازی قشنگی بود ... |
![]() |
![]() |
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Fakhruddin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#276 |
Former Staff
|
![]()
یه چیزی ممد...من دوستم تا فروم دانشجو مدیره...میدونی هر کی یه توهین کرد یا پست بی معنی و الکی داد اول تذکر بعد پستش حذف اگه دیگه شورش و در اورد بلاک میشه و تا چند روز نمیتونه از سایت استفاده کنه تا مدیر بگه یعنی جریمه میشه..مثلا دادگستری سایت داشته باشیم که این طرف و چجور محاکمه کنیم
|
![]() |
![]() |
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad Reza به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#277 |
Former Staff
پستها: 2,205
سپاس: 4,850
در 1,728 پست 11,911 بار سپاسگزاری شده
|
![]()
با سلام
اين قهرماني رو به دوستان خوب نادالي تبريك ميگم. نادال برد چون حقش بود فدرر در حد انتظار ظاهر نشد!!!! انشاا.. وقت ديگه جاي ديگه... come on ROGER
|
![]() |
![]() |
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad_Joulaei به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#278 | |
Tech Support
![]() |
![]() نقل قول:
|
|
![]() |
![]() |
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#279 | |
Rafa's Fan
پستها: 618
سپاس: 3,318
در 604 پست 4,137 بار سپاسگزاری شده
|
![]() نقل قول:
همینطوری میپره وسط پارازیت میندازه رو جریمه بکنی یا نکنی چه سودی داره؟!!!! یه فکری واسه این بکن!! |
|
![]() |
![]() |
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Reza23 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#280 | |
Former Staff
|
![]() نقل قول:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad Reza به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
برچسب ها |
تنیس، مسترز، مادرید، 2010 |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|