|
مسترز ایندین ولز (BNP Paribas Open) |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#261 |
Forum Expert
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#262 | |
Forum Expert
|
![]() نقل قول:
خیر Nadal بازیش مختل نمی شه . دقیقا علتش همینه که شرکت نمی کنه رابی همیشه در گزارشاش میگه که من همواره ترجیح می دادم که قبل از یک مسابقات معتبر ( مثلا در اینجا French Open ) در ارتفاع بازی کنم زیرا در هفته بعد هنگامی که از ارتفاع به سطح دریا می رفتم کنترل بیشتری بر روی توپها داشتم. اما Nadal سال گذشته از این مساله که Madrid رو قبل از French Open گذاشته بودند شاکی بود , حالا چرا باید از خودش پرسید که چرا وی فکر می کند بازی در ارتفاع قبل از French Open براش مضره و بعد هم دیدید در French Open چه اتفاقی افتاد. |
|
![]() |
![]() |
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Farid به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#263 |
Forum Expert
|
![]()
کوروش جان این حرف من رو بزار رو حساب اون Rumour ها.
اگر منبع می خواهید قبل از Madrid براتون میارم که یه چنین چیزی نوشته: Nadal has withdrawn from madrid due to his busy schedule and to be better prepare for roland garros اما در ان زمان باز هم بدانید که علتش خستگی نبوده و علتش اینه که قبل از French Open در ارتفاع بازی نکنه.
|
![]() |
![]() |
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Farid به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#264 | |
Former Staff
پستها: 2,205
سپاس: 4,850
در 1,728 پست 11,911 بار سپاسگزاری شده
|
![]() نقل قول:
من پست تو رو نخوندم؟؟؟؟؟پست تو مگه چيزي هم داره كه بخونمش ![]() ما از اين آمارا نداريم كه بگه ساعت به ساعت فلان بازيكن چي بوده ![]() من راجب هركس كه بخوام نظر ميدم!!!!اصلا شما كي هستي كه بگي نميخواد نگران كي باشي تشخيص اونش با خودمه!!!!! مگه شما وكيل رافايي ![]() اگه شما پست نه تنها من بلكه ميلاد رو خونده باشي گفته كه رو چه حسابي رافا 2 رو پس ميگيره!؟؟!!! مث اينكه تو پستا رو نميخوني ![]() ![]() نه والا ما پيشگو نيستيم شما پيشگويي كه ميگي مياد رنك 2 بهتره صفات درخشانتو به مردم نسبت ندي كوري جون ![]() |
|
![]() |
![]() |
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad_Joulaei به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#265 |
Former Staff
|
![]()
قهرماني ايوان رو تبريك ميگم.
كسي كه سال قبل رو با وايلد كارد شركت كرد امسال قهرمان شد!!!!! اين بازيكن پيشرفتش از فررو هم بهتره و تونست يه مسترز رو ببره نه 250 . ویرایش توسط Mohammad_Joulaei : 03-22-2010 در ساعت 12:31 PM |
![]() |
![]() |
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad_Joulaei به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#266 |
Former Staff
|
![]()
خب رنكينگ اعلام شد و رافا رنك 3 رو هم از دست داد!!!!!!
ليوبيچيچ به رنك 13 رسيد!!!! توماس برديچ هم 5 پله صعود داشت و به رنك 20 رسيد!!! تسونگا هم 10 رو از گونزالس پس گرفت... رنكينگ: 1-راجر فدرر 11035 2-نواك جوكوويچ 8220 3-اندي ماري 6835 4-رافا نادال 6800 5-خوان مارتين دلپترو 6095 . . . 13-ايوان ليوبيچيچ 2340 همچنان منتظريم رافا رنك 2 رو پس بگيره ![]() منبع: http://www.atpworldtour.com/Rankings/Singles.aspx |
![]() |
![]() |
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad_Joulaei به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#267 | |
Former Staff
پستها: 4,573
سپاس: 12,363
در 4,450 پست 29,183 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: چه کسی جز افسانه ی بی تکرار؟؟!!!
|
![]() نقل قول:
خوب فرض دوم رو هم قرار دادم دیگه یعنی در واقع برای نظر کوروش هم احتمال قائل بودم ولی من احتمال انتخاب اول رو بیشتر می دونم در مورد "بدون شک" هم بالاخره کمال همشین در آدم اثر می کنه دیگه همون طور که شما این کلمه دامنشن رو انداختی توی دهن همه ![]() حالا چه مادرید رو بیخیال شه، چه بارسلونا رو، با اعداد و ارقام به کوروش خواستم نشون بدم که احتمال نامبر 2 شدنش خیلی کمه |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#268 |
Administrators
پستها: 3,387
سپاس: 16,337
در 3,243 پست 25,305 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نادال،رادیک،نواک،فیش،
جینپری،موری،گاسکه،
گونزالس،روبردو،هاس،فررو،مویا
ورداسکو،نلبندیان،
باقداتیس،گولبیس،
کیم،ووزنیاکی، گورجس،سیبولکوا
،سورانا،ماریا،وی
|
![]() |
![]() |
![]() |
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی koury به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#269 | |
Administrators
جینپری،موری،گاسکه،
ورداسکو،نلبندیان،
باقداتیس،گولبیس،
کیم،ووزنیاکی، گورجس،سیبولکوا
،سورانا،ماریا،وی
|
![]() نقل قول:
الان عقده هات رو خالی کردی؟؟ یه کم حالت بهتر شد خدا رو شکر؟؟ حالا یه کم آب خنک بخور بزار حالت سرجاش بیاد ![]() ![]() ![]() پست من چیزی نداره مجبور نیستی جواب بدی... کسی که شعورش نمیرسه بازی رو ندیده میاد حرف مفت میزنه که فلانی پسرفت کرده همینه دیگه بهتر از اینم نمیشه جوابش رو داد ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#270 | |
Administrators
جینپری،موری،گاسکه،