![]() |
#251 |
Roger's Fan
![]() |
![]() چنگ خاطره سرويس زيركانه مقابل لندل را يادآوري مي كند ![]() چنگ با جام قهرماني مسابقات رولندگاروس 1989 مايكل چَنگ (Michael Chang) درباره سرويس به ياد ماندني خود در جريان پيروزي دور چهارم رولندگاروس 1989 مقابل شماره 1 آن روزهاي تنيس مردان، ايوان لندل صحبت كرد. در يكي از به ياد ماندني ترين بازي هاي قرن بيستم، مايكل چنگ 17 ساله بر درد عضلاني شديد غلبه كرد، سرويس زيركانه اي زد و توانست پس از 4 ساعت و 39 دقيقه 4-6, 4-6, 6-3, 6-3, 6-3 ايوان لندل را مغلوب كند. چنگ درباره سرويسش گفت:”من در طول مسابقه به سختي مي توانستم گيم هاي سرويسم را كسب كنم و هنگامي كه در اواخر ست چهارم درد عضلاني به سراغم آمد ديگر نمي توانستم براي سرويسم بلند شوم.هربار كه براي زدن سرويس بالا مي رفتم پاهايم درد مي گرفت و مجبور بودم فقط سرويس را از بالاي تور عبور دهم و سرويس اولم با سرعتي مانند 65 يا 69 مايل فرود مي آمد و نمي توانستم سرعت زيادي خلق كنم.پس به طرز عجيبي در نگه داشتن سرويس خودم بيشتر از بريك كردن او مشكل داشتم كه واقعا عجيب است، در آن لحظه 15-30 عقب بودم و فكر كردم بايد چيز متفاوتي را امتحان كنم.براي يك لحظه واقعا دلگرم كننده بود.آندره آغاسي در 12 سالگي و پيش از آن اينگونه سرويسي را مي زد و يك لحظه به ذهنم خطور كرد و اين كار را انجام دادم، فكر كنم جريان بازي در آنجا عوض شد.” سويتينگ:تنيس امروزي فيزيكي تر است جيمز بليك و رايان سويتينگ درباره اين موضوع كه آيا عادلانه است بازيكنان آمريكايي با سوالاتي درباره اينكه نمي توانند جاي بزرگان نسل قديم، مانند جان مكنرو و پيت سمپراس را پر كنند مواجه شوند، توضيح دادند. جيمز بليك به Memphis Daily News گفت:”مي تواند كمي ناعادلانه باشد.ولي قسمتي از آن به نحوه حاضر شدن شما در تور حرفه اي مربوط مي شود.افرادي مانند سم كوئري و دانلد يانگ در حال عادت كردن به شرايط هستند، بازيكناني مانند رايان هريسون و جك ساك در آينده چنين خواهند بود.من با آن كنار آمدم، اندي راديك هم همينطور، و مي دانم اندي در ابتدا كمي نااميد مي شد.ولي شما مي دانيد كه سوالات بخشي از هر كنفرانس مطبوعاتي هستند.پس شما جواب حاضر و آماده را مي دهيد و پيش مي رويد.” مكنرو گفته كه در دوران بازيش بازيكنان ماهرتر حداقل در مواقعي مي توانستند بازيكنان با قدرت بدني بيشتر را شكست دهند.مكنرو:”آن ها نمي توانستند از لحاظ فيزيكي شما را از مسابقه خارج كنند.” سويتينگ با اشاره به مسابقه حدودا 6 ساعته رافائل نادال و نواك جوكويچ در فينال ماه گذشته آزاد استراليا چنين پاسخ داد:”يك بازيكن را در 25 سال پيش نام ببريد كه مي توانست 6 ساعت بازي كند.اين روزها اگر از لحاظ بدني آماده نباشيد رقابت كردن غيرممكن خواهد بود.” با وجود شكستگي شست، ملزر به فينال ممفيس رسيد يورگن ملزر قبل از آغاز تورنومنت ممفيس شست پاي راستش را هنگامي كه برروي رخت خوابي كه در اتاق هتلش پهن شده بود ليز خورد شكست، ولي با اين وجود توانست به ديدار پاياني تورنومنت ممفيس برسد.او گفت:”قطعا در شرايط سخت هنوز درد دارم.شكستگي شست است، نمي توانيد آن را درمان كنيد ولي با چنين بازي كردني ممكن بود شست پايم را هرموقعي بشكنم.” باقداتيس:جوكويچ من را نمي ترساند ماركوس باقداتيس مي گويد كه حضور نواك جوكويچ در تورنومنت دوبي او را نمي ترساند. باقداتيس به Gulf News گفت:”وقتي در يك تورنومنت هستم، نواك را به عنوان قهرمان نمي بينم.من اينجا هستم كه قهرمان شوم و اهميتي نمي دهم كه او در رقابت ها حاضر است.شك دارم كه او اين هفته پيروز شود، حداقل تا وقتي كه من اينجا هستم.” |
![]() |
![]() |
36 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nima93 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
A!i,
Afshin,
Ahoura,
Alen,
Alireza Murray,
AndreS,
Aryan,
BABAK,
Barca&Lona,
beeroz,
Behnam RF,
D3ADMAN,
delpotro,
Fakhruddin,
Farid,
lord amir,
mh_nik,
Mohammad Reza,
moris,
M∂hdi,
nima.a,
Nima88,
NimaRafi,
Paymaan,
pouriya.alex,
Pouya,
PowerVu,
sahand,
Sajad,
sana zhigoool,
Tarannom,
The King,
zarin,
سلام,
شایان نادال
|
![]() |
#252 |
Roger's Fan
![]() |
![]() ماركو جوكويچ:بازيكنان در مقابل من بيشتر تلاش مي كنند ![]() ماركو 20 ساله در ابتداي فصل 2011 به مچ دست خود آسيب زد و براي 10 ماه خانه نشين شد.او ادامه داد:”[داشتن] برادري مانند او امتياز ويژه اي است.او خيلي به من كمك مي كند.او درباره تنيس خيلي مي داند و سعي مي كند مرا وادار به پيشرفت كند و اجازه ندهد اشتباهاتي كه در اين سن انجام داد براي من هم تكرار شود.ولي نمي توانيم مقايسه كنيم.نكات مثبت و منفي زيادي در اين باره وجود دارند.نكات مثبت زياد است.از لحاظ مالي، من تمام نيازهايم را برطرف مي كنم و هر مربي و زميني بخواهم به دست مي آورم.ولي نكات منفي.فشار زيادي وجود دارد.همه [از شما] انتظار دارند كه خيلي كار را سخت مي كند.ولي من سعي مي كنم.بيشترين تلاشم را مي كنم.” هيوبر:انتخاب نشدن ما براي المپيك ‘احمقانه’ است پس از كسب چهارمين عنوان قهرماني اين فصل به همراه ليسا رِيموند (Lisa Raymond)، ليزل هيوبر (Liezel Huber) آمريكايي گفت كه باور دارد او و هم تيميش براي مسابقات دوبل المپيك لندن انتخاب خواهند شد.هرچند هيوبر و ريموند در صدر رنكينگ جهاني هستند و در صورت حضور بين 10 تيم برتر رنكينگ پس از مسابقات رولندگاروس به طور خودكار در لندن حضور مي يابند، ولي بايد توسط كشورشان نيز انتخاب شوند.از آنجايي كه قهرمان سابق مسابقات المپيك، ونوس ويليامز، خواسته خود براي شركت در بخش دوبل المپيك را اعلام كرده و ممكن است به اين منظور درخواست سهميه وايلد كارد كند، ريموند نگران است كه آن ها برگزيده نشوند. هيوبر درباره ريموند گفت:”او مدام مي گويد كه ‘ما اميدواريم.’ ما قطعا شركت خواهيم كرد.به نظرم اگر كشورمان ما را انتخاب نكند احمقانه است.ولي اين يك فرايند تصميم گيريست، پس شما بايد به آن احترام بگذاريد.ولي ما حريفان سرسختي خواهيم بود.” پتكويچ از بهبود مصدوميت مي گويد آندريا پتكويچ به DPA گفته كه شكستگي در ناحيه كمرش رو به بهبود است و تا 1 ماه ديگر مي تواند به مسابقات باز گردد.او گفت:”من واقعا خوشحالم كه استراحت كوتاه مدتم نتيجه داد و استخوان كاملا بهبود بافته.” |
![]() |
![]() |
28 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nima93 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#253 |
Roger's Fan
![]() |
![]() نواك:فشار عظيمي بر روي برادرانم هست نواك جوكويچ مي گويد كه برادران جوان ترش بايد نحوه كنار آمدن با فشار ناشي از نسبت فاميلي با او را ياد بگيرند.برادر 20 ساله نواك، ماركو جوكويچ (رنك 869) با دريافت سهميه وايلد كارد در مسابقات دوبي حاضر شد ولي در دور اول به آندري گولوبف باخت. نواك به خبرنگاران گفت:”قطعا او در چنين سطحي نيست ولي در حال رسيدن به آن است.به نظرم تجربه مفيدي برايش است.او با مصدوميت هاي زيادي دست و پنجه نرم كرده.درنهايت، بايد با آن روبرو شود، فشاري كه به خاطر داشتن نام جوكويج وجود دارد.هرجاي دنيا كه تنيس بازي كند، به نظرم بايد با اين فشار كه در اين سن برايش لازم نيست روبرو شود.اين مشكل اوست و او خيلي متعهد است.مي خواهد در تنيس موفق باشد ولي هركسي راه خودش را دارد.خيلي سخت است چون مردم او را با من مقايسه مي كنند.در تمام تورنومنت هاي نوجوانان كه در اين سال ها بازي كرده، هميشه با من در آن سن و سال مقايسه شده.اين كاملا متفاوت است.پس به نظرم او بيشتر با ذهنش درگير است تا بازيش.به نظرم هر موقع كه بتواند افكارش را مديريت و بر روي بازيش تمركز كند، مي تواند خوب باشد.او قطعا پتانسيل لازم را دارد و اين در خونش جاريست.” برادر 16 ساله جوكويچ، جورج (Djordje) هم در فلوريدا تمرين و بازي مي كند. نواك ادامه داد:”آن ها براي اولين بار در پنج سال پيش و وقتي من در بين 10 نفر اول رنكينگ قرار گرفتم با آن مواجه شدند.واضحست كه در صربستان توجه بيشتري به آن ها مي شود چون زمان زيادي را آنجا مي گذرانند.اين چيزيست كه آن ها تحمل مي كند.حالا زمان كمي را خارج از صربستان مي گذرانند كه شايد به آن ها آزادي بيشتري بدهد.” فيش از زمين دوبي و سطوح سريع تر تمجيد كرد مردي فيش سطح سريع زمين هارد تورنومنت دوبي را ستايش كرد.شماره 8 تنيس مردان در دور اول رقابت ها 6-1, 6-1 آندرياس بك را مغلوب كرد. فيش:”اين روزها داشتن يك يا دو تورنومنت بر روي سطح سريع تر در تور دلپذير است.آن ها همه چيز را كند كرده اند.زمين هاي ويمبلدون را كند كرده اند، آزاد آمريكا را كند كرده اند.مونترال سريع ترين سطح سال گذشته بود، سينسيناتي هم معمولا سريع است.مقدار زيادي هم به آب و هوا بستگي دارد.ولي اين زمين سريع است.مخصوصا در طول روز بازي بر روي آن سريع است.پيدا كردن چنين تنوعي خوب است.ما تنوع را از دست داده ايم، شكي در اين نيست.ديگر تورنومنت هاي سريع به ندرت وجود دارند.من آن ها را دوست دارم.حداقل چند تورنومنت ديگر بايد اينگونه باشند.” بازگشت اودين به نيويورك پس از ناكامي در راه يابي به ايندين ولز ملاني اودين به محل اصلي تمرين خود در نيويورك بازگشته تا تحت نظارت طرح پيشرفت بازيكن USTA و در زمين هاي Flushing Meadows، محل برگزاري مسابقات آزاد آمريكا كار كند.اودين كه تمرين با مربيان اين طرح را از پاييز گذشته و پس از جدا شدن از مربي طولاني مدتش، برايان ديويليرز آغاز كرد، به دليل سقوط تا رتبه 209 رنكينگ نمي تواند در جدول مقدماتي مسابقات ايندين ولز شركت كند. جوان 20 ساله از ماه آپريل گذشته تاكنون نتوانسته در يك مسابقه (بدون كناره گيري حريف) پيروز شود و در 4 بازي اين فصل خود، حتي يك ست را هم كسب نكرده.او كه به ¼ نهايي آزاد آمريكا 2009راه يافته ، در كنار كريستينا مك هيل (رنك 34) و واروارا لِپچِنكو (رنك 85) يكي از سه بازيكن برجسته زن آمريكاست كه در اين مجموعه تمرين مي كنند. |
![]() |
![]() |
31 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nima93 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#254 |
Roger's Fan
![]() |
![]() ماري:فدرر مي تواند با استفاده از زمين هاي سريع رنك 1 را پس بگيرد اندي ماري كه در فينال مسابقات دوبي از راجر فدرر شكست خورد، مي گويد در صورتي كه تورنومنت هاي بيشتري بر روي زمين هاي سريع برگزار شوند، بازيكن 30 ساله مي تواند صدر رنكينگ را دوباره به دست آورد.فدرر از ماه اكتوبر گذشته 5 قهرماني به دست آورده.چهار قهرماني در زمين هاي داخل سالن (بازل، مسترز پاريس، فينال تور حرفه اي در لندن و روتردام) و قهرماني در تورنومنت روباز دوبي. ماري گفت:”اگر تورنومنت هاي بيشتري بر روي اينگونه سطوح بود، به نظرم او قطعا براي چند سال آينده نفر اول دنيا باقي مي ماند.واقعا مناسب بازيش است.اين روزها زمين هاي خيلي زيادي كند هستند.تنوعي مانند اينجا براي ما خوب است.بعضي تورنومنت ها آنقدر كند هستند كه بازي كردن در مقابل بازيكناني كه سرويس قوي و حركت خوبي در زمين دارند سخت است.باقي ماندن در بين برترين ها هر روز دشوارتر مي شود.” فدرر هنوز درباره انتقاد سال 2002 زيركانه صحبت مي كند به نظر مي رسد راجر فدرر هنوز درباره زير سوال رفتن تعهدش به تورنومنت دوبي در سال 2002 ناراحت است، جايي كه از راينر شوتلر 6-3, 6-1 شكست خورد.فدرر پنج بار در دوبي قهرمان شده و هفت بار به ديدار پاياني رسيده. او در گفتگو با خبرنگاران گفت:”اين يكي از تورنومنت هايي بوده كه شروع سختي در آن داشتم، دوبي.من به خاطر ارائه ندادن بهترين بازيم در مقابل شوتلر مورد انتقاد واقع شدم.برايم سخت بود چون همزمان در دور دوم مسابقات انفرادي و دوبل بودم.بنابراين چنين انتقادي زياد مناسب نبود.مي دانم كه دو گيم پاياني زيبا نبود، اما مي دانيد، سطح سريعي است و خيلي زود مي تواند بر خلاف ميل شما عمل كند.راينر بازيكن برتر در آن مسابقه بود.براي من بازگشت و قهرماني در سال بعد و قهرماني هاي مجدد زيبا هستند.” آزارنكا مي گويد هنوز با رادوانسكا دوست است ويكتوريا آزارنكا به Sunday Times (لندن) گفته كه هنوز پس از صحبت هاي آگنيسكا رادوانسكا مبني بر بزرگنمايي شماره 1 زنان در نشان دادن مصدوميت مچ پا در رويارويي آن ها در نيمه نهايي دوحه با او صحبت نكرده است.اين دو در يك حلقه دوستي مشترك با كارولين ووزنياكي هستند. آزارنكا:”من هنوز او را به عنوان يك دوست مي بينم، ولي چه كار مي توانم بكنم؟اگر مصدوم نبودم [در تورنومنت دوبي] كناره گيري نمي كردم.من به صحبت كردن درباره حريفان اعتقادي ندارم.مردم زيادي در اين سياره وجود دارند كه قصد مبارزه دادن عقايد را دارند و چيز بيشتري نمي توان گفت.” ورداسكو مي گويد بهترين شرايطش در حال بازگشت است پس از رسيدن به ديدار نهايي بخش هاي انفرادي و دوبل تورنومنت آكاپولكو، فرناندو ورداسكو گفت كه بهترين فرمش پس از 1 سال و نيم از زمان صعود به فينال سن خوزه 2010 در حال بازگشت است.شماره 7 پيشين مردان اكنون به رتبه 27 سقوط كرده و از زمان تورنومنت بارسلونا 2010 به فينال يك تورنومنت 500 امتيازي يا بزرگتر صعود نكرده.بازيكن 28 ساله اسپانيايي در فصل 2011 به سه ديدار نهايي رسيد كه در رده تورنومنت هاي 250 امتيازي بودند. ورداسكو:”هفته پيش در بوينس آيرس حس كردم كه فرمم در حال بازگشت است و ضرباتم را با حس خيلي بهتري مي زنم.مانند تورنومنت بريزبين 2009 است كه به فينال هر دو بخش رسيدم و دقيقا پس از آن به نيمه نهايي آزاد استراليا صعود كردم و به نادال باختم.من امتيازات زيادي براي دفاع كردن ندارم و مي خواهم به بين 10 نفر برتر بازگردم.” |
![]() |
![]() |
37 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nima93 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
A!i,
Afshin,
Ahoura,
Alen,
AndreS,
Aryan,
BABAK,
Barca&Lona,
beeroz,
Behnam RF,
D3ADMAN,
delpotro,
Fakhruddin,
Farid,
hamid-RF,
lord amir,
Maani,
manoochehr1984,
mh_nik,
Mohammad,
Mohammad Reza,
M∂hdi,
nima.a,
Nima88,
NimaRafi,
Paymaan,
Pouya,
PowerVu,
Sa3er,
sahand,
Sajad,
sana zhigoool,
Tarannom,
The King,
zarin,
سلام
|
![]() |
#255 |
Roger's Fan
![]() |
![]() جوكويچ:صحبت كردن با حريفان بزرگ راحت نيست نواك جوكويچ در گفتگو با Gulf Times اعلام كرده كه هرچند در خارج از زمين با رافائل نادال و راجر فدرر درباره مسائل تور صحبت هاي خوبي دارد، ولي فرايند آساني نيست. جوكويچ:”راجر، رافا و من درباره مسائل با هم صحبت مي كنيم.به همديگر خيلي احترام مي گذاريم ولي برقراري ارتباط با كسي كه بزرگترين رقيبتان است واقعا سخت است.باور دارم كه ما براي يكديگر و موفقيت هاي كسب شده خود احترام زيادي قائل هستيم.هركدام ما فروتن، خود آگاه و خونسرد هستيم و اين براي ورزش تنيس خوب است.خوب است كه افرادي داشته باشيد كه فرهيخته، موفق و در عين حال فروتن و محبوب در جامعه هستند.” در اواخر تابستان 2010، جوكويچ از پدر و مادرش خواست كه ديگر به اندازه گذشته همراه او مسافرت نكنند و در تمامي تورنومنت هاي بزرگ حضور نيابند.او همچنين به خانواده خود اجازه نمي دهد كه قبل از بازي در رختكن او را همراهي كنند. نواك ادامه داد:”والدينم براي هر امتياز در بازي هايم احساساتي مي شوند.مانند اينست كه خودشان در حال بازي هستند!به نحوي عاديست چون والدينمان هستند و عشق آن ها را درك مي كنيم، اضطراب و حمايتشان را هم همينطور.اين به ما بستگي دارد كه آن را تنظيم كنيم و در راه درست استفاده كنيم.والدينم به من اجازه دادند به آنچه كه هستم برسم و آرزوهايم را درك كردند.” قهرمان پنج دوره مسابقات گرنداسلم اضافه كرد كه باور دارد سرنوشت او در فصل فوق العاده 2011 از قبل نوشته شده بود. او گفت:”باور دارم كه هر اتفاق زندگي دليلي دارد.دليل اينكه در سال 2011 چنين بودم از قبل توسط خدا نوشته شده بود، ولي از سوي ديگر فكر مي كنم خيلي سخت برايش تلاش كردم.من هميشه به تواناييم ايمان داشته ام.هميشه به ارزش هايم ايمان داشته ام و هنگامي كه شما متعهد مي شويد نتيجه آن را مي بينيد.” فدرر:سيستم Hawk-Eye جذابيت تنيس را كم كرده كسي كه هيچ گاه طرفدار سيستم داوري الكترونيكي (Hawk-Eye) نبوده، راجر فدرر مي گويد اين تكنولوژي از جذابيت ورزش كاسته است. فدرر در دوبي به خبرنگاران گفت:”چيزي كه من بدون Hawk-Eye دوست دارم اينست كه بازيكنان بيشتر داوران را به چالش مي كشند.داوران بايد خيلي هوشيار باشند.بازيكنان امروزي ديگر براي دعوا كردن با داور انرژي صرف نمي كنند، چيزي كه در گذشته به آن عادت داشتيم.همچنين به نظرم قدرت روحي آن ها بيشتر در بازي نشان داده مي شد.حالا شما امتياز به امتياز پيش مي رويد و ديگر طبيعت بازيكنان را نمي بينيد.اين همان چيزيست كه من از دست داده ام، چون حس مي كردم كه در طول دوران بازيتان داوري هاي درست و غلط وجود داشتند و با هم تراز مي شدند.” فدرر همچنين اضافه كرد كه اكنون تماشاگران روزهايي كه بازيكنان و سرداوران و داوران خط با هم بر سر درست بودن نظرشان مجادله مي كردند را از دست مي دهند. ”به نظرم بعضي از تماشاگران كه هيچ گاه اين سيستم را نديده اند فكر مي كنند كه فوق العاده خواهد بود كه ببينند چقدر دقيق يا بي دقت است.منظورم اينست كه من باور دارم خيلي دقيق است.” فدرر [گزارش شده با حالت تمسخر] گفت.”پس مي بينم كه تماشاگران آن را دوست دارند ولي شايد آن ها همان هايي هستند كه دعواي بازيكنان با داوران را در سال هاي گذشته نديده اند، هنگامي كه تماشاگران استاديوم هو كردن را آغاز مي كردند، از شما حمايت مي كردند يا عليه شما موضع مي گرفتند. گاهي اوقات، آن ها روزهاي خوب بودند.منظورم اينست كه شما هنوز اين كار را مي توانيد انجام دهيد، ولي براي چه؟” ماري هنوز درباره جام ديويس تصميم نگرفته است اندي ماري هنوز درباره بازي كردن در مقابل بلژيك در رقابت ماه آينده جام ديويس در گروه اروپا-آفريقا تصميم نگرفته است.مرد شماره 4 تنيس جهان گفت كه حضور در اين مسابقه بستگي به عملكردش در تورنومنت هاي ايندين ولز و ميامي دارد كه قبل از جام ديويس برگزار مي شوند.بريتانيا ديدار قبلي خود را در مقابل اسلواكي و بدون حضور ماري برد. ماري:”قطعا هرچه بيشتر بازي كنم، بيشتر خسته خواهم شد.به نظرم بستگي به عملكردم در چند هفته آينده دارد.” بازيكن بريتانيايي همچنين اضافه كرد كه مربي جديدش، ايوان لندل در ايندين ولز حاضر نخواهد بود ولي در ميامي، تورنومنت هاي خاك رس مونت كارلو و بارسلونا او را همراهي مي كند و پس از آن يك هفته ديگر بر روي خاك با هم تمرين خواهند كرد. |
![]() |
![]() |
37 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nima93 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
A!i,
Afshin,
Ahoura,
Alen,
Alireza Murray,
Ali_RF,
AndreS,
Aryan,
Barca&Lona,
beeroz,
Behnam RF,
delpotro,
Fakhruddin,
Farid,
hamid-RF,
lord amir,
manoochehr1984,
mh_nik,
Mohammad,
Mohammad Reza,
M∂hdi,
nima.a,
Nima88,
NimaRafi,
Paymaan,
pouriya.alex,
Pouya,
PowerVu,
SABORI,
sahand,
Sajad,
sana zhigoool,
Tarannom,
The King,
zarin,
سلام
|
![]() |
#256 |
Roger's Fan
![]() |
![]() ماري:براي رسيدن به رنك 1 نبايد افت داشته باشيد اندي ماري مي گويد چيزي كه ديگر حاضران بين 4 بازيكن برتر (نواك جوكويچ، رافائل نادال و راجر فدرر) را از او جدا مي كند اينست كه آن ها دوران افت طولاني نداشته اند. ماري در گفتگو با Telegraph:”اين فهم وجود دارد كه اگر مي خواهيد نفر اول رنكينگ باشيد، نبايد يك ماه بدون پيروزي پشت سر بگذاريد.من در فصل خاك گذشته خوب بودم و پس از آن در تورنومنت هاي زيادي خوب عمل كردم و به مراحل پاياني رسيدم.ولي ماه فوريه-مارس واقعا آزاردهنده بود و همچنين پايان فصل[وقتي از فينال تور جهاني و بازل انصراف داد].اين چيزيست كه نواك سال گذشته انجام داد و راجر چند سال پيش و رافا دو سال پيش.آن ها نشان دادند كه قهرماني در تك تك تورنومنت ها ممكن است.شما نياز داريد با اين ذهنيت وارد شويد و در مسابقاتي كه عملكرد خوبي نداريد پيروز شويد.اين واقعا هدف امسال است، اينكه آن ماه هاي خاموش را نداشته باشم.” آغاسي:حالا همه چيز درباره چنگ متفاوت است رقيبان پيشين، مايكل چنگ و آندره آغاسي درباره اظهارات آغاسي در بيوگرافيش توضيح دادند.آغاسي نوشته بود كه نظر چنگ در اين باره كه خدا در بازي هايش مقابل آغاسي از او حمايت مي كند “مضحك و توهين آميز” است. نوشته اصلي آغاسي:”من چنگ را شكست دادم و هر ضربه كفرآميز را دوست داشتم.” هفته گذشته، چنگ به Montreal Gazette گفته بود كه با آغاسي “كمي درباره كتاب صحبت كردم.حس مي كنم كه درباره خيلي موضوعات مثبت نبوده.نسبت به من خيلي تند بوده، نسبت به پيت [سمپراس]، حتي نسبت به بعضي اعضاي خانواده اش، [مربي نيك] بالتيري.نمي دانم عمدي بوده يا نه.كمي عجيب است چون آندره مي داند من از كجا آمده ام و قطعا مسيحيت را به زور به كسي تحميل نمي كنم.چيز عجيب اينست كه ما در اوايل دوران بازيمان با هم كتاب مقدس را مطالعه مي كرديم و اگر او حالا اين حرف را بزند خيلي مهم نيست، چون ورزشكاران حالا خيلي بيشتر درباره عقايدشان صحبت مي كنند، قطعا بيشتر از زماني كه ما بازي مي كرديم.” آغاسي به اين نشريه گفته كه هيچ گاه از چنگ عذرخواهي نكرده ولي درباره دلايلش توضيح داده. آغاسي گفت:”هرگاه كسي را ديدم كه تصميم گيري قاطع داشت يا به وضوح سخن مي گفت، مانند پيت يا مايكل، دقيقا مانند اين بوده كه در آينه نگاه مي كردم.اين همان چيزيست كه در كتابم توضيح دادم.مايكل در محيط خارج هميشه چيزي را كه در زندگيم برايش تلاش مي كردم نشان داده، حس روشن بودن...پس حالا، همه چيز درباره مايكل متفاوت است.” دوبي به قهرمان زنان بيشتر از مردان جايزه مي دهد تورنومنت تنيس دوبي به قهرمان بخش زنان، آگنيسكا رادوانسكا بيش از راجر فدرر جايزه نقدي داده.رادوانسكا 446,778 دلار كسب كرد در حالي كه فدرر 409,170 دلار را به خانه برد.هرچند، گمان مي رود هر دو بازيكن براي شركت در تورنومنت مبلغ ديگري را دريافت كرده اند و گفته شده فدرر 1 ميليون دلار براي حضور يك هفته اي صاحب شده در حالي كه رادوانسكا بيش از 100 هزار دلار دريافت نكرده. كالم مكلوكلين، يك از مديران اجرايي تورنومنت گفت:”فكر كنم ما پس از بعضي گرنداسلم ها اولين تورنومنتي بوديم كه به زنان جايزه بيشتري داديم.” مكلوكلين اضافه كرد كه ATP و WTA هركدام 2 ميليون دلار دريافت كرده اند و نحوه تقسيم جايزه بر عهده آن ها بوده. Arabian Business گزارش داده كه WTA مبلغ 1,159,235 دلار (58 درصد) و ATP مبلغ 978,495 دلار (49 درصد) را به عنوان جايزه نقدي به بازيكنان داده است. راديك:مردم مي خواهند از شرم خلاص شوند اندي راديك در گفتگو با Wall Street Journal گفت كه هنوز مي تواند يك بازيكن ممتاز باشد.شماره 1 پيشين جهان كه در دو سال گذشته مدام با مصدوميت دست و پنجه نرم كرده، ركورد 4-4 برد و باخت را در اين فصل دارد و به پايين ترين رنكينگ خود (رتبه 30) از جولاي 2001 سقوط كرده.با اين وجود، راديك تا ابتداي فصل زمين چمن فقط 0 12 امتياز براي دفاع كردن دارد. راديك:”به بازيكني كه 2 سال از من جوان تر است و رنكينگي مشابه من دارد هنوز آينده دار مي گويند.ولي به دلايلي مردم مي خواهند از شر من خلاص شوند.” |
![]() |
![]() |
35 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nima93 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
Afshin,
Ahoura,
Alen,
Alireza Murray,
AndreS,
Aryan,
BABAK,
Barca&Lona,
beeroz,
Behnam RF,
delpotro,
Farid,
hichkare,
lord amir,
Maani,
manoochehr1984,
mh_nik,
Mohammad,
Mohammad Reza,
M∂hdi,
nima.a,
Nima88,
NimaRafi,
Paymaan,
pouriya.alex,
Pouya,
rezapor,
SABORI,
sahand,
Sajad,
sana zhigoool,
The King,
vids,
سلام
|
![]() |
#257 |
Roger's Fan
![]() |
![]() فدرر درباره نتايج ضعيف در زمين هاي روباز توضيح مي دهد ![]() فدرر در جريان كنفرانس مطبوعاتي روز چهارشنبه در ايندين ولز راجر فدرر درباره علت 14 ماه ناكامي براي قهرماني در تورنومنت هاي هارد خارج سالن توضيح داد.فدرر هفته گذشته در زمين هاي روباز دوبي قهرمان شد، اولين قهرماني او در اين زمين ها پس از دوحه 2011. فدرر:”قسمتي از آن به نواك [جوكويچ] و [اندي] ماري مربوط مي شود كه فصل گذشته بر روي زمين هاي هارد خيلي عالي بازي كردند و من در دو آزاد آمريكا گذشته بي نهايت نزديك بودم، با توجه به فرصت هاي مچ پوينت در نيمه نهايي [برابر جوكويچ] و به من اين فرصت را مي دادند كه در فينال باشم و باور دارم كه مي توانستم حداقل در يكي از آن دو پيروز باشم ولي دو بار در نيمه نهايي شكست خوردم.من بازي هاي سختي را واگذار كردم ولي به عملكرد قوي ماري، جوكويچ و نادال هم مربوط مي شود.” ووزنياكي اميد دارد با وجود تحمل شكست بهبود يابد شماره 1 پيشين زنان، كارولين ووزنياكي مي گويد كه اميد دارد عناصر جديدي را در بازي هايش به كار ببرد حتي اگر براي رسيدن به هدف هايش كه قهرماني در گرنداسلم و المپيك است مسابقاتي را واگذار كند. او در گفتگو با TENNIS.com گفت:”شكست خوردن راحت نيست و من از شكست متنفرم و چيزي بدتر از آن نمي شناسم.سخت است چون مي دانيد بايد از موانع عبور كنيد، اما اگر بدانيد كه در باز است فقط نياز داريد كه پاي خود را از آن عبور دهيد، ارزش ريسك كردن را دارد.من بازيكني هستم كه مي تواند در بازي ريسك كند و اگر نتيجه نداد، هميشه مي توانم به زمين تمرين بازگردم و سعي كنم.” ووزنياكي كه مربي ريكاردو سانچز را فقط 2 ماه پس از استخدام بركنار كرد و حالا مجددا با پدر خود، پيتور، تمرين مي كند اضافه كرد كه مي تواند تصور كند چه سبكي از بازي او را به موفقيت مي رساند. ووزنياكي:”من اين سبك بازي را مي بينم و مي دانم در گذشته آن را ارائه داده ام، اما شما نياز داريد كه گام به گام پيش برويد و به آن برسيد و فقط درباره زمان بندي، اعتماد به نفس و پيروزي در مسابقات و كسب كردن امتيازات مهمي كه سرنوشت بازي را تعيين مي كنند است.اين ها اصلاحات كوچك است.شما مي خواهيد مرا ببينيد كه سرو-والي و دراپ شات استفاده كنم.شما نبايد چيزي را كه خراب نيست تعمير كنيد، من براي سه سال در بين 5 نفر برتر بوده ام و حتما كاري را درست انجام مي دهم.” رادوانسكا خطاب به آزارنكا:جوانمردانه بازي كن آگنيستا رادوانسكا مي گويد كه هنوز از اتفاقات پيش آمده در جريان ديدار نيمه نهايي مسابقات دوحه با ويكتوريا آزارنكا راضي نيست، جايي كه اعتقاد دارد شماره 1 زنان در نشان دادن مصدوميتش اغراق كرده. رادوانسكا در مصاحبه با TENNIS.com:”شايد او آن مسابقه و تورنومنت را برد، ولي احترام زيادي را از دست داد چون به نظرم چنين رفتارهايي مناسب تنيس زنان نيستند.اتفاقات زيادي در زمين رخ مي دهند، وضعيت هاي متفاوتي، ولي به نظرم در سطحي نيستيم كه شما اين رفتار را نشان دهيد-اين بالاترين سطح است.او شماره 1 است، براي سال ها در بين 10 نفر برتر بوده...اينگونه نيست كه ما ديگر هيچ وقت با هم صحبت نكنيم ولي خوب است كه در زمين و خارج از آن منصفانه عمل كنيد.” آزارنكا گفت كه اين حادثه را فراموش كرده:”او براي من همان دختر قبليست.اين احساسات است.من همان دختر قبلي هستم.من به اين چيزها اهميتي نمي دهم.[در طول مسابقه ممكن است عصبانيت به وجود آيد] ولي من آن ها را شخصي نمي بينم.” فدرر:اخطار تخلف زمان اجرا نمي شود راجر فدرر مي گويد كه داوران به طور مناسب از اخطار تخلف زمان بين امتيازها استفاده نمي كنند.در مسابقات گرنداسلم، ITF صرف كردن زمان 20 ثانيه بين امتيازها را مجاز مي داند و در تورنومنت هاي ATP زمان 25 ثانيه مجاز است. فدرر در جمع خبرنگاران حاضر در ايندين ولز:”باور دارم كه داوران مي توانند درباره اين موضوع كمي سخت گير تر باشند.من زياد شكايت نمي كنم ولي نمي دانم چگونه از يك بازي 4 ساعته مقابل رافا [نادال] خارج مي شويد در حالي كه او اخطار نمي گيرد.اين عاديست كه حتي من از زمان مجاز عبور كنم ولي آن ها هيچ گاه به ما يادآوري نمي كنند.بعضي اوقات مي توانند جدي تر باشند.چون درنهايت، نمي دانم آيا تماشاگران از ديدن پنج امتياز كه پنج دقيقه زمان برده خسته مي شوند يا خير.” با اين وجود، فدرر مخالف استفاده از ثانيه شمار در زمين است. او ادامه داد:”اميدوارم آنقدر پيش نرود.همه ما بايد بتوانيم با چيزي كه امكان پذيرست موافقت كنيم.ولي از طرف ديگر نمي خواهيد تماشاگران را به خاطر اين موضوع از دست دهيد.” |
![]() |
![]() |
A!i,
Afshin,
Ahoura,
Alen,
Alireza Murray,
Ali_RF,
AndreS,
Barca&Lona,
beeroz,
Behnam RF,
delpotro,
EXpress,
Fakhruddin,
Farid,
hamid-RF,
khabgard,
lord amir,
Maani,
mh_nik,
Mohammad,
Mohammad Reza,
M∂hdi,
nima.a,
Nima88,
NimaRafi,
pouriya.alex,
Pouya,
SABORI,
sahand,
Sajad,
sana zhigoool,
Tarannom,
The King,
سلام
|
![]() |
#258 |
Roger's Fan
![]() |
![]() نادال:اخطار تخلف زمان بايد با نظر داور صادر شود ![]() نادال روز پنج شنبه در جمع خبرنگاران حاضر شد رافائل نادال به صحبت هاي راجر فدرر درباره استفاده زمان بيش از حد مجاز بين امتيازها و اينكه داوران نسبت به اين موضوع سخت گيري لازم را نشان نمي دهند پاسخ داد. فدرر روز چهارشنبه گفت:”من زياد شكايت نمي كنم ولي نمي دانم چگونه از يك بازي 4 ساعته مقابل رافا [نادال] خارج مي شويد در حالي كه او اخطار نمي گيرد.” روز پنج شنبه، نادال در ايندين ولز چنين پاسخ داد:”قانون وجود دارد ولي نمي توانيم انتظار داشته باشيم كه 6 ساعت بازي كنيم و رالي هاي ديوانه وار داشته باشيم و فقط براي 20 ثانيه استراحت كنيم.اگر داور صندلي اين نظر را دارد كه بايد به بازيكن به خاطر رعايت نكردن زمان مجاز بين امتياز اخطار بدهد، به نظرم بازيكن بايد آن را قبول كند.قانون وجود دارد و فكر مي كنم بيشتر به تفسير داور بستگي دارد، اين درك من از قانون است.هر كسي راه متفاوتي دارد و شما مي دانيد كه براي بعضي 15 ثانيه و كمتر عاديست.ولي بايد بدانيد كه بازي چگونه پيش مي رود و اين وظيفه داور است.آن ها در طول دوران بازيم اخطارهاي زيادي به من داده اند و من تقريبا همه آن ها را قبول كرده ام، چون گاهي اوقات درست مي گويند و همين موضوع درباره نواك [جوكويچ] هم صادق است كه چند بار برايش پيش آمده.اين قسمتي از بازيست و ما بايد قوانين را دنبال كنيم ولي نبايد كوركورانه به آن نگاه كنيم.” فورهند تقويت شده ماري را كمك مي كند اندي ماري فورهند قوي تر خود را عامل شكست دادن نواك جوكويچ در دوبي و پيروزي تقريبي مقابل مرد شماره 1 تنيس در مسابقات آزاد استراليا مي داند.ماري مشخصا گفت كه مربي جديديش، ايوان لندل به او كمك كرده تا قدرت بيشتري در اين ضربات داشته باشد.در دوران سلطه خود در دهه 1980، لندل به داشتن بهترين فورهند در بازي معروف بود. بازيكن 24 ساله بريتانيايي گفت:”اگر چگونگي آن را در گذشته و حال مقايسه كنيد تفاوت عمده اي وجود دارد.تغيير عمده اي به وجود نيامده ولي وقتي به آن نگاه مي كنيد از نظر حركت دادن پاهايم بسيار متفاوت است.اين هفته خيلي خيلي خوب اين ضربه را مي زنم و اميدوارم آن را ادامه دهم.تفاوت بزرگي ايجاد مي كند، مخصوصا با توجه به ورود به فصل خاك رس، چون اين شايد يكي از مهمترين ضربات در اين سطح است.من هيچ گاه خطاهاي زيادي از طرف فورهندم نداشته ام ولي حالا يك سلاح قوي تر از گذشته است و اين مهم است، پيشرفت دادن سلاح ها با استفاده از راه هاي مختلف تا امتيازها را كسب كنيد و آن ها را كوتاه تر كنيد...هرچه بيشتر امتيازات راحت را كسب كنيد، بازي ها كمتر بر روي بدنتان تاثير مي گذارند.” |
![]() |
![]() |
A!i,
Afshin,
Ahoura,
Alen,
Alireza Murray,
AndreS,
BABAK,
Barca&Lona,
beeroz,
Behnam RF,
delpotro,
EXpress,
Fakhruddin,
Farid,
Hatam,
hichkare,
lord amir,
mh_nik,
Mohammad,
Mohammad Reza,
M∂hdi,
nima.a,
Nima88,
NimaRafi,
Paymaan,
Pouya,
SABORI,
sahand,
Sajad,
sana zhigoool,
SHIR FarHad,
The King,
سلام,
شایان نادال
|
![]() |
#259 |
Roger's Fan
![]() |
![]() سر داور ITF:اخطار تخلف زمان با ثبات اجرا نمي شود ![]() انريك مولينا، رييس هيئت داوران ITF و داور صندلي رييس داوران ITF اعتراف كرد كه داوران صندلي به اندازه كافي در دادن اخطار تخلف زمان محكم و با ثبات نيستند. ITFصرف زمان 20 ثانيه بين امتيازها را مجاز مي داند و در تورنومنت هاي ATP زمان 25 ثانيه مجاز است.راجر فدرر گفته كه اين قانون بايد با سخت گيري بيشتري اجرا شود در حالي كه رافائل نادال معتقدست داوران بايد با توجه به شرايط مسابقه از آن استفاده كنند. اِنريك مولينا (Enric Molina)، رييس هيئت داوران ITF به نشريه USA Today چنين گفت:”دليل به وجود آمدن اين مشكل اينست كه دو يا سه نفر از بازيكنان برتر كندتر از ديگران هستند.اگر بگويم در همه مسابقات اين قانون به درستي اجرا مي شود دروغ گفته ام.” بازيكنان آمريكايي، اندي راديك، مايكل راسل و رابي جينپري هم به اين نشريه گفته اند كه با استفاده از ثانيه شمار موافقند.جينپري گفت:”به نظرم ايده خوبيست.شما سرعت سنج را در زمين داريد.چرا اين را دقيقا بالاي آن نصب نكنيم؟” جوكويچ:شكست مقابل فدرر در رولندگاروس سخت ترين بود مرد شماره 1 تنيس جهان، نواك جوكويچ مي گويد آخرين مرتبه اي كه يك شكست او را ناراحت كرده در رولندگاروس 2011 و مقابل راجر فدرر بود كه در يك نيمه نهايي طولاني و 4 سته رخ داد.جالب اينكه بازيكن صرب گفت اين خاطره انگيزترين بازيش در تورنومنت است. جوكويچ:”احتمالا برابر راجر در رولندگاروس سال گذشته.هرچند كه اولين شكست فصل بود ولي به نظرم سخت بود.آنروز او بازيكن برتر بود پس من از نحوه بازي خودم ناراحت نبودم چون به نظرم خوب بازي كردم.فكر كنم براي زدن ضرباتم ريسك مي كردم.منظورم اينست كه خيلي دفاعي نبودم.ولي با اين وجود باز هم شكست ناراحت كننده اي بود چون اميد داشتم براي اولين بار در فينال رولندگاروس حضور يابم.” جوكويچ اضافه كرد كه توانسته به سرعت شكست هفته گذشته در نيمه نهايي دوبي مقابل اندي ماري را فراموش كند، شايد اولين مسابقه از سال 2011 كه با وجود آمادگي بدني و بدون مصدوميت از دست داده:”در آن تورنومنت خوب بازي نكردم، مخصوصا آنروز او بهتر بازي مي كرد.ولي من آن را فراموش كرده ام.تورنومنت هاي خيلي خيلي مهمي پيشرويم است كه بايد برايش آماده شوم.” سرنا درباره حصور ونوس در مسابقات ميامي مطمئن نيست سرنا ويليامز به USA Today گفته هرچند خواهرش ونوس در فاصله يك هفته و نيم ديگر به ميامي سفر خواهد كرد، ولي مطمئن نيست كه در تورنومنت شركت كند. ونوس ويليامز 31 ساله با نوعي بيماري ضعف ايمني بدن به نام سندرم شوگرن دست و پنجه نرم مي كند و هفته گذشته هم از حضور در مسابقات كوالالامپور انصراف داد.او به همراه ليزل هوبردر اوايل ماه فوريه تيم دوبل آمريكا در مسابقات فدكاپ را تشكيل و بلاروس را شكست دادند. |
![]() |
![]() |
25 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nima93 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#260 |
Roger's Fan
![]() |
![]() جوكويچ دوست دارد با سمپراس بازي نمايشي برگزار كند مرد شماره 1 تنيس جهان، نواك جوكويچ مي گويد كه اگر بخواهد در يك ديدار نمايشي شركت كند، حريفش پيت سمپراس خواهد بود. جوكويچ در ايندين ولز گفت:”دوست دارم آن سرويس را ريترن كنم.او بازيكن مورد علاقه ام بوده و اين افتخار را داشته ام كه چند بار ملاقاتش كنم و درباره تنيس صحبت كنيم.او نصيحت هاي خيلي خوبي به من داد، تجربيات زماني كه در صدر رنكينگ بود و آنچه باعث شد براي مدت طولاني در آنجا بماند.از نظر رنكينگ، تقريبا دوران بازي مشابهي داريم پس صحبت كردن با او برايم تجربه بسيار باارزشي بود.متاسفانه هيچ وقت چنين فرصتي به وجود نيامده كه با او تمرين كنم و يك بازي رسمي برگزار كنيم.ولي دوست دارم.حداقل يك بازي نمايشي راضي كننده خواهد بود.” رافا:سرويس سريع براي بازيم مناسب نيست رافائل نادال دليل استفاده نكردن از سرويس هاي سريع مانند مسابقات آزاد آمريكا 2010 را بيان كرد. نادال در جمع خبرنگاران حاضر در ايندين ولز گفت:”در طول آزاد آمريكا خيلي سريع سرويس مي زدم چون حس خيلي خوبي بر روي سرويسم داشتم.ولي هفته پيش از آن در سينسيناتي سرويسم خوب عمل نكرد.چون در آن لحظه سرويسم فوق العاده بود، اين حس را داشتم كه براي قهرماني در آزاد آمريكا به سرويس سريع نياز دارم.در آن تورنومنت خوب كار كرد، ولي در كل به سرويس سريع نيازي ندارم.” او ادامه داد:”مشكل اينست كه وقتي سريع سرويس مي زنم، درصد سرويس هايم پايين مي آيد.مشكل اينست كه اگر سرويس كاملي نزنم توپ با سرعت بيشتري باز خواهد گشت پس نياز دارم كمي آرام تر ضربه بزنم تا كنترل امتياز را به دست آورم.و با چنان سرويس سريعي مي توانم امتيازات ساده بيشتري كسب كنم ولي ذهنيتم و شيوه بازيم به اين صورت نيست.وقتي آنقدر سريع سرويس مي زنم، چند مرتبه ديگر هم امتحان كردم، حس مي كنم كه كمي كنترل بازيم را از دست مي دهم.براي همين است كه سعي مي كنم به سريع ترين و در عين حال بهترين نحو سرويس بزنم و سعي كنم امتياز را به درستي آغاز كنم تا كنترل آن را با فورهندم كسب كنم يا اولين ضربه را با فورهندم به نقطه خوبي بفرستم.امروز مي توانم به زمين مسابقه بروم و بدون مشكل عمده اي سرويس 132 مايلي بزنم.مشكل اينست كه احتمالا اين تاكتيك مناسب براي بازيم نيست.” احتمال پارگي عضله ران ساك بر اساس گزارش هاي رسيده به TENNIS.com احتمال دارد نوجوان آمريكايي، جك ساك، از ناحيه كشاله ران دچار پارگي شده و به عمل جراحي نياز داشته باشد.ساك كه ديدار دور نخست خود در تورنومنت ايندين ولز را با شكست به پايان برد، آزمايش MRI را در كاليفرنيا انجام داده و اين هفته يك بار ديگر در ساحل شرقي اين آزمايش را تكرار خواهد كرد. MRI نخست نشان داده كه پارگي وجود دارد ولي فيزيوتراپ او براي اطمينان كامل درخواست تكرار آزمايش را داده.اگر بازيكن 19 ساله مجبور به انجام عمل جراحي شود، بايد به مدت چند ماه از مسابقات دور بماند.ساك كه اكنون در رنكينگ 334 قرار دارد، به همراه ملاني اودين مقام قهرماني مسابقات دوبل مختلط آزاد آمريكا 2011 را به دست آورده بود. پتروا درخواست كسب شهروندي آمريكا را ارائه داده بازيكن زن روس، ناديا پتروا اعلام كرد كه درخواست خود براي كسب حق شهروندي ايالات متحده را ارائه داده است.بازيكن 29 ساله كه در ميامي يك خانه دارد، مي گويد كه در فلوريداي جنوبي احساس آرامش مي كند. او گفت:”شيوه زندگي را دوست دارم.آب و هوا را دوست دارم.مكان فوق العاده اي براي تنيس است.همه چيز ساده مي گذرد.شما مي آييد و مي خواهيد به داروخانه برويد، 24 ساعته باز است.همه چيز در دسترس مردم است.حس خيلي آرامي دارم، جو باآرامشي دارد و من هيچ استرسي ندارم.آن ترافيك ديوانه كننده روسيه وجود ندارد.آن زمستان هاي سرد وجود ندارد.” |
![]() |
![]() |
![]() |
برچسب ها |
ATP , WTA , آزارنكا , ايزنر , تنيس , جوكويچ , خبر , رادوانسكا , سونگا , شاراپوا , فدرر , فيش , كلايسترز , ماري , نادال , ووزنياكي , ويليامز |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|