|
ویمبلدون (Wimbledon) |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
![]() |
#1 |
Member
پستها: 72
سپاس: 38
در 58 پست 301 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: 1ـرافائل نادال
2ـفرناندو لوپز
3ـماریا شاراپوا
4-راجر فدرر
5ـکارلوس مویا
6-مارات سافین
|
![]()
امروز بازی نادال کیه؟؟؟
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Former Staff
|
![]()
دوست عزیز در این سایت یکی هست به اسم پاور . ایشون زحمت می کشن هر روز زمان بازی ها رو به صورت کامل قرار میدن. فقط کافیه وقتی وارد سایت شدی . اون قسمت بنفشه بالای سایت که راجع به ویمبلدون هستش رو دیدی. روی قسمت معرفی و برنامه روزانه کلیک کن و پست شماره 3 رو بخون. پست شماره 3 هر روز آپدیت میشه.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
![]() |
![]()
خواهرای ویلیامز هیچ وقت ازدواج نکردن ؟ دوست پسری چیزی میزی هم ندارن ؟ ندیدم بیان تو باکس بشینن بازیو ببینن ! بعد یه سوال دیگه اینا چنتا خواهرن ؟ اون خانوم کپله که آدمو یاد بشکه دوغی ! میندازه و کنار مادرشون میشینه کیه ؟
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Former Staff
|
![]() نقل قول:
ازدواج كه فكر نكنم بابي...ولي هر دوشون دوس پسر دارن! تو باكسم من نديدم... اول ونوس عزيز ![]() Hank Kuehne
venus-and-hank-kuehne.jpg تو باكس...گرند اسلم يو اس اپن 111111.JPG venusherwhiteguy.jpg venuskuehnepx8.jpg hank kuehne, venus williams boyfriend[2].jpg نميدونم هنوزم دوس پسرش هست يا نه! ![]() در مقابل خواهر عزيزش سرنا با انسان هاي مختلفي سر و كار داشته!او دوس داره زندگي عاشقانش رو مخفي نگه داره... Brett Ratner و Jackie Long از دوس پسران هنرمند اين بازيكن حرفه اي هست..كه رابطه او با جكي بسيار معروف تر است! ولي Lonnie Rashid نشان مي دهد كه دوس پسر واقعي او هست..اين رپر و بازيگر كه ما او را به اسم Common ميشناسيم! با اين حال سرنا هميشه گفته من به تنيس حرفه اي فكر ميكنم و تمركزم را به روي اون ميزارم. Common serena_williams.jpg Brett Ratner 6129_ratner_williams_09.jpg Jackie Long serena-jackie-long-1.jpg والله در مورد اونا چيزي نميدونم ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
33 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad Reza به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
!PARADOX,
A!i,
Afshin,
Ahoura,
Alireza Murray,
Ali_RF,
AndreS,
BABAK,
Barca&Lona,
Behnam RF,
davidbeckham,
delpotro,
Ehsλn,
Fakhruddin,
hamid-RF,
javi,
jiji-federer,
manoochehr,
mh_nik,
mjrs,
msh13792,
M∂hdi,
Nima88,
Paymaan,
pooya,
pouriya.alex,
Pouya,
PowerVu,
Rafa,
Rafaello,
roli,
Sajad
|
![]() |
#5 |
Disciplinary Committee Chairman
![]() تاریخ عضویت: Dec 2010
پستها: 1,080
سپاس: 6,653
در 1,083 پست 12,419 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجر فدرر/
جو-ویلفرید زانگا/
تامی هاس/
استن واورینکا/
اندی مارِی/
تامی روبردو/
ژیل سیمون/
فرناندو ورداسکو/
|
![]()
به سلامتی بابا مامان رافا هم که دوباره رو هم ریختن دیگه بهونه ی دیگه ای ندارید که؟ آها چرا ببخشید مصدوم بود رافا یادم نبود
![]() |
![]() |
![]() |
15 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Paymaan به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#6 |
Murray's Fan
پستها: 1,274
سپاس: 6,455
در 1,271 پست 10,081 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Andy Murray
|
![]()
اندی از خودش راضی نیست ، اندی گفته من باید بهتر بازی کنم و باید بهتر جابه جا شوم در مورد بازی امروزش هم گفته ایوان خوب سرو میزند و نتیجه های خوبی در چمن میگیرد و من باید خوب ریترن کنم و مثل Queens باشم همچنین ازش پرسیده بودن در مورد اینکه در زمین شماره 1 بازی کرده بود اندی هم در جواب گفته برای من فرقی ندارد که در زمین اصلی ، شماره 1 ، 2 ،3 یا 6 بازی میکنم من فقط میخواهم تلاش کنم که ببرم
![]() |
![]() |
![]() |
27 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Alireza Murray به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
!PARADOX,
A!i,
Afshin,
Ahoura,
Alen,
Ali_RF,
AndreS,
BABAK,
Barca&Lona,
Behnam RF,
davidbeckham,
delpotro,
javi,
jiji-federer,
manoochehr,
Mohammad Reza,
M∂hdi,
Nima88,
Paymaan,
pouriya.alex,
Pouya,
PowerVu,
Rafa,
Rafaello,
roli,
Sajad
|
![]() |
#7 |
Disciplinary Committee Chairman
![]() تاریخ عضویت: Dec 2010
پستها: 1,080
سپاس: 6,653
در 1,083 پست 12,419 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجر فدرر/
جو-ویلفرید زانگا/
تامی هاس/
استن واورینکا/
اندی مارِی/
تامی روبردو/
ژیل سیمون/
فرناندو ورداسکو/
|
![]()
دوستان اگه ماهواره Badr رو هم دارن میتونن همه دبی اسپورت 1 و 2 ابوظبی 1و2 و همچنین ابوظبی Extra که گزارشگراش انگلیسی هستن هم ببینند.
|
![]() |
![]() |
18 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Paymaan به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#8 |
Senior Member
پستها: 201
سپاس: 714
در 196 پست 1,553 بار سپاسگزاری شده
|
![]()
جیغ های شاراپووا خیلی زیاده از حد بلنده و روی اعصاب حریفاش تاثیر زیادی میزاره
تعجب می کنم چرا داوران چیزی بهش نمیگن به هر حال زیبایی خارق العاده این امتیازات رو هم داره ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Senior Member
پستها: 668
سپاس: 5,015
در 615 پست 4,138 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafael Nadal
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Member
پستها: 72
سپاس: 38
در 58 پست 301 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: 1ـرافائل نادال
2ـفرناندو لوپز
3ـماریا شاراپوا
4-راجر فدرر
5ـکارلوس مویا
6-مارات سافین
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برچسب ها |
آزارنکا , استوزر , برایان , بردیچ , تنیس , جوکوویچ , رادیک , زووناروا , زیمونیچ , سرنا , سودرلینگ , سونگا , شاراپووا , فدرر , لودرا , ماری , ملتزر , نادال , نستور , هانتوچووا , وزنیاکی , ویمبلدون , پتشنر , کویتووا , گرند اسلم |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|