|
آزاد امریکا (US Open) |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
![]() |
#1 | |
Senior Member
![]() تاریخ عضویت: May 2009 محل سکونت: تهران
پستها: 129
سپاس: 1,721
در 127 پست 1,045 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: اسطوره راجر
|
![]() نقل قول:
ای فدرر پول دوست. ای فدرر بی رحم. ای فدرری که روحیه تلاش رادیک رو آوردی پایین. ای فدرری که رادیک رو محروم کردی از کلی جام ای فدرری که همه گرنداسلم هات از رو خوش شانسی بوده و مسئولین از قبل جدول رو برات چیده بودن. ای فدرری که تمام موفقیت هات به خاطر سرویس بوده. ![]() عاشق پست های شما فدرر ستیزان محترم در مورد فدرر هستم. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Senior Member
پستها: 198
سپاس: 2,736
در 188 پست 918 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: فدرر - جکوویچ - ورداسکو -
|
![]() نقل قول:
ای آقای حسود ای کسی که راجرحالتوگرفته برات متاسفم |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Xpelled Mentor
پستها: 10,227
سپاس: 35,479
در 11,020 پست 99,859 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Bryan Bros.
✔Sanaz Marand, Hingis, Evert, Black, Huber, Safina, Minella, Robson, Tsurenko, Bencic, Halep, Muguruza, Wozniacki, Siniakova, Diatchenko, Townsend, Gajdosova, Siegemund Pavlyuchenkova, Jovanovski, Gasparyan, Azarenka, Sharapova, Kirilenko, Rodionova, Lisicki, Shvedova, Goerges, Bacsinszky, Keys, Petkovic, Voegele, Rogers, Myskina, Svitolina, Makarova, Stosur, Mertens, Brengle, Strycova, Beck, Mattek, Falconi, Davis, Riske, Bertens, Dellacqua, Broady, Erakovic, J. Rae ✔Bahrami, N
|
![]() جان خودم تیکه نمی ندازم، عین واقعیته! هر بار رادیک خودش رو به فینال گرند اسلم رسونده راجر فدرر عین اجل معلق اومده شکستش داده و جام رو برده پیش میرکا ! شما باشی چه حسی بهت دست می ده؟ نه یک بار نه دو بار ... بله 4 بار رادیک به فینال گرند اسلم رسیده و هر چهار بار فدرر حریفش بوده و جام رو نگذاشته که به رادیک برسه!! یعنی اگر فدرر نبود، رادیک به جای تنها یک گرند اسلم، الان 5 گرند اسلم می داشت! سه تا ویمبلدون + یه US Open کلاً خیلی از تنیسورهای مطرح پشت قطار عناوین گرند اسلم فدرر، بد بخت شدند! فکر کنم رادیک یکی از بدشانس ترین اون ها بوده. یکی دیگه هم عشق من مارات سَفین روس بود که آخرش هم تنیس رو ول کرد و رفت! |
![]() |
![]() |
18 کاربر زیر از شما کاربر گرامی PowerVu به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#5 |
Former Staff
|
![]()
من با حرفای پاور موافقم..واقعا اگه راجر نبود الان گرند اسلم ها به آدم های مختلفی میرسید ولی این قدرت راجر رو میرسونه که در 4گرند اسلم رادیک رو شکست داده و توی دوتای اون مورای رو ناکام گذاشته!!!
این نشانه باثبات بودن راجر رو نشون میده..به امید موفقیت در یو اس اپن ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Former Staff
پستها: 751
سپاس: 4,450
در 756 پست 8,139 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجر كبير - فرناندو گونزالس - فرناندو ورداسكو - ارغوان
|
![]()
دقيقاً اوج عصابانيت اندي راديك رو ميشد در فينال پارسال ويمبي ديد.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Former Staff
پستها: 2,205
سپاس: 4,850
در 1,728 پست 11,911 بار سپاسگزاری شده
|
![]()
خب من قبلا با پاور (دوست خوب با اطلاعمون) صحبت داشتم.ولي فك كنم راجر زياد داره عذابش ميده!!!!!!(شوخي)
![]() فينال ويمبلون 2009 اندي راديك در ست 5 در يك گيمش كه خاطرم نيست 2 برك پوينت داشت!!!!ولي ... آره قبول دارم حقش يه گرند اسلم نيست!!!!!! ولي تعريف اسطوره اينه كه از همه موقعيت هاي به دست اومده به نحو احسن استفاده كنه.و از اين حرفا كه گفته ميشه اي كاش به فلاني رحم ميكرد و به اون رحم نميكرد و نداريم... اگه اينجور بود رافا بايد 1 دفعه بهش رحم ميكرد ![]() |
![]() |
![]() |
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad_Joulaei به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#8 |
Xpelled Mentor
پستها: 10,227
سپاس: 35,479
در 11,020 پست 99,859 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Bryan Bros.
✔Sanaz Marand, Hingis, Evert, Black, Huber, Safina, Minella, Robson, Tsurenko, Bencic, Halep, Muguruza, Wozniacki, Siniakova, Diatchenko, Townsend, Gajdosova, Siegemund Pavlyuchenkova, Jovanovski, Gasparyan, Azarenka, Sharapova, Kirilenko, Rodionova, Lisicki, Shvedova, Goerges, Bacsinszky, Keys, Petkovic, Voegele, Rogers, Myskina, Svitolina, Makarova, Stosur, Mertens, Brengle, Strycova, Beck, Mattek, Falconi, Davis, Riske, Bertens, Dellacqua, Broady, Erakovic, J. Rae ✔Bahrami, N
|
![]() ماشاء ا................. وقتی رقم رو دیدم مخم ســـــــــــــــوت کشید! امسال مسئولین US Open Series با همکاری کمپانی معظم Olympus که دوربین های حرفه ای ش شهره ی خاص و عامه بیشترین ولخرجی در تاریخ گرند اسلم یو اس اوپن رو کرده اند گویا پرداخت جوایز امسال به رقم محیر العقول 25.5 میلیون دلار رسیده ![]() همه می دونیم که فدرر در تنیس همه کاری کرده و جایی نمونده که فتحش نکرده باشه. US Open که دیگه شده حیاط خلوتش (بی انصاف!). اما به نظر می رسه بعد از شکستن همه ی رکورد ها قاعدتاً فدرر نباید در گرند اسلم ها اوج بگیره اما... دلیل بازنشسته نشدن فدرر مشخص شد. (طنز) ============================ اگر فدرر بتونه قهرمان گرند اسلم امسال بشه غیر از قطار قطار پول هایی که از اسپانسرهاش و بقیه ی می گیره، صاحب بیشترین جایزه ی جدول زیر نیز می شه. فعلاً شانس رای بردن جایزه ی Olympus رو با اندی ماری شریکه چون هر دو تا شون یکی از مسترز های US Open Series رو امسال برنده شده اند! ![]() گفته می شه این مقدار هنگفت پول، مِیـّــِت رو از توی قبر بلند می کنه چه برسه به فدرر که با مربی جدیدش قوی تر از گذشته در مسابقات حاضر شده. ای فدرر، زمین و زمان شاهدن که نشد که جایی بانک مرکزی کشوری رو برای جامی بگذارن و شما اون جا نباشی! اما به هر حال همیشه نمیشه از رافا جانم انتظار قهرمانی داشته باشم پس ای پول های بی صاحب، درخواست من از شما اینکه که هر کسی قهرمان شد نوش جون برنده ی جام بشین. اوکی؟ برای کسب اطلاعات بیشتر راجع به این بریز و بپاش میلیون $$$ دلاری روی لینک زیر کلیک کنید. 2010 US Open Prize Money Schedule و یک سوال Rhetorical در آخر... آیا عقل سلیم در این است که فدرر مثل همه در این سن بازنشسته شود و در خانه بنشیند و پولهایی که در این سال ها به دست آورده را خرج کند یا اینکه دو هفته بله فقط دو هفته از وقتش را به همراه خانواده در یو اس اوپن صرف کرده و رقم های گیج کننده ی خط اول عکس بالا را دشت کند؟! نتیجه: با این جایزه هایی که اینا می دن، اگر بنده پشت گوشم رو دیدم، بازنشستگی فدرر رو هم می بینیم! خدایا چرا ؟! واقعاً چرا؟! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Author
![]() |
![]() ![]() Victoria Azarenka of Belarus lies on the court after she collapsed during her second round women's singles match against Gisela Dulko of Argentina. (Getty Images) “I was checked by the medical team before I went on court and they were courtside for monitoring,” Azarenka said in a statement. “I felt worse as the match went on, having a headache and feeling dizzy. I also started having trouble seeing and felt weak before I fell.”
ویکتوریا از معاینه توسط تیم پزشکی میگوید .. من قبل از اینکه وارد زمین بشم توسط تیم پزشکی معاینه شده بودم و انها اطراف زمین نظارت داشتن ازارنکا در اظهاراتش گفته : احساس بدی نسبت به ادامه بازی داشتم . احساس سرگیجه و سردرد . قبل از افتادن بر روی زمین مشکل در دید و احساس ضعف وجود داشت |
![]() |
![]() |
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی M∂hdi به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#10 | |
Rafa's Fan
پستها: 229
سپاس: 3,860
در 227 پست 1,844 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafael Nadal
|
![]() نقل قول:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() دارم از خنده روده بر میشم ما اینجا با پاور بین سر و کله داشتیم و نمی دونستیم ![]() |
|
![]() |
![]() |
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی MaTAdoR به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
برچسب ها |
یو اس اپن، راجر فدرر، US Open، گرنداسلم آخر |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|