07-06-2010, 05:33 AM | #12 |
Junior Member
پستها: 1
سپاس: 0
در 1 پست 10 بار سپاسگزاری شده
|
دوستان من مجموعه های Bollettieri رو در 6 دی وی دی دارم ، یکسری فیلم های کوتاه ولی خیلی کاربردی و دسته بندی موضوعی شده هم در حدود 4 گیگابایت دارم ، اگر کسی از دوستان خواست می تونم در اختیارش قرار بدم ...
|
08-08-2010, 12:21 AM | #13 |
Junior Member
پستها: 16
سپاس: 24
در 15 پست 77 بار سپاسگزاری شده
|
دوستان من James Jensen , Pro Tennis Lessons - Faults & Fixes رو دارم, البته چندین فیلم دیگه ام دارم دانلود می کنم که تموم شد حتما به اطلاعتون می رسونم, اگر کسی علاقه مند بود بهم بگه تا به نحوی در اختیارش بگذارم !
راستی دوستانی که علاقه مند به دانلود آخرین مسابقات با کیفیت (حدود ۴ گیگابایت) HD یا (حدود ۷ گیگابایت) Full HD یا . . . هستند و یا فیلم آموزشی خاصی مدنظرشون هست و به سیستم تورنت آشنا هستند (البته اگر خودشون عضو این سایت نیستند) بهم خبر بدند تا دعوتنامه ی http://www.T3nnis.tv (که جز قدرتمند ترین سایتهای تورنت تنیس است) را براشون بفرستم . |
09-13-2010, 09:21 AM | #14 |
Junior Member
پستها: 1
سپاس: 0
در 1 پست 2 بار سپاسگزاری شده
|
دوست عزیز در صورت امکان دعوت نامه رو برام ارسال کنید . اگر هم امکان داره بفرمایید از کجا میتونم فیلمهای تنیس رو دانلود کنم. bahan_1356@yahoo.com ایمیل من هست و من عضو فروم هستم با تشکر
|
2 کاربر زیر از شما کاربر گرامی keyvan_joon به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
09-15-2010, 04:16 PM | #15 |
Senior Member
پستها: 1,158
سپاس: 15,076
در 1,159 پست 8,472 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ... *Roger Federer*...
_samprass
_andre agassi
_andy murray
Nalbandian_
|
federer's forehand grip
( گریپ فورهند فدرر یا همان سمی وسترن(البته یه کمی فرق داره) ) یه چند تا عکس هم همین جا میذارم که دقت در این عکسها هم به شما کمک خواهد کرد :همان طور که میدانید فورهند یکی از کارامدترین ضربه ها در بازی تنیس است و مخصوصن فورهندهای مدرن بويژه فورهندی که از ناحيه بک هند به سمت بک هند حريف نواخته می شود. ايوان لندل پايه گذار اين تنيس قدرتی است که در آن فورهند نقش اساسی دارد و توسط بازيکنانی نظير فدرر, سمپراس، کورتن، فيليپوسيس ، کورير و... بکار گرفته شده است. من در این جا یک فیلم آموزشی از طرز گرفتن گریپ فورهند راجر رو براتون میذارم از دیدن این فیلم که خیلی واضح و با زبان انگلیسی توسط یه مربی توضیح داده میشه پیشنهاد میکنم به کساییکه تازه می خوان تنیس یاد بگیرند تا جاییکه میتونند (نه دقیقن عین گریپ فدرر که یکم ممکن براشون سخت باشه , البته گریپ فورهند خودم هم راجری و واقعن که چه گریپ خوب و بی نقصی ) از این گریپ استفاده کنند. لینک فیلم: http://www.4shared.com/video/6UuKKEQ...rer_grip1.html یا علی |
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی mh_nik به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
09-15-2010, 04:55 PM | #16 | |
Senior Member
|
نقل قول:
البته مث اینکه اینجا جای این کار نیست منظورم عکسه هر جا میذاری آدرس بده مرسی |
|
2 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Behnam RF به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
09-15-2010, 06:49 PM | #17 | |
Senior Member
_samprass
_andre agassi
_andy murray
Nalbandian_
|
نقل قول:
چشم , حتمن
چون من خودم بکهند دو دستی میزنم فیلمای به این سبک از بکهند راجر ندارم ولی چندتا از اسلوموشن هاش (slowmotion)دارم که در حال پیدا کردنش هستم و به زودی میذارم. |
|
2 کاربر زیر از شما کاربر گرامی mh_nik به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
09-15-2010, 07:08 PM | #18 |
Senior Member
_samprass
_andre agassi
_andy murray
Nalbandian_
|
federer's backhand
اینم دو تا لینک , slowmotion از بک هند استاد راجر امیدوارم خوشتون بیاد: http://www.4shared.com/video/00Alsce...back_hand.html -1 http://www.4shared.com/video/wJrSRtC...ack_hand2.html -2 اینم چندتا عکس : good luck ویرایش توسط mh_nik : 09-16-2010 در ساعت 12:51 PM |
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی mh_nik به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|