|
مسترز سینسیناتی (Western & Southern Open) |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#181 |
Senior Member
پستها: 898
سپاس: 12,052
در 892 پست 6,981 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نادال - رادیک- زوارف - پق / نوله - دلپوترو ، فرر - تامی هاس - فیش -یانوویج
|
![]()
به شخصه امیدوارم این جام فیش ببره نواک جام زیاد گرفته و در اینده هم زیاد خواهد گرفت اما فیش تا الان هیچ مسترزی نگرفته و این یکی از اخرین فرصتاش برا رسیدن به یه عنوان مهم تو کارنامه ورزشیش.
|
![]() |
![]() |
13 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nima88 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#182 |
Senior Member
پستها: 773
سپاس: 8,672
در 761 پست 5,778 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ANDY MURRAY
JUAN MARTIN DELPOTRO
GILLES SIMON
STANISLAS WAWRINKA
KEI NISHIKORI
J0-WILFRIED TSONGA
BERNARD TOMIC
ERNESTS GULBIS
MILOS RAONIC
ROGER FEDERER
RYAN HARRISON/
SHARAPOVA
ROBSON
AZARENKA
KIRILENKO
HANUCHOVA
LISICKI
|
![]()
خوبه اندی همه رو تا الان 2-0 برده ولی مقابل فیش کار سختی داره چون فیش آمادست ولی مطمئنم اگر بره فینال نواک را می بره .
|
![]() |
![]() |
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی sahand به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#183 |
Junior Member
پستها: 9
سپاس: 27
در 9 پست 211 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجر فدرر
|
![]()
دوتا بازی اخیر فدرر واقعا خوب نبود. بازی با بلیک واقعا بازی ساده ای بود، واقعا نیاز به هیچگونه فشار آوردنی به خودش نداشت و براحتی بازی رو در اختیار داشت. ست اول رو تنها توی 20 دقیقه برد و ست دوم هم 6-2 برد. ولی مثلا توی همین بازی به این راحتی 15-16 تا خطا داشت. فورهنداش مدام به تور می خورد و ضربات خیلی ضعیفی می زد گاهی.
بازی با بردیچ هم باز همین مسئله بود. فدرر اصلا نتونست فرصت بریک کردن بردیچ رو بدست بیاره. اصلا نتونست مسلط بشه به بازی و فقط با تکیه به سرویس هاش بازی رو برابر پیش می برد. چیزی که خیلی مهمه اینه که این تورنمنت یکی از تورنمنت ها مورد علاقه ی فدرره ! فدرر 4 بار اینجا قهرمان شده و اگر قهرمان میشد اولین تنیسوری میشد که 5 بار توی سینسیناتی قهرمان شده. پس همچین عملکردی براش قابل قبول نیست. چیزی که توی این ماه از بازی فدرر دیدم اینه که فدرر ریتم و آهنگ بازیش رو تا حدود زیادی از دست داده. فدرر شاید در بازی هایی خیلی خوب بازی کرد، خیلی دوید، ضربات خوبی زد و خلاقانه بازی کرد ولی، فدرر همیشه روی یه آهنگ و ریتم خاصی بازی می کرد همیشه که بازیش رو به حریف دیکته می کرد. همیشه یه قدم جلوتر از حریف بود و همیشه کسی بود که کنترل بازی رو در دست داشت. الان حتی اگر خوب بازی کنه هم به خاطر سرویس خوب، ضربات خوب و یا خلاقیت های گاه و بیگاه بوده. فدرر به اون صورت top gun نداره، تنیسوری نیست که بتونه به یه فاکتوره بازیش اکتفا کنه. بزرگیه فدرر به اینه که همه چیز رو در حد خوب داری جای اینکه یکی دو فاکتور رو در حد عالی داشته باشه. و اگر فدرر بخواد مثلا فقط به یکی دو نوع ضربه مثل سرویس و فورهند اکتفا کنه نمی تونه رقابت کنه. فدرر موفقیت هاش به خاطر اون قدرت دیکته کردن و بازی دادن حریف بود. قدرت استفاده از ذهن و هوشش توی بازی و استفاده از مجموعه ی کاملی از ضربات برای لحظات مختلف. دلیل اینکه فدرر تنیسور به این بزرگی شد این بود که تنیسور "کامل" ی بود. بازی با بردیچ چیزی که به شدت آزار می داد آدم رو همین بود، فدرر ریتم و آهنگ به خصوصی نداشت، فقط با خوب سرویس زدن پیش می رفت و سعی می کرد توی رلی ها با فورهند و یا بکهند قوی ای پیش بره سعی کنه وینر های بزنه که باهاشون قفل بازی بشکنه، گاهی میشد و گاهی نمی شد و نهایتا بازی پایاپای پیش می رفت کسی دست بالاتر نداشت. اما بازی فدرر این نیست... فدرر برای فدرر شدن نیاز به ذهن آروم تری داره. این طوری ممکنه یه بازی خوب انجام بده، یه بازی بد. ولی با این نوسان ها بعیده موفق بشه. |
![]() |
![]() |
20 کاربر زیر از شما کاربر گرامی SoulSiick به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
Ahoura,
Alen,
Ali_RF,
AndreS,
Behnam RF,
davidbeckham,
hamid-RF,
I.man,
javi,
Lily Nadal,
milikan,
Nima88,
Nima93,
nole,
pouriya.alex,
roli,
S.A.IVI.A.N,
sahand,
Tarannom
|
![]() |
#184 | |
Member
پستها: 78
سپاس: 319
در 68 پست 404 بار سپاسگزاری شده
|
![]() نقل قول:
هنوز وجودش تو جدول یه وزنه است. هنوز غیر قابل پیش بینی هست. هنوز اگه روز خوبش باشه مثل رولند نواک مقتدر رو مثل آب خوردن میزنه و انگشت اشاره اش رو تو هوا تکون میده. هنوز دود از کنده بلند میشه. Sent from my GT-P1000 using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Senior Member
پستها: 254
سپاس: 1,870
در 225 پست 1,233 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: روجر فدرر- نواك جوكويچ -رافائل نادال دلپترو -اندي ماري -آندره آغاسي-ماريا شارپوا -كرولاين وزنوياكي-
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Former Staff
![]() |
![]()
من با این حرفتون که بردیچ خوب بازی نکرد موافقم با این تفاوت که به نظرم عالی بازی کرد . (ضمن اینکه این رو هم قبول دارم راجر افتضاح بود)
فکر میکنم اگه تو سمی همین بازیو انجام بده (و آسیب دیدگی بازوی سمت راستش تشدید پیدا نکرده باشه و براش مشکل ساز نشه در طول بازی) به هیچ عنوان جلوی نواک دست و پا بسته نخواهد بود و بازی کاملا نزدیکی رو شاهد خواهیم بود در این که از دو گیم بیشتر میگیره که شکی ندارم و مطمئناً شما هم اغراق فرمودین و منظورتون این بوده که به راحتی از نواک شکست میخوره . اما به این راحتی ها هم که میگین نخواهد بود . من خودم شانس نواک رو (باتوجه به نمایش خیره کنندش در فصل 2011) برای برد بیشتر میدونم (همون طور که رافا و راجر روی کاغذ شانسشون بیشتر بود) ولی بعید به نظر میرسه بازی یکطرفه باشه . |
![]() |
![]() |
![]() |
#187 | |
Former Staff
![]() |
![]() نقل قول:
کلا رافا و راجر نقاط اشتراک زیادی داشتن باهم که بارز ترینش ارور های فورهند بود (تو این بازی راجر بکهندشم خوب نبود) - ریترن بسیار ضفیف . (هر دو هم که تو یه راند حذف میشن!!) و نقطه قوتشون هم سرویس بود . ======= نامه یکی از عزیزان تنیس تاکرز به هاجِر هاجِر پسر خوب به خودت بیا چرا این کارا ر میکنی ؟ من میدونم دوس نداری تو ر از لیست بازیکنای مورد علاقم حذف کنم میدونی که این کار برای من مثه آب خوردنه دیدی که سندی ر هم پاک کردم بعدش حتی جرات نداشت بهم بگه چرا ؟ حالا عیب ندا ر نمیخواد گریه کنی مرد که گریه نمیکنه اگه قول بدی تو یو اس اوپن خودت باشی منم قول میدم حذفت نکنمو انتظاراتم ر ازت بالا نگه دارم . خب دیگه من برم به همه بچه محلا سلام برسون تو خوش گذرونی قبل یو اس هم حواست به سه قلوها باشه باشه نبینم خوتو سیردا رفتین تفریح و اون سه تا ر به امون خدا ول کردین . پس من دیگه توصیه نکنم خودتو واسه یو اس آماده کن وگر نه اون بلایی ر که نباید سرت بیارم میارم........ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Senior Member
پستها: 521
سپاس: 2,629
در 521 پست 4,305 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafael Nadal -
Fernando verdasco -
Ana Ivanovic -
Caroline Wozniacki
|
![]()
این رافا که فعلا داره واسه خودش بازی میکنه و رفته تعطیلات ! (هنوز خستگی ایبیزا از تنش در نیومده )
راجر هم که انگار اومده یوگا کار کنه انقدر ریلکسه اون حرف تسونگا رو یادتونه که گفت دوران رافا و راجر دیگه تموم شده ؟؟؟ !! همه اینجا مسخرش کردیم اما... ------- به نظرم اگه ماری و نواک به فینال برسن ماری نوله رو میبره.اندی روحیه تو بازیش خیلی اهمیت داره و 100% خیلی دوست داره نوله رو شکست بده (اینو از اون بازی نیمه نهاییش تو رم با نوله میگم ) |
![]() |
![]() |
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی moris به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#189 | |
RogeLleyton's Lover
![]() تاریخ عضویت: Aug 2010
پستها: 2,046
سپاس: 22,965
در 2,038 پست 18,994 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Sampras-Hewitt-Federer-Lavor-Navratilova-Borg-Edberg-Henin-Rafter-Murray-Goffin-Dolgopolov-Isner-Ferrer-Janowicz-Dimitrov/Sharapova//
Gasquet-Fognini-Paire-Youzhny-Llodra-Fish-del Potro-Davydenko-Kokkinakis-Saville-Sock-Harrison-Nishikori////Bryans
|
![]() نقل قول:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ویرایش توسط Pouya : 08-20-2011 در ساعت 08:22 PM |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#190 | |
Senior Member
پستها: 773
سپاس: 8,672
در 761 پست 5,778 بار سپاسگزاری شده