|
آزاد فرانسه (Roland Garros) |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#181 |
Senior Member
پستها: 946
سپاس: 9,857
در 956 پست 7,220 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: King Roger Federer
|
![]()
خوب تا اینجا حذف کیم از رقابت ها مهمترین رویداد بوده ببینیم که بقیه چیکار می کنن.
من که به اندی زیاد مطمئن نیستم. همین الان داره برک پوینت می ده |
![]() |
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی A!i به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#182 |
Senior Member
![]() تاریخ عضویت: Jan 2011
پستها: 505
سپاس: 0
در 511 پست 4,814 بار سپاسگزاری شده
|
![]()
من آخرش از دست رافا سکته میکنم
اینقدر اوقاتم تلخ شد که تی وی رو خاموش کردم و با لایو اسکور نتیجه رو دنبال کردم... |
![]() |
![]() |
#183 |
Member
پستها: 88
سپاس: 387
در 81 پست 407 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نادال- دل پوترو- شاراپووا
|
![]()
ببینم اندی ماری با خودش شربت آبلیمو میاره؟!
|
![]() |
![]() |
#184 |
Member
پستها: 57
سپاس: 47
در 53 پست 289 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafael Nadal
|
![]()
منتظر حکومت طولانی مدت نوله تو رنکینک تنیسورا باشید
|
![]() |
![]() |
#185 |
Member
پستها: 57
سپاس: 47
در 53 پست 289 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafael Nadal
|
![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Former Staff
|
![]()
بازگشت شگفت انگيز ماريا
ماريا شاراپووا امروز در راند دوم در مقابل تنيسور جوان فرانسوي ( كرولاين گارسيا ) قرار گرفت. ست اول اين بازي با نتيجه ي 6-3 به سود تنيسور فرانسوي به پايان رسيد. در ست دوم هم گارسيا بازي رو بسيار خوب آغاز كرد و تونست 4-1 از ماريا پيش بيوفته. در اين شرايط ديگر حتي خوشبين ترين طرفداران ماريا هم به پيروزي اميد نداشتند و بازيكن مورد علاقه خود را از رولند 2011 حذف شده مي ديدند. اما اعتماد به نفس خارق العاده ي تنيسور روس جريان بازي را به شدت تغيير داد و ست 4-1 باخته رو به پيروزي 6-4 تبديل كرد. تا همه چيز به ست سوم كشيده شود. گارسيا بر خلاف دو ست قبلي در ست سوم نتونست آغاز كننده خوبي باشه و ماريا با يك بازي هوشيارانه تونست از حريفش پيش بيوفته و ست رو با نتيجه 6-0 به سود خودش به پايان ببره. بدين ترتيب ماريا در اين بازي يه حركت فوق العاده كرد و تونست 11 گيم متوالي بگيرد و راهي دور سوم بشه. |
![]() |
30 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Ahoura به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
Afshin,
Ali_RF,
AndreS,
BABAK,
Behnam RF,
davidbeckham,
delpotro,
Fakhruddin,
FaRzIn,
I.man,
javi,
key1nadal,
kiavash,
Kingqwa,
koury,
Maani,
manoochehr,
Mohammad Reza,
M∂hdi,
Nima88,
pouriya.alex,
Pouya,
PowerVu,
Rafa,
roli,
S.A.IVI.A.N,
S.I.N.A,
sspol,
ღஜGran Rafaஜღ
|
![]() |
#187 |
Tech Support
![]() |
![]()
همه فک میکنن نادال بد بازی کرد امروز. ولی من اصلا اینطور فک نمیکنم.
نادال خیلی وقت بود این طوری نمیتونست رالی کنه، اینطوری نمیتونست فورهند و بکهند بزنه، ولی امروز تونست. جای بد قضیه یه سری ارور بیخودیکه که به نظرم میتونه درست بشه. من امیدم به رافا بیشتر از قبل از آغاز تورنمنت شده. |
![]() |
21 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
Ahoura,
AndreS,
Behnam RF,
delpotro,
Fakhruddin,
Hatam,
Kingqwa,
koury,
Maani,
manoochehr,
Mohammad Reza,
M∂hdi,
Nima88,
Paymaan,
PowerVu,
Rafa,
roli,
S.A.IVI.A.N,
sspol,
ღஜGran Rafaஜღ
|
![]() |
#188 |
Senior Member
پستها: 114
سپاس: 159
در 112 پست 566 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: 1.رافائل نادال
2.دل پوترو
3.ارغوان رضايي
4.دينارا سافينا
|
![]()
من دقت كردم نادال هر گرنديرو بد شروع كنه بازي به بازي بهتر ميشه مثل ويمبلدون پارسال...
كمتر از 24ساعت تا يه بازي استثنائي يعني كي ميبره ؟ با تشكر از برو بچ تنيس تاكرز آخه چرا منو تو اين شرايط قرار ميدين يعني كي ميبره كي كيه كييه كييييييييييييييه؟ اه خوان توئي چقدر بزرگ شدي ![]() ![]() يعني فردا خوان مصدوم نشه يه بازي 5گيمرو ميبينيم مطمئن باشين. |
![]() |
![]() |
#189 |
Administrators
پستها: 3,387
سپاس: 16,337
در 3,243 پست 25,305 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نادال،رادیک،نواک،فیش،
جینپری،موری،گاسکه،
گونزالس،روبردو،هاس،فررو،مویا
ورداسکو،نلبندیان،
باقداتیس،گولبیس،
کیم،ووزنیاکی، گورجس،سیبولکوا
،سورانا،ماریا،وی
|
![]()
بنظر من رافا اینقدر استاندارد بالائی از خودش در خاک بجای گذاشته که انتظار یه بازی نزدیک بهیچوجه ازش نمیره!! امروز رافا بهتر از هر بازی دیگه ای تو دو تورنمنت اخیر بازی کرد ولی یه کم ارور هاش زیاد بود و یه جاهائی هم اعتماد بنفس در تموم کردن پوینت رو نداشت... که این هم بازی به بازی بهتر میشه واز دور بعدی شاید بشه رافای واقعی رو دید؟
بهر حال کچل هم در بهترین موقعی که میشد یه انتقام سخت ازش بگیریم به ویچ باخت تا بازی بعدی رافا تقریبا آسون باشه مگر اینکه بخواد باز هم پر اشتباه ظاهر بشه! |
![]() |
20 کاربر زیر از شما کاربر گرامی koury به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#190 |
Former Staff
پستها: 831
سپاس: 14,528
در 826 پست 5,963 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: رافااااااااا!(ONLY)
|
![]()
ممد به نظر منم یکی از بهترین بازی های امسال رافا بود!
باورم نمیشه این همون رافای یه ماه پیشه! فورهند همون فورهندای رافا شده بود و بکهند با ثبات و عمیق! ![]() دمت گرم رافا جونم! به نظر من آندوخار واقعا عالی بود و شجاعانه بازی کرد! همین جسورانه بازی کردنش باعث شد در لحظه های حساس اشتباهاتی کنه که طبیعی بود! آندوخار به نظر کپی برابر با اصل نواک بود امروز! بکهندش با ثبات زیبا بود مثل نواک.ضربات رافا رو بلافاصله بعد از خوردن به زمین میزد مثل نواک! ریترنش خیلی خوب بود مثل نواک و فورهندش ارور نمیداد مثل ...! تنها تفاوتش این بود که کمی در دفاع از نواک ضعیف تر بود و همینطور سرویسش! و اینکه مثل نواک انگیزه و اعتماد به نفس نداشت! انصافا نمیشه از بکهند خوبش گذشت! تازه بر خلاف نواک که کمتر ریسک میکنه و Down The Line کمتر میزنه،این بازیکن خیلی راحت این کارو میکرد و رافا رو تحت تاثیر میگذاشت خیلی مواقع! رافا اگه بتونه همین فرم رو حفظ کنه و ادامه بده بی شک قهرمان خواهد شد! مدت ها بود این چنین شات های عمیق و زیبا رو از رافا ندیده بودیم! |
![]() |
17 کاربر زیر از شما کاربر گرامی S.A.IVI.A.N به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
برچسب ها |
آزارنکا , استوزر , اسکیاوونه , ایوانوویچ , برایان , تنیس , جوکوویچ , دلپوترو , رولند گاروس , زیمونیچ , سودرلینگ , سونگا , شاراپووا , فدرر , فرر , لودرا , ماری , نادال , نستور , ورداسکو , وزنیاکی , کلایسترز , کوزنتسووا , گرند اسلم , یانکوویچ |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|