![]() |
#181 |
Roger's Fan
![]() |
![]() روزِدسكي:ماري بايد در فصل 2012 قهرمان گرنداسلم شود. گِرِگ روزِدسكي(Greg Rusedski)در گفتگو با خبرگزاري Reuters گفت كه اندي ماري بايد از موقعيت ايجاد شده براي كسب اولين عنوان گرنداسلم خود در سال 2012 استفاده كند. روزِدسكي:”سال آينده خيلي براي ماري مهم خواهد بود.او امسال بهترين عملكرد در گرنداسلم ها را داشت،به فينال استراليا رسيد و به نيمه نهايي 3 گرنداسلم ديگر در پاريس و ويمبلدون و آمريكا صعود كرد.اين ثابت قدم بودن او را نشان مي دهد.در گام بعدي،فصل 2012 برايش خيلي مهم خواهد بود،چون فدرر به 30 سالگي رسيده و در وقت اضافه[دوران بازي خود]هست،جوكويچ نمي تواند موفقيت امسال خود را كه با 10 عنوان قهرماني و3 گرند اسلم همراه بود،تكرار كند و رافا نادال به احتمال خيلي زياد در رولندگاروس قهرمان مي شود ولي امسال با توجه به انتظاراتي كه از او مي رود خيلي خوب نبود.پس اگر به فضاي ايجاد شده براي ماري توجه كنيد،اگر او مي خواهد گرنداسلمي كسب كند،بايد از اين موقعيت در سال آينده استفاده كند.” سافين،جوكويچ را قهرمان مسابقات فينال تور جهاني مردان مي داند. شماره 1 پيشين جهان،مارات سافين(Marat Safin)،نواك جوكويچ را به عنوان شانس اول كسب قهرماني مسابقات فينال تور جهاني مردان كه از يكشنبه در لندن آغاز مي شود،مي داند. سافين:”اين طور به نظر مي رسد كه اگر جوكويچ خوب بازي كند،هيچ مسابقه اي را واگذار نمي كند.در حال حاضر،جوكويچ تجربه بيشتري دارد و در وضعيت جسماني خيلي خوبي به سر مي برد.نادال استوار خواهد بود ولي به نظرم جوكويچ و فدرر شانس بيشتري از بقيه دارند،چون مسابقات داخل سالن است.قطعا نادال هميشه خطرناك خواهد بود ولي من جوكويچ را باور دارم.اندي ماري؟او بازيكن بزرگ و باهوشي است و من به او احترام مي گذارم ولي در اين مسابقات براي او شانس زيادي قائل نيستم.متاسفم.” همچنين توماس موستر(Thomas Muster)،قهرمان مسايقات رولندگاروس در سال 1995،فدرر را به عنوان قهرمان انتخاب كرد. موستر:”پيش بيني كردن خيلي سخت است ولي به نظرم فدرر و ماري شانس بيشتري دارند.بايد منتظر ماند و ديد شرايط جسماني جوكويچ چگونه است و نادال هم تا قبل از لندن بازي هاي زيادي نداشته،پس من فدرر و ماري را انتخاب مي كنم.” قهرمان سابق فكر مي كند استوسر”قطعا”قهرمان آزاد استراليا مي شود. قهرمان سابق مسابقات آزاد استراليا،كريس اُنيل(Chris O'Neil)،به The Age گفته كه سامانتا استوسر آماده پايان دادن ناكامي 33 ساله استراليايي ها در مسابقات آزاد استرالياست.استوسر كه امسال قهرمان مسابقات آزاد آمريكا شد،هيچ وقت به ¼ نهايي آزاد استراليا نرسيده است. اُنيل:”وقتي او قهرمان شود،اگر آن ها از من براي اهداي جام قهرماني به او دعوت نكنند خيلي ناراحت مي شوم.واضح است كه او تمام ابزار لازم براي برد را دارد و اميدوارم امسال اين اتفاق بيفتد،ولي قطعا يك روز قهرمان مي شود.او بهترين سرويس را در بين زنان دارد و يك فورهند خيلي قوي و كلا بازيش باهم هماهنگ است چون خودباوري دارد.او تمام بازيكنان بزرگ را شكست داده،يك ورزشكار شگفت انگيز است،خيلي خوب والي مي زند،بكهندش قطعا بد نيست و فكر مي كنم كه او به خودش از لحاظ روحي رواني موقعيت استفاده از چيزهايي كه دارد را مي دهد.” |
![]() |
![]() |
32 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nima93 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#182 |
Author
![]() |
![]() تیم فدکاپ استرالیا بر روی خاک رس شهر Fribourg، به دیدار سوئیس می رود Jarmila-and-Sam-460x306.jpg این مسابقه که از 4 تا 5 فوریه 2012 به میزبانی سوئیس برگزار خواهد شد، از رقابتهای گروه دوم جهانی محسوب می شود. دو تیم استرالیا و سوئیس تاکنون پنج بار در مناسبتهای متخلف به مصاف یکدیگر رفته اند، که سهم هم تیمی های استوزر 4 پیروزی بوده است، از جمله در سال 2009 و پیروزی 3-1 در چمن . استرالیا با شکست 3-2 برابر اوکراین در ماه آوریل گذشته (در ملبورن)، به گروه دوم جهانی نزول یافت. آنها برای بازگشت به گروه جهانی نیاز به پیروزی دارند . مهلت نامزدی تیم رسمی، 10 روز قبل از این رویداد است . |
![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Xpelled Mentor
پستها: 10,227
سپاس: 35,479
در 11,020 پست 99,859 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Bryan Bros.
✔Sanaz Marand, Hingis, Evert, Black, Huber, Safina, Minella, Robson, Tsurenko, Bencic, Halep, Muguruza, Wozniacki, Siniakova, Diatchenko, Townsend, Gajdosova, Siegemund Pavlyuchenkova, Jovanovski, Gasparyan, Azarenka, Sharapova, Kirilenko, Rodionova, Lisicki, Shvedova, Goerges, Bacsinszky, Keys, Petkovic, Voegele, Rogers, Myskina, Svitolina, Makarova, Stosur, Mertens, Brengle, Strycova, Beck, Mattek, Falconi, Davis, Riske, Bertens, Dellacqua, Broady, Erakovic, J. Rae ✔Bahrami, N
|
![]() مصاف خواهران ویلیامز در یک مسابقه تنیس خیریه ![]() سرینا (سمت چپ) و وینس ویلیامز خواهران تنیس باز آمریکایی قصد دارند در یک مسابقه خیریه در کلمبیا به مصاف یکدیگر بروند. سرینا و وینس ویلیامز خواهران تنیس باز آمریکایی قرار است 23 نوامبر در کلمبیا مقابل یکدیگر بازی کنند. این بازی خیریه اولین مسابقه وینس ویلیامز بعد از بیماری است. وینس ویلیامز در رقابتهای اوپن آمریکا دچار بیماری شد و از ادامه مسابقات بازماند. سرینا نیز آخرین بار در فینال مسابقه اوپن آمریکا ظاهر شده بود. گفتنیست که هر دو خواهر امریکایی قصد دارند خودشان را برای رقابتهای المپیک 2012 لندن آماده کنند. yjc |
![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Xpelled Mentor
پستها: 10,227
سپاس: 35,479
در 11,020 پست 99,859 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Bryan Bros.
✔Sanaz Marand, Hingis, Evert, Black, Huber, Safina, Minella, Robson, Tsurenko, Bencic, Halep, Muguruza, Wozniacki, Siniakova, Diatchenko, Townsend, Gajdosova, Siegemund Pavlyuchenkova, Jovanovski, Gasparyan, Azarenka, Sharapova, Kirilenko, Rodionova, Lisicki, Shvedova, Goerges, Bacsinszky, Keys, Petkovic, Voegele, Rogers, Myskina, Svitolina, Makarova, Stosur, Mertens, Brengle, Strycova, Beck, Mattek, Falconi, Davis, Riske, Bertens, Dellacqua, Broady, Erakovic, J. Rae ✔Bahrami, N
|
![]() کناره گیری اندی ماری از مسابقات فینال تنیس پایان فصل در لندن ![]() تنیسباز مطرح بریتانیایی از ادامه حضور در رقابتهای پایان فصل در لندن کناره گیری کرد. اندی ماری که از ناحیه کشاله ران آسیب دیده بود ، به علت بهبود نیافتن تصمیم گرفت از ادامه این تورنمنت کناره گیری کند. ماری که هفته قبل آسیب دید ، برای بهبودی کامل به 10 روز استراحت نیاز دارد.او در روز نخست مسابقات گروه یک در مصاف با داوید فرر اسپانیایی به میدان آمد و 0 - 2 مغلوب شد. اما دیشب اعلام کرد نمیتواند در بازی امروز با توماس بردیچ چک شرکت کند. برترین تنیسباز بریتانیا گفت: "من احساس درد میکنم بنابراین دلیلی وجود ندارد که بخواهم به خود فشار بیاورم. من امیدوار بودم اوضاع تا این هفته بهتر شود اما چنین اتفاقی نیفتاد. در بازی با فرر هم با وجود دردی که داشتم نفهمیدم چطور بازی کردم. بدین ترتیب به علت مصدومیت و کناره گیری اندی ماری در ادامه این تورنمنت یانکو تیپسارویچ صربستانی جای وی را پرخواهد کرد. AFP |
![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Author
![]() |
![]() مَت کرونین، نویسنده و روزنامه نگار در چند سایت از جمله تنیس چنل، تنیس ریپورترز، یو اس تی ای و تنیس دات کام، میگه مشتاقانه منتظره تا دیدار جوکوویچ و فدرر رو مشاهده کنه . او معتقده رافا در شکل فعلی راهی برای غلبه بر صرب در نیمه نهایی نداره . Federer d Nadal 6-3, 6-0. Federer 28 winners & Rafa 4? Sounds like Rog played great but no way Rafa 100 % with that scoreline. Stomach flu? / tennisreporters در ارتباط با مسابقه دیشب؛ "بعضی وقتها جریان بازی از کنترل شما خارج می شود، مانند آنچه برای رافا رخ داد و برای من در فرانسه. نکته بعدی که می دانید این است که شما با یک افتضاح مواجه می شوید" راجر گفت . 454282489.jpg تمرینِ رافا تحت نظر عمو تونی Huge turn-out for Rafa practise, supervised by uncle Toni. on court nearby / November 23, 2011 / David Ornstein |
![]() |
![]() |
28 کاربر زیر از شما کاربر گرامی M∂hdi به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#186 |
Former Staff
|
![]() Laver likes Federer's Australian Open chances ![]() Rod Laver پیش بینی کرده که زمان گرند اسلم نگرفتن راجر فدرر به زودی به پایان می رسد.او به خبرنگاران گفت که فرم اخیر فدرر نشان می دهد که او هنوز هم می تواند خود را بهبود ببخشد. ![]() "فدرر فرصتی دوباره دارد که بتواند برگردد و یک مکان خوب برای او می تواند استرالیا اپن باشد.به نظر من سرویس او در کل خیلی بهتر شده است. he’s getting to the net a lot more and he’s got a drop shot that works pretty effectively" راد لیور گفت. ![]() |
![]() |
![]() |
32 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad Reza به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#187 |
Roger's Fan
![]() |
![]() تغييرات در تيم هاي دوبل مردان به گزارشATP،در سال آينده چند بازيكن برتر دوبل مردان با هم تيمي جديد به ميدان خواهند رفت. همانطور كه پيش بيني مي شد،بازيكنان هندي،روهان بوپانا و ماهش بوپاتي در سال 2012 يك تيم جديد را تشكيل خواهند داد و بنابراين همكاري تيم بوپانا و بازيكن پاكستاني،اعصام الحق قريشي كه لقب"Indo-Pak Express"را داشتند به پايان خواهد رسيد.بوپانا و قريشي براي نخستين بار موفق شدند كه در مسابقات فينال پايان فصل تور مردان حضور يابند ولي حاصل كار آن ها 3 شكست در مرحله گروهي مسابقات بود.بوپانا و بوپاتي براي حضور در المپيك 2012 تلاش خواهند كرد.بنابراين بوپاتي مجبور به ترك هم تيمي فعلي خود،لياندر پيس خواهد شد.اين دو بازيكن هندي در ابتداي فصل جاري و پس از سال ها جدايي به هم پيوستند و پس از كسب نتايج خوب در ابتداي فصل،از تابستان شروع به افول كردند.آن ها در اولين مرحله از همكاري خود موفق به قهرماني در گرنداسلم شده بودند. در فصل آينده،قريشي با جين-جولين روجر(Jean-Julien Rojer)از هلند(كه امسال با اريك بوتوراك(Eric Butorac)آمريكايي همكاري مي كرد)هم تيمي خواهد شد.بوتوراك هم با برونو سوراز(Bruno Soras)برزيلي همكاري خواهد كرد و نكته عجيب اينجاست كه بوتوراك(كه در حال حاضر در رتبه 20رنكينگ است)مي توانست با يك آمريكايي ديگر هم تيمي شود تا براي حضور در المپيك تلاش كند و سوراز برزيلي هم همين فرصت را داشت كه به همكاري خود با ديگر بازيكن برزيلي،مارسِلو مِلو(Marcelo Melo)كه با هم فصل موفقي داشتند را ادامه دهد. |
![]() |
![]() |
27 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nima93 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
Afshin,
Ahoura,
Alen,
Alireza Murray,
AndreS,
BABAK,
Barca&Lona,
beeroz,
Behnam RF,
Fakhruddin,
Farid,
javi,
lord amir,
mh_nik,
Mohammad Reza,
M∂hdi,
NimaRafi,
Paymaan,
pouriya.alex,
Pouya,
PowerVu,
roli,
sahand,
Sajad,
The King,
ღஜGran Rafaஜღ
|
![]() |
#188 |
Roger's Fan
![]() |
![]() نادال:اشتياق از دست رفته ![]() رافائل نادال نادال:”واقعا مي توانم يك ساعت درباره اين موضوع صحبت كنم.اين به خاطر چيزهاي زياديست.چون شايد من كمتر براي بازي كردن شور و اشتياق داشتم يا شايد كمي خسته تر از هميشه بودم.من از تمرينات خود در 3 هفته گذشته راضي هستم ولي براي مسابقه دادن در شرايط مناسب نبودم.ما مي توانيم بهانه بياوريم،مي توانيم مشكلات را پيدا كنيم ولي الان زمان مناسبي براي اين كار نيست.در طول دوران بازي خود لحظاتي هست كه به روزهاي اوج بر مي گرديد و روزهايي هست كه افول مي كنيد.امروز،بهترين لحظه براي من نيست.” هرچند،نادال گفت كه پس از حضور در فينال جام ديويس در هفته آينده،خود را براي مسابقات آزاد استراليا در سال آينده آماده خواهد كرد. نادال:”من به همين تمريناتي كه در چند هقته گذشته داشتم ادامه خواهم داد.اين تنها راهي است كه در سال 2012 آماده باشم.من سعي مي كنم كه در شرايط خوبي به فصل 2012 وارد شوم.من تمام كارهاي لازم را انجام خواهم داد.پايان اين فصل براي من خوب نبود و قبول كردن اين موضوع خيلي سخت است،ولي همين باعث مي شود كه در فصل آينده براي كسب نتايج بهتر تلاش كنم.” وزير امور خارجه،رييس فدراسيون تنيس صربستان شد. ![]() ووك جِرِميچ جرميچ كه براي اولين بار در ماه آوريل و با ارائه گذرنامه ديپلماتيك به بازيكنان برتر تنيس صربستان در صحنه تنيس ظاهر شد،جاي رييس طولاني مدت فدراسيون تنيس صربستان،اسلوبدان زيووجينويچ(Slobodan Zivojinovic)را خواهد گرفت. جِرِميچ:”هدف ما ساختن نظامي است كه نشان دهد موفقيت هاي اخير صربستان زودگذر نيست و بتوانيم در چند دهه مطرح باشيم نه اينكه فقط به ساختن بازيكنان برتر بپردازيم.من نمي توانم ادعا كنم كه به اندازه زيووجينويچ درباره تنيس اطلاعات دارم ولي من يك طرفدار بزرگ تنيس هستم و عشق من به اين ورزش از زماني آغاز شد كه بازي او را در برابر(قهرمان سابق ويمبلدون)پَت كّش(Pat Cash)در جام ديويس 1987 ديدم. ” جرميچ بلافاصله پس از انتخابش،عموي جوكويچ،گوران(رييس تورنومنت بلگراد) را به عنوان يكي از معاونين خود انتخاب كرد.اين سمت قبلا در اختيار مربي پيشين جام ديويس صربستان،رادميلو آرمِنوليچ(Radmilo Armenulic)بود. حتي قهرماني سال گذشته صربستان در جام ديويس نتوانست از درگيري شديد بين زيووجينويچ و سِرجِن(Srdjan)جوكويچ(پدر نواك)جلوگيري كند.پدر جوكويچ اعتقاد داشت كه زيووجينويچ براي مدت خيلي طولاني اين سمت را در اختيار داشته و براي كمك به پسرش هيچ تلاشي نكرده است. ویرایش توسط Nima93 : 03-05-2012 در ساعت 01:49 PM |
![]() |
![]() |
34 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nima93 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
Afshin,
Ahoura,
AndreS,
BABAK,
Barca&Lona,
beeroz,
Behnam RF,
EXpress,
Fakhruddin,
Farid,
hamid-RF,
Hatam,
javi,
lord amir,
Maani,
mh_nik,
Mohammad Reza,
M∂hdi,
Nima88,
NimaRafi,
Paymaan,
pouriya.alex,
Pouya,
PowerVu,
Rafa,
roli,
SABORI,
sahand,
sana zhigoool,
Tarannom,
The King,
Yashar,
ღஜGran Rafaஜღ
|
![]() |
#189 |
Roger's Fan
![]() |
![]() فدرر پيشرفت 3 بازيكن برتر را بررسي كرد. راجر فدرر درباره تكامل بازي خود،نواك جوكويچ و رافائل نادال صحبت كرد:”به نظرم هرچه كه زمان مي گذرد و هرچه بيشتر تمرين مي كنيد،شما به بازيكن بهتري تبديل مي شويد.من بكهند ضعيفي داشتم و همه سعي داشتن توپ ر روي بكهندم بفرستند.خب واضح است كه من هميشه سعي مي كردم بكهند خودم را بهبود ببخشم.فكر مي كنم همين اتفاق براي ديگر بازيكنان هم افتاده است.به نظرم فورهند نواك نقطه ي قوت بازيش نبود،ولي امروز يك سلاح است.رافا هم همينطور.اگر شما ضربه محكمي به سمت فورهندش ميزديد برايش مشكل ساز بود ولي امروز ديگر نيست.”فدرر همچنين درباره اولين باري كه به عنوان يك بازيكن حرفه اي در زمين گريه كرد سخن گفت:”من بعد از باخت خيلي احساساتي مي شدم،در نهايت،فكر كنم كه براي اولين بار در جام ديويس برابر آمريكا بود كه بعد از برد در دو مسابقه انفرادي و بازي دوبل،خيلي خسته بودم،فشار از روي من برداشته شده بود،فكر كنم بعد از برد اشك در چشمانم جمع شد.اين اولين باري بود كه اشك شوق مي ريختم.از آن موقع تا به حال،بارها اين اتفاق افتاده.من هميشه يك بازيكن احساساتي بودم. ” |
![]() |
![]() |
29 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nima93 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#190 |
Roger's Fan
![]() |
![]() فدرر به ضعف روحي خود اعتراف مي كند. بعد از سومين قهرماني پياپي و به پايان رساندن فصل با رنكينگ 3،راجر فدرر،كه در اين فصل هيچ عنوان گرنداسلمي را كسب نكرد،مي گويد كه براي اينكه پايان خوبي در فصل پاييز داشته باشد به بازيابي روحي نياز داشته است. فدرر در نيمه نهايي آزاد استراليا به جوكويچ،در فينال رولند گاروس به نادال،در ¼ نهايي ويمبلدون به سونگا و مجددا در نيمه نهايي آزاد آمريكا به جوكويچ باخت. فدرر در گفتگو با خبرنگاران:”بله،من فكر مي كنم كه مساله روحيست.نه فقط اين،مساله ديگر اين است كه حريف بهتر از شما بازي مي كند.جو در ويمبلدون بهتر از من بازي كرد.شايد نه خيلي[بهتر] ولي به اندازه كافي كه من را شكست دهد.همينطور رافا در فينال آزاد فرانسه،نواك در نيمه نهايي آزاد آمريكا.اين خوب است كه به اين مساله هم توجه كرد ولي حس مي كنم وقتي اين اتفاق اينقدر تكرار مي شود،به خودم شك مي كنم كه كاري را اشتباه انجام داده ام.به نظرم در حال حاضر از لحاظ روحي در وضعيت خوبي هستم.اين يكي ديگر از دلايلي بود كه مدتي استراحت كردم تا در اين باره فكر كنم و به طرز فكر مناسبي دست يابم.زمان زيادي در تور صرف مي شود،در ميان بازي،شما سعي مي كنيد كه مثبت بمانيد ولي نمي توانيد كه هميشه مثبت بمانيد.اين خيلي سخت است،شايد اين همان جايي است كه شك و ترديد در لحظات مهم بيشتر مي شود.در 6 هفته استراحتي كه داشتم سعي كردم كه اين موضوع را حل كنم و به نتيجه هم رسيدم.” فدرر شكست از جوكويچ در آزاد آمريكا را(كه براي دومين سال پياپي بعد از دست دادن 2 مچ پوينت اتفاق افتاد)خيلي دردناك خواند. فدرر:”اين هماني بود كه ]به من[ضربه زد.همان مسابقه اي بود كه اين سوال را ايجاد مي كرد”كه چگونه ممكن است من اين بازي را با شكست به پايان ببرم؟”ولي نواك فصل فوق العاده اي داشت و اين حس به شما دست مي دهد كه اين فصل متعلق به او بود.ولي به پايان بردن فصل بدون شكست بعد از آن مجددا نشان مي دهد كه من چقدر محكم هستم و تصميمات مناسبي مي گيرم.” سونگا اعتقاد دارد كه مي تواند در 2012 پيشرفت كند. پس از رسيدن به ديدار پاياني مسابقات فينال تور جهاني تنيس و شكست نزديك از راجر فدرر،جو ويلفرد سونگا درباره فصل 2012 خوشبين است.بازيكن 26 ساله فرانسوي اين فصل را در رده 6 رنكينگ به پايان برد. سونگا:”شايد اين بزرگترين موفقيت من در اين سال بود،رسيدن به فينال.من از لحاظ ذهني خيلي باثبات تر بودم و ازين بابت خيلي خوشحالم.من بايد سخت تلاش كنم تا بتوانم در زمين سريع تر حركت كنم.من به حركت بهتر در زمين نياز دارم و شايد اگر اين كار را در سال آينده انجام دهم،نتايج بهتري نيز كسب كنم.” نادال خسته ولي آماده براي فينال جام ديويس ![]() رافائل نادال در تمرين روز دوشنبه فينال جام ديويس رافائل نادال مي گويد كه هرچند خسته است،ولي براي كمك به اسپانيا براي پنجمين قهرمانيش در جام ديويس آماده است.برترين بازيكن اسپانيا با صحبت هاي هفته قبل خود مبني بر اينكه ”شوق بازي كردن را از دست داده” باعث نگراني هايي در بين مردم كشورش شد. نادال در روز دوشنبه اعلام كرد كه”بيشتر از بي ميلي به بازي،خستگي بازي كردن براي سال هاي طولاني در اين سطح و به طور مداوم او را آزار داده است. ”او همچنين گفت: ”مهم ترين چيز در حال حاضر تمرين سخت و همراه با شوق براي بردن جام ديويس است.” كوِلِلِر در سويس،براي رد اتهام تباني تلاش مي كند. ![]() دنيل كوللر در حال ورود به دادگاه بازيكن اتريشي،دَنيل كوِلِلِر(Daniel Koellerer)،در دادگاه تجديد نظر براي حكم محروميت مادام العمر از فعاليت هاي ورزشي به دليل تباني حاضر شد.اين شروع بررسي 2 روزه اين پرونده در دادگاه بود و انتظار مي رود حكم نهايي درابتداي سال آينده ميلادي صادر شود. كوللر اولين تنيس بازي است كه به خاطر تباني حكم محروميت مادام العمر دريافت كرده است.او 3 بار بين اكتوبر 2009 و جولاي 2010 به همين علت مجرم شناخته شده بود.اين حكم در ماه مِي امسال توسط كميته ضد فساد فدراسيون جهاني تنيس صادر شده است. بهترين رتبه كوللر در رنكينگ،55 و در اكتوبر 2009 بود. |
![]() |
![]() |
19 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nima93 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
برچسب ها |
ATP , WTA , آزارنكا , ايزنر , تنيس , جوكويچ , خبر , رادوانسكا , سونگا , شاراپوا , فدرر , فيش , كلايسترز , ماري , نادال , ووزنياكي , ويليامز |
کاربران در حال دیدن موضوع: 3 نفر (0 عضو و 3 مهمان) | |
|
|