|
مسترز کانادا (Rogers Cup) |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#171 |
Senior Member
پستها: 240
سپاس: 3,084
در 235 پست 1,511 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: رافا نادال
|
![]() |
![]() |
![]() |
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Lily Nadal به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#172 |
Senior Member
|
![]()
من ست اول بازی راجر رو ندیدم ولی عادل الشطی می گفت از بازی استرالیا به بعد این بهترین بازی راجر بود
|
![]() |
![]() |
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Lily Nadal به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#173 |
Senior Member
|
![]()
چرا می گن ROGERS CUP
|
![]() |
![]() |
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Lily Nadal به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#174 |
Rafa's Fan
پستها: 937
سپاس: 14,619
در 961 پست 7,461 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafa Nadal ====================== Tomas Berdych | Davood Ferrer | Tommy Haas | Richard Gasquet | Mardy Fish | G.Dmitrov | Awesome Serena | Sloane Stephens | Bethanie Mattek-Sands | Flavia Penneta | Kerber | Kvitova
|
![]()
نمیدونم چرا اینجور پیش بینیا برام جالب نیست!
![]() ![]() این که بگی نادال و فدرر و جوکر میبرن که زیاد سخت نیس! ولی مهم ست شماریاس که اکثرا اشتباه کردین ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Rafa به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#175 |
Senior Member
پستها: 898
سپاس: 12,052
در 892 پست 6,981 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نادال - رادیک- زوارف - پق / نوله - دلپوترو ، فرر - تامی هاس - فیش -یانوویج
|
![]()
من امیدوارم فینال نادال وفدرر شاهد باشیم مدتهاست که این 2 اسطوره با هم بازی نکردن
|
![]() |
![]() |
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nima88 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#176 | |
Rafa's Fan
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafa Nadal ====================== Tomas Berdych | Davood Ferrer | Tommy Haas | Richard Gasquet | Mardy Fish | G.Dmitrov | Awesome Serena | Sloane Stephens | Bethanie Mattek-Sands | Flavia Penneta | Kerber | Kvitova
|
![]() نقل قول:
![]() این که سم آماده نبوده هم حرف جالبیه ![]() ![]() کولشرایبر بازیکن کمی نیست! عزیز من تنیس رو تنیسور بازی میکنه نه رنکینگ! کولی همونیه که نواک رو نمیدونم فک کنم ایندین بود به خاک سیاه نشونده بود! عه به همین زودی یادت رفت؟!!! کولی همونیه که تو مونت کارلو موری رو 2-6 1-6 پودر کرد!!! ![]() تو ویمبلدون که سخت ترین قرعه رو برا رافا چیده بودن، نسختون رو پیچیدیم! ![]() البته حساب اندی با بعضی فناش جداس( حسین جان شما توتالی لجیکالی، شمارو نمیگما) خود اندی دوستدار رافائه و اینو بارها اعلام کرده! |
|
![]() |
![]() |
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Rafa به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#177 |
Senior Member
|
![]()
برای من فرقی نداره کی بیاد بالا مهم اینه که رافا بیاد اگر راجر بیاد فضای بازی ی مقدار سنگین می شه ولی اگر نواک بیاد فرق داره
|
![]() |
![]() |
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Lily Nadal به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#178 |
Senior Member
پستها: 898
سپاس: 12,052
در 892 پست 6,981 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نادال - رادیک- زوارف - پق / نوله - دلپوترو ، فرر - تامی هاس - فیش -یانوویج
|
![]()
نواک که مثل همیشه مفت به فدرر میبازه نمیدونم چرا ولی وقتی مقابل فدرر قرار میگیره از قبل باخت باور داره.در مورد بازی رافا وموری هم امیدوارم رافا مثل نیمه نهایی ویمبلدون بزنه بترکونتش.
به امید قهرمانی رافا |
![]() |
![]() |
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nima88 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#179 | |
Former Staff
پستها: 2,205
سپاس: 4,850
در 1,728 پست 11,911 بار سپاسگزاری شده
|
![]() نقل قول:
من توي پستم هيچ حرفي از تنيسور محبوبتون رافا نزدم!!!!!!من هم براي رافا و هم براي طرفداراي باشخصيتش خيلي احترام قائلم!!!!!!فك ميكنم شما از كلمه ماتادور اشتباه برداشت ميكني و فك ميكني ماتادور مختص رافاست؟؟؟؟ نه اينطور نيست!!!! ماتادور شامل تمام مردم اسپانيا ميشه!!!!!! من توي پستم منظورم تومي روبردو هست!!!!!!! ویرایش توسط Mohammad_Joulaei : 08-14-2010 در ساعت 11:48 AM |
|
![]() |
![]() |
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad_Joulaei به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#180 |
Rafa's Fan
|
![]()
نمیدونم چرا با بازیایه رافا حال نمیکنم
![]() انتظار داشتم بعد یه ماهی تعطیلی و استراحت رافا رو نقاط ضعفش کار کرده و به نقاط قوت تبدیلشون کرده بود! ![]() معلوم نیس این تونی گرد ( البته توهین نمیکنما چون به کار تونی ایمان دارم ![]() ![]() ریترن آو سرو ها همچنان ملال آور حتی رو سرو های دوم!!! ![]() ![]() ![]() خطاها و اشتباهات عجیب و غریب بخصوص رو فرهند، نادال تو بازی با واورینکا افتضاح بود با اینکه بازی رو برد! روی هرچی اولترا اگرسیو رو سفید کرد. این خطاها شاید به این دلیل باشه که میخواد اگرسیو کار کنه ولی بیرون زدن توپ با اختلاف چند متر اصلا قابل قبول نیست! |
![]() |
![]() |
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Rafa به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
برچسب ها |
راجرز کاپ، تورانتو، تنیس، کانادا |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|