بازگشت   تنیس تاکرز > تورنمنت های گذشته > آرشـیـو فصلهای گذشته > آرشیو فصل 2010 > تورنمنتهای مردان > مسترز کانادا (Rogers Cup)

مسترز کانادا (Rogers Cup)

18-24 مرداد - تورانتو، کانادا

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 08-14-2010, 09:10 AM   #171
Lily Nadal
Senior Member

آواتار Lily Nadal

پستها: 240
سپاس: 3,084
در 235 پست 1,511 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: رافا نادال

نقل قول:
نوشته اصلی توسط pourya RF نمایش پست ها
اگه راجر قهرمان نشد من رو بجای پوریاRF‏ سگهRF‏ صدا کنید.
شرمنده می خواستم بگم که ی اسم دیگه انتخاب کن ما که نمی تونیم به این اسم صدات کنیم
Lily Nadal آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Lily Nadal به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 08-14-2010, 09:23 AM   #172
Lily Nadal
Senior Member

آواتار Lily Nadal

من ست اول بازی راجر رو ندیدم ولی عادل الشطی می گفت از بازی استرالیا به بعد این بهترین بازی راجر بود
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Lily Nadal به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 08-14-2010, 09:28 AM   #173
Lily Nadal
Senior Member

آواتار Lily Nadal

چرا می گن ROGERS CUP
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Lily Nadal به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 08-14-2010, 09:31 AM   #174
Rafa
Rafa's Fan

آواتار Rafa

پستها: 937
سپاس: 14,619
در 961 پست 7,461 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafa Nadal ====================== Tomas Berdych | Davood Ferrer | Tommy Haas | Richard Gasquet | Mardy Fish | G.Dmitrov | Awesome Serena | Sloane Stephens | Bethanie Mattek-Sands | Flavia Penneta | Kerber | Kvitova

نمیدونم چرا اینجور پیش بینیا برام جالب نیست! به نظرم مثل این میمونه که بخوای سکه بندازی، یا شیره یا خط دیگه! از طرفی تنیس هم دیگه ورزشی نیس که براحتی بشه پیش بینیش کرد!
این که بگی نادال و فدرر و جوکر میبرن که زیاد سخت نیس! ولی مهم ست شماریاس که اکثرا اشتباه کردین به هر حال مختارید و فروم آزاد هم یعنی همین!
Rafa آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Rafa به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 08-14-2010, 09:34 AM   #175
Nima88
Senior Member

آواتار Nima88

پستها: 898
سپاس: 12,052
در 892 پست 6,981 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نادال - رادیک- زوارف - پق / نوله - دلپوترو ، فرر - تامی هاس - فیش -یانوویج

من امیدوارم فینال نادال وفدرر شاهد باشیم مدتهاست که این 2 اسطوره با هم بازی نکردن
Nima88 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nima88 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 08-14-2010, 09:35 AM   #176
Rafa
Rafa's Fan

آواتار Rafa

بازیکن (های) مورد علاقه: Rafa Nadal ====================== Tomas Berdych | Davood Ferrer | Tommy Haas | Richard Gasquet | Mardy Fish | G.Dmitrov | Awesome Serena | Sloane Stephens | Bethanie Mattek-Sands | Flavia Penneta | Kerber | Kvitova

نقل قول:
نوشته اصلی توسط alireza.murray نمایش پست ها
رادیک که مصدوم بود یعنی هر کی مصدومه بی عرضه هست؟ سام هم که اگه به اندرسون باخته اماده نبوده توی لس انجلس هم که کلا خوب نبود ، اگرم اندی اونجا باخت به خاطر این بود که اندی بد بود ، البته نمیخوام ارزش کار سام رو پایین بیارم ولی هر کی بازی رو میدید میفهمید که اندی چقدر بد بود
اگه میگم رافا شانس داره به خاطر اینه که رادیک بدموقعی مصدوم شد و کوِئری هم بدموقعی اماده نیست ، رافا تو خواب هم نمیتونست ببینه تو کوارتر باید با برنده بازی لو و کولشرایبر بازی کنه
تو که کلا با رافا مشکل داری این حرفایی که میزنی طبیعیه! آخه رادیک چیه ؟!!! رادیک کیه که روش حساب باز کرده بودی ، اتفاقا من خیلی دوست داشتم تو بازیا حضور داشت و بالا میومد و رافا انتقام اون باخت تصادفی رو ازش میگرفت، بازی ای که خود رادیک متعجب بود از والیاش! ولی رادیک عمرا بالا میومد اگه مصدومم نبود
این که سم آماده نبوده هم حرف جالبیه و ارزش کار کوین رو پایین میاره، این دوتا سبک بازیشون مثل همه(مو نمیزنه) اگه سم آماده نبود که تو دو ست میباخت بازی رو، ولی نتیجه داره میگه اتفاقا بازی نزدیکی بوده و هر دو شانس بردن رو داشتن، نتیجه ی بازی دوتا بیگ سرو رو خیلی سخت میشه پیش بینی کرد، یه ست تای بریک دو ست دیگه هم فقط یه بریک اختلاف داشتن، اگه کوئری هم بالا میومد نتیجه تفاوتی نمیکرد!
کولشرایبر بازیکن کمی نیست! عزیز من تنیس رو تنیسور بازی میکنه نه رنکینگ!
کولی همونیه که نواک رو نمیدونم فک کنم ایندین بود به خاک سیاه نشونده بود! عه به همین زودی یادت رفت؟!!! کولی همونیه که تو مونت کارلو موری رو 2-6 1-6 پودر کرد!!! دیشب هم بازی خوبی به نمایش گذاشت ولی به هر حال محکوم به شکست بود!
تو ویمبلدون که سخت ترین قرعه رو برا رافا چیده بودن، نسختون رو پیچیدیم! چرا نیومدی معترف بشی که قرعه ی رافا سخته؟!!!!!
البته حساب اندی با بعضی فناش جداس( حسین جان شما توتالی لجیکالی، شمارو نمیگما)
خود اندی دوستدار رافائه و اینو بارها اعلام کرده!
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Rafa به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 08-14-2010, 09:40 AM   #177
Lily Nadal
Senior Member

آواتار Lily Nadal

برای من فرقی نداره کی بیاد بالا مهم اینه که رافا بیاد اگر راجر بیاد فضای بازی ی مقدار سنگین می شه ولی اگر نواک بیاد فرق داره
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Lily Nadal به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 08-14-2010, 09:51 AM   #178
Nima88
Senior Member

آواتار Nima88

پستها: 898
سپاس: 12,052
در 892 پست 6,981 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نادال - رادیک- زوارف - پق / نوله - دلپوترو ، فرر - تامی هاس - فیش -یانوویج

نواک که مثل همیشه مفت به فدرر میبازه نمیدونم چرا ولی وقتی مقابل فدرر قرار میگیره از قبل باخت باور داره.در مورد بازی رافا وموری هم امیدوارم رافا مثل نیمه نهایی ویمبلدون بزنه بترکونتش.
به امید قهرمانی رافا
Nima88 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nima88 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 08-14-2010, 10:18 AM   #179
Mohammad_Joulaei
Former Staff

پستها: 2,205
سپاس: 4,850
در 1,728 پست 11,911 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
نوشته اصلی توسط PowerVu نمایش پست ها
اولاً اون بازی در اوج پختگی نلبندیان و از اون طرف برای نادال در زمانی بود که تازه رافا 21 ساله شده بود و هنوز تازه شروع کرده بود به کسب موفقیت!

در ضمن همه می دونند که سطح هارد اونم از نوع بسیار سریعش که در اون سالن سرپوشیده بود برای رافا که تخصصش خاک بود اون زمان چقدر مشکل زا بود.

اما عزیزم شما که انقدر حافظه تاریخی تون خوبه چرا لطف نکردین و بنویسین که در اولین دیدار نلبندیان و رافا بعد از اون قضیه که شما دستمایه ی تحقیر رافا قرارش دادین، نادال بلافاصله نلبندیان رو گوشمالی داد و در سطح غیر تخصصی رافا یعنی هارد ایندین ولز 2009 اون بیگل رو حسابی جبران کرد و نلبندیان رو در ست سوم متلاشی کرد!

3-6, 7-6, 6-0

ميدونم كه سوء تفاهم شده كه شما با اين ادبيات ناب جواب بنده رو ميدي!!!!!

من توي پستم هيچ حرفي از تنيسور محبوبتون رافا نزدم!!!!!!من هم براي رافا و هم براي طرفداراي باشخصيتش خيلي احترام قائلم!!!!!!فك ميكنم شما از كلمه ماتادور اشتباه برداشت ميكني و فك ميكني ماتادور مختص رافاست؟؟؟؟ نه اينطور نيست!!!! ماتادور شامل تمام مردم اسپانيا ميشه!!!!!!

من توي پستم منظورم تومي روبردو هست!!!!!!!

ویرایش توسط Mohammad_Joulaei : 08-14-2010 در ساعت 11:48 AM
Mohammad_Joulaei آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad_Joulaei به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 08-14-2010, 10:24 AM   #180
Rafa
Rafa's Fan

آواتار Rafa

نمیدونم چرا با بازیایه رافا حال نمیکنم یعنی اون اشتیاقی که فصل خاک و ویمبی داشتم ندارم!
انتظار داشتم بعد یه ماهی تعطیلی و استراحت رافا رو نقاط ضعفش کار کرده و به نقاط قوت تبدیلشون کرده بود!
معلوم نیس این تونی گرد ( البته توهین نمیکنما چون به کار تونی ایمان دارم) این مدت داشته چیکار میکرده؟!!!
ریترن آو سرو ها همچنان ملال آور حتی رو سرو های دوم!!! دوستان کسی دلیلش رو میدونه؟!!!فک کنم اینکه نزدیک بیس لاین وایمیسه و زیاد با این وضعیت مأنوس نیست دلیلش باشه!
خطاها و اشتباهات عجیب و غریب بخصوص رو فرهند، نادال تو بازی با واورینکا افتضاح بود با اینکه بازی رو برد! روی هرچی اولترا اگرسیو رو سفید کرد. این خطاها شاید به این دلیل باشه که میخواد اگرسیو کار کنه ولی بیرون زدن توپ با اختلاف چند متر اصلا قابل قبول نیست!
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Rafa به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
پاسخ

برچسب ها
راجرز کاپ، تورانتو، تنیس، کانادا

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)