|
حریف تمرینی |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#171 | |
Roger's Fan
پستها: 592
سپاس: 2,794
در 585 پست 3,988 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: بزرگترین و پر افتخار ترین تنیسور تاریخ *Roger federer*
|
![]() نقل قول:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#172 | |
Senior Member
پستها: 205
سپاس: 262
در 170 پست 1,008 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجر فدرر و اندی رادیک
|
![]() نقل قول:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Junior Member
پستها: 5
سپاس: 2
در 5 پست 38 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجر فدرر
نواک جوکوویچ
|
![]()
با چند تا مقاله تصویری و فیلم آموزشی و کلی نگاه کردن به مسابقات تنیس روش صحیح ضربه زدن به توپ آموخته میشه...
راستش از شماچه پنهون که من همین امروز اولین جلسه با مربی رو رفتم...بخاطر همین هم میگم دیگه با مربی کار نمی کنم... من اعتقادی به اونچه که آموزش میداد ندشتم و علناً گوش نمیدادم...چون تئوری و چگونه ضربه زدن رو با فیلم آموزشی مربی های خیلی معتبر تر و بازیکنان تاپ دیدم نمی تونستم خودم رو راضی به اونچیزی کنم که مربی میگفت.(بوده تاحالا حس کنی که فلانی بارش نیست؟) اعتقاد دارم بدون مربی و با چند جلسه بازی اونچه از تنیس و تئوری هاش میدونم و خودم با علاقه کسبش کردم به دست هام منتقل میشه....الان هم بخاطر این سطحم خیلی پایینه که اصلا تنیس رو بازی نکردم...(و هیچکس با کمتر از صد بار ضربه زدن به توپ تنیسور خوبی نمیشه که..بوده تا حالا..؟ شده؟؟؟) |
![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
Junior Member
نواک جوکوویچ
|
![]()
تنیس عجب بازاریه ... واسه پارتنر بودن هم پول میگیرن؟؟؟؟
نه امیدوارم یکی مثل خودمو پیدا کنم. مرسی پوریا |
![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Junior Member
پستها: 20
سپاس: 4
در 20 پست 122 بار سپاسگزاری شده
|
![]()
دوست عزیز الان یک مهندس فوق لیسانس هم ساعتی 7 تومن در نمیاره. این همه ناز و کلاس برای یک ساعت بازی دوستانه توی کشوری که تنیسش جزء دسته 3 آسیاست فقط باعث میشه تنیس بیشتر سقوط کنه. جای تاسفه. ما روباش دنبال یکی بودیم که پول زمینو هم باهم تقسیم کنیم ....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#177 | |
Junior Member
نواک جوکوویچ
|
![]() نقل قول:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Administrators
پستها: 3,387
سپاس: 16,337
در 3,243 پست 25,305 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نادال،رادیک،نواک،فیش،
جینپری،موری،گاسکه،
گونزالس،روبردو،هاس،فررو،مویا
ورداسکو،نلبندیان،
باقداتیس،گولبیس،
کیم،ووزنیاکی، گورجس،سیبولکوا
،سورانا،ماریا،وی
|
![]()
صد در صد موافقم که بدون مربی هم میشه تنیس رو اموخت ولی خب مصدومیت و عدم اعتماد بنفس مشکلاتی هستن که خیلی ها گیرش میفتن هر چند همه ی اینها به خود شخص بستگی داره!!
در مورد پارتنر من تو تهران کسای زیادی میشناسم که بدون گرفتن پول و همونطور که دوستمون گفتن با هزینه ی دو نیمه ی زمین با دیگران توپ میزنن ولی خب وقتی مثلا شکوفی که هیچی نیست تو تنیس میاد ساعتی ۳۵ میگیره هر کسی که یه بار پاشو میزاره تو زمین به خودش اجازه میده ساعتی پول بگیره و با یه بازیکن دیگه توپ بزنه!! این در کنار عدم شناخت ورزش تنیس از دلایل سقوط تنیس در ایران طی ۳۰ سال گذشته بوده که حالا حالا ها ادامه داره... |
![]() |
![]() |
![]() |
#179 | |
Senior Member
پستها: 205
سپاس: 262
در 170 پست 1,008 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجر فدرر و اندی رادیک
|
![]() نقل قول:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#180 | |
Junior Member
پستها: 7
سپاس: 136
در 6 پست 36 بار سپاسگزاری شده
|
![]() نقل قول:
1- من به این اعتقاد دارم که یک پیام ساده، ولو یک خطی اثر خودشو داره و اگر کسی اهل بازی باشه نیاز به حرف زدن اضافی توی فوروم نداره و میاد حرفش رو تو زمین تنیس میزنه نه توی سایت به پرو پای دیگران بپره؟؟؟؟ 2- بهت تبریک میگم که از روی یک خط نوشته من سطح غرور، درجه اهمیت من به پارتنر، نوع بازی، جمع کردن یا نکردن توپ، لذت بخش بودن بازی با من و غیره رو تشخیص دادی و حتی به خودت اجازه می دی که به دیگران توصیه کنی که با من بازی نکنن. تو یک روان شناس فوق العاده هستی که بهت توصیه میکنم توی این وبگردی های خودت دنبال استعداد های تنیس باشی بلکه از روی نوشته اونها بتونی یک رافائل نادال یا فدرر برای ایران کشف کنی!!!!!!!!!!. 3- من برای خودم پارتنر خودم رو دارم. تو چرا خودش رو اذیت میکنی. کسی برای تو نامه فدایت شوم ننوشته که بیایی با من بازی کنی. 4- خودت توی لینک پائین گفتی که شماره بگذارید تا من زنگ بزنم و هماهنگ کنم و فلان و بهمان. من هم گذاشتم ولی مرده و عملش که مردونگی شما رو دیدیم http://tennistalkers.com/showthread.php?t=3259 دوستان لینک بالا را ببینید و خودتان قضاوت کنید. 5- سه ساله که با مربی و پارتنر بازی می کنم هر پنج شنبه و جمعه صبح تو شیرودی هستم. اگه به امید امثال تو بودم که هیچی باید می رفتیم..... 6- این فوروم رو گذاشتن برای کسانی که نیاز به پارتنر دارند همدیگر رو پیدا کنند و با هم بازی کنند نه این که یک آدم خود بزرگ بین عقده ای و وا پس خورده که معلوم نیست اصلا پارتنر داره یا نه؟؟؟ بیاد و ادای پلیس فوروم و مربی ها رو در بیاره و برای دیگران نسخه بپیچه. تو اگه خیلی هنر داری برو درب خونه خودت رو بیل بزن. ویرایش توسط faridpj : 08-30-2011 در ساعت 06:30 PM |
|
![]() |
![]() |
![]() |
کاربران در حال دیدن موضوع: 2 نفر (0 عضو و 2 مهمان) | |
|
|