|
مسترز شانگهای (Shanghai Rolex Masters) |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
10-13-2014, 01:28 PM | #171 | |
Moderator
|
پاسخ : بحث و تبادل نظر پیرامون مسترز شانگهای 2014
نقل قول:
اون چیزی رو هم که تو اسمش رو می ذاری جرات، من اسمش رو می ذارم حماقت. اینجا که مثل بازی پوکر نیست که بلوف زدن و جرات ریسک داشتن بخشی از قواعد بازی باشه، وقتی چندبار پیش بینی هات در مورد نتیجه ی بازی درست درنیاد، بقیه (از جمله خود من) میایم می گیم که به حرفای این اعتباری نیست چون فلان دفعه و بهمان دفعه هم پیش بینیش درست درنیومد. درسته که گاهی پیش بینی درست هم داشتی، اما اون پیش بینی های غلطت در حکم همون یکبار رد شدن از چراغ قرمزه که اگه 1000 بار هم از چراغ سبز رد بشی کسی بهت جایزه نمی ده، اما کافیه یه بار از چراغ قرمز رد بشی تا جریمه بشی. در اون موقع اینکه بگی من 1000 باز از چراغ سبز رد شدم، تاثیری در جریمه نشدنت نمی کنه. فکر کنم منظور تو هم از تکنیک، تاکتیک باشه، چون تکنیک نوع اجرای ضربه هاست که فدرر همه شون رو (غیر از بکهندهایی که ارتفاع توپ زیاد باشه) به بهترین شکل اجرا می کنه. روی تور اومدن هم تاکتیک جدیدشه واسه ی اینکه رالی ها رو کوتاه کنه. دلیل منطقی پشت قضیه هم اینه که سنش رفته بالا و نمی تونه چند ساعت پا به پای بازیکن های جوونتر دوندگی داشته باشه. حرفی هم که در مورد پسینگ شات زدن خوب نواک توی ویمبلدون و بد بودنش توی این مسابقه می گی به هیچ عنوان درست نیست، بد نیست نگاهی به آمار بازی ویمبلدون و شانگهای بین فدرر و جوکوویچ بندازی تا بفهمی چقدر حرفت غلطه. این آمار فدرر در ویمبلدون: http://www.wimbledon.com/en_GB/score...21/1701ms.html فدرر 66 درصد دفعاتی که اومده روی تو امتیاز گرفته اونجا این هم آمار بازی شانگهای http://www.atpworldtour.com/News/Ten...c-Federer.aspx که میانگین net approach های فدرر شده 58% که از ویمبلدون هم کمتره. بد نیست همون مقاله رو هم بخونی که ببینی چرا انتخاب این تاکتیک از طرف فدرر کار درستی بوده و هست. |
|
10-13-2014, 02:28 PM | #172 | |
Forum Expert
|
نقل قول:
علت این هم که سعی می کنه بیشتر به روی تور هجوم بیاره و امتیازات رو سریعتر تموم کنه هم همینه در مسابقات Best of five مشکل سن خودشو بیشتر نمایان می کنه همانطور که در فینال Wimbledon اواخر ست چهارم بود که خسته شده بود و McEnroe گفت: That was a tiring shot یا مثلا وقتی در U.S. Open یه بازی ۵ سته کرد جلوی Monfils در بازی بعدی خودش شادابی همیشگی رو نداشت Federer باید تا اونجا که می تونه ست نده مثلا تو همین مسابقات اگر Benneteau رو ۳ سته برده بود و Djokovic رو هم سه سته مطمینا در فینال خسته شده بود البته اگر همیشه بتونه اینطوری که در این مسابقات سرویس زد سرویس بزنه تقریبا بریک کردنش مشکله |
|
29 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Farid به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
AndreS,
ehsan.,
Ehsλn,
Hamid_RUUD,
javi,
john,
King Rojer Federer,
lordmani,
mamad,
Mehdiii,
Meysam94,
MRF,
msh13792,
Najmeh5576,
Nima88,
pouriya.alex,
Pouya,
Rafa,
rezaomo,
rojhin,
S.A.IVI.A.N,
S.I.N.A,
SABORI,
SHIR FarHad,
sina1993,
Sorou$h,
YOSEF,
مهران
|
10-13-2014, 04:10 PM | #173 | |
Senior Member
پستها: 317
سپاس: 14,435
در 311 پست 1,954 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Only Roger Federer
|
نقل قول:
1- اولا نمیشه تا اون حد سمت بکهندو کاور کرد و به توپ رسید. 2- ثانیا اگر بر فرض محال به توپ برسی چون تعادل رو ضربه نداری معمولا ریترنت جوری هست که حریف بهش میرسه و با یک وینر کارو تمام میکنه. بازم میگم نمیشه!! |
|
2 کاربر زیر از شما کاربر گرامی roli به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
10-13-2014, 05:17 PM | #174 |
Member
پستها: 58
سپاس: 2,348
در 47 پست 364 بار سپاسگزاری شده
|
ضمن تبريک قهرماني راجر عزيز مي خواستم بدونم توي تورنمت بازل جوکو و نادال هستن يا نه ؟ يا اونا ميرن والنسيا يا اصلا نيستن ؟
اين رو از لحاظ امتيازي ميپرسم جهت نزديک شدن امتياز راجر به رنک 1 |
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی saadat2000 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
10-13-2014, 05:21 PM | #175 | |
Former Staff
پستها: 2,906
سپاس: 19,092
در 2,916 پست 30,306 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer
|
نقل قول:
من هم بارها و بارها گفتم، وقتی راجر میبازه نمیام، چون نمیخوام با امثال تو بحث و جدل بیهوده بکنم |
|
24 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Afshin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
10-13-2014, 07:07 PM | #176 |
Member
پستها: 48
سپاس: 1,031
در 44 پست 183 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: federer . sharapova . soderling kirilenko chakvetadze vaidisova kohlschreiber halep paire bouchard wawrinka gasquet robredo muguruza cilic wozniacki karlovic simon edberg stich Roddick ivanisevic lendel
|
من هم قهرمانی راجر کبیر رو به راجریون تبریک میگم متاسفانه اینترنتم مشکل پیدا کرده بود که با تاخیر تبریک گفتم
|
14 کاربر زیر از شما کاربر گرامی mamad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
10-13-2014, 08:45 PM | #177 |
Member
پستها: 78
سپاس: 114
در 53 پست 279 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ROGER FEDERER.
MILOS ROANIC.
MARTIN DEL POTRO.
JOHN ISNER.
TSONGA.
MARIA SHARAPOVA.
ARAVANE REZAEI.
|
اول از همه قهرمانی فدرر رو تبریک میگم به تمام هواداراش و خودش..امیدوارم بیشتر از این قهرمانیا ببینیم ازش در ادامه..♥ ♥
دوم اینکه من خودم طرفدار فدرر هستم ولی توی این چند وقت که نادال مصدوم بود و توی اکثر تورنمنتا نبود ، قبول کردم که نادال گربه سیاهه فدرر توی هر مسابقاتی هست نمیدونم چرا علتشو..؟!!! اصن ضعیفترین بازیارو فدرر جلوی نادال انجام میده.. اگر توی همین مسابقات نادال بود، مطمئن بودم که دست فدرر از جام کوتاه میموند.. |
10-13-2014, 09:44 PM | #178 |
Member
پستها: 76
سپاس: 666
در 79 پست 1,010 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: اینم شد سوال؟ فدرر دیگه
|
این هفته برای راجر فدرر 33 ساله باورنکردنی بود. او برای اولین بار در دوران حرفهایش قهرمان مسترز شانگهای شد، با وجود آن که در راند دوم باید پنج مچپوینت لئوناردو مایر را مهار میکرد، در نیمهنهایی نواک جوکوویچ را شکست داد و با قهرمانی در این تورنمنت بعد از یک سال و نیم به رده دوم جهان صعود کرد.
فدرر که در فینال این رقابتها ژیل سیمون فرانسوی با زحمت زیاد 6-7 و 6-7 برد، حالا حتی میتواند تا پایان سال نفر اول جهان شود. با این حال میگوید: «من حالا نمیآیم به خاطر این موضوع برنامهام را تغییر دهم. راستاش را بخواهید اصلاً راجع بهاش فکر نکردهام. اصلاً دقیقاً نمیدانم چه اتفاقی باید بیفتد که نفر اول شوم! اصلاً واقعبینانه است یا نه.» این بازیکن سوییسی در ادامه گفت که همه چیز در دست نواک جوکوویچ است: «سرنوشت توی راکت نواک است. اوست که دیکته میکند. با همه اینها من همچنان تلاش میکنم که خوب بازی کنم.» فدرر قرار است در مسترز پاریس و مسابقات بازل در زادگاهاش بازی کند و آخر سر فصل را در مسابقات قهرمانی جهان در لندن به پایان ببرد. در مجموع او میتواند در این سه تورنمنت سه هزار امتیاز بگیرد که برای گرفتن جوکوویچ در صدر ردهبندی کافی است. او فعلاً با قهرمانی در شانگهای جای رافائل نادال رقیب دیرینهاش را که حالا آپاندیس دارد، در رتبه دوم ردهبندی گرفت. فدرر اما بیشتر از این خوشحال است که سال بد 2013 را پشت سر گذاشته است. او پارسال فقط یک جام گرفت. اولین قهرمانی او در مسترز شانگهای در مجموع هشتاد و یکمین جام دوران حرفهایش نیز بود. |
10-13-2014, 10:00 PM | #179 |
Senior Member
|
|
15 کاربر زیر از شما کاربر گرامی sina1993 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
10-14-2014, 05:38 PM | #180 |
Senior Member
پستها: 161
سپاس: 453
در 163 پست 1,714 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: roger federer
|
دوستانی که با تماشای بازی های سالهای اخیر فدرر اون رو قضاوت میکنند پیشنهاد میکنم این 3 بازی از دوران Prime فدرر رو تماشا کنید تا ببینید راجر فدرر چی بوده.چرا بهترین فورهند تاریخ رو فورهند فدرر میدونند.take the ball early کردن رو ببینند...agility/footwork/motivation...
1.هیوئیت/فدرر فینال یو اس اپن 2004 2.رادیک/فدرر نیمه نهایی ملبورن 2007 3.اگسی/فدرر فینال یو اس اپن 2005 اونوقت متوجه میشید چرا کارشناسان تنیس فدرر رو unplayable خطاب میکردن.اونوقت معنای outplay کردن رو متوجه میشید.چرا تو همون سال 2005 راج رو بهترین بازیکن تاریخ میدونستند.چرا بزرگان گذشته تنیس بارها و بارها میگفتند تا بحال همچین فورهند و بازیکنی ندیدند. فدرر 5 سال از نادال بزرگتر هست و تو دوران prime فدرر , نادال فقط رو سطح خاک خوب بود و توانایی رسیدن به مراحل پایانی مسابقات دیگه رو نداشت وگرنه با اون فدرر تو دوران اوج آمار هد تو هد هم خیلی فرق میکرد(برای مثال 5 سال سیطره یو اس اپن) نادال زمانی که فدرر سنش بالا رفت و از دوران prime خودش فاصله گرفت در مسابقات سطوح هارد بازیش رو بهتر کرد و به همین دلیل بیشتر به فدرر خورد(برای مثال ملبورن 2009/2012/2014) بازیکن های که توانایی take the ball early کردن رو دارن(مثل اگسی/نیشیکوری) و بدون شک بهترین اونها از دیدگاه کارشناسان تنیس راجر فدرر میتونند بیشترین آسیب رو به بازیکن هایی مثل جوکوویچ/ماری/نادال بزنند ولی فدرر دیگه توانایی اینکار رو مثل دوران اوجش نداره.برای همین شاید تو دوران اوج رو سطح خاک به نادال میباخت ولی بدون شک روی سطح هارد شرایط متفاوت میشد ولی خب نادال توانایی بالا اومدن به مراحال پایانی رو نداشت و آمار هد تو هد... اگه اون فدرر رو به دوران حال برگردونیم خیلی راحت مثل ملبورن 2007 که جوکوویچ رو برد باز هم همین کار رو میکنه.اگر گذشته راجر فدرر رو ندیدید پیشنهاد میکنم حداقل این 3 بازی رو ببینید تا منصفانه قضاوت کنید ببینید فورهند و بکهند فدرر چقدر تحلیل رفته.فورهندی که کسی جرات آوردن توپ رو روی اون نداشت...شاید بعد از تماشای همین سه بازی بحث مضحک فیلد طلایی برای همیشه از ذهنتون خارج بشه...فدرر تو دوران prime هر بازیکنی رو dismantle میکرد... ویرایش توسط swiss express : 10-15-2014 در ساعت 07:51 PM |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|