بازگشت   تنیس تاکرز > عمومي > اخبار تنيس جهان

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 10-04-2011, 08:13 AM   #161
I.man
Former Staff

آواتار I.man

پستها: 751
سپاس: 4,450
در 756 پست 8,139 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجر كبير - فرناندو گونزالس - فرناندو ورداسكو - ارغوان

Andy Roddick به خبرنگار: " من فكر مي كنم شما بايد بازنشسته شويد"

بعد از اينكه يكي از خبرنگاران محلي در تورنمنت آزاد چين از او پرسيد ايا در نظر ندارد بازنشته شود، Andy Roddick با عصبانيت پاسخ داد: "من فكر مي كنم شما بايد بازنشسته شويد".

شماره 15 فعلي دنيا در اولين بازي خود در اين تورنمنت با نتيجه 75 64 مغلوب Kevin Anderson شد. قهرمان US OPEN در سال 2003 از ماه فوريه تاكنون جامي را بالاي سر نبرده و در فصل بهار و تابستان با مجموعه اي از مصدوميت ها دست به گريبان بوده.

اين تنيسور 29 ساله در ادامه فصل بايد تنها از 245 امتياز دفاع كند، بنابراين او همچنان اين فرصت را دارد تا براي 11مين سال متوالي فصل را در بين 10 تنيسور برتر دنيا پايان دهد.
I.man آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
32 کاربر زیر از شما کاربر گرامی I.man به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 10-04-2011, 08:51 AM   #162
I.man
Former Staff

آواتار I.man

Hingis تصميم به شركت در مختلط استراليا را دارد

Herald Sun گزارش داد Martina Hingis در نظر دارد با گرفتن يك Wild Card در بخش دونفره مختلط Australian Open سال 2012 شركت كند.

اي روزنامه نوشت، اين تنيسور 31 ساله ""انتظار مي رود با بازگشت به رقابت هاي گرنداسلم نگاهي به كسب مدال طلاي المپيك تابستاني لندن با هموطن خود Roger Federer داشته باشد".

Hingis و Federer براي شركت در المپيك 2012 در بخش دونفره مختلط گفتگوهايي كرده اند، اما براي اين منظور، Hingis براي حضور مستقيم در اين رقابت ها بايد در رتبه بندي دونفره WTA رتبه بالايي داشته باشد.
32 کاربر زیر از شما کاربر گرامی I.man به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 10-04-2011, 11:15 AM   #163
I.man
Former Staff

آواتار I.man

Li از سمت خودش و بيرون تحت فشار است

بعد از اينكه Monica Niculescu در اولين مرحله تورنمنت آزاد چين Li Na را با نتيجه 64 60 شكست داد، شماره 5 دنيا گفت كه كاملاً راه خود را گم كرده است. از زمانيكه او در ماه جون به عنوان اولين تنيسور چيني موفق به فتح رولاند گاروش شد، Li تنها 6 پيروزي در برابر 7 شكست داشته و فقط به يك نيمه نهايي رسيده است. او در مرحله دوم ويمبلدون و مرحله اول US OPEN حذف شد.

او به خبرنگاران گفت: "من همه اعتماد به نفسم را از دست داده ام. روي كورت، نمي دانم چه كاري مي توانم انجام دهم. حتي بردن يك امتياز براي من سخت شده. من از مربيم درخواست كردم (همسرش Jiang Shan) تا مرا راهنمايي كند. من مي دانم چيزي كه او مي گويد دقيقاً درست بود، اما من نمي توانستم چيزي كه مي گفت را انجام دهم".

اين تنيسور 29 ساله اضافه كرد: "چين خاص است. اين بزرگترين تورنمنت چين است. البته من مي خواستم به خوبي كار كنم. اما گاهي اوقات اگر بخواهم واقعاً خوب كار كنم، فشار بيشتري روي خودم وارد مي كنم. اما اين فشاري تنها از جانب خودم نيست، از بيرون نيز هست".

30 کاربر زیر از شما کاربر گرامی I.man به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 10-04-2011, 01:20 PM   #164
I.man
Former Staff

آواتار I.man

Young براي اولين بار به جمع 50 تنيسور برتر دنيا راه پيدا كرد

پس از رسيدن به فينال بانكوك، Donald Young امريكايي براي اولين بار در 5 سال حرفه خود به جمع 50 تنيسور برتر دنيا راه پيدا كرد. اين تنيسور 22 ساله در رنكينگي كه رو دوشنبه منتشر شد به رتبه 43 صعود كرد.

او از اين هفته اش گفت، جايي كه Gael Monfils را در نيمه نهايي شكست داد اما در فينال به Andy Murray باخت: "فوق العاده بود. من تعدادي از بازكنان با كيفيت را شكست داده و بخوبي بازي كردم. پيروزي در 4 ديدار فوق العاده است و من اكنون در 50 نفر برتر هستم و اين يكي از اهدافم در شروع فصل بود. من مي خواستم كه اين كار را كمي زودتر انجام دهم، اما اكنون از انجام شدن اين كار خوشحالم و اميدوارم تورنمنت هاي بيشتري همانند اين تورنمنت داشته باشم."
30 کاربر زیر از شما کاربر گرامی I.man به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 10-04-2011, 07:27 PM   #165
M∂hdi
Author

آواتار M∂hdi

پستها: 3,313
سپاس: 16,491
در 3,306 پست 31,684 بار سپاسگزاری شده

نادال و نلبندیان کمک برای خیریه را پذیرفتند

727f1b4a5755339067b64fd251ba0b58-getty-506256103.jpg

امروز (2 اکتبر) در توکیو، رافائل نادال و داوید نلبندیان با کودکان، در طی یک رویداد خیریه در حمایت از مردم تحت تاثیر زمین لرزه و سونامی 11 مارس، قبل از شروع اوپن ژاپن شرکت کردند .

eff967be6a89be7f0319ec1010a426fb-getty-506256034.jpg

The ATP ACES For Charity نه تنها به صندوق زلزله ژاپن، بلکه به بنیاد نادال و نلبندیان نیز بودجه اختصاص می‌دهد .

در اینجا صفحه ویژه این برنامه را مشاهده کنید

M∂hdi آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
35 کاربر زیر از شما کاربر گرامی M∂hdi به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 10-05-2011, 10:38 AM   #166
I.man
Former Staff

آواتار I.man

برند شخصي Roger Federer دومين برند با ارزش ورزش شخصي دنيا از نگاه مجله Forbes
مجله Forbes در ليستي كه به تازگي از با ارزش ترين برندهاي ورزشي شخصي منتشر كرده، برند شخصي Roger Federer را 26 ميليون دلار ارزش گذاري كرد. اين در حالي است كه اين برند دومين برند باارزش از ديد اين نشريه شناخته شده.

اين نشريه همچنان برند Tiger Woods را با ارزش ترين برند ورزشي شخصي دنيا مي داند.

از اينجا مي توانيد ليست كامل برندهاي با ارزش را مشاهده نماييد

35 کاربر زیر از شما کاربر گرامی I.man به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 10-06-2011, 10:38 AM   #167
I.man
Former Staff

آواتار I.man

Toni Nadal مي گويد Rafa در برابر Djokovic عصبي (نا ارام) است

Toni Nadal به El Mundo گفت كه برادر زاده اش Rafael زمان رويارويي با Novak Djokovic كسي كه امسال شش بار او را شكست داده بيش از حد عصبي و نگران است. Toni مي گويد، بخش هايي ازعملكردي كه Nadal در مارتن چهار سته خود در برابر Novak در فينال US OPEN داشته را دوست دارد. او گفت: "چيزي كه من در پايان ديدم اين بود كه با وجودي نگراني كه در دو ست اول گريبانگير Rafa بود، او در ست سوم واكنش خوبي نشان داد، رفت كه مبارزه كند و او را شكست دهد. اين به من اميدواري مي دهد".

Toni ضمن خودداري از گفتن اينكه Djokovic به هماني تبديل شده كه Nadal براي Federer شده بود، مي گويد كه نگراني Nadal از بازي در برابر اين تنيسور صرب از بازي چهارمشان در فينال رم آغاز شده، بعد از اينكه Djokovic او را در مادريد شكست داد.

او گفت: "واضح است كه شكست هاي زيادي وجود داشته و اين درست است كه Rafael در مسابقات اخير خود نگران و عصبي بوده و اين واقعيتي است كه Djokovic فراتر از ديگران بازي مي كند، و من اميدوارم كه براي هميشه ادامه نداشته باشد. نوع بازي Rafael در برابر Djokovic بخوبي جواب ميداده. ما بايد تغييري ايجاد كنيم، نه در بازيش بلكه تغييري ذهني و تلاش كنيم تا دوباره پيروز شويم".

31 کاربر زیر از شما کاربر گرامی I.man به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 10-06-2011, 10:50 AM   #168
I.man
Former Staff

آواتار I.man

ناراحتي Azarenka از سرو صداي جمعيت در Beijing

Victoria Azarenka پس از شكست حريف خود Polona Hercog با نتيجه 76 63 در مسابقات آزاد چين، لب به انتقاد از جمعيت گشود.

نفر چهارم تنيس زنان گفت: "من دوست دارم مردم كمي مودب تر باشند و موبايل هايشان را خاموش كنند و فقط بيايند و تنيس تماشا كنند و به بازيكناني كه كارشان را انجام مي دهند احترام بگذارند".

27 کاربر زیر از شما کاربر گرامی I.man به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 10-11-2011, 12:51 PM   #169
PowerVu
Xpelled Mentor

آواتار PowerVu

پستها: 10,227
سپاس: 35,479
در 11,020 پست 99,859 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Bryan Bros. ✔Sanaz Marand, Hingis, Evert, Black, Huber, Safina, Minella, Robson, Tsurenko, Bencic, Halep, Muguruza, Wozniacki, Siniakova, Diatchenko, Townsend, Gajdosova, Siegemund Pavlyuchenkova, Jovanovski, Gasparyan, Azarenka, Sharapova, Kirilenko, Rodionova, Lisicki, Shvedova, Goerges, Bacsinszky, Keys, Petkovic, Voegele, Rogers, Myskina, Svitolina, Makarova, Stosur, Mertens, Brengle, Strycova, Beck, Mattek, Falconi, Davis, Riske, Bertens, Dellacqua, Broady, Erakovic, J. Rae ✔Bahrami, N

درخواست کمک سرنا ویلیامز برای بحران انسانی و گرسنگی در آفریقا

بحران انسانی و گرسنگی همچنان در شاخ آفریقا قربانی می‌گیرد.

روزانه هزاران کودک در شاخ آفریقا از گرسنگی می میرند. به نظر می رسد بحران انسانی در این منطقه پایانی ندارد. سرنا ویلیامز تنیس‌باز آمریکایی و اسماعیل ویا بازیکن فوتبال به عنوان سفیران یونیسف با انتشار ویدئویی در اینترنت از جامعه بین الملل خواست نسبت به این بحران انسانی که نتیجه خشکسالی در شاخ آفریقا است بی تفاوت نباشند.

یونیسف نیز با انتشار بیانیه ای در پایگاه اینترنتی خود اعلام کرد بیش از سیزده میلیون نفر در شاخ آفریقا دچار بحران گرسنگی هستند که از این میان هفتصد و پنجاه هزار تن با خطر مرگ رو به رو هستند. گرسنگی در کشورهایی مانند سومالی سبب شده بسیاری از ساکنان این کشور از گرسنگی به کشورهای همسایه مانند کنیا، جیبوتی و اتیوپی بگریزند.

روزانه هزار نفر وارد اردوگاههای پناهندگان می شوند. آمار منتشر شده نشان می دهد هشتاد درصد قربانیان گرسنگی در شاخ آفریقا زنان و کودکان هستند.

France 24

PowerVu آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
16 کاربر زیر از شما کاربر گرامی PowerVu به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 11-06-2011, 10:58 PM   #170
Nima93
Roger's Fan

آواتار Nima93

پستها: 1,051
سپاس: 20,047
در 1,047 پست 14,527 بار سپاسگزاری شده

فدرر:من مي خواهم همه جا به عنوان يك تهديد باشم.

راجر فدرر بازل را در حالي ترك مي كند كه پس از كسب پنجمين عنوان قهرماني در كشور خودش سرشار از اعتماد به نفس است.اين دومين عنوان قهرماني فدرر در سال 2011(پس از قهرماني در تورنومنت ابتداي فصل در دوحه) و اولين فينال بعد از مسابقات رولندگاروس بود.
فدرر:"من آماده و با انگيزه هستم و اين چيزيست كه از خودم انتظار دارم.اين آخرين تلاش فصل است و من براي آن آماده ام.اين شروع خوبي براي پاييز امسال بود و فكر مي كنم كه وقفه من[شركت نكردن در تور آسيايي] جواب داد.من اولويت هاي متفاوتي نسبت به بازيكنان جوانتر كه در رنكينگ به من نزديك هستند دارم،بايد كمي استراحت مي كردم و اين بهترين انتخاب براي ذهن،بدن،خانواده و وضعيت جسمانيم بود.تا پايان فصل بازي هاي زيادي پيشرو هست و سال 2012 خيلي فشرده خواهد بود.من مي خواهم هرجا كه بازي مي كنم به عنوان يك خطر به حساب بيايم."
Nima93 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
25 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nima93 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
پاسخ

برچسب ها
ATP , WTA , آزارنكا , ايزنر , تنيس , جوكويچ , خبر , رادوانسكا , سونگا , شاراپوا , فدرر , فيش , كلايسترز , ماري , نادال , ووزنياكي , ويليامز

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)