بازگشت   تنیس تاکرز > تورنمنت های گذشته > آرشـیـو فصلهای گذشته > آرشیو فصل 2010 > تورنمنتهای مردان > مسابقات آخر سال لندن (Barclays ATP World Tour Finals)

مسابقات آخر سال لندن (Barclays ATP World Tour Finals)

30 آبان - 6 آذر - لندن، انگلیس

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: قهرمان مسابقات کیست؟
رافائل نادال 20 28.17%
راجر فدرر 40 56.34%
نواک جوکوویچ 4 5.63%
روبین سودرلینگ 2 2.82%
اندی موری 5 7.04%
توماس بردیش 0 0%
داوید فرر 0 0%
اندی رادیک 0 0%
رأی دهندگان: 71. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.

موضوع بسته شد

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 11-24-2010, 03:41 PM   #161
Behnam RF
Senior Member

آواتار Behnam RF

پستها: 1,242
سپاس: 20,231
در 1,236 پست 12,182 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer ,Juan Martin Delpotro,David Ferrer,Mardy Fish ,Mansour Bahrami WTA : Justine Henin-Hardenne,

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Alireza Murray نمایش پست ها
اگه دوبار شما به ما حال دادی خب اینبار نوبت ما بود که به شما حال بدیم ، ما مهمون نوازی کردیم ولی اگه تو مراحل بعدی به اندی خورد دیگه از این جور حرفا نیست
علیرضا جان مهم بازی های 2000 و 1500 امتیازی بود
Behnam RF آنلاین نیست.  
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Behnam RF به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 11-24-2010, 03:43 PM   #162
novak djokovich
Member

آواتار novak djokovich

پستها: 97
سپاس: 98
در 84 پست 513 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Novak Djokovic juan martin vika

نقل قول:
نوشته اصلی توسط rezapor نمایش پست ها
بابا دمت گرم روجر عزيز،خوب روي اين اندي موراي رو كم كردي ،جيگرم خنك شد جلوي مادر و برادرو زن برادرش و تماشاگرهاي كشور خودشون كنفتش كردي . دوبار تو تورنتو 2010و شانگهاي 2010برده بود فكر ميكرد چه خبره . نميدونه اون بارها هم روجر فدرر بهش حال داده بود جلوي خونوادش . لطفا طرفداراي اندي موراي اين مطلب رو نخونند آخه بهشون برميخوره جون روجر فدرر وحشتناك وبي رحمانه اندي موراي رو شكست داد يا بهتر بگم له كرد.
معلومه چند تا بازی اخیر که اندی برده بود خیلی بهت فشار آورده
novak djokovich آنلاین نیست.  
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی novak djokovich به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 11-24-2010, 04:44 PM   #163
Mohammad
Tech Support

آواتار Mohammad

پستها: 3,759
سپاس: 22,285
در 3,465 پست 31,086 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
نوشته اصلی توسط dane نمایش پست ها
با سلام
Federer یا خودش بالاخره به این مساله پی برد یا مربی فهیمش بهش این مطلبو گوشزد کرده بود که اگر می خواهی Murray رو شکست بدی:
بهش Pace برای Counter Punch کردن نده
بدین معنی که
به جای حمله کردن با ضربات پر قدرت وی رو با توپهای High Loopy و Slice وادار به حمله کردن بکن
من به شخصه فکر نمی کنم دیگر Federer تا پایان دوران بازیگریش به Murray ببازه.
فرید جان شما از روی این یه بازی این نتیجه رو گرفتید؟ قبلا بازی این دو تا، تو فینال گرنداسلمها و پارسال همینجا از ست 2 به بعد، روند بازی اینطوری شده بود. ولی این بازی من فک نمیکنم خیلی بشه از نتیجه گیری فنی کرد، ماری اصلا شرایط عادی نداشت.
Mohammad آنلاین نیست.  
15 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 11-24-2010, 07:23 PM   #164
Ali_RF
Senior Member

آواتار Ali_RF

پستها: 176
سپاس: 3,259
در 175 پست 1,128 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Federer - Hennin - Roddick - Nalbandian - Gulbis - Wawrinka

سلام و عيد قدير پيشاپيش تبريك
بازي برديچ با راديك چه‌طور بود؟ تو خونمون همه مي‌خواستن قهوه تلخ ببينن نذاشتن بازي رو ببينم.برديچ خوب بازي كرد يا راديك بد بود؟
Ali_RF آنلاین نیست.  
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Ali_RF به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 11-24-2010, 07:32 PM   #165
Farid
Forum Expert

پستها: 899
سپاس: 4,840
در 892 پست 11,189 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mohammad نمایش پست ها
فرید جان شما از روی این یه بازی این نتیجه رو گرفتید؟ قبلا بازی این دو تا، تو فینال گرنداسلمها و پارسال همینجا از ست 2 به بعد، روند بازی اینطوری شده بود. ولی این بازی من فک نمیکنم خیلی بشه از نتیجه گیری فنی کرد، ماری اصلا شرایط عادی نداشت.
شما منظورتون از اینکه روند بازی اینطور شده بود اینه که نتیجه یکطرفه بوده؟
به هیچ وجه ( تا انجائیکه من در این چند ساله در بازی بین ایندو دیدم ) در گذشته Federer اینگونه با Murray بازی نکرده بود.
بله Federer در Australian Open هم در فینال Murray رو به راحتی شکست داد , اما در ان روز Federer فوق العاده بازی کرد و در بازی بین ایندو هنگامی که Federer کمی از دنده پنجم پائینتر میومد Murray برنده بود چون Federer همانگونه که در ان مسابقات قبل از فینال در مصاحبه با Courier به Murray گفت: من یک فرهند قدرتمند می زنم و میام روی تور و ..... همواره به Murray حمله ور می شد.
این اولین باری بود که Federer عمدا Murray رو مجبور کرد تا بازی رو دیکته کنه و به Unforced error هائی از سوی Murray انجامید که معمولا در طول یک مسابقات جمعا میده.
Farid آنلاین نیست.  
13 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Farid به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 11-24-2010, 07:57 PM   #166
FaRzIn
Senior Member

آواتار FaRzIn

پستها: 340
سپاس: 784
در 337 پست 2,862 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجـــــر فدرر رافا نادال؛؛اندي ماري؛؛نواك جوكوويچ ویکتور ترویسکی؛؛خوان دلپوترو؛؛ماريا شاراپوا؛؛كيم كلايسترز؛؛سابینه لیسکی

اول از همه عيد غدير رو به همه دوستان تبريك ميگم و تبريك به طرفدارهاي برديچ (البته اگه اينجا طرفدار داشته باشه) به خاطر اين برد .راديك امروز زياد نتونست بازي خوبي انجام بده و ارورهاي زيادي داشت البته سبك بازي امروز برديچ خيلي به بازي ماري شبيه بود و راديك رو مجبور به دادن ارور ميكرد .
FaRzIn آنلاین نیست.  
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی FaRzIn به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 11-24-2010, 08:10 PM   #167
Mohammad
Tech Support

آواتار Mohammad

نقل قول:
شما منظورتون از اینکه روند بازی اینطور شده بود اینه که نتیجه یکطرفه بوده؟
به هیچ وجه ( تا انجائیکه من در این چند ساله در بازی بین ایندو دیدم ) در گذشته Federer اینگونه با Murray بازی نکرده بود.
بله Federer در Australian Open هم در فینال Murray رو به راحتی شکست داد , اما در ان روز Federer فوق العاده بازی کرد و در بازی بین ایندو هنگامی که Federer کمی از دنده پنجم پائینتر میومد Murray برنده بود چون Federer همانگونه که در ان مسابقات قبل از فینال در مصاحبه با Courier به Murray گفت: من یک فرهند قدرتمند می زنم و میام روی تور و ..... همواره به Murray حمله ور می شد.
این اولین باری بود که Federer عمدا Murray رو مجبور کرد تا بازی رو دیکته کنه و به Unforced error هائی از سوی Murray انجامید که معمولا در طول یک مسابقات جمعا میده.
نه، عملکرد خود ماری، بهترین ضربش Backhand Up the Line که تو فینال شانگهای عنصر تعیین کننده ای بود، کاملا از بازی خارج بود، درصد پائین سرو اول، و کلا کیفیت پائین بازیش، همه اینها باعث میشه من اصلا به این بازی جدی نگاه نکنم. از این اتفاق ها برای بقیه هم خیلی افتاده مثلا فینال پارسال بازل که فدرر عجیب غریب بود و ...، به نظر من از این بازیها نباید نتیجه گیری فنی کرد. به نظر من وقتی باید رفت رو مسائل فنی که هر دو طرف، روزشون باشه.
ادیت..........
یادم رفت بهترین ریترنر تور، یه سرویس درست ریترن نکرد، افتضاح بود.
...........................
راستی فرید جان، رابی دوباره حین بازی بردیچ و رادیک در مورد اون جمله ای که گفتید توضیح داد، دقیقا همینو گفت که رافا میتونه بکهند رو بلاک کنه، ولی فورهند رو میره سوئینگ کامل میکنه، منظورش این نبود که سوئینگش مفصله، منظورش این بود باید سمت فورهند هم سعی کنه بلاک کنه.

ویرایش توسط Mohammad : 11-24-2010 در ساعت 08:33 PM دلیل: اضافه کردن
Mohammad آنلاین نیست.  
12 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 11-24-2010, 08:38 PM   #168
Farid
Forum Expert

پستها: 899
سپاس: 4,840
در 892 پست 11,189 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mohammad نمایش پست ها
نه، عملکرد خود ماری، بهترین ضربش Backhand Up the Line که تو فینال شانگهای عنصر تعیین کننده ای بود، کاملا از بازی خارج بود، درصد پائین سرو اول، و کلا کیفیت پائین بازیش، همه اینها باعث میشه من اصلا به این بازی جدی نگاه نکنم. از این اتفاق ها برای بقیه هم خیلی افتاده مثلا فینال پارسال بازل که فدرر عجیب غریب بود و ...، به نظر من از این بازیها نباید نتیجه گیری فنی کرد. به نظر من وقتی باید رفت رو مسائل فنی که هر دو طرف، روزشون باشه.
...........................
راستی فرید جان، رابی دوباره حین بازی بردیچ و رادیک در مورد اون جمله ای که گفتید توضیح داد، دقیقا همینو گفت که رافا میتونه بکهند رو بلاک کنه، ولی فورهند رو میره سوئینگ کامل میکنه، منظورش این نبود که سوئینگش مفصله، منظورش این بود باید سمت فورهند هم سعی کنه بلاک کنه.
در مورد بکهند موافقم اما ان هم به علت این بود که Federer تاکتیکی رو پیاده کرد که بازی Murray رو داغون کرد و وقتی یک بازیکن با تاکتیک مناسب بازی شما رو داغون می کنه شما دیگر بهترین ضربتون رو هم بد می رنید.
Murray هموراه درصد سرویس اولاش پائین هست و چیز غیر منتظره ای نبود در ضمن Federer هم درصد سرویس اولش پائین بود.
کیفیت پائین بازیش برمیگرده به همونی که من گفتم: Federer مجبور کرد Murray رو تا به وی حمله ور بشه کاری که Murray نه بلده نه با ان احساس راحتی می کنه , یکی دو بار هم خواست به روی تور بیاد اما دید Federer مثل اب Pass ش میکنه.
چه ربطی داره به فینال پارسال Basel
Federer در ان روز باز سراپا به Djokovic حمله کرد , روزی هم که بفهمه باید تاکتیکی رو که در برابر Murray پیاده کرد رو در برابر Djokovic هم پیاده کنه دیگه به Djokovic هم نمی بازه , مخصوصا اینکه Djokovic با Slice مشکل داره و Federer همواره به ندرت در برابر Djokovic از Slice استفاده می کنه.
من دارم میگم Federer تاکتیکی رو که باید در برابر Murray پیاده کنه رو به درستی پیاده کرد و ان حمله نکردن به Murray بود.
در تمامی بازیهای پیشین ایندو این Federer بود که در اکثر مواقع بازی حمله می کرد و Murray دفاع می کرد اما دیروز عکس این قضیه رخ داد.
خیلی هم میشه نتیجه گرفت:
Federer با ندادن Pace و سرعت و قدرت بر روی توپ به Murray برای Counter Punch کردن بازی Murray رو داغون کرد. برای اولین بار بود که من دیدم Federer برای بازیش Game Plan داره , چون این بشر انقدر مغروره که قبل از بازی به خودش میگه من برم برای بازیم Game Plan در نظر بگیرم؟ من انقدر تا دندان مسلحم ( تنها بازیکنی در طول تاریخ تنیس که نقطه ضعف نداره ) که در همان لحطه هر تاکتیکی که به نظرم رسید رو اجرا میکنم. این مشکل Federer بوده و هست.
بله در ابتدای بازی دوباره به این مساله اشاره کرد که Nadal می تواند از طرف بکهندش توپها رو Block کنه اما از طرف فرهندش به خاطر Big Swing ی که داره نه.
Farid آنلاین نیست.  
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Farid به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 11-24-2010, 08:54 PM   #169
Mohammad
Tech Support

آواتار Mohammad

نقل قول:
در مورد بکهند موافقم اما ان هم به علت این بود که Federer تاکتیکی رو پیاده کرد که بازی Murray رو داغون کرد و وقتی یک بازیکن با تاکتیک مناسب بازی شما رو داغون می کنه شما دیگر بهترین ضربتون رو هم بد می رنید.
Murray هموراه درصد سرویس اولاش پائین هست و چیز غیر منتظره ای نبود در ضمن Federer هم درصد سرویس اولش پائین بود.
کیفیت پائین بازیش برمیگرده به همونی که من گفتم: Federer مجبور کرد Murray رو تا به وی حمله ور بشه کاری که Murray نه بلده نه با ان احساس راحتی می کنه , یکی دو بار هم خواست به روی تور بیاد اما دید Federer مثل اب Pass ش میکنه.
چه ربطی داره به فینال پارسال Basel
Federer در ان روز باز سراپا به Djokovic حمله کرد , روزی هم که بفهمه باید تاکتیکی رو که در برابر Murray پیاده کرد رو در برابر Djokovic هم پیاده کنه دیگه به Djokovic هم نمی بازه , مخصوصا اینکه Djokovic با Slice مشکل داره و Federer همواره به ندرت در برابر Djokovic از Slice استفاده می کنه.
من دارم میگم Federer تاکتیکی رو که باید در برابر Murray پیاده کنه رو به درستی پیاده کرد و ان حمله نکردن به Murray بود.
در تمامی بازیهای پیشین ایندو این Federer بود که در اکثر مواقع بازی حمله می کرد و Murray دفاع می کرد اما دیروز عکس این قضیه رخ داد.
خیلی هم میشه نتیجه گرفت:
Federer با ندادن Pace و سرعت و قدرت بر روی توپ به Murray برای Counter Punch کردن بازی Murray رو داغون کرد. برای اولین بار بود که من دیدم Federer برای بازیش Game Plan داره , چون این بشر انقدر مغروره که قبل از بازی به خودش میگه من برم برای بازیم Game Plan در نظر بگیرم؟ من انقدر تا دندان مسلحم ( تنها بازیکنی در طول تاریخ تنیس که نقطه ضعف نداره ) که در همان لحطه هر تاکتیکی که به نظرم رسید رو اجرا میکنم. این مشکل Federer بوده و هست.
بله در ابتدای بازی دوباره به این مساله اشاره کرد که Nadal می تواند از طرف بکهندش توپها رو Block کنه اما از طرف فرهندش به خاطر Big Swing ی که داره نه.
فرید جان این نظر شماست، خود فدرر و ماری نظرشون با شما متفاوته.
فینال بازل رو مثال زدم، که بگم، روز خوب و بد هست، چه شما قبول داشته باشی چه نداشته باشید، اون مثال رو زدم چون خیلی واضح بود. دیروز هم روز بد ماری بود.
....................
فرید جان بلاک کردن چه ربطی یه سوئینگ داره؟؟!! بلاک که اصلا سوئینگ نداره، رافا دوست نداره سمت فورهند رو بلاک کنه، دوست داره سوئینگ کنه، ذهنیتش اشتباست.
Mohammad آنلاین نیست.  
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 11-24-2010, 09:03 PM   #170
msh13792
Former Staff

آواتار msh13792

پستها: 953
سپاس: 11,229
در 946 پست 8,591 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer , Juan Martín del Potro , Stanislas Wawrinka

ببینیم امشب این لاکی بوی باز لاکی بوی بودنش رو به دوستان هوادار نادال ثابت میکنه یا خیر
msh13792 آنلاین نیست.  
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی msh13792 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
موضوع بسته شد

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)