|
مسابقات آخر سال لندن (Barclays ATP World Tour Finals) |
نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: قهرمان مسابقات کیست؟ | |||
رافائل نادال |
![]() ![]() ![]() ![]() |
20 | 28.17% |
راجر فدرر |
40 | 56.34% |
نواک جوکوویچ |
4 | 5.63% |
روبین سودرلینگ |
2 | 2.82% |
اندی موری |
5 | 7.04% |
توماس بردیش |
0 | 0% |
داوید فرر |
0 | 0% |
اندی رادیک |
0 | 0% |
رأی دهندگان: 71. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#161 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Behnam RF به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#162 | |
Member
پستها: 97
سپاس: 98
در 84 پست 513 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Novak Djokovic
juan martin
vika
|
![]() نقل قول:
|
|
![]() |
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی novak djokovich به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#163 | |
Tech Support
![]() |
![]() نقل قول:
|
|
![]() |
15 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#164 |
Senior Member
پستها: 176
سپاس: 3,259
در 175 پست 1,128 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Federer - Hennin - Roddick - Nalbandian - Gulbis - Wawrinka
|
![]()
سلام و عيد قدير پيشاپيش تبريك
بازي برديچ با راديك چهطور بود؟ تو خونمون همه ميخواستن قهوه تلخ ببينن نذاشتن بازي رو ببينم.برديچ خوب بازي كرد يا راديك بد بود؟ |
![]() |
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Ali_RF به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#165 | |
Forum Expert
|
![]() نقل قول:
به هیچ وجه ( تا انجائیکه من در این چند ساله در بازی بین ایندو دیدم ) در گذشته Federer اینگونه با Murray بازی نکرده بود. بله Federer در Australian Open هم در فینال Murray رو به راحتی شکست داد , اما در ان روز Federer فوق العاده بازی کرد و در بازی بین ایندو هنگامی که Federer کمی از دنده پنجم پائینتر میومد Murray برنده بود چون Federer همانگونه که در ان مسابقات قبل از فینال در مصاحبه با Courier به Murray گفت: من یک فرهند قدرتمند می زنم و میام روی تور و ..... همواره به Murray حمله ور می شد. این اولین باری بود که Federer عمدا Murray رو مجبور کرد تا بازی رو دیکته کنه و به Unforced error هائی از سوی Murray انجامید که معمولا در طول یک مسابقات جمعا میده. |
|
![]() |
![]() |
#166 |
Senior Member
پستها: 340
سپاس: 784
در 337 پست 2,862 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجـــــر فدرر رافا نادال؛؛اندي ماري؛؛نواك جوكوويچ ویکتور ترویسکی؛؛خوان دلپوترو؛؛ماريا شاراپوا؛؛كيم كلايسترز؛؛سابینه لیسکی
|
![]()
اول از همه عيد غدير رو به همه دوستان تبريك ميگم و تبريك به طرفدارهاي برديچ (البته اگه اينجا طرفدار داشته باشه) به خاطر اين برد .راديك امروز زياد نتونست بازي خوبي انجام بده و ارورهاي زيادي داشت البته سبك بازي امروز برديچ خيلي به بازي ماري شبيه بود و راديك رو مجبور به دادن ارور ميكرد .
|
![]() |
![]() |
#167 | |
Tech Support
![]() |
![]() نقل قول:
ادیت.......... یادم رفت بهترین ریترنر تور، یه سرویس درست ریترن نکرد، افتضاح بود. ........................... راستی فرید جان، رابی دوباره حین بازی بردیچ و رادیک در مورد اون جمله ای که گفتید توضیح داد، دقیقا همینو گفت که رافا میتونه بکهند رو بلاک کنه، ولی فورهند رو میره سوئینگ کامل میکنه، منظورش این نبود که سوئینگش مفصله، منظورش این بود باید سمت فورهند هم سعی کنه بلاک کنه. ویرایش توسط Mohammad : 11-24-2010 در ساعت 08:33 PM دلیل: اضافه کردن |
|
![]() |
12 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#168 | |
Forum Expert
|
![]() نقل قول:
Murray هموراه درصد سرویس اولاش پائین هست و چیز غیر منتظره ای نبود در ضمن Federer هم درصد سرویس اولش پائین بود. کیفیت پائین بازیش برمیگرده به همونی که من گفتم: Federer مجبور کرد Murray رو تا به وی حمله ور بشه کاری که Murray نه بلده نه با ان احساس راحتی می کنه , یکی دو بار هم خواست به روی تور بیاد اما دید Federer مثل اب Pass ش میکنه. چه ربطی داره به فینال پارسال Basel Federer در ان روز باز سراپا به Djokovic حمله کرد , روزی هم که بفهمه باید تاکتیکی رو که در برابر Murray پیاده کرد رو در برابر Djokovic هم پیاده کنه دیگه به Djokovic هم نمی بازه , مخصوصا اینکه Djokovic با Slice مشکل داره و Federer همواره به ندرت در برابر Djokovic از Slice استفاده می کنه. من دارم میگم Federer تاکتیکی رو که باید در برابر Murray پیاده کنه رو به درستی پیاده کرد و ان حمله نکردن به Murray بود. در تمامی بازیهای پیشین ایندو این Federer بود که در اکثر مواقع بازی حمله می کرد و Murray دفاع می کرد اما دیروز عکس این قضیه رخ داد. خیلی هم میشه نتیجه گرفت: Federer با ندادن Pace و سرعت و قدرت بر روی توپ به Murray برای Counter Punch کردن بازی Murray رو داغون کرد. برای اولین بار بود که من دیدم Federer برای بازیش Game Plan داره , چون این بشر انقدر مغروره که قبل از بازی به خودش میگه من برم برای بازیم Game Plan در نظر بگیرم؟ من انقدر تا دندان مسلحم ( تنها بازیکنی در طول تاریخ تنیس که نقطه ضعف نداره ) که در همان لحطه هر تاکتیکی که به نظرم رسید رو اجرا میکنم. این مشکل Federer بوده و هست. بله در ابتدای بازی دوباره به این مساله اشاره کرد که Nadal می تواند از طرف بکهندش توپها رو Block کنه اما از طرف فرهندش به خاطر Big Swing ی که داره نه. |
|
![]() |
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Farid به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#169 | |
Tech Support
![]() |
![]() نقل قول:
فینال بازل رو مثال زدم، که بگم، روز خوب و بد هست، چه شما قبول داشته باشی چه نداشته باشید، اون مثال رو زدم چون خیلی واضح بود. دیروز هم روز بد ماری بود. .................... فرید جان بلاک کردن چه ربطی یه سوئینگ داره؟؟!! بلاک که اصلا سوئینگ نداره، رافا دوست نداره سمت فورهند رو بلاک کنه، دوست داره سوئینگ کنه، ذهنیتش اشتباست. |
|
![]() |
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#170 |
Former Staff
![]() تاریخ عضویت: Nov 2009
پستها: 953
سپاس: 11,229
در 946 پست 8,591 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer ,
Juan Martín del Potro ,
Stanislas Wawrinka
|
![]()
ببینیم امشب این لاکی بوی باز لاکی بوی بودنش رو به دوستان هوادار نادال ثابت میکنه یا خیر
|
![]() |
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی msh13792 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|