|
مسترز ایندین ولز (BNP Paribas Open) |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#161 |
Rafa's Fan
پستها: 937
سپاس: 14,619
در 961 پست 7,461 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafa Nadal ====================== Tomas Berdych | Davood Ferrer | Tommy Haas | Richard Gasquet | Mardy Fish | G.Dmitrov | Awesome Serena | Sloane Stephens | Bethanie Mattek-Sands | Flavia Penneta | Kerber | Kvitova
|
![]()
درود، بازی نفسگیری بود!!!
![]() این ایزنره هم همرو کلافه کرده بود! آخه بابا لنگ دراز مگه اینقدم ایس میزنن؟!!! ![]() ![]() ![]() ![]() پسر تو چرا بسکتبالیست نشدی ؟!!! میرفتی تو بالاترین سطح بسکتبال دنیا با کوبی و لبرون و کوین گارنت و... هم بازی میشدی ! ستاره و کلی هم معروف میشدی! درآمدشم که فوق العاده اس !!! واسه چی تنسور شودیو ملتو سرکار گذاشتی؟!!! راستی چرا سرویسای اول ایزنر تو ست سوم نمیگرفت؟!!!به خاطر آفتاب بود؟ چی بود؟!!! ![]() ![]() حسن ختام بازی هم برنامه ی solo & wesolo بود ![]() ویرایش توسط Rafa : 03-18-2010 در ساعت 03:03 AM |
![]() |
![]() |
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Rafa به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#162 | |
Rafa's Fan
پستها: 937
سپاس: 14,619
در 961 پست 7,461 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafa Nadal ====================== Tomas Berdych | Davood Ferrer | Tommy Haas | Richard Gasquet | Mardy Fish | G.Dmitrov | Awesome Serena | Sloane Stephens | Bethanie Mattek-Sands | Flavia Penneta | Kerber | Kvitova
|
![]() نقل قول:
![]() به نظرم کمبود انگیزس! واسه مردم بازی میکنه ولی وقتی بازی نفسگیر شد بیخیال میشه! اصلا مهم نیستش که میخواد چیکار کنه این تورنمنتارو!!! حساسیت بازیا هم اومده پایین چون مدت هاس که خر راجر از پل پریده ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Rafa به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#163 | |
Tech Support
![]() |
![]() نقل قول:
![]() |
|
![]() |
![]() |
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#164 | |
Forum Expert
|
![]() نقل قول:
چون در امریکا در روز کسانی به استادیوم میاند که فقط میاند برای تنیس دیدن اما در شب از همون ادمهای مست و ابجو به دست و Hooligan هم به ورزشگاه میاند. Nadal تا به حال تمامی بازیهاش Day Session بوده و امشب خوب بازی رو نگاه کن تا متوجه بشی. |
|
![]() |
![]() |
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Farid به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#165 |
Former Staff
پستها: 4,573
سپاس: 12,363
در 4,450 پست 29,183 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: چه کسی جز افسانه ی بی تکرار؟؟!!!
|
![]() اه اه این پسره کی بود آخه؟
حالم به هم می خوره از بازی این جور بازیکنا سرویس رو ازشون بگیری، خیلی ضعیفن بازیشون اصلا چشم رو آزار می ده خدا خدا می کردم بازی زود تموم شه، بتونم بقیه بازیهارو ببینم ضعف ایسنر روی سرویس گیمهای رافا نمود پیدا می کرد رافا 2 یا 3 بار توپ رو اینور و انور می برد، ایسنر دیگه اصلا دنبال توپ نمی رفت وای خدای من، برگشت سرویسهای ایسنر چقدر ضعیف بود ![]() رافا یه سرویس کاملا معمولی می زد، ایسنر فریم می کرد هیچی نداشت به نظر من، فورهندهاش هم گاهی با اختلاف 10 متر می رفت توی اوت بکندش هم که فاجعه آمیز همون یه ستی هم که گرفت روی دابل فالتهای رافا بود واقعا تاسف می خوره آدم برای تنیس که همچین بازیکنایی داره همه ی ضعفهاش، در پس سرویس پنهان مونده بود |
![]() |
![]() |
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی milad28235 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#166 | |
Tech Support
![]() |
![]() نقل قول:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Former Staff
|
![]() برو بابا
کدوم استعداد؟ به جز سرویس هیچیش خوب نیست راکتهاش رو هم که عوض می کرد، بدلیل پاره شدن استرینگ بود من که اصلا قبولش ندارم هر قدر هم که تجربه ی بازی با رافا رو نداشته باشی، نباید اونقدر ضعیف بازی کنی خیلی از بازیکنها رو دیدم برای بار اول دارن با رافا بازی می کنن، خیلی ها رو . ولی انقدر ضعیف نبودن هیچی نداشت بازیش به جز سرویس، هیچی ![]() بله، می تونست برنده باشه، بکمک سرویس ولی من خدا خدا می کردم ببازه زشته برای تنیس این بازیکنا برن بالا |
![]() |
![]() |
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی milad28235 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#168 |
Tech Support
![]() |
![]()
تا اونجا که یادم میاد زهش یه بار پاره شد اونم اواخر ست اول که راکتشو پرتم کرد. بقیش فک نکنم پاره شدن زه بود حتی یه بار راکت رو داد بردن دوباره اوردن. تو هم باز از روی یه بازی بد یکی داری قضاوت میکنی، حالا اون همه دیشب قشنگ والی کرد رو ندیدی، تو ممفیس هم خیلی خوب بازی کرد. و از بیسلاین هم خیلی خوب بود.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#169 | |
Former Staff
|
![]() نقل قول:
دو مرتبه رو خودم دیدم استرینگ پاره کرد چیزی رو که من دیدم این بود که اگر سرویس رو خوب نمی زد، صد در صد امتیاز برای رافا بود یعنی 100 درصد، نود و نه در صد هم نه، 100 درصد ست اول که خندم گرفته بود، هی می گفتم پسر تو چقدر ضعیفی آخه بباز زودتر ببینم بازی نوواک داره چی می شه امتیازات بیشتر از یکی دو تا ضربه طول نمی کشید خیلی بامزه بود، رافا می زد گوشه زمین، اصلا دنبالش نمی رفت ![]() متاسفانه رافا دو تا دابل فالت توی یه گیم داد و باعث شد بازی طولانی شه والا اصلا و ابدا در حد و اندازه های نه فقط رافا، بلکه هیچ کدوم از تنیسورهای دیگه نبود راستی بالاخره نوواک باخت سمت نادال دیگه تقریبا پاکسازی شده در صورتی که بردیچ رو بزنه نیمه نهایی هم بازیش رو می بره به نظر من و فقط می مونه فینال فکر نمی کردم رافا به فینال برسه |
|
![]() |
![]() |
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی milad28235 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#170 |
Tech Support
![]() |
![]()
حالا بعدا معلوم میشه چقدر ضعیفه یا قویه. جالبه قبلا همش ایزنر ایزنر میکردی، ناراحت بودی به رافا نخورده تو استرالیا، میگفتی قوی شده اوکلند رو برده و .... حالا هم چون به رافا باخته کاملا یه چیز دیگه میگی، بابا اون به ضربات رافا عادت نداشت وگرنه اصلا اینطوری نیست که تو بخوای بگی ضعیفه. اینقدر حرفتو عوض نکن.
|
![]() |
![]() |
![]() |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|