|
مسترز سینسیناتی (Western & Southern Open) |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
![]() |
#1 | |
Senior Member
پستها: 243
سپاس: 2,455
در 213 پست 1,323 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: آخه این شد سوال.معلومه پادشاه روجر فدرر
|
![]() نقل قول:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
کاربر زیر از شما King Rojer Federer به خاطر این پست سپاسگزاری کرده است: | ||
![]() |
#2 |
Moderator
![]() |
![]() با تاخیر قهرمانی سازِ صد آهنگ سوئیسی متبلور زیبایی تنیس، مبارک خیل عظیم هواداراش
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
22 کاربر زیر از شما کاربر گرامی BABAK به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#3 |
Member
پستها: 52
سپاس: 67
در 37 پست 247 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Del potro Federer Wawrinka
|
![]()
خیلی خوشوقتیم که زمان بازی راجر فدرر بزرگ بهترین تنیسور تاریخ هستیم
بنده هیچ وقت از دیدن بازی ایشون سیر نمیشم امیدوارم us open بار دیگه افتخار قهرمانی فدرر رو داشته باشه |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
پستها: 387
سپاس: 2,180
در 361 پست 2,509 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: FEDERER
|
![]()
به قول معروف چقدر خوبه این فدرر ...
تبریک به عاشقان فدرر |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
خب امروز بالاخره فرصتی دست داد تا پست های دوستان در اینجا رو کامل بخونم و یه نکته ای که باز هم جلب توجه می کرد همین پست های 289 سابق یا jfk فعلی هستش که وقتی اولیش رو خوندم دیگه بقیه اش رو نخوندم چون همه اش قابل حدسه. یه بار دیگه هم گفته بودم که همه ی پست های ایشون به نکات زیر خلاصه می شه:
دوران بازی فدرر تموم شده باید بره سطح چلنجر توی تموم تورنمنت ها قراره اندی و نواک فینالیست بشن و اون فینال رو هم نواک می بره. اگه ایشون حرف جدیدی زدن بگین تا من هم باخبر بشم، این کاربر حالا با هر اسم کاربری ای همین حرف ها رو توی تموم تورنمنت های پیش رو هم تکرار خواهد کرد، پس بهترین کار به نظر من اینه که کاربرانی مثل King Rojer Federer به جای اینکه این حرف ها رو بهشون اهمیت بدن، کلاً بهشون بی اعتنا باشن چون همچین کاربرهایی فقط به دنبال جلب توجه هستن و بهترین راه برخورد باهاشون اینه که بهشون ثابت کنین شما مخاطبشون نیستین. در طول روز آدم های زیادی هستن که حرف های بی ارزش می زنن و من و شما قرار نیست که دهنشون رو ببندیم و بهشون بگیم حرف نزنن یا حتی بهشون ناسزا بگیم، تنها کار عاقلانه ای که از دستمون برمیاد همینه که بهشون بی اعتنا باشیم. ویرایش توسط mspayam : 08-26-2015 در ساعت 12:16 PM |
![]() |
![]() |
12 کاربر زیر از شما کاربر گرامی mspayam به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#6 | |
Roger's Fan
پستها: 925
سپاس: 7,584
در 898 پست 7,203 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Only Roger Federer
|
![]() نقل قول:
در ادامه صحبت های شما باید بگم در ایام برگزاری رولند گاروس و بویژه زمانی که فدرر باخت، کاربری به زشت ترین شکل ممکن ID هایی با رکیک ترین الفاظ ( اونم به فارسی!!) میساخت که فکر میکنم همه خاطرشون هست و دوستان توی چت باکس میگفتن شخص مذکور همون 289 هست و الان میگن این J.K.F هم همونه... حالا پرسشی که پیش میاد اینه که چطور همچین کاربری که اون شاهکارها رو میزد و تو نامهای کاربریش رکیک ترین توهین ها رو بکار میبرد ، مجاز به فعالیته همچنان؟!! و عجیبتر اینکه برخی دوستان چطوری حاضر میشن با همچین شخصیتی بحث کنند؟! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Tech Support
![]() |
![]()
من تا حالا چندین بار از دوستان خواهش کردم که اجازه بدن تنیس تاکرز عاری از مسائل سیاسی و مذهبی بمونه. اگه علاقمند به تنیس هستید یک بار دیگه خواهش میکنم که کاری نکنید اینجا مشکلی براش بیاد و دسترسیمون به سایت محدود بشه.
در ضمن ما که تالار بحث آزاد رو داریم برای این کارها؟ به هر چی قبول دارید تاپیک سینسیناتی جای کنایات و لطایف و استعارات سیاسی و مذهبی نیست. ممنونم. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]()
با تاخیر قهرمانی راجر در سینسیناتی رو به طرفداراش تبریک میگم به امید قهرمانی در یو اس اپن
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|