04-23-2013, 06:39 PM | #101 | |
Member
پستها: 94
سپاس: 123
در 26 پست 59 بار سپاسگزاری شده
|
نقل قول:
اگه شما هفته ای فقط 3 روز و روزی هم3 ساعت اسب سواری کنی اصلا ارزش خرید زین 5000 هزار دلاری رو نداره. کسی میره زین 5000 دلاری میخره که به صورت حرفه ای.هر روز پیوسته و روزی هم 6 ساعت تمرین میکنه و همینطور ازش حمایت میشه یعنی ساپورت میشه. کفش هم که هرچی جنسش با کیفیت تر و بهتر باشه و اپشن هاش بیشتر خب قیمتش بالاتر و عمرش هم بیشتر.این هم بستگی داره شما چقدر از کفش استفاده میکنی(بنده کفش دیدم یارو گفت اگه هر روز بپوشی نهایت 6 ماه برات عمر کنه.کفش هم دیدم که تا 3 سال توی پای فرد بوده و هر روز ازش استفاده میکرده وتمیز نگه داشته.شما اگه با فکش تنیس بری فوتبال بازی کنی خب اره شاید عمرش 3 ماه کمتر بشه) زه راکت هم خدمتت عرض کنم که باز هم بستگی به خودت داره یعنی اگه شما خیلی تنیس بازی میکنی مثلا هفته ای 5 روز و زیاد بازی میکنی و ضربات خیلی قوی و به صورت حرفه ای میزنی باید 2 هفته یک بار یا شاید هم هفته ای یک بار زه رو عوض کنی.بازیکنان حرفه ای به دلیل تمرین زیاد و شیدید هر هفته شاید 2 بار هم زه عوض کنند. خب اولویت معلومه از بین گزینه هایی که گفتی به هرکی بگی میگه راکت خیلی خوب بگیر تا کفش خیلی خوب) این دوست قبلیمون mspaam من حرفت رو خوب متوجه نشدم.مثلا اگر الان من راکت speed mp 300 رو دارم بعدا باید یه راکت مشتی تر بخرم؟چجوریه؟قاطی کردم |
|
04-23-2013, 08:37 PM | #102 | |
Junior Member
پستها: 15
سپاس: 7
در 3 پست 4 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: فدرر
شاراپوا
|
نقل قول:
فقط در مورد زین بگم اسب که گفتین منظور جنس و نو کارایی هست و ارزش والا داره به جایه اینکه هرسال یه زین عرب و انگلیسی بگیری واسه همینم میگم یه کفش حالا نمیدونیم اصل هست یا نه 400یا 500 بدیم بده چند ماه باز بریم عین همونو بگیره ( حالا به جو ایران کاری ندارم که مد شده مارک دار و ... ( قصه شده واسه خودش ) اون 5000 تا کمتر کسی که مبتدی هست میده ولی کسی اسب داره و از بچگی بازی میکنه ( مثلا منم از روز اول زین یا کلاه یا .. فلان بگیرم ) بستگی به هم سطح داره و نوع ارزش و لذتی که می خوای ببری فرق می کنه هر چیزی ام جایه خودشو داره مثلا با راننیگ فوتبال بازی بکنی 3 ماه عمر نداره هر زمینه ورزشی کفش محصوص به خودشو می خواد اما طول عمر با نوع ورزشی که انجام میدی فرق می کنه ممنون ویرایش توسط sj.pro : 04-23-2013 در ساعت 08:46 PM |
|
04-23-2013, 08:54 PM | #103 |
Member
|
ببین کفش تنیس الان توی ایران نمایندگی های درست حسابی adidas و nike و wilson میفروشند که خوب nike گرون هستش و بعدش هم adidas و بعد هم wilson.کفش های نایک واقعا کفش های جون دار و خوبی هستند و قیمت هاش هم بالای 400 هست حتی 700 هم فکر کنم برسه چون کفش صورتی راجر رو یکی از کیش خریده بود 560 ایران 100 تومن بزار روش ببین چند میشه
adidas هم کفش هاش خوبه ولی خب قیمتش بالاست.کفش های ویلسون هم خب مختص تنیس هست همونجور که wilson مارک تنیس هست و کارش مختص تنیس هست کفش هاش هم خوب هستند و به درد تنیس میخورند شما به نظرم در درجه اول راکت خوب بگیر و بعد کفش.حالا نمیدونم وضعیت مالیت چجوریه.ولی هرچی رفتی جلوتر بعدش لباس هم بگیر |
04-24-2013, 12:51 AM | #104 | |
Junior Member
شاراپوا
|
نقل قول:
ممنون از راهنمایی منم یه کفش می خوام واسه تنیس /در مورد نمایندگی گفتی کیش پاییز خودم نمایندگی شو رفتم همشون قلابی هیچ کدومش سنسور نداشت درد من اینکه میریم پول یه برند اورجینال میدیم اما اکثرا فیک هست که با کیفیت هست |
|
04-24-2013, 01:21 AM | #105 | ||
Moderator
|
نقل قول:
به طور کلی بهتره که زهتون رو دست کم هر سه ماه یه بار عوض کنین. در مورد راکت Speed Mp 300 شما هم قبلاً توضیح دادم که این راکت واسه ی سبک مبتدی نیست و شما می تونید حالا حالا ازش استفاده کنین، فقط این مدتی که طول می کشه تا از مبتدی به متوسط برسی ممکنه نتونی با اون قدرتی که بقیه به توپ ضربه می زنن ضربه بزنی، ولی بعداً که بازیت بهتر شد اون رو هم یاد می گیری. مشکل شروع کردن با یه راکت سبک متوسط یا عالی اینه که یا توپ هات از تور رد نمی شن یا اینکه همه اش می رن توی اوت و اگه آدم صبوری نباشی ممکنه کلاً بی خیال این ورزش بشی. نقل قول:
badminton, baseball, basketball, softball, football, golf, racquetball, soccer, squash, tennis, and volleyball. ویرایش توسط mspayam : 04-24-2013 در ساعت 03:55 AM |
||
کاربر زیر از شما mspayam به خاطر این پست سپاسگزاری کرده است: | ||
04-24-2013, 08:12 PM | #106 |
Junior Member
شاراپوا
|
دوستان
به نظر شما از دبی راکت و کفش بگیرم یا داخل ایران با همه این تفاصیل و دوست گرامی mspayam به نظر شما واسه منی که مبتدی هستم چه راکتی انتخاب کنم که حداقل 1 سال به کارم بیاد ( بین راکت های دو شرکت بابولات و ویلسون ) |
04-25-2013, 03:48 AM | #107 | |
Moderator
|
نقل قول:
http://tennistalkers.com/showthread.php?t=1761&page=71 غیر از این خود سایت بابولات و ویلسون هم گزینه ی انتخاب راکت رو دارن که لینکش اینجاست: http://www.babolat.com/product-selector/racket http://www.wilson.com/en-us/tennis/r...cket-selector/ امیدوارم این اطلاعات در انتخاب راکت به دردت بخوره. |
|
کاربر زیر از شما mspayam به خاطر این پست سپاسگزاری کرده است: | ||
04-25-2013, 09:03 AM | #108 | |
Member
|
نقل قول:
راکت اینجا همه مدلی هستش ولی خب گرون هستند.خیلی گرون.رات بابلات که تا 900 هم قیمتاش میره با این حال اگر میتونی هر 2 رو از دبی بیار.ضرر که نمیکنی |
|
کاربر زیر از شما amir k2 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده است: | ||
04-25-2013, 07:03 PM | #109 |
Junior Member
شاراپوا
|
درود
می خوام نظرتونو در مورد کفشی که گرفتم بدونم ( هم قیمت و غیره ) wilson M Tour Ikon WRS 988300 ساخته ویتنام هم هست 390 تومن به پول ما ویرایش توسط sj.pro : 04-25-2013 در ساعت 07:15 PM |
04-25-2013, 07:13 PM | #110 |
Junior Member
شاراپوا
|
راکت هم six - one فدرر 2012 900 به پول ما
|
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|