|
![]() |
#1 |
Senior Member
پستها: 340
سپاس: 784
در 337 پست 2,862 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجـــــر فدرر رافا نادال؛؛اندي ماري؛؛نواك جوكوويچ ویکتور ترویسکی؛؛خوان دلپوترو؛؛ماريا شاراپوا؛؛كيم كلايسترز؛؛سابینه لیسکی
|
![]()
با سلام
دوستان جايي رو تو تبريز مي شناسين كه راكتهاي اصل Baboolat و Head رو بفروشه ،فرد مطمئني باشه . با تشكر . |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
پستها: 3
سپاس: 0
در 3 پست 6 بار سپاسگزاری شده
|
![]()
کسی wilson blx surge یا wilson kobra fx داره . میخوام ببینم به خریدنش می ارزه یا نه .
در ضمن کسی میدونه زهی که پیش فرض روی راکت بسته شده ، مشخصاتش چیه ؟ آیا باید عوض بشه ؟ یا به درد نمی خوره ؟ و اینکه چرا قیمت راکت تو منیریه خیلی کمتر از نمایندگیها مثلا اسکانه؟ |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Senior Member
|
![]() نقل قول:
زه هم که روی راکته به نظر من کیفیت بستنش بهتر از اینجاست ![]() با سپاس |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Senior Member
پستها: 105
سپاس: 369
در 97 پست 595 بار سپاسگزاری شده
|
![]() نقل قول:
کجای پروفایلشون نوشته ؟ مثلا این لینک پروفایل مورای http://www.atpworldtour.com/Tennis/P...dy-Murray.aspx چیزی پیدا نکردم! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Senior Member
|
![]() نقل قول:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
پستها: 10
سپاس: 6
در 10 پست 62 بار سپاسگزاری شده
|
![]()
سلام
دوستان من چند سالی هست با flex point توپ میزنم اما اخیرا تصمیم گرفتم از راکتی با power بیستر استفاده کنم.بنابراین بعد از جستجو تصمیم گرفتم babolat pure drive roddick gt رو بخرم.اما ظاهرا موجود نیست.پس یه راکت مشابه رو search کردم تا به head youtek extreme pro رسیدم.که ریچارد گاسکت باهاش میزنه.در ضمن امکان demo کردن راکت هم ندارم.می خواستم بدونم شما اونو demo کردین یا دوستانتون احتمالا داشتن ؟ممنون می شم. اینم لینکش از tennis warehouse در ضمن اون بالا من یه چیزی در مورد راکت جدید نادال خوندم.البته این نظر شخصی منه و دیدم که خیلی ها هم اینو گفتن.راکت جدید که babolat aeropro drive gt باشه تعریفی نداره و با راکت قبلی اون فرق داره.power چندانی نداره.البته اگه میتونید قبلش demo کنید |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
پستها: 6
سپاس: 8
در 6 پست 34 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجر فدرر و رافائل نادال
|
![]()
دوستان من تازه وارد این رشته شدم.اگر می شود یک راکت که به درد مبتدی ها می خوره به من معرفی کنید.
|
![]() |
![]() |
کاربر زیر از شما amir77 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده است: | ||
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Junior Member
پستها: 6
سپاس: 8
در 6 پست 34 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجر فدرر و رافائل نادال
|
![]()
سلام
دوستان من تازه وارد این ورزش شده ام. لطفا یک راکت برای مبتدی ها به من معرفی کنید. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Member
پستها: 83
سپاس: 618
در 63 پست 383 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Gentlemans :
Roger Federer - Juan martin Delpotro - Rafa Nadal - Andy Roddick
- carlos Moya -
Gael Monfils :) - Mardy fish - Ivan Lendl
Pat rafter -
Ladies :
,Justin Henin,sam stosure , vera zevanarova
|
![]() |
![]() |
![]() |
کاربر زیر از شما khabgard به خاطر این پست سپاسگزاری کرده است: | ||
![]() |
کاربران در حال دیدن موضوع: 2 نفر (0 عضو و 2 مهمان) | |
|
|
![]() |
||||
موضوع | نویسنده موضوع | انجمن | پاسخ ها | آخرين نوشته |
فيلم های مورد علاقه بازيكنان! | Mohammad | عكس و ویدیو | 6 | 09-25-2009 01:25 AM |
توضيحاتي در مورد تغييرات تقسيم بندي مسابقات در سال 2009 | Mohammad | مقالات و مطالب آموزشي | 19 | 09-07-2009 09:13 PM |
اخبار در مورد اولین گرند اسلم سال (ملبورن) | amin moatazedi | (Australian Open) اوپن استرالیا | 14 | 01-27-2009 11:12 AM |