|
![]() |
#1 | |
Senior Member
پستها: 430
سپاس: 764
در 330 پست 1,027 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجر فدرر، خواهران ويليامز، نادال ، منصور بهرامي ،
|
![]() نقل قول:
سلام آقا پیام دو تا راکت دیگه هم مربیم بهم معرفی کردند که میگن جدیده از همون مارک پرینس با تکنولوژی تکستریم هست دو مدل 1- TeXtreme Warrior 107T 2- TeXtreme Tour 100T 3- prince red Ls لطفا با توجه به پیشنهاد های قبلی و این سه تا من رو راهنمایی کنید . روی اون مدلهای تکستریم خیلی تاکید داشت از این نظر که جدید هستند . یاد آوری میکنم که را کت خودم Aeropro Drive Lite بابولات هست و اینکه وزن راکت یدفعه 20-30تا اضافه بشه مشکلی پیش نمیاد ؟ البته یه نکته بگم به فروشگاهش رفتم من پترن 14*16 ندیدم ! خیلی سپاسگزارم |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
پستها: 57
سپاس: 882
در 33 پست 103 بار سپاسگزاری شده
|
![]()
سلام من و برادرم می خوایم راکت بگیریم
برای انتخاب راکت چه ویژگی هایی رو باید در نظر بگیریم؟ راکتهای قبلیمون هم ویلسون بودن چون می خوایم کمتر هزینه کنیم قصد خرید راکت دست دو داریم نظرتون چیه؟ جایی سراغ دارین که راکت دسته دو بتونم گیر بیارم؟ ممنون |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Moderator
|
![]() نقل قول:
نکاتی که در انتخاب راکت باید بهشون توجه کنین رو می تونین در این پست پیدا کنین. به نظر من هم خرید راکت دست دوم انتخاب عاقلانه ای به حساب میاد. اما متاسفانه من جایی رو سراغ ندارم که راکت دست دوم بفروشن. |
|
![]() |
![]() |
کاربر زیر از شما mspayam به خاطر این پست سپاسگزاری کرده است: | ||
![]() |
#4 |
Senior Member
پستها: 430
سپاس: 764
در 330 پست 1,027 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجر فدرر، خواهران ويليامز، نادال ، منصور بهرامي ،
|
![]()
سلام مرسي آقا پيام بخاطر اطلاعات بسيار مفيدي كه دادين.
اون يكي راكت prince red Ls هست. ضمنا براي زه هم گفتند دو نوع هست حدود ١١٠-١٠٠ تومني كه خيلي عاليه. متاسفانه اطلاعاتي از مارك اون ندارم. اون يكي هم حدود ٥٠ تومني !! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
پستها: 17
سپاس: 4
در 7 پست 25 بار سپاسگزاری شده
|
![]()
سلام خسته نباشید میشه یه مقایسه بین دوتا راکت زیر انجام بدید
1.Wilson Pro Staff RF97 2**.Aero Pro Drive French Open **فقط Aero pro اون مدل که Babolat Play نداره بعد اینکه این دوتا راکت تو بازار گیر میان؟ و حدود قیمت چقدر هست ؟ با تشکر ![]() |
![]() |
![]() |
کاربر زیر از شما HawkclaW به خاطر این پست سپاسگزاری کرده است: | ||
![]() |
#6 | |
Moderator
|
![]() نقل قول:
هر دو راکت توی بازار ایران گیر میان و چون از سری راکت هایی هستن که معروفترین بازیکنان تنیس یعنی نادال و فدرر باهاشون بازی می کنن، قیمتشون کمی بیشتر از راکت های دیگه اس. اما قیمت دقیقشون رو من اطلاع ندارم. اما مقایسه ی این دو راکت. به طور خلاصه می شه گفت که راکت Wilson Pro Staff RF97 یه راکت سنگین برای سبک بازی حرفه ای با سویینگ سریع و کامل طراحی شده. سرسبک بودن زیاد این راکت باعث می شه که بازی کردن باهاش برای خیلی از بازیکن ها سخت باشه. با این همه به خاطر اینکه فدرر باهاش بازی می کنه راکت پرفروشی به حساب میاد. اما راکت Aeropro Drive راکتیه که برای سطح زیادی از بازیکن ها از متوسط تا حرفه ای طراحی شده و به خاطر ویژگی هایی که داره به بازیکن قدرت مانور بالایی می ده. اگه ویژگی دیگه ایش مدنظرتون هست بگین تا در موردش توضیح بدم. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
پستها: 137
سپاس: 228
در 43 پست 117 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafael nadal- Maria sharapova
|
![]()
سلام.الان خیلی وقته از ساخت راکت های هد با تکنولوژی گرافین اکس تی میگذره.تکنولوژی قبلتر که گرافین بود مشکلات خاصی رو داشت.الان میخوام بدونم مقاله یی،نظری ،گفته شده در مورد تکنولوژی گرافین ایکس تی و به اون چیزی که از این تکنولوژی میخواستن رسیدن؟یا مثل تکنولوژی قبلی اون کارایی رو ارایه نداده.
|
![]() |
![]() |
کاربر زیر از شما miladroozbeh به خاطر این پست سپاسگزاری کرده است: | ||
![]() |
#8 | |
Moderator
|
![]() نقل قول:
ظاهراً راکت های جدید گرافین اون مشکل قبل رو برطرف کردن و تا حالا که مشکل شکستن راکت گزارش نشده. ریویوهایی هم که واسشون هست اکثراً مثبتن. تو راکت خاصی مد نظرته؟ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Senior Member
پستها: 137
سپاس: 228
در 43 پست 117 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafael nadal- Maria sharapova
|
![]() نقل قول:
البته شاید به چینی بودن راکت هم مربوط بشه!!!!مطمین نیسم.ولی الان این راکتی رو که خریدم یه قسمت هایش یچیزای خیلی ریزی دونه دونه داره،نمیدونم بخاطر رنگشه یا چیز دیگه یی!!!!!که اصلا معلومه ظرافتی در کار نبوده. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
|
![]()
دوست عزیز
من در مورد اون نقطه های ریزی که می گی چیزی نشنیدم، حدس می زنم مال رنگ راکت باشه و بعیده که توی عملکرد راکت تاثیری بذاره. از طرف دیگه همه ی راکت ها چینی هستن و تا جایی که من می دونم فقط راکت های Yonex هستن که توی خود ژاپن تولید می شن. راستی حالا که راکتت رو عوض کرد به نظر خودت تغییری حس می کنی یا نه؟ |
![]() |
![]() |
![]() |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|
![]() |
||||
موضوع | نویسنده موضوع | انجمن | پاسخ ها | آخرين نوشته |
فيلم های مورد علاقه بازيكنان! | Mohammad | عكس و ویدیو | 6 | 09-25-2009 01:25 AM |
توضيحاتي در مورد تغييرات تقسيم بندي مسابقات در سال 2009 | Mohammad | مقالات و مطالب آموزشي | 19 | 09-07-2009 09:13 PM |
اخبار در مورد اولین گرند اسلم سال (ملبورن) | amin moatazedi | (Australian Open) اوپن استرالیا | 14 | 01-27-2009 11:12 AM |