|
نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: مارک راکت تنیس شما کدام است؟ (مدل دقیق را درون تاپیک بنویسید/همه آیتم ها به ترتیب حروف الفبا هستند) | |||
Babolat | 26 | 27.96% | |
Dunlop | 3 | 3.23% | |
Head | 25 | 26.88% | |
Prince | 2 | 2.15% | |
Slazenger | 0 | 0% | |
Wilson | 36 | 38.71% | |
Yonex | 0 | 0% | |
برندهای دیگر | 1 | 1.08% | |
رأی دهندگان: 93. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
04-28-2013, 09:08 AM | #61 | |
Junior Member
پستها: 15
سپاس: 7
در 3 پست 4 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: فدرر
شاراپوا
|
نقل قول:
هم 100 هست head size خودم بهش گفتم یه راکت می خوام که حداقل یکی 2 سال واسم خوب کار کنه ( با این وضع دلار ارزش نداره هر 6 ماه بخوام راکت عوض کنم ) ویرایش توسط sj.pro : 04-28-2013 در ساعت 12:18 PM |
|
04-28-2013, 09:36 AM | #62 |
Moderator
|
سلام دوست عزیز، کلاً سری راکت های 6 از شرکت ویلسون راکت های متوسط به بالا به حساب میان، اما اگه ممکنه اسم کاملش رو (که به احتمال زیاد حروف BLX جزوشون هست) بگین تا من مشخصاتش رو توی اینترنت پیدا کنم و بهتر بتونم نظر بدم.
|
کاربر زیر از شما mspayam به خاطر این پست سپاسگزاری کرده است: | ||
04-28-2013, 05:02 PM | #63 |
Senior Member
پستها: 372
سپاس: 1,361
در 368 پست 2,768 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ROGER FEDERER/Novak Djokovic/Maria Sharapova/genie bouchard/Rafa Nadal/Bryan brothers/Andy Murray/stan wawrinka/vicka Azarenka
|
من پارسال پس از اینکه جونیور رو رها کردم wilson blx bold رو به من پیشنهاد دادند راکت خوبی است ولی حالا که یک سال با اون بازی کردم می گویم که بسیار سبک است:267g و head size هم 100 است و به دلیل سبکی آن توپ هایم کنترلی نیست و به دستم هم فشار میاد.
پیشنهادی برای امسال که سطحم بالا رفته و هم از آب و گل راکت junior و امثالهم بیرون اومدم دارید لطفا بگید. از هر برندی. مرسی از لطفطون در ضمن در سطح یک آدم 15 ساله باشه که چند سال برام کارکنه مرسی مرسی مرسی مرسی مرسی مرسی |
04-29-2013, 02:16 PM | #64 | |
Moderator
|
نقل قول:
http://www.tennis-warehouse.com/Wils...ON-WPS100.html |
|
04-29-2013, 02:20 PM | #65 | |
Moderator
|
نقل قول:
|
|
2 کاربر زیر از شما کاربر گرامی mspayam به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
04-29-2013, 04:33 PM | #66 |
Senior Member
بازیکن (های) مورد علاقه: ROGER FEDERER/Novak Djokovic/Maria Sharapova/genie bouchard/Rafa Nadal/Bryan brothers/Andy Murray/stan wawrinka/vicka Azarenka
|
مرسی که برای صحبت من ارزش قائل بودید.
من backhand هایم یک دست است و به طبع نیاز به کنترل زیادی بر روی توپ دارم.کلا بازی ام کنترلی است و در ضمن اصلا هم به راکتی به این سبکی راضی نیستم.خیلی اهل قدرتی ضربه زدن هم نیستم حتی دامپر به آن راکت زدم ولی هیچ اتفاقی نیفتاد. گرچه با این راکت هم خوب بازی می کنم و مربی ام خیلی از من راضی است اما خودم از خودم بیشتر توقع دارم مرسی مرسی |
04-30-2013, 05:57 AM | #67 |
Moderator
|
دوست عزیز
بکهند یک دستی کنترلش سخت تره و الزاماً تغییر راکت کمک زیادی به بهتر شدنش نمی کنه. من هم الان که مشخصات راکت شما رو توی اینترنت پیدا کردم، می بینم چیزی که شما در مورد وزن راکت گفته بودی، وزن بدون زه بود و وزنش همراه با زه 281 گرم می شه. علاوه بر این ها اگه اورگریپ هم بسته باشی 5 گرم به طور متوسط، و اگه دمپنر هم روش انداخته باشی 3 گرم به طور متوسط به وزن راکت اضافه می شه. با اینکه من همیشه بازی با راکت هایی رو که وزنشون بیشتر از 300 گرم باشه رو توصیه می کنم، اما برای سن شما وزن تقریبی این راکت (290 گرم) وزن مناسبی هستش و اگه هنوز کارآیی لازم رو داره دلیلی واسه ی عوض کردنش نیست. طبق مشخصاتی که من پیدا کردم، راکت خوبی به حساب میاد و برای سبک بازی متوسط راکت مناسبیه. شما اگه مطمئنی که بازیت به سطح پیشرفته رسیده، اون موقع باید دنبال راکت جدید بگردی و اگه در زمینه ای راهنمایی خواستی من خوشحال می شم کمکت کنم. اما اگه هنوز اون اطمینان کامل رو نداری، بهتره که زه های مختلف رو با این راکت امتحان کنی. اگه مشکل دست و بازو نداری و قبلاً از زه های پلی استر استفاده نکردی، حتماً توصیه می کنم که به جای تغییر راکت اون زه ها رو امتحان کنی. این هم مشخصات کامل راکتت: http://www.tennis-warehouse.com/desc...SON-WBLXB.html |
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی mspayam به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
04-30-2013, 02:46 PM | #68 |
Senior Member
|
مرسی.ممنون پلی استر چیه.و اینی که رو راکته چیه من نمی دونم چیه.
ببخشید ها |
05-01-2013, 05:28 AM | #69 |
Moderator
|
به طور خلاصه می شه گفت پلی استر نوعی از زه هستش که دوام بالاتری داره و اسپین بیشتری هم به توپ می ده. توی این پست در مورد زه ها توضیحاب بیشتری هست:
http://tennistalkers.com/showthread.php?t=3125&page=11 زهی هم که روی راکت شماست به احتمال خیلی زیاد نایلون (روده ی مصنوعی) هستش. اما اگه از مربیت بپرسی شاید اون دقیقتر بدونه چیه. |
کاربر زیر از شما mspayam به خاطر این پست سپاسگزاری کرده است: | ||
05-01-2013, 09:20 PM | #70 |
Senior Member
|
هزاران تشکر
|
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|