بازگشت   تنیس تاکرز > عمومي > اخبار تنيس جهان

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 05-28-2012, 05:09 PM   #1
Nima93
Roger's Fan

آواتار Nima93

پستها: 1,051
سپاس: 20,047
در 1,047 پست 14,527 بار سپاسگزاری شده

توماس يوهانسون، مربي جديد ووزنياكي

به گزارش DR Sports، كارولين ووزنياكي، قهرمان پيشين مسابقات آزاد استراليا، توماس يوهانسون را به عنوان مربي جديد خود استخدام كرده.يوهانسون در چند هفته گذشته حضور نزديكي در تمرينات تيم ووزنياكي داشته و تا پايان مسابقات آزاد آمريكا با شماره 1 پيشين زنان قرارداد دارد.
پيوتر ووزنياكي گفت: “او خيلي باتجربه است و تنيس را در سطح بالا بازي كرده پس چيزهايي را مي تواند ببيند كه ديگران قادر به مشاهده نيستند.ما توافقات را انجام داده ايم و همراهش برنامه ريزي كرده ايم، ولي او همچنين كارهاي ديگر و خانواده دارد.خوب است، در موناكو زندگي مي كند، پس مي توانيم با هم كار كنيم.او بعد از بازگشت ما از پاريس آماده است.”
يوهانسون به Ekstra Bladet گفت: “كارولين بازيكن بزرگي است و به نظرم بايد به طور ثابت بين 3 نفر برتر باشد.ما فقط بايد كمي زمان بدهيم.در چنين مدت كوتاهي معجزه رخ نمي دهد.”

راديك در خطر خارج شدن از سيدهاي ويمبلدون

با وجود ركورد 7 پيروزي و 10 شكست در اين فصل از مسابقات و باخت در دور اول مسابقات رولند گاروس مقابل نيكولاس ماهو، اندي راديك مي گويد قصد شركت در تورنومنت هفته آينده چلنجر ناتينگهام را ندارد.شماره 1 پيشين جهان هفته گذشته و پس از دو ماه استراحت در آلمان به مسابقات بازگشت.او در حال حاضر در رنكينگ 33 حضور دارد و در خطر قرار نگرفتن بين سيدهاي مسابقات ويمبلدون است، جايي كه سه بار به فينال رسيده.راديك از امتيازات مرحله نيمه نهايي در مسابقات كويينز دفاع مي كند.او قصد بازي كردن در ويمبلدون و المپيك را هم دارد.
راديك گفت كه هيچ وقت به كناره گيري از روبند گاروس فكر نكرده.
او كه هفته گذشته سه مسابقه خاك رس را در دوسلدورف با شكست پايان داد، گفت: “با حضور در اينجا، چيزي نداشتم كه بر آن تكيه كنم.ولي من با بازيكني رقابت كردم كه حتي بر روي اين سطح متخصص نيست، پس فرصت وجود داشت.شما نمي دانيد.پس اگر هر بازيكن از هر تورنومنتي كه در آن حس خوب يا اعتماد به نفس ندارد كناره گيري مي كرد، اينقدر تورنومنت هاي با كيفيت نداشتيم.فقط چهار بازيكن در اكثر مسابقات داشتيم...بازيكنان زيادي هستند كه مي دانند چگونه بر روي خاك رس بازي كنند، براي آن ها يك عادت است.من همين حس را بر روي چمن دارم، پس اميدوارم آنجا شرايط را تغيير دهم.”

اودين: جدايي از مربي دشوار بود

ملاني اودين آمريكايي كه به اولين پيروزي خود در گرند اسلم بعد از رولند گاروس 2010 رسيد، مي گويد تغيير دادن مربي در پاييز گذشته سخت بوده.اودين در ماه اكتوبر گذشته از مربي بلند مدت و خصوصيش، برايان د ويليرز جدا شد و به Boca Raton در فلوريدا رفت تا با طرح پيشرفت بازيكن USTA كار كند.او در حال حاضر در محل برگزاري مسابقات آزاد آمريكا تمرين مي كند.
اودين به خبرنگاران گفت: “قطعا آسان نيست.من براي مدت ها با برايان بودم، از زماني كه يك كودك بودم.فكر كنم قطعا برايم سخت بود، مخصوصا چون اصلا سال خوبي نداشتم.ولي من قطعا مي دانستم زمان يك تغيير فرا رسيده.پس از آن اولين تلاشي كه مي كنيد يا اولين مربي بعد از مدت طولاني گاهي اوقات مناسب نيست.به نظرم براي همين بود كه چند بار نياز داشتم سعي كنم.فكر كنم پس از آن در نيويورك مربيان مناسب خود را يافتم.پس حالا از همه چيز راضي هستم.برايان و من هنوز نزديك هستيم.هنوز با او صحبت مي كنم.”
پيروزي روز يكشنبه اودين، اولين برد در جدول اصلي (بدون در نظر گرفتن كناره گيري حريف) از آوريل 2010 بود.او سهميه وايلد كارد USTA براي رولند گاروس را پس از كسب نتايج خوب در مسابقات چلنجر ماه آوريل و مي كسب كرد.
او ادامه داد: “به نظرم فقط زمان نياز دارد.هيچ وقت نمي دانيد چه موقع آغاز مي شود.براي من واقعا در چارلستون، پيروزي در اولين مسابقه و بعد از آن راه يابي به جدول اصلي، فكر كنم سخت ترين قسمت پيروزي در اولين مسابقه بود.از آن موقع خيلي خوب بازي مي كنم.اصلا در مسابقات خسته نمي شوم.بدون هيچ فشاري بازي مي كنم.واقعا براي برد و همراه با اعتماد به نفس بيشتري بازي مي كنم.”

ونوس: كنار آمدن با بيماري يك چالش است

ونوس ويليامز كه با بيماري ضعف ايمني سندرم شوگرن مبارزه مي كند، مي گويد هنوز دنبال راهي براي كنار آمدن و بازي كردن با وجود بيماري است.دو ماه بعد از بازگشت به مسابقات، به نظر مي رسد ويليامز 31 ساله پس از رولند گاروس حداقل بين 50 نفر برتر رنكينگ قرار گيرد كه او را براي حضور در المپيك واجد شرايط مي كند.روز يكشنبه، او پائولا اورماچا را در دور اول با نتيجه 4-6, 6-1, 6-3 شكست داد.
ونوس: “متفاوت است.هنوز چيزهاي زيادي براي يادگيري دارم.هر هفته خيلي ياد مي گيرم، مخصوصا به خاطر بازي كردن در ورزش حرفه اي.اين يك چالش است، اينكه زندگي كردن را ياد بگيري...فيزيكي و روحيست و همه چيزهاي متفاوت، رواني.پس اين چيزيست كه شما فقط با زندگي كردن به آن مي رسيد.من به آن رسيدم.بايد ياد بگيرم كه بخندم.”

Nima93 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
30 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nima93 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-29-2012, 10:34 AM   #2
Nima93
Roger's Fan

آواتار Nima93

مشكل قلبي فيش و نگراني درباره زندگيش

مردي فيش كه از نخستين روزهاي ماه آوريل تا كنون در مسابقات رسمي حضور نيافته، به USA TODAY گفته به تازگي در لس آنجلس آزمايش هايي را بر روي قلبش انجام داده و درباره زندگيش نگران بوده.
بعد از شكست برابر خوان موناكو در ميامي، فيش چيزي را تجربه كرد كه خودش آن را ترسناك ترين لحظه زندگيش خواند.او گفت كه حدود ساعت 3:30 شب بيدار شده و ضربان قلبش خيلي سريع و حدود 170-180 تپش در دقيقه بوده.فيش درباره آن 30 دقيقه گفت: “من كاملا ترسيده بودم.فكر مي كردم جانم را از دست مي دهم.”
فيش براي آزمايش و ملاقات با پزشك اقدام كرده ولي هيچكس موفق به تشخيص مشكل قلبي او نشد.
او گفت: “به جز نزديك تخت خواب خودم هيچ جا نمي توانستم بخوابم.نمي توانستم تنها بخواهم.خيلي ترسناك بود.در طول روز، من كاملا خوب بودم.مي توانستم بدوم و همه چيز خوب بود.ولي هر بار كه به تخت خوابم مي رفتم ذهنم آشفته مي شد.امشب اتفاق خواهد افتاد؟آيا امشب هم يك شب ديگر مانند آن است؟خوابيدن فوق العاده سخت بود.”
اين مشكل ادامه پيدا كرد تا اينكه فيش روز چهارشنبه در نزديك منزلش در لس آنجلس يك جلسه دو ساعته الکتروفیزیولوژی داشت.
فيش كه اميد دارد در ادامه اين هفته به تمرينات سبك باز گردد و براي ويمبلدون يا شايد كويينز به مسابقات حاضر باشد، ادامه داد: “آن ها حس مي كنند كه خيلي موفق بوده و حالا كاملا فراموش شده است.ببينيد، من هنوز بين 10 نفر برتر هستم و هنوز برترين تنيس باز آمريكايي هستم.هنوز زمان سرگرم كننده اي برايم است.نمي خواهم وقتي نفر دهم رنكينگ هستم يك جا بشينم.”

فدرر: كانرز به رافا نزديك تر است

راجر فدرر كه پس از پيروزي دور اول رولند گاروس مقابل توبياس كامكه با ركورد 233 پيروزي گرند اسلم جيمي كانرز برابري كرد، مي گويد او و قهرمان هشت دوره مسابقات گرند اسلم در زندگي خصوصي به هم نزديك نيستند.
فدرر گفت: “وقتي با اندي راديك كار مي كرد، خيلي با من صحبت نمي كرد.آن زمان خيلي دور بود، كه كمي عجيب است چون من با راديك رابطه خيلي خوبي داشتم.ولي فكر كنم خيلي به من احترام مي گذارد.مصاحبه هاي زيادي با او براي Tennis Channel داشتم و ما يكديگر را در رختكن مي ديديدم.خب، من با او صحبت كردم.او خيلي بيشتر به رافا نزديك است تا من.شايد اين دليل است.”
فدرر اضافه كرد كه از برابري با اين ركورد خيلي خوشحال است.
“خيلي خوشحالم، چون جيمي كانرز قهرمان بزرگي بوده، هنوز هم هست.پس خيلي خوشايند است...ركورد بزرگيست، به خاطر طولاني مدت بودنش.واضحست كه جيمي يكي از بزرگترين بازيكنان تاريخ است و براي 20 سال بازي كرد.اين سيزدهمين يا چهاردهمين رولند گاروس من است.همه چيز در سال 99 مقابل رافتر شروع شد و من به ندرت گرند اسلمي را از دست دادم.تورنومنت هاي بزرگ را دوست دارم.براي چنين مدت زيادي موفق بوده ام و اينكه از همين حالا در 30 سالگي با اين ركورد برابري كنم باورنكردني است.”

آزارنكا درباره ترس شكست: بايد بجنگم يا آن را فراموش كنم؟

شماره 1 تنيس زنان، ويكتوريا آزارنكا كه تقريبا در دور اول رولند گاروس توسط آلبرتا بريانتي حذف شده بود، گفت ذهنش در جريان پيروزي 6-7, 6-4, 6-2 افكار مختلفي داشته.بازيكن بلاروسي در ست دوم 4-0 عقب بود و در گيم پنجم دو فرصت بريك را مقابل خود مي ديد؛ او در يكي از اين فرصت ها يك ايس بر روي سرويس دوم زد.
آزارنكا: “به نظرم اين كمي شجاعت شكست نخوردن را نشان مي دهد.به اين فكر مي كردم كه اگر خيلي خطا مي دهم، حداقل مي توانم ضربه خوبي را از دست دهم تا اينكه ضربات بد.چيزهاي مختلفي در ذهنم مي گذشت.گاهي حس مي كردم روز من نيست.گاهي فكر مي كردم، آره، شايد هنوز بجنگم، هنوز فرصت دارم.گاهي اينگونه بود كه، مي داني چيست؟فراموشش كن.نمي خواهم انجامش دهم.ولي نكته مهم اينست كه در آن لحظه بدبختي، اگر بتوانيد نامش را بگذايد، من محكم ماندم و براي ضرباتم اقدام كردم.كاري را كه بايد انجام دادم و قبل از آن اينگونه نبود.”

33 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nima93 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-13-2012, 11:09 PM   #3
Nima93
Roger's Fan

آواتار Nima93

هاس: ماري در مصدوميت اغراق مي كند

تامي هاس مي گويد اندي ماري در حال پيدا كردن شهرت در بزرگ نشان دادن مصدوميت است.بعد از گرفتگي كمر در جريان پيروزي دور دوم رولند گاروس مقابل ياركو نيمينن، در بعضي محافل از ماري به خاطر بزرگ جلوه دادن مصدوميتش انتقاد شد.
هاس در مصاحبه اي با تلويزيون Sport1 آلمان گفت: “سخت است وقتي در زمين مقابل كسي بازي مي كنيد كه انگار سالم نيست و مصدوم است.هيچكس را بهتر از ماري در انجام اينكار نديده ام.گاهي نشان مي دهد كه به ندرت مي تواند حركت كند، سپس پزشك مي آيد و او مانند يك گربه حركت مي كند.باور دارم همه اين را مي دانند.بازيكنان درباره آن در رختكن صحبت
مي كنند.شايد مي خواهد كمي از فشار روي خودش كم كند.به خودش مي گويد ‘شايد مشكل كوچكي داشته باشم، خيلي حس خوبي ندارم ولي به هر حال تلاشم را مي كنم.’ ولي او چنان بازيكن با استعدادي است كه به اين چيزها نياز ندارد.”

كارلويچ صحت ركورد سرعت سرويس گروت را زير سوال برد

ايوو كارلويچ به The Tennis Space گفته كه لزوما باور نمي كند سم گروت استراليايي ركورد سريع ترين سرويس جهان را در تورنومنت چلنجر ماه گذشته بوسان شكسته.گفته شده گروت سرويسي به سرعت 163 مايل بر ساعت زده كه ركورد سرويس 156 مايلي كارلويچ را تغيير مي دهد.
بازيكن كروات گفت: “كمي نااميد كننده بود، چون هميشه هدفم بوده كه آن را حفظ كنم.آن را سال گذشته ثبت كردم و همين حالا از بين رفته و سرويس گروت در تور حرفه اي نبوده.اصلا
نمي دانم سرعت سنج هاي آن تورنومنت چگونه بوده اند.مي دانم كه مي تواند توپ را محكم بزند.معمولا به سرعت سنج هاي داخل زمين بعد از ضربه ايس نگاه
نمي كنم، كافيست.شكستن ركوردش سخت خواهد بود.عجيب است كه بين سريع ترين سرويس من و اين ركورد جديد چنين فاصله زياديست.قطعا دوست دارم آن ركورد را تغيير دهم.”

نادال بعد از شكست دادن جوكويچ در گرند اسلم به آرامش رسيده

رافائل نادال كه براي كسب هفتمين عنوان قهرماني رولند گاروس، مرد شماره 1 تنيس جهان، نواك جوكويچ را شكست داد مي گويد اگر قهرماني هاي بازيكن صرب در گرند اسلم مقابل او در رولند گاروس كامل مي شد برايش خيلي دشوار مي بود.جوكويچ موفق شده بود نادال را در فينال سال گذشته ويمبلدون و آزاد آمريكا و آزاد استراليا 2012 از پيشرو بردارد.
نادال: “اگر در فينال مغلوب مي شدم، برايم خيلي دشوار مي بود.پس حس مي كنم بالاخره نمايش دادن بهترين بازيم ارزش داشت، با توجه به موفقيت هايي كه از ابتداي فصل يا حتي از ابتداي دوران بازيم به دست آورده ام.وقتي شكست مي خوريد، به خاطر اينست كه شايستگي قهرماني را نداريد.پس در ذهنم، اين فينالي بود كه آن را بردم.”

جوكويچ: سلطه 3 بازيكن برتر براي تنيس خوب است

برترين تنيس باز حال حاضر مردان، نواك جوكويچ مي گويد سلطه خودش، راجر فدرر و رافائل نادال در رقابت هاي گرند اسلم براي تنيس مثبت است.اين سه بازيكن 32 تا از 35 گرند اسلم قبلي را كسب كرده اند.
نواك گفت: “اينگونه باور دارم.مسلما فدرر و نادال هنوز، به نظرم، بزرگترين رقابت را در تنيس دارند.منظورم اينست، چون براي سال هاي زيادي در سطح بالاي ورزش بوده اند، خيلي مسلط بوده اند.من فقط چند سال پيش به اين رقابت پيوستم.به نظرم تنيس در حال حاضر روزهاي خيلي خوبي را تجربه مي كند.توجه زيادي را به سمت تنيس مردان جذب مي كنيم، چون اين دو بازيكن بزرگ، اندي ماري و من را داريم و واقعا بازيكنان خوبي داريم، بازيكنان محبوبي، شخصيت هاي زيادي.اين براي تنيس خوب است.”

36 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nima93 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-15-2012, 01:15 AM   #4
Nima93
Roger's Fan

آواتار Nima93

دو استاديوم جديد براي آزاد آمريكا، ولي بدون سقف

طرح USTA براي گسترش مركز ملي تنيس آمريكا شامل احداث سقف بر روي استاديوم آرتور اش يا زمين جديد لويس آرمسترانگ نمي شود.مسئولان USTA رسما اعلام كردند استاديوم
غول پيكر آرتور اش كه بر روي يك باتلاق ساخته شده و 23،700 نفر گنجايش دارد، نمي تواند بار سقف را تحمل كند.استاديوم جديد آرمسترانگ 15،000 نفر را در خود جاي خواهد داد، توانايي تحمل سقف را دارد، ولي تا هنگامي كه استاديوم اصلي مسقف نشود بر روي آن سقف نصب نمي شود.
دنيل زاوسنر (Daniel Zausner)، مدير برنامه ريزي مركز تنيس، به New York Times گفت: “تورنومنت بر روي هيچ جاي ديگري به غير از استاديوم اصلي سقف نصب نخواهد كرد.اگر باران يك بازي را در اش قطع كند، نمي توانيد به مردم بگويد كه به لويس بروند، كه 15،000 صندلي دارد.اين باعث مي شود بيش از 8،000 نفر بدون صندلي بمانند.”
استاديوم جديد آرمسترانگ شايد تا سال 2018 آماده مي شود.گفته شده استاديوم فعلي، كه در ابتدا به نام Singer Bowl براي نمايشگاه جهاني سال هاي 1964-65‌ بنا شده بود، سودمندي خود را از دست داده.
زمين رو به زوال و در عين حال محبوب گرند استند هم تخريب خواهد شد و يك استاديوم كوچك 8،000 نفري در محل آن برپا مي شود كه ظرفيت كنوني 6،000 نفري را ارتقا مي دهد.گرند استند فعلي هم براي نمايشگاه جهاني بنا شده بود.زمين جديد احتمالا در سال 2015 افتتاح شود.
همچنين برنامه هايي براي ساختن عرشه دو طبقه با نماي مسلط به پنج زمين تمرين و دو زمين مسابقه در قسمت غربي استاديوم اش وجود دارد.دو پاركينگ اتوموبيل هم براي پشتيباني فضاي اضافه شده تاسيس مي شود.
بودجه ساخت و ساز از طرف USTA‌ تامين مي شود.هزينه بهبود امكانات 500 ميليون دلار در طول بيش از 10 سال خواهد بود.
بارش باران در چهار سال گذشته سبب شده تا فينال مردان روز دوشنبه و با يك روز تاخير برگزار شود.

بعد از شكست هاي پياپي، راديك وايلد كارد ايستبورن را دريافت كرد

پس از ششمين باخت پياپي، اندي راديك سهميه وايلد كارد را براي تورنومنت هفته آينده ايستبورن دريافت كرد.اين اولين بار است كه بازيكن 29 ساله در مسابقات شركت مي كند.فيناليست سه دوره رقابت هاي ويمبلدون ركورد 7 برد و 11 باخت را در اين فصل دارد و روز چهارشنبه مسابقه دور اول تورنومنت كويينز را به راجر ادوارد وسلين واگذار كرد.
راديك بعد از حدود دو ماه استراحت براي درمان چند مصدوميت مختلف، هفته قبل از رولند گاروس به مسابقات بازگشت.او در حال حاضر رتبه 32 رنكينگ را در اختيار دارد – آخرين رتبه براي قرار گرفتن بين سيدهاي ويمبلدون – و بعيد به نظر مي رسيد خيلي از فرمول سيد بندي تورنومنت كه امتيازات بازيكنان بر روي چمن را در دو سال گذشته تاثير مي دهد سود ببرد.در 2010، راديك در دور چهارم حذف شد و پارسال در دور سوم.
راديك گفت هيچ قصدي براي بازنشستگي ندارد.
او به خبرنگاران گفت: “در نقطه اي نيستم كه بتوانم با قاطعيت درباره دوران بازيم برخورد كنم.اينجا نمي نشينم و بگويم براي سه سال ديگه بازي مي كنم – پس آن را هرگونه كه دوست داريد در نظر بگيريد.”

احتمال شكستگي انگشت سونگا

جو ويلفرد سونگا از مصدوميت احتمالي يكي از انگشتان دست راست خود در جريان شكست 7-6(3), 3-6, 7-6(5) مقابل ايوان دوديگ در تورنومنت كويينز واهمه دارد.بازيكن فرانسوي كه در
¼ نهايي ويمبلدون فصل قبل، راجر فدرر را شكست داد، خيلي ترسيده به نظر مي رسيد.
او گفت: “به نظرم جديست.فعلا يك آزمايش انجام داده ام، ولي خيلي بد به نظر مي رسد.حس مي كنم چيزي را شكسته ام يا وقتي افتادم كشش پيدا كرد.فقط يك انگشست است ولي دشوارست چون بايد با دستم بازي كنم.در حال حاضر نمي دانم چه مشكلي است، ولي مثبت مي مانم و خواهم ديد چه رخ مي دهد.”

ماري صحبت هاي هاس را ناديده مي گيرد

بعد از شكست مقابل نيكولاس ماهو در تورنومنت كويينز، اندي ماري به صحبت هاي تامي هاس درباره اغراق كردن بازيكن بريتانيايي در مصدوميت پاسخ داد.
ماري: “چيزي براي گفتن وجود ندارد.اين خوبست.برايش خوب است.در زماني كه در تور بوده ام لقب هاي خيلي خيلي زيادي گرفته ام.شخصيتم به اندازه كافي هيجان انگيز نيست.من را خسته كننده خواندند.به من گفتند نامناسب، تنبل و تمارض كننده هستم.منظورم اينست كه همه گونه.اين چيزيست كه در ورزش دست به دست مي شود.مردم معمولا از شما انتقاد
مي كنند.فقط بايد با آن كنار بياييد.ولي اهميتي به نظرش نمي دهم.”

فدرر طلا را مي خواهد، ولي بدون فشار زياد

راجر فدرر مي گويد هرچند دوست دارد مدال طلاي انفرادي المپيك را كسب كند، ولي مي خواهد در لندن لذت ببرد تا اينكه به مسابقات با ضرورت پيروزي نگاه كند.فدرر در دو المپيك گذشته نتوانسته مدال انفرادي كسب كند.
فدرر در جمع خبرنگاران: “فشار كمتري احساس مي كنم...چون هم اكنون مدال طلاي دوبل را در پكن با استن [واورينكا] كسب كرده ام و آن احساس فوق العاده اي بود و به خاطر كسب آن براي سويس افتخار مي كنم.براي چهارمين بار خيلي هيجان زده خواهم بود، ولي برايم چهارمين مرتبه است و فكر مي كنم با كمي آرامش به مسابقات وارد مي شوم.ولي اين حس را ندارم كه اگر اين را نبري، مي دانيد، فرصت از دست رفته يا چيزي مانند آن است.بارها خيلي سخت كوشيده ام، مخصوصا در دو تورنومنت گذشته، و شانس مناسبي براي طلاي المپيك دارم.تورنومنت عالي خواهد بود.مي خواهم از آن لذت ببرم، نه اينكه در زير فشار خرد شوم و فقط درباره اينكه اگر برنده نشوم صحبت كنم.در حال حاضر اينگونه نگاه مي كنم.هر مدالي خوب خواهد بود، ولي مسلما در وضعيت من، بايد براي طلا هدف گذاري كنم.”

ویرایش توسط Nima93 : 06-15-2012 در ساعت 01:23 AM
36 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nima93 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-16-2012, 01:13 AM   #5
Nima93
Roger's Fan

آواتار Nima93

پيس و بوپاتي در ستيز المپيكي

ماهش بوپاتي (راست) و لينادر پيس (چپ) در مراسم پيش از تورنومنت فينال تور جهاني 2011

ماهش بوپاتي هندي از هم تيمي شدن با هموطنش لياندر پيس در مسابقات ماه آينده المپيك لندن سرباز مي زند، چون مي خواهد با هم تيمي فعليش، روهان بوپانا بازي كند.
بوپاتي و بوپانا از اتحاديه تنيس هند (AITA) درخواست كرده بودند آن ها را در يك تيم قرار دهند ولي موافقت نشد و پيس براي همكاري با بوپاتي انتخاب شد، هرچند كه اين دو بازيكن سال گذشته از هم جدا شدند و رابطه خوبي ندارند.
پيس بهترين رنكينگ بين اين سه بازيكن را دارد، رتبه 7، در حاليكه بوپانا رتبه 12 و بوپاتي رتبه 14 را در اختيار دارند.
بوپانا و بوپاتي در بيانيه اي مشترك نوشتند: “ما از شنيدن تصميم كميته گزينش AITA براي قرار ندادن ما در يك تيم دوبل ناراحتيم.ما بارها و با جديت علاقه خود براي هم تيمي شدن و نه جدا بازي كردن با هر بازيكن ديگري را به AITA اعلام كرده ايم.”
بوپاتي و بوپانا اميدوارند AITA تا قبل از ضرب العجل 21 ژوئن در تصميم خود تجديد نظر كند ولي از آنجايي كه اتحاديه در چند ماه گذشته با اين موضوع درگير بوده بعيد به نظر مي رسد.AITA ايده همكاري پيس و سمدوف دوارمن، كه به دليل مصدوميت فعلا قادر به بازي نيست ولي براي لندن آماده خواهد بود را دارد.دوارمن براي حضور در مسابقات به سهميه وايلد كارد نياز دارد پس ممكن است در اين صورت با پيس هم تيمي شود.
معاون اتحاديه، آنيل خانا (Anil Khanna) به رسانه هاي هندي گفت: “تيم پيس-بوپاتي با بيشترين شانس كسب مدال انتخاب شد.من مطمئن هستم اين دو، كشور را در درجه اول قرار
مي دهند و بر اختلافات غلبه مي كنند.پيس گفته با هم تيمي شدن با هر كسي مشكلي ندارد.ماهش شرايطش را توضيح داده ولي اميدواريم بر احساساتش غلبه كند.”
بوپاتي و پيس سه عنوان گرند اسلم را به همراه يكديگر كسب كرده اند ولي در چهار حضور المپيكي خود نتوانستند مدال به دست آورند.بعد از شروع جدايي طولاني مدت در سال 2002 (آن ها گاه و بي گاه در مسابقات تيمي با هم بازي مي كردند)، آن ها يك بار ديگر در سال 2011 در تور مردان هم تيمي شدند و موفقيت معقولي داشتند، ولي پيس از مسير آينده ناراضي بود و تصميم گرفت در سال 2012 با رادك استپانك همكاري كند، تصميمي كه بوپاتي را ناراحت كرد.
بوپاتي و بوپانا در بيانيه خود: “باور داريم ناديده گرفتن تركيبي كه كاملا متعهد، وقف شده و آماده است، يك توافق غير قابل توجيه است.اعزام نكردن يكي از بهترين تيم هاي تنيس دنيا به المپيك – و به جاي آن انتخاب كردن تيمي كه در چهار مرتبه گذشته ناموفق بوده – از مورد توجه قرار دادن كشور در درجه اول حكايت ندارد.علاوه بر آن، فرستادن يك تيم هنگامي كه هند دو سهميه دارد باعث مي شود دو بازيكن خيلي موفق نتوانند افتخار و فرصت نمايندگي كشورشان را در المپيك داشته باشند.از همه نظر براي تنيس هند روز ناراحت كننده ايست.”
پيس كه مدال برنز انفرادي در المپيك 1996 آتلانتا كسب كرد، در گذشته گفته كه المپيك مهمترين مسابقه برايش است.او به دنبال تبديل شدن به اولين مرد آسيايي است كه در شش دوره مسابقات المپيك حاضر بوده.وقتي ماه گذشته TENNIS.COM ذهنيتش را درباره سياست هاي مربوط به هم تيمي هاي احتمالي المپيك را پرسيد، پيس گفت: “سرنوشت خودش را نشان خواهد داد.”
با اين وجود، پدر پيس، وِچه (Vece)، خطاب به AITA نوشته: “بازي كردن لياندر با سمدوف كه هنوز در بازيابي از مصدوميت است اصلا معني نمي دهد.”
AITA براي بازيكن تور زنان خود، سانيا ميرزا كه به تازگي قهرماني مختلط دوبل رولند گاروس را به همراه بوپاتي به دست آورده درخواست سهميه وايلد كارد خواهد كرد.آن ها علاقه خود براي هم تيمي شدن در لندن را اعلام كرده اند.

انگشت سونگا پيچ خورده، ولي شكستگي ندارد

تيم جو ويلفرد سونگا در فيسبوك اعلام كرد كه او انگشت خود را هنگامي كه در جريان باخت مقابل ايوان دوديگ در تورنومنت كويينز بر روي زمين افتاد، نشكسته است.
در متن اعلاميه آمده: “سونگا از پيچ خوردگي شديد انگشت كوچك دست راست بدون پارگي رنج مي برد.روز دوشنبه آزمايشي جديد خواهيم داشت.در حال حاضر شركت كردنش در ويمبلدون بدون ترديد است.”

اودين اساس بازگشت را توضيح مي دهد

ملاني اودين كه بعد از شكست در دور اول پنج تورنومنت آغازين خود، اواخر ماه مارس از بين 300 نفر برتر رنكينگ خارج شد، به جدول اصلي مسابقات بيرمنگام راه يافت و حالا به ¼ نهايي صعود كرده.بازيكن 20 ساله مي گويد حالا درك بهتري از دوران بازيش به نسبت زماني كه پس از رسيدن به ¼ نهايي آزاد آمريكا در كانون توجه قرار گرفت دارد.او بعد از ماه آوريل، ركورد 20 پيروزي و 7 شكست را ثبت كرده.با رسيدن به يك چهارم نهايي بيرمنگام، اودين حداقل بين 175 نفر برتر رنكينگ قرار خواهد گرفت.
او به Birmingham Post گفت: “حالا احساس بلوغ بيشتري مي كنم، با مديريت كردن همه فشار رسانه اي، صحبت هاي مردم و تماشاگران خطاب به من و اينكه انتظار پيروزي در همه مسابقات را داشتند.در درجه اول به ياد آورده ام كه چرا تنيس بازي مي كنم.”

ویرایش توسط Nima93 : 06-16-2012 در ساعت 09:30 AM
20 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nima93 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-17-2012, 11:41 PM   #6
Nima93
Roger's Fan

آواتار Nima93

محروميت نلبنديان از ادامه بازي پس از مصدوم كردن داور خط

ديويد نلبنديان بعد از ضربه زدن به پاي داور خط با تابلو تبليغاتي، از ادامه دادن مسابقه فينال تورنومنت كويينز محروم شد.بازيكن آرژانتيني ست نخست را 7-6(3) مقابل مارين چيليچ به دست آورده بود و در امتياز 3-3, 40/15 ست دوم جلو بود كه براي تعقيب كردن توپ به سمت راست خود دويد، ضربه را از دست داد، و به حركتش ادامه داد و با لگد كردن تابلو تبليغاتي، آن را به پاي داور خط كوبيد.او از ادامه مسابقه منع شد و تمام امتيازات و جايزه مالي كسب شده در تورنومنت را از دست داد.
نلبنديان از تماشاگران عذرخواهي كرد، ولي پس از آن ATP را مورد انتقاد قرار داد و گفت: “براي انجام آن خيلي متاسفم.گاهي اوقات عصباني مي شويد.گاهي نمي توانيد آن لحظه را كه بارها اتفاق مي افتد كنترل كنيد.لحظه سختي براي پايان دادن اينگونه به فينال بود.گاهي فشار زيادي از سوي ATP براي بازي كردن در تورنومنت هاي بسيار احساس مي كنيد.بازي كردن در شرايط خيس و مرطوب و اينكه ATP هيچ كاري براي ما انجام نمي دهد.و امروز اشتباه انجام دادم و گاهي با آن مخالفم.همه اشتباه مي كنند و حس مي كنم نبايد اينگونه پايان مي يافت، مخصوصا در فينال.”
در آزاد استراليا 2012، نلبنديان به خاطر پرتاب بطري آب به سمت يكي از كاركنان بعد از شكست پنج سته مقابل جان ايزنر، 8،000 دلار جريمه شد.او به خاطر مخالفت داور صندلي با درخواست چلنج در گيم هفدهم ست پاياني ناراحت بود.جريمه نلبنديان، بيشترين در جريان تورنومنت آزاد استراليا 2012 بود.
وقتي گزارشگر BBC، سو باركر به او گفت كه كتاب قانون ATP محروميت را در صورت رسيدن هرگونه آسيب بدني به داور اجباري مي داند، نلبنديان پاسخ داد: “قوانين زيادي وجود دارند و گاهي هيچ كاري هم انجام نمي دهند.كتاب قانون خيلي بزرگ است.مي توانم به شما بگويم كه ATP اشتباهات زيادي دارد.بازيكنان با ATP مخالفند.”
بر اساس كتاب قانون، نلبنديان احتمالا 10،000 دلار براي خطايش در تورنومنت كويينز جريمه مي شود و چون 8،000 دلار ديگر در استراليا جريمه شده بود، مي تواند براي هشت هفته از مسابقات محروم شود.

ووزنياكي: باور دارم كه مي توانم ويمبلدون را ببرم

شماره 1 پيشين تنيس زنان، كارولين ووزنياكي كه در نه ماه گذشته قهرماني به دست نياورده و در دور سوم رولند گاروس شكست خورد، مي گويد كه مي تواند در ويمبلدون متحول شود.ووزنياكي به تازگي قهرمان آزاد استراليا 2002، توماس يوهانسون را به عنوان مربي برگزيد.
زن شماره 7 تنيس جهان به Daily Mail گفت: “باور دارم مي توانم ويمبلدون امسال را كسب كنم.در حال حاضر تنيس زنان فضاي رقابت زيادي دارد و كيفيت آن در 10 سال گذشته خيلي پيشرفت كرده.شما هيچ وقت نمي دانيد چه اتفاقي رخ خواهد داد، هميشه شگفتي رخ مي دهد و بازيكناني كه انتظارشان را نداريد در يك چهارم و نيمه نهايي حضور مي يابند.انتظار نداشتم سارا اراني به فينال آزاد فرانسه برسد ولي تورنومنت خيلي خوبي داشت.توماس را آورده ام تا كمك كند و او تجربه خيلي زيادي دارد، قهرمان گرند اسلم است و اميدوارم بتواند تفاوت ايجاد كند.پدرم هنوز در زمين كمك مي كند و با توماس رابطه خوبي دارد، ولي در نهايت من مسئول هستم چون كسي هستم كه در زمين ضربات را مي زنم.”

اودين و بارتي سهميه وايلد كارد ويمبلدون را به دست آوردند

ملاني اودين آمريكاي و نوجوان استراليايي، اَشلي بارتي، سهميه حضور در مسابقات ويمبلدون را دريافت كردند.اودين كه اواخر ماه مارس از بين 300 نفر برتر رنكينگ خارج شد، به جدول اصلي مسابقات بيرمنگام راه يافت و حالا به مسابقه نهايي صعود كرده، جايي كه به مصاف يلنا يانكويچ مي رود.بازيكن 20 ساله بعد از ماه آوريل، ركورد 22 پيروزي و 7 شكست را ثبت كرده.با رسيدن به ديدار نهايي بيرمنگام، اودين حداقل بين 135 نفر برتر رنكينگ هفته آينده قرار خواهد گرفت.
بارتي 16 ساله اخيرا قهرماني تورنومنت چلنجر ناتينگهام را به خود اختصاص داد.ديگر بازيكن استراليايي و قهرمان پيشين مسابقات، ليتون هيويت هم وايلد كارد دريافت كرد، همينطور تامي هاس كه امروز براي رسيدن به قهرماني هاله، راجر فدرر را مغلوب كرد.ويرجينيا رازانو از فرانسه، گرگ زميلا از اسلوني، ياروسلاوا شودوا از قزاقستان و ديويد گوفين بلژيكي هم بين دريافت كنندگان سهميه هستند.بازيكنان بريتانيايي جيمي بكر، جاش گودال، اليور گولدينگ، لورا رابسون، نائومي برودي و يوهانا كونتا هم در رقابت ها حضور خواهند يافت.

قدیمی 06-19-2012, 02:01 AM   #7
Nima93
Roger's Fan

آواتار Nima93

احتمال افزايش محروميت و جريمه نلبنديان

ATP قصد بازبيني كردن حركت ديويد نلبنديان در جريان مسابقه فينال تورنومنت كويينز را دارد، جايي كه با لگد كردن تابلو تبليغاتي باعث مصدوم شدن داور خط شد.نلبنديان بلافاصله از ادامه بازي محروم شد و قهرماني به مارين چيليچ رسيد.
نلبنديان در حال حاضر بالاترين جريمه داخل مسابقات را دريافت كرده و تمام جايزه مالي و امتيازات حاصل شده را از دست داده، ولي قوانين ATP اظهار مي كنند خطايي به اين بزرگي مي تواند محروميت هاي بيشتري را تحت “قانون شكني بزرگ با رفتار خشن” و يا “رفتار متناقض با تماميت ورزش” در پي داشته باشد.بازيكن آرژانتيني عذرخواهي كرد ولي همچنين در مصاحبه تلويزيوني از ATP شديدا انتقاد كرد كه خودش مي تواند جريمه و محروميت به دنبال داشته باشد.
در آزاد استراليا 2012، نلبنديان به خاطر پرتاب بطري آب به سمت يكي از كاركنان بعد از شكست پنج سته مقابل جان ايزنر، 8،000 دلار جريمه شد.با اين وجود، چون گرند اسلم ها و ATP معمولا با هم هماهنگ نيستند، ATP ميزان جريمه آزاد استراليا را در نظر نخواهد گرفت، كاري كه در صورت انجام پذيرفتن سبب بازبيني مجدد بر اساس قانون “خطاهاي بيش از حد در مسابقات” ATP مي شد و بلافاصله هشت هفته محروميت و 10،000 دلار جريمه نقدي به همراه داشت.
يك سخنگوي ATP‌ به TENNIS.com گفت هنگامي كه معاون اجرايي قوانين و مسابقات ATP موضوع را بازبيني مي كند، احتمالا رفتار نلبنديان در كل 12 ماه گذشته در نظر گرفته خواهد شد.
محروم شدن نلبنديان از شركت در ويمبلدون خيلي غير محتمل به نظر مي رسد، حتي با وجود محروميت.تجديد نظر باعث به تاخير افتادن هر محروميت مي شود؛ همچنين گرند اسلم ها و ATP هيچ توافقي درباره قوانين محروميت بازيكنان ندارند، پس ويمبلدون بايد جداگانه او را محروم كند.
به علاوه، پليس لندن در حال پيگيري شكايت انجام شده عليه نلبنديان به خاطر اين اتفاق است.يك سخنگوي پليس به رسانه هاي بريتانيايي گفت “پليس پايتخت در حال بررسي است.اتهام حمله وارد شده است.”

اودين: درباره بازيم خيلي آموخته ام

ملاني اودين با شكست شماره 1 پيشين جهان، يلنا يانكويچ در بيرمنگام به اولين قهرماني خود در تور زنان دست يافت.بازيكن 20 ساله آمريكايي كه در سال 2009 با صعود به دور چهارم ويمبلدون و ¼ نهايي آزاد آمريكا توجه زيادي را به خود جلب كرد، رنكينگ خود را از 304 در ابتداي آوريل به رتبه 122 رساند و همچنين سهميه وايلد كارد ويمبلدون را دريافت كرد.
اودين به خبرنگاران گفت: “يكي از بدترين لحظت، بعد از ويمبلدون سال پيش بود.پايان سفر اروپا برايم بود و فكر كنم در همه مسابقات شكست خورده بودم.در مرحله اول پنج يا شش تورنومنت باخته بودم، به جز يكي.حس خيلي بدي داشتم.قطعا مي دانستم همه چيز بهتر مي شود.بعد از آن استراحت كردم و آماده و شاداب براي ادامه بودم، ولي اتفاقات باز هم بهتر نشدند.منتظر بودم اتفاقي رخ دهد و نداد...درباره بازيم خيلي آموخته ام، چگونه مي خواهم بازي كنم، چگونه در محدوده خودم بازي كنم و بيش از تواناييم كاري انجام ندهم.اين كاري بود كه در كل هفته خوب انجام دادم.”

38 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nima93 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-20-2012, 01:26 AM   #8
Nima93
Roger's Fan

آواتار Nima93

دولت مردان هند وارد درگيري المپيكي نمي شوند

دولت هند در ستيز بين بازيكنان دوبل، ماهش بوپاتي و روهان بوپانا مقابل فدراسيون تنيس هند (AITA) وارد نمي شوند.بوپاتي و بوپانا مي خواهند در المپيك لندن هم تيمي باشند ولي AITA، بوپاتي را براي بازي كردن در كنار هم تيمي سابقش لياندر پيس انتخاب كرده، درخواستي كه بوپاتي آن را رد مي كند.
بوپاتي از پيس عصبانيست، بعد ازينكه هم تيمي سابقش در پايان سال 2011 تصميم به توقف همكاري با او گرفت و از تصميم قبليش مبني بر همكاري با رادك استپانك در فصل بعدي او را خبردار نكرد.
وزير ورزش هند، آجاي ماكان (Ajay Maken) گفته كه تعجب مي كند چرا AITA دو تيم را به المپيك نمي فرستد، در همكاري پيس با يوكي بامبري يا ويشنو واردان.رسانه هاي هندي گزارش دادند كه AITA گفته چون پيس برترين بازيكن دوبل هند است، نبايد از او درخواست شود تا با يك بازيكن كوچكتر بازي كند كه شانس كمتري براي كسب مدال دارد.
بوپاتي از ماكان درخواست ميانجي گري كرده بود، ولي وزير گفت كه اين كار را انجام نمي دهد و تصميم گيري را به AITA واگذار مي كند.
ماكان گفت: “وزارت ورزش نمي خواهد قسمتي از فرايند انتخاب باشد.موضوعاتي با AITA در ميان گذاشته شده كه توسط بعضي بازيكنان بزرگ و نمادين مطرح شده بود.در جلسه امروز با مسئولان AITA كه در وزارتخانه برگزار شد، چندين گزينه توسط AITA براي حل شدن موضوع مطرح شد.وزارت ورزش به AITA نصيحت كرد تا بهترين گزينه به سود كشور را انتخاب كند.”
AITA گفته كه اگر بوپاتي به مخالفتش ادامه دهد، از بوپانا مي خواهند كه با پيس همكاري كند.اگر همچنين بوپانا درخواست را قبول نكند، پيس با بامبري يا واردان هم تيمي خواهد شد. AITA مي گويد اگر بوپاتي و بوپانا توافق نكنند ممكن است گزارش انضباطي عليه آن ها تنظيم كند.

گزارش: داور خط شكايت را ترتيب داده

Daily Telegraph گزارش داده كه اين داور خط، اندرو مك دوگال (Andrew McDougall) بوده كه شكايت رسمي عليه ديويد نلبنديان را در پليس بريتانيا ثبت كرده.نلبنديان در جريان فينال مسابقات كويينز با لگد كردن تابلو تبليغاتي باعث مصدوم شدن مك دوگال شد.اين نشريه همچنين گفته كه مسئولان ويمبلدون تصميم گرفته اند مك دوگال در جريان رقابت هاي دور مقدماتي اين هفته حاضر نباشد، “احتمالا به خاطر تبليغات فعلي درباره اين موضوع، و او مسابقات را خيلي زود ترك كرده.”
34 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nima93 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
پاسخ

برچسب ها
ATP , WTA , آزارنكا , ايزنر , تنيس , جوكويچ , خبر , رادوانسكا , سونگا , شاراپوا , فدرر , فيش , كلايسترز , ماري , نادال , ووزنياكي , ويليامز

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)