|
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
02-02-2012, 12:25 AM | #1 |
Xpelled Mentor
پستها: 10,227
سپاس: 35,479
در 11,020 پست 99,859 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Bryan Bros.
✔Sanaz Marand, Hingis, Evert, Black, Huber, Safina, Minella, Robson, Tsurenko, Bencic, Halep, Muguruza, Wozniacki, Siniakova, Diatchenko, Townsend, Gajdosova, Siegemund Pavlyuchenkova, Jovanovski, Gasparyan, Azarenka, Sharapova, Kirilenko, Rodionova, Lisicki, Shvedova, Goerges, Bacsinszky, Keys, Petkovic, Voegele, Rogers, Myskina, Svitolina, Makarova, Stosur, Mertens, Brengle, Strycova, Beck, Mattek, Falconi, Davis, Riske, Bertens, Dellacqua, Broady, Erakovic, J. Rae ✔Bahrami, N
|
مشروح جالب و خواندنی نخستین مصاحبه جوکوویچ پس از قهرمانی در گرند اسلم 2012 آزاد استرالیا
جوکوویچ در نخستین مصاحبه بعد از قهرمانی: این مهمترین پیروزی زندگی ام بود نادال هم شایسته قهرمانی بود نوواک جوکوویچ پس از قهرمانی در رقابتهای تنیس آزاد استرالیا در گفت و گویی از شرایط سخت این بازیها، رقابت دشوارش در دیدار نهایی و نحوه آماده سازی خود برای حضور در این تورنمنت گفت. نوواک جوکوویچ که در دیداری حساس و نفس گیر موفق شده بود پس از شش ساعت با غلبه بر رافائل نادال پنجمین قهرمانی خود را در یک رقابت «گرند اسلم» جشن بگیرد، تنها چند ساعت پس از قهرمانی در گفت و گویی با وب سایت رسمی این بازیها به بیان نظرات خود درباره مسایل مختلف پرداخت. * آیا این پیروزی مهمترین پیروزی زندگیات بود؟ بله. در حال حاضر، بله. شاید ویمبلدون با اهمیتتر باشد، چون همیشه در آرزوی قهرمانی در ویمبلدون بودم، ولی این پیروزی هم اهمیت زیادی دارد، چون همین موضوع که شش ساعت بازی کردیم، خارق العاده است. فکر میکنم این طولانیترین فینال تاریخ همه گرند اسلمها بود و حتی فکر کردن به این موضوع هم باعث میشود اشک در چشمانم حلقه بزند، باور کنید. افتخار میکنم که بخشی از این تاریخ هستم. افتخار میکنم که یکی از چند نفری هستم که در این جام به قهرمانی رسیدهاند و بسیار مفتخرم که در حضور راد لاور (قهرمان سابق تنیس جهان)، در حضور بزرگترین تنیسبازهای تاریخ و در حضور 15 هزار تماشاگری که تا ساعت 01:30 بامداد در ورزشگاه ماندند بازی کردم. این موضوع واقعا خارق العاده است. * چطور در چنین شرایطی توانستی به کار خودت ادامه دهی؟ میدانید که مسابقه فینال بود و کار به ست پنجم کشیده بود، در ست چهارم فرصتهای زیادی داشتم که کار را تمام کنم، ولی نادال سرویسهای فوقالعادهای زد و امتیازهای ارزشمندی گرفت و این شایستگی را داشت که بازی را به ست پنجم بکشاند. در ست پنجم، هر دو نفر امکان پیروزی داشتیم و هر یک میتوانستیم قهرمان شویم. احساس کردم بدنم کند شده است، ولی از طرف دیگر میدانستم که نادال هم در وضعیت خوبی نیست و فشار بدنی بالایی را تحمل میکند. بنابراین تصمیم گرفتم که از لحاظ روانی دست بالا را داشته باشم و هیجان و احساسات خود را به کنترل در آورم. حتی وقتی عقب بودم تمام تلاش خود را به کار بستم. من یک تنیسباز حرفهای هستم و اطمینان دارم که هر تنیسباز حرفهای دیگری نیز با من هم عقیده است که ما برای این نوع مسابقهها زندگی میکنیم. ما هر روز کار میکنیم و همه زندگی خود را وقف این ورزش کردهایم تا بتوانیم در یک فینال شش ساعته «گرند اسلم» حضور داشته باشیم. * به جز مشکلات تنفسی که احتمالا داشتید، دچار چه مشکلات فیزیکی دیگری در این مسابقه و این رقابتها شدید؟ هر مشکلی که فکرش را بکنید (با خنده). فکر میکنم فایدهای ندارد که درباره این مسایل حرف بزنیم. من به همه این مشکلات غلبه کردم و این مهمترین چیز برای من است. فکر میکنم که هر کسی که مسابقه فینال را دید متوجه شده باشد که هر دوی ما تا آخرین لحظه تلاش کردیم و تمام انرژیمان را مصرف کردیم. فکر میکنم گاهی اوقات شانس با من یار بود. * نادال در مصاحبهاش گفته که از چنین مشکلاتی لذت میبرد و خود را آماده چنین شرایطی میکند تا از مشکلات بازی لذت ببرد. کاملا با او موافقم و خودم هم در چند مسابقه چنین شرایطی را تجربه کردم. در شرایط بدی حضور دارید، کاملا خسته شدهاید، ولی با این حال باز هم به خودتان فشار میآورید. دست به هر کاری میزنید تا یک امتیاز دیگر بگیرید یا یک گیم دیگر را ببرید. حتی ممکن است از انگشتانتان خون بیاید. همه چیز علیه شماست، ولی با این حال هنوز در حال لذت بردن هستید. بنابراین با نظر رافائل موافقم. * ممکن است درباره احساسی که پس از بازی دارید به ما بگویید، بعد از قهرمانی پیراهنت را پاره کردی و جشن گرفتی. هنوز هم انرژی برای جشن گرفتن داری؟ نمیدانم. الان ساعت چهار صبح است. نمیدانم که تا کی میتوانم بیدار بمانم، ولی در حال حاضر حالم خوب است (با خنده). * شاید باید کمی صبحانه بخوری! صبحانه؟ * بله نمیدانم. در حال حاضر نمیتوانم به غذا خوردن فکر کنم (با خنده) * گفته بودی که میتوانی موفقیتهایت در سال 2011 را تکرار کنی. اگر کسب قهرمانی در «گرند اسلم» به همین سختی باشد، فکر میکنی که واقعا دوست داری چهار بار تکرارش کنی؟ خوب اگر به همین سختی باشد باز هم دوست دارم این کار را انجام دهم. باید آن را همین طور که هست بپذیرم. نگران ادامه فصل و این که در چه شرایط بدنی خواهم بود و چطور میتوانم آن فشار را تحمل کنم نیستم. فعلا میخواهم چند هفته استراحت کنم و تا حد امکان از این پیروزی لذت ببرم . وقتی از تعطیلات برگشتم، آماده کار میشوم. هنوز چیزهای زیادی باقیمانده که انتظارم را میکشد، ولی اکنون فقط باید از قهرمانیام لذت ببرم. * در صحنههایی از بازی دچار مشکل بودی و امتیازهایی را از دست میدادی. آیا به این فکر افتادی که اصلا نباید در این رقابتها شرکت میکردی و پس از موفقیتهای سال گذشته، به استراحت میپرداختی؟ نه. در آن لحظه به تنها چیزی که فکر میکردم این بود که نفسی تازه کنم و امتیاز بعدی را بگیرم. در آن لحظه ممکن است هزاران فکر مختلف به ذهنتان برسد، ولی باید افکار درست را از افکار غلط تفکیک کنید و سعی کنید با گرفتن امتیاز بعدی به وضعیت خود سر و سامان بدهید. داشتم مقابل یکی از بزرگترین تنیسبازهای جهان بازی میکردم. کسی که از لحاظ ذهنی بسیار قوی است و همیشه در لحظات حساس بهترین بازیاش را ارائه میکند و بهترین ضربهها را میزند. هر دو نفر میدانستیم که کار راحتی پیش رو نداریم و به همین دلیل فکر میکنم خودتان هم احساس کردید که هر دو نفر تمام تلاشمان را کردیم تا برنده شویم. نادال از آن دست بازیکنانی نیست که خشن و محکم بازی کند، بلکه سعی میکند با ظرافت امتیازها را جمع کند و در بازیاش تنوع داشته باشد. * در این بازی، در زمان استراحت دیده میشد که روی خود صلیب میکشید. آیا در حال دعا کردن بودید؟ بله. سعی داشتم به این وسیله کمک دریافت کنم و انرژیام افزایش یابد. * از این که نادال باخت برایش ناراحت شدی؟ چون چند بار است که تا فینال میرسد و به تو میبازد؟ من خودم هم زمانی در این وضعیت بودم و چنین تجربهای دارم. چند سال پیش بود که شرایط مشابهای داشتم و در بیشتر مسابقههای نیمه نهایی و فینال «گرند اسلم» مقابل او و راجر فدرر شکست میخوردم. به همین دلیل وضعیت او را درک میکنم، ولی متاسفانه فقط یک نفر میتواند قهرمان شود، هر دوی ما از صد درصد تواناییهایمان استفاده کردیم و تا آخرین لحظه به مبارزه ادامه دادیم. متاسفانه امکان ندارد که دو نفر برنده شوند، ولی او هم شایستگی لازم را برای پیروز شدن داشت. اگر در این بازی شکست میخوردم باز هم همین حرف را میزدم. * برای چه مدت قصد داری به تعطیلات بروی و استراحت کنی؟ نمیدانم. باید با تیم مشورت کنم، ولی حداقل دو هفته باید استراحت کنم. * اگر در رقابت های تنیس آزاد فرانسه هم قهرمان شوی یک «گرند اسلم» دیگر به دست میآوری. کسب آمادگی برای آن رقابتها چقدر اهمیت دارد؟ خیلی مهم است. امسال تمرکز خود را روی رقابتهای «گرند اسلم» و المپیک قرار دادهام. فکر میکنم این موضوع یکی از بزرگترین اهداف من است. البته این موضوع بدان معنا نیست که بقیه رقابتها برایم مهم نیست و خود را برای آنها آماده نمی کنم، ولی «گرند اسلم» از همهشان مهمتر است . بنابراین دوست دارم خوب کار کنم و در پاریس به فینال برسم. تاکنون در رقابتهای آزاد فرانسه به دیدار نهایی راه پیدا نکردهام، ولی احساس میکنم امسال توانایی دستیابی به این هدف را دارم. * از این که در مراسم پایانی رقابتها به شما صندلی دادند که رویش بنشینید خوشحال شدید؟ بله. هر دو نفر خیلی خوشحال شدیم. هر دو نفر از اهمیت برگزاری مراسم پایانی مطلعیم و به آن احترام میگذاریم. در این مراسم عده زیادی سخنرانی میکنند و ما هم با این قضیه مشکلی نداریم. ولی امیدواریم که کمی هم شرایط ما را در آن لحظه درک کنند و فکر میکنم که این کار را هم کردند. به همین دلیل از مسئولان برگزاری رقابتها به خاطر آن صندلیها ممنونم چون باعث شد پایمان نشکند! * پس از فشاری که تحمل کردی، دوست داری چه چیزی به دوستان و آشنایانت بگویی؟ میخواهی بگویی که مدتی درباره تنیس حرف نزنند؟ بله. دقیقا دوست دارم همین پیام را به آنها برسانم (با خنده) * بازی سختی مقابل اندی ماری داشتی که بسیار دشوار بود و پس از تنها یک روز استراحت در چنین بازی سختی حاضر شدی و به پیروزی رسیدی. برای این که در این فرصت کوتاه شرایط بدنی خود را بهتر کنی چه کاری انجام دادی؟ سخت نبود؟ آیا درباره مشکلات تنفسی ات در بازی اخیر راه حلی پیدا کرده ای؟ به طور کلی خیلی مهم است که به خوبی آماده شوید. هر کسی عادتها و برنامههای خاص خودش را دارد و به شیوه خودش آماده رقابت میشود. تنیس یک ورزش فردی است، ولی همه ما به افرادی که در کنارمان هستند، وابستهایم. به همین دلیل است که گفتم قهرمانی من محصول یک تلاش تیمی است، چون به تنهایی قادر به انجام این کار نبودم. به همه افراد تیمم نیاز دارم که در جنبههای مختلف به من کمک کنند تا بتوانم به خوبی آماده شوم. ویرایش توسط PowerVu : 02-02-2012 در ساعت 06:07 AM |
34 کاربر زیر از شما کاربر گرامی PowerVu به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
A!i,
Ahoura,
Alireza Murray,
AndreS,
BABAK,
Behnam RF,
delpotro,
Hatam,
koOsHa,
Maani,
manoochehr1984,
Masi,