بازگشت   تنیس تاکرز > تورنمنت های گذشته > آرشـیـو فصلهای گذشته > آرشیو فصل 2011 > تورنمنتهای مردان > آزاد استرالیا (Australian Open)

آزاد استرالیا (Australian Open)

27 دی - 10 بهمن - ملبورن، استرالیا

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 01-24-2011, 11:07 AM   #1
davidbeckham
Former Staff

آواتار davidbeckham

پستها: 2,940
سپاس: 13,894
در 2,791 پست 20,845 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نوواک -رافا نادال---تسونگا-خوان مارتین دلپوترو-پیت سمپراس -ماشا-انا ایوانوویچ

سودرلینگ ضایع شد
davidbeckham آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی davidbeckham به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 01-24-2011, 11:08 AM   #2
Afshin
Former Staff

آواتار Afshin

پستها: 2,906
سپاس: 19,092
در 2,916 پست 30,306 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer

نقل قول:
نوشته اصلی توسط davidbeckham نمایش پست ها
سودرلینگ ضایع شد

چه خبر از علی سونگا ؟
Afshin آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
12 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Afshin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 01-24-2011, 12:37 PM   #3
Alireza Murray
Murray's Fan

آواتار Alireza Murray

پستها: 1,274
سپاس: 6,455
در 1,271 پست 10,081 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Andy Murray

من ست اول بازی اندی رو دیدم تقریبا خوب بود ولی اینطور که از نتیجه مشخصه به نظر اندی عالی بوده در ست دوم و سوم امیدوارم همینطور ادامه بده ، دولگو هم تونسته کار عجیبی انجام بده و سودرلینگ رو ببره و باید در Quarter Final با اندی بازی کنه ، بازی فردا راجر و استان بازی جذابیه راجر بعد از بازی با سیمون یک مقدار افت داشته ولی با این حال بعید میدونم راجر ببازه ، بازی بردیک و جوکو هم به احتمال زیاد خیلی خیلی نزدیک میشه من شانس توماس رو بیشتر میدونم
Alireza Murray آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Alireza Murray به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 01-24-2011, 04:18 PM   #4
lord amir
Senior Member

آواتار lord amir

پستها: 151
سپاس: 2,522
در 154 پست 1,250 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجر فدرر و دینارا سافینا

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Alireza Murray نمایش پست ها
من ست اول بازی اندی رو دیدم تقریبا خوب بود ولی اینطور که از نتیجه مشخصه به نظر اندی عالی بوده در ست دوم و سوم امیدوارم همینطور ادامه بده ، دولگو هم تونسته کار عجیبی انجام بده و سودرلینگ رو ببره و باید در Quarter Final با اندی بازی کنه ، بازی فردا راجر و استان بازی جذابیه راجر بعد از بازی با سیمون یک مقدار افت داشته ولی با این حال بعید میدونم راجر ببازه ، بازی بردیک و جوکو هم به احتمال زیاد خیلی خیلی نزدیک میشه من شانس توماس رو بیشتر میدونم
من بازی اندی رو کامل دیدم دوست عزیز چیزی بیشتر از عالی بود اگه امسال بتونه از سد نادال بگذره قهرمان میشه
lord amir آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی lord amir به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 01-24-2011, 04:27 PM   #5
Farshad.Roger
Roger's Fan

آواتار Farshad.Roger

پستها: 208
سپاس: 69
در 208 پست 1,736 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
نوشته اصلی توسط lord amir نمایش پست ها
من بازی اندی رو کامل دیدم دوست عزیز چیزی بیشتر از عالی بود اگه امسال بتونه از سد نادال بگذره قهرمان میشه
انقدر مطمن نباش دوست گرامی. اندی زیاد پیش اومده عالی بوده اما باخته..3 نبوتش به همین راجر بوده . از لحاظ روحی به خصوص توی گرنداسلم ها کم میاره جلوی راجر..اگر راجر و ماری بیان فینال به احتمال زیاد ماری شکست میخوره 50% هم دلیلش روحی هست.
Farshad.Roger آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Farshad.Roger به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 01-25-2011, 12:09 AM   #6
Alen
Murray's Fan

آواتار Alen

پستها: 116
سپاس: 3,152
در 116 پست 1,150 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: murray & federer & s. wiliams & delpotro & mattek-sands & azarenka & bartoli

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farshad.Roger نمایش پست ها
انقدر مطمن نباش دوست گرامی. اندی زیاد پیش اومده عالی بوده اما باخته..3 نبوتش به همین راجر بوده . از لحاظ روحی به خصوص توی گرنداسلم ها کم میاره جلوی راجر..اگر راجر و ماری بیان فینال به احتمال زیاد ماری شکست میخوره 50% هم دلیلش روحی هست.
همچین میگین دلیل روحی انگار اندی روانیه
البته من قبول دارم اندی مثل یک انبار باروت می مونه که فقط یه جرقه لازمه که تا اخر بازی اعصابش به هم بریزه و زمین و زمان رو مورد لطف خودش قرار بده
Alen آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Alen به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 01-24-2011, 04:31 PM   #7
beeroz
Roger's Fan

آواتار beeroz

پستها: 173
سپاس: 3,913
در 131 پست 969 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: R.federer t.hass g.dimitrof s.lisicky s.wawrinka kh.delpotro s.cristea

دوستان لطف كنن درباره بازي نواك و برديچ نظر بدن ؟
به نظر من كه هم اين بازي و هم بازيه راجر و واورينكا به ست پنجم ميكشه برنده ها هم مشخص نميشن به اين راحتي ؟
تا نظر دوستان چه باشـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــد؟
beeroz آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی beeroz به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 01-24-2011, 04:45 PM   #8
Farshad.Roger
Roger's Fan

آواتار Farshad.Roger

پستها: 208
سپاس: 69
در 208 پست 1,736 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
نوشته اصلی توسط beeroz نمایش پست ها
به نظر من كه هم اين بازي و هم بازيه راجر و واورينكا به ست پنجم ميكشه برنده ها هم مشخص نميشن به اين راحتي ؟
تا نظر دوستان چه باشـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــد؟
بازیهای هیچکدومشون رو ندیدم توی این جام هنوز اما با استایل بازی که هردوشون دارن و اگر به حساب این بزاریم که هردوشون هم روی فرم هستن..تکنیک فردی جوکویچ از بردیچ بهتره. دوندگیش دور زمین بهتره...و ضربات محکم بردیچ کمتر میتونه بهش کمک کنه که نقطه قوت بازیش هست.... فکر کنم 3-0 یا 3-1 جوکویچ ببره . اما امیدوارم بردیچ ببره
بردیچ بازیکن بدی نیست اما نمیشه روش حساب کرد...به خصوص اگر روز بدی داشته باشه.
واورینکا و راجر هم ...واورینکا چندوقتی هست به شدت اعتماد به نفسش رفته بالا با مربیه جدیدش و میاد که ببره اما اسلایس بک هندش و فرهنداش جالب نیستن به گونه ای که خیلی مشکل ساز بشن ...اگر راجر ریتم بازی رو به واورینکا نده. به احتمال زیاد میبره در 3 یا 4 ست.
باید حمله کنه و بیشتر لب تور بیاد(نه شبیه کاری که رادیک کرد) با حساب کتاب! و نزاره واورینکا ریتم بازی رو دست بگیره و بیشتر هم به سمت فرهند واورینکا ضربه بزنه .نه بکهند و اسلایس بکهندای خوب راجر هم احتمالا زیاد بتونه تو این بازی چارساز بشه.نمیشه در مورد این مسایل الان حرف زد. باید ببینیم 2 بازیکن چجوری و با چه تاکتیکی میان اما به نظرم راجر تمام امکانات برای بردن واورینکا رو داره مگر اینکه بره رو دور خطاهای معروفش

ویرایش توسط Farshad.Roger : 01-24-2011 در ساعت 04:59 PM
Farshad.Roger آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
12 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Farshad.Roger به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 01-24-2011, 05:11 PM   #9
lord amir
Senior Member

آواتار lord amir

پستها: 151
سپاس: 2,522
در 154 پست 1,250 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجر فدرر و دینارا سافینا

نقل قول:
نوشته اصلی توسط beeroz نمایش پست ها
من بازیهای بردیچ و جکو رو دیدم بردیچ تا اینجا خوب بوده ولی در برابر نواک فکر نمیکنم بتونه بیشتر از یک ست بگیره شانس برد رو به نواک میدم.
اما بازی راجر با استانس بازی سختی به نظر میرسه با فرمی که استان توی این تورنمنت و کلا سال جدید از خودش نشون داده با سرویساش و مربی جدیدش که فدرر رو خوب میشناسه کا راجر رو سخت میکنه.
چون هر دو راست دستند اگه بازی روی فورهند باشه برد با راجر هستش اگه بازی روی بکهند باشه برتری با واوارنکاست.
lord amir آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی lord amir به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 01-24-2011, 01:23 PM   #10
Nima88
Senior Member

آواتار Nima88

پستها: 898
سپاس: 12,052
در 892 پست 6,981 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نادال - رادیک- زوارف - پق / نوله - دلپوترو ، فرر - تامی هاس - فیش -یانوویج

درود بر دولگوپولوف
چه حالی کردم سودرلینگ باخت
Nima88 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nima88 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
پاسخ

برچسب ها
گرنداسلم اول، 2011، آزاد استرالیا، Australian Open

کاربران در حال دیدن موضوع: 3 نفر (0 عضو و 3 مهمان)