|
آزاد امریکا (US Open) |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
![]() |
#1 |
Roger's Fan
تاریخ عضویت: Jul 2009 محل سکونت: Somewhere Between Heaven And Hell
پستها: 298
سپاس: 2,824
در 298 پست 2,751 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: R.Federer
|
![]()
من هم قهرمانی رافا رو به همه ی هواداراش تبریک میگم.
نتیجه ی بازیهای خوبش رو گرفت حقش بود که قهرمان بشه. حتی اگه روجر هم فینال بود بازم رافا قهرمان میشد. ![]() ولی رافا باید یه فکری به سال بعدش بکنه. ![]() |
![]() |
![]() |
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Ehsλn به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#2 |
Former Staff
پستها: 1,345
سپاس: 12,093
در 1,352 پست 11,582 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: vamooooooos rafa
Roger Federerrrrrrr
|
![]()
درود
قهرمانی رو به همه هواداران نادالی تبریک میگم. ![]() بازی هجومی وسرویس رافا در این تورنمت واقعا عملکرد عالی قابل توجهی داشت!! اما من از عملکرد دیشب نادال چندان راضی نبودم هر چند با قهرمانی هم همراه بود!! Matador جون من یه هایلایت با توجه به اطلاعات ناقصم ![]() ![]() زمانی که من خونه رسیدم و با عجله ی تمام تلویزیون رو روشن کردم دیدم بازی تو ست اول 2-2 هستش و سرو دست جوکویج بود.نادال فرصت برک داشت توی اون رالی با یه فورهند بسیار زیبا توپ رو گوشه سمت راست جوکویچ و دور از دستان وی خوابوند.از خوشحالی پریدم هوا. ![]() بازی تو ست دوم با بازی طوفانی جوکویچ اغاز شد.چپ و راست وینر میزد.چشم بر هم نهادم 4-1 به نفع جوکویچ بود.ولی بازی جوکویچ خیلی بالا و پایین داره و نتونست روند خوبش رو ادامه بده و نوبت نادال شد و اغاز حملات فوق العاده بازی رو 4-4 کرد.یه لحظه ذهنم رفت سمت ست دوم بازی فدرر - نادال ویمبلدون 2008 که نادال 4-1 عقب بود 6-4 برد. حالا هم داشت همینطور میشد بازی 4-4 بود و امتیاز 30 -30 و سرو دست جوکویچ بود.یه حسی بهم میگفت نادال جوکو رو برک میکنه و بعد گیم خودش رو میگیره و دو ست جلو می افته اما دست بر قضا بارون اومد و بهترین فرصت بود تا جوکویچ از جهنمی که نادال واسش درست کرده بود خلاص بشه.نفهمیدم چطوری خوابم برد !! جالب تر اینکه نفهمیدم چطوری بیدارشدم.حکایت جناب sspol ![]() ![]() وقتی نادال با فورهند توپ رو به تور کوبوند دنیا رو سرم خراب شد.رفتم یه لیوان اب خوردم و ست سوم با سرو جوکو شروع شد.دقیقا یادم نمیاد ولی فک کنم نادال روی گیم دوم چوکویچ برک کرد.جالبه بدونین نادال توی ست سوم 11 بار شانس برک پوینت داشت فقط یه بار گرفت. ![]() ![]() ![]() تو ست چهارم چیز زیادی ندارم بگم.جوکویچ از هم پاشیده بود.دو بار برک شد.و بازی 5-2 بود که نادال تو گیم خودش به مچ پوینت رسید تا اینکه جوکو با فورهندش به اوت زد و لحضه ای که نادال مدت ها منتظرش بود فرا رسید.نقش بر زمین شد.این قهرمانی براش خیلی شیرین بود.نوش جانت رافا ![]() مطمئنم رافا پتانسیل دوباره فتح کردن یواس اوپن رو داره. از تونی عزیزهم متشکریم. ![]() ویرایش توسط Fakhruddin : 09-14-2010 در ساعت 01:43 PM |
![]() |
![]() |
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Fakhruddin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#3 | |
Member
پستها: 56
سپاس: 31
در 54 پست 257 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Andrey Goulobev
Denis Istomin
Illya Marchenko
|
![]() نقل قول:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Former Staff
پستها: 1,345
سپاس: 12,093
در 1,352 پست 11,582 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: vamooooooos rafa
Roger Federerrrrrrr
|
![]() نقل قول:
![]() اره من توقف بازی رو عامل ست گرفتن جوکو میدونم.چون نادال داشت توی 4-4 میرفت که برکش کنه.نظر شخصیه مشکلیه ؟؟ روزای اول صحبت ازتکه کیک و من میرم بزرگشون میکنما و ایستومین ایستومین میکردی. ![]() ![]() حتما فردا راجر استرالیا رو بگیره یه جوری طرفدار ایشون هم بودین ... ![]() |
|
![]() |
![]() |
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Fakhruddin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#5 | |
Member
پستها: 56
سپاس: 31
در 54 پست 257 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Andrey Goulobev
Denis Istomin
Illya Marchenko
|
![]() نقل قول:
آره داداش مشکلیه.آدم با کسی شوخی می کنه که 1.دوستش باشه 2.حد و مرز شوخی رو بدونه.3.اگه طرفش پیش کسوتتره توی سن و بازی تنیس و دیدنش مواظب حرفاش باشه.اما از این به بعد اگه دیدی پاسخ با نقل قول دادم جواب بده اگه نه یعنی با تو نبودم یا به قولی آدم حسابت نکردم.طرفداریم به خودم ربط داره.مشکلیه؟این شکلکام سبزش که اصل خودتی...شانس آوردی دو روز جوابت به تاخیر افتاد چون مسافرت بودم. ویرایش توسط delpie : 09-16-2010 در ساعت 12:02 PM |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Former Staff
|
![]()
هر کسی از هر پستی دلش بخواد تشکر میکنه
شما نمیتونی تعیین تکلیف کنی کی از چه پستی تشکر کنه |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Forum Expert
|
![]() نقل قول:
اینجا همه کاربران یکسانند و کلفت و نازک و کوچیک و بزرگ نداره. بعدش مگه این دوستمون چی گفت که شما اینقدر عصبانی شدید , حالا یه مطلبی به طنز نوشتند , شما که نباید یه باره از کوره در برید. البته این دوستمون هم نباید در طرفداری بقیه از یک بازیکن خاص دخالت کنند اما فکر نکنم حرف بدی زده باشند که شما اینطور پاسخ دادید. |
|
![]() |
![]() |
16 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Farid به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#8 | |
Tech Support
![]() |
![]() نقل قول:
شما در پستتون به طور آشکارا از کلمات توهین آمیز استفاده کردید و این کاملا مغایر با قوانین فرومه، در پست فخرالدین هیچ گونه کلمه توهین آمیزی وجود نداره فقط درش مقداری شوخی وجود داشت که البته کمی شاید تند بود، از شاما تقاضا دارم در پستهای خودتون از خط قرمزهای فروم تجاوز نکنید و به بقیه مستقیما توهین نکنید. شما چون از اعضای محترم فروم هستید، من به خودم اجازه دست اندازی به پستتون رو نمیدم، لذا خواهشمندم هر چه زودتر در جهت اصلاح اون پست اقدام کنید، در غیر این صورت پست شما کاملا حذف می شود. فخرالدین جان شما هم لطفا این داستان رو ادامه نده. با سپاس از شما |
|
![]() |
![]() |
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#9 |
Murray's Fan
پستها: 1,274
سپاس: 6,455
در 1,271 پست 10,081 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Andy Murray
|
![]()
اول به خودم تسلیت میگم
![]() |
![]() |
![]() |
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Alireza Murray به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#10 |
Former Staff
|
![]()
امیدوارم نوله هم یه چند تا گرند اسلم دیگه ببره
![]() خداییش حقش بیستر از یکی هست که تا حالا برده ![]() |
![]() |
![]() |
14 کاربر زیر از شما کاربر گرامی davidbeckham به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
برچسب ها |
یو اس اپن، راجر فدرر، US Open، گرنداسلم آخر |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
|
|