01-19-2010, 01:57 PM | #1 |
Former Staff
پستها: 953
سپاس: 11,229
در 946 پست 8,591 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer ,
Juan Martín del Potro ,
Stanislas Wawrinka
|
توضیح و تعریف اصطلاحات تنیس
سلام
من این لغات که میذارم رو از تحلیل که آقا فرید زحمت کشیدد بودند و نوشته بودند در آوردم البته بعضی هاش رو توضیح داده بودند اما فکر کردم اگه یکجا جمع باشه شاید بهتر باشه زحمت بکشین اینارو شرح بدین ،راستی اگه بعضی کلمات که آوردم پرته واسه اینکه همه رو نخوندم و بیشتر کپی کردم و نمونه آخری که گذاشتم از همونایی که آقا فرید توضیح دادن ممنون میشم از همه Inside-Out Forehand Flat Top Spin Slice Drop Shot Volley Solid Player Controlled-aggression Ultra-aggression Hit and Miss Counter-Punch Baseline ball toss Topspin-slice Passing Shot high Bounce low bounce Steepest angle Angle In توپها Short: به توپهائي که در قسمت جلوي زمين حريف فرود بيايند , اصطلاحا توپهاي Short گفته مي شود. ( مقابل توپهاي Deep ) |
01-19-2010, 02:15 PM | #2 |
Tech Support
|
مهرداد جون من قصد دارم به زودی البته خیلی وقته امیدوارم بعد از امتحاناتات اینکارو بکنم،
کلا یه قسمت مجزا ایجاد کنیم، به نام "فرهنگ اصطلاحات تنیس"، که به ترتیب حروف الفبا باشه و کم کم قسمتای مختلف و حرفای مختلفشو کامل کنیم تا در نهایت یه مجموعه کاملی از همه اصطلاخات تنیس یک جا داشته باشیم. تقریبا در راستای همین تاپیک شماست. من سعی میکنم در اسرع وقت اینا رو معنیشو بنویسم موقتا. اگه بقیه دوستان کمک نکرده بودند. |
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
01-19-2010, 02:17 PM | #3 |
Former Staff
پستها: 953
سپاس: 11,229
در 946 پست 8,591 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer ,
Juan Martín del Potro ,
Stanislas Wawrinka
|
ممنون محمد ، خیلی این کاری که گفتی عالیه که می خوای کنی
|
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |