بازگشت   تنیس تاکرز > تورنمنت های گذشته > آرشـیـو فصلهای گذشته > آرشیو فصل 2015 > تورنمنت‌های پیشین (مردان) > ویمبلدون (Wimbledon)

ویمبلدون (Wimbledon)

8-21 تیر - لندن، انگلیس

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 06-30-2015, 06:06 AM   #1
مسعود 289
Senior Member

آواتار مسعود 289

پستها: 755
سپاس: 1,202
در 404 پست 773 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: کسی نیست جز کاملترین تنیسور تاریخ نواک جوکوویچ . کسی که میتونه بعد از بازنشستگی برترین و پرافتخارترین تنیسور تاریخ هم محسوب بشه.
پیش فرض پاسخ : بحث و تبادل نظر پیرامون سومین گرند اسلم فصل Wimbledon 2015

سلام.بنظرم فینال احتمالی نواک- اندی
همه ما دوست داریم بازیهای جذابی مثل اندی-رافا یا رافا-راجر یا اندی-راجر را ببینیم اما شاید در اون نیمه سورپرایز هم شدیم حریف اول رافا توماژ بلوچی واقعا حریف آسونی نیست از طرفی ممکنه حریف دوم راجر هم جک ساک باشه که اونهم در رولند نمایش خوبی داشت و پارسال هم اینجا قهرمان شد
مسعود 289 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 06-30-2015, 10:27 AM   #2
Meysam94
Senior Member

آواتار Meysam94

پستها: 976
سپاس: 5,147
در 960 پست 7,548 بار سپاسگزاری شده

روزنامه ایران ورزشی سه شنبه 9 تیر 1394

Meysam94 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
17 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Meysam94 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-30-2015, 12:58 PM   #3
MRF
Senior Member

آواتار MRF

پستها: 258
سپاس: 7,181
در 227 پست 1,381 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ROGER FEDERER- NADAL-MARIA SHARAPOVA WAWRINKA Juan Martin DEL POTRO Jo-Wilfried TSONGA GRIGOR DIMITROV

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam94 نمایش پست ها

روزنامه ایران ورزشی سه شنبه 9 تیر 1394

شاید حرف جوکویچ درست باشه
اما نمیشه از جنگ روانی که بکر از چند هفته قبل شروع کرده هم غافل شد
بحثی که مجبور کرد حتی راجر هم بهش واکنش نشون بده و شاید در صورت رویارویی مجدد کفه را بسمت جوکویچ سنگین کند
هر چند امسال راجر در فینال حتما برنده خواهد بود
البته راه تا فینال خیلی سخته
MRF آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی MRF به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-30-2015, 02:13 PM   #4
archi
Senior Member

پستها: 301
سپاس: 311
در 294 پست 1,412 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Andre agassi - Monica Seles - Arthur Ashe - Rafael Nadal -Maria Sharapova - Roger Federer - Billie Jean King - Maureen Connolly - Bryan Brothers - Bjorn Borg - Mansour Bahrami - Justine Henin - Mats Wilander - Jack Sock - Serena Williams - Martina Hingis

دوست عزیز شما از کجا مطمئنید که راجر به فرض راه یافتن به فینال حتما برنده هم باشه ؟ این حتمیت و قطعیت از کجا اومده ؟ نواک سیاستمدارانه سخن گفته . مقاله ی افشین مبصر از ویمبلدون در سایت بی بی سی فارسی .

http://www.bbc.com/persian/sport/201...n_mobaser_day1
archi آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
2 کاربر زیر از شما کاربر گرامی archi به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-30-2015, 02:28 PM   #5
MRF
Senior Member

آواتار MRF

بازیکن (های) مورد علاقه: ROGER FEDERER- NADAL-MARIA SHARAPOVA WAWRINKA Juan Martin DEL POTRO Jo-Wilfried TSONGA GRIGOR DIMITROV

[QUOTE=archi;107970]دوست عزیز شما از کجا مطمئنید که راجر به فرض راه یافتن به فینال حتما برنده هم باشه ؟ این حتمیت و قطعیت از کجا اومده ؟ نواک سیاستمدارانه سخن گفته . مقاله ی افشین مبصر از ویمبلدون در سایت بی بی سی فارسی .

http://www.bbc.com/persian/sport/201...n_mobaser_day1[/Q

شما از کجا مطمینید که جوکویچ برنده میشه دوست عزیز ؟
کاربر زیر از شما MRF به خاطر این پست سپاسگزاری کرده است:
قدیمی 06-30-2015, 02:35 PM   #6
archi
Senior Member

بازیکن (های) مورد علاقه: Andre agassi - Monica Seles - Arthur Ashe - Rafael Nadal -Maria Sharapova - Roger Federer - Billie Jean King - Maureen Connolly - Bryan Brothers - Bjorn Borg - Mansour Bahrami - Justine Henin - Mats Wilander - Jack Sock - Serena Williams - Martina Hingis

[QUOTE=MRF;107971]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط archi نمایش پست ها
دوست عزیز شما از کجا مطمئنید که راجر به فرض راه یافتن به فینال حتما برنده هم باشه ؟ این حتمیت و قطعیت از کجا اومده ؟ نواک سیاستمدارانه سخن گفته . مقاله ی افشین مبصر از ویمبلدون در سایت بی بی سی فارسی .

http://www.bbc.com/persian/sport/201...n_mobaser_day1[/Q

شما از کجا مطمینید که جوکویچ برنده میشه دوست عزیز ؟
حرف بنده را جعل نفرمایید من هرگز نگفتم جوکوویچ برنده میشه و اساسا پیش بینی درباره ی قهرمان تورنمنت نداشتم . خوب جمله را بخوانید عرض کردم این قطعیت و حتمیت از برتری راجر به فرض حضور در فینال از کجا می آید ؟
2 کاربر زیر از شما کاربر گرامی archi به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-30-2015, 03:31 PM   #7
MRF
Senior Member

آواتار MRF

[QUOTE=archi;107972]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MRF نمایش پست ها

حرف بنده را جعل نفرمایید من هرگز نگفتم جوکوویچ برنده میشه و اساسا پیش بینی درباره ی قهرمان تورنمنت نداشتم . خوب جمله را بخوانید عرض کردم این قطعیت و حتمیت از برتری راجر به فرض حضور در فینال از کجا می آید ؟

فکر کنم شما جمله اول من را کامل نخوندین
من گفتم در صورت راهیابی راجر به فینال و رویارویی با جوکویچ راجربرنده هست
وقتی شما میگید از کجا مطمینی یعنی شما فکر میکنی جوکویچ میبره
اما این قطعیت برای این میگم که به کارنامه راجر از ویمبلدون سال گذشته تا الان نگاه کنیم کارنامه خوبی بوده بعلاوه بر اینکه سال گذشته بازی خیلی نزدیکی را شاهد بودیم و راجر سر چند امتیاز حساس که تمرکز نداشت بازی را باخت ودیگر اینکه برد برای نوله در بازی پارسال خیلی مهم بود چون نامبر وان میشد و دیگر اینکه راجر از پارسال تمرکزش روی ویمبلدون امسال بوده البته در ورزش هیچ چیزی قابل پیش بینی نیست اما من اون جمله را در ادامه اون حرف گفتم که بوریس بکر جنگ روانی راه انداخته که اینجوری تمرکز راجر را بهم بزنه و دیگر اینکه راجر بهترین عملکرد را داره در چمن و ....
البته تا فینال 6 بازی سخت در راهه
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی MRF به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 06-30-2015, 03:50 PM   #8
archi
Senior Member

[QUOTE=MRF;107976]
نقل قول:

من جمله را کامل خواندم ، انسان مختاره هر جور که می خواهد فکر کند ولی تا وقتی چیزی رو روشن و با صراحت بیان نکرده شما مجاز نیستید پیش داوری کنید ، فرضا بنده فکر کنم نواک میبره ؟ آیا گفتم حتما و قطعا و جزما جوکوویچ برنده است ، شانس برد راجر صفره ؟ در پیش بینی اصل عدم قطعیت حاکمه با احتمال ، امکان ، شاید ، احتمال دارد که ، شاید چنین شود ، سر و کار داریم ، قطعیت ، جزمیت و حتمیت مربوط به ساحت خشک اندیشان و متعصبان است نه آدم روشنی مثل شما . شاید اگر واقعا یکی از متعصبان سایت این حرف رو می زد من چیزی نمی گفتم . در مورد بازی های روانی بوریس بکر تا حدی با شما موافقم . به هر صورت اگر گله مند شدید عذر میخوام قصد رنجش نداشتم .

اما این قطعیت برای این میگم که به کارنامه راجر از ویمبلدون سال گذشته تا الان نگاه کنیم کارنامه خوبی بوده بعلاوه بر اینکه سال گذشته بازی خیلی نزدیکی را شاهد بودیم و راجر سر چند امتیاز حساس که تمرکز نداشت بازی را باخت ودیگر اینکه برد برای نوله در بازی پارسال خیلی مهم بود چون نامبر وان میشد و دیگر اینکه راجر از پارسال تمرکزش روی ویمبلدون امسال بوده البته در ورزش هیچ چیزی قابل پیش بینی نیست اما من اون جمله را در ادامه اون حرف گفتم که بوریس بکر جنگ روانی راه انداخته که اینجوری تمرکز راجر را بهم بزنه و دیگر اینکه راجر بهترین عملکرد را داره در چمن و ....
کاربر زیر از شما archi به خاطر این پست سپاسگزاری کرده است:
MRF
قدیمی 06-30-2015, 03:52 PM   #9
archi
Senior Member

[QUOTE=MRF;107976]
نقل قول:

من جمله را کامل خواندم ، انسان مختاره هر جور که می خواهد فکر کند ولی تا وقتی چیزی رو روشن و با صراحت بیان نکرده شما مجاز نیستید پیش داوری کنید ، فرضا بنده فکر کنم نواک میبره ؟ آیا گفتم حتما و قطعا و جزما جوکوویچ برنده است ، شانس برد راجر صفره ؟ در پیش بینی اصل عدم قطعیت حاکمه با احتمال ، امکان ، شاید ، احتمال دارد که ، شاید چنین شود ، سر و کار داریم ، قطعیت ، جزمیت و حتمیت مربوط به ساحت خشک اندیشان و متعصبان است نه آدم روشنی مثل شما . شاید اگر واقعا یکی از متعصبان سایت این حرف رو می زد من چیزی نمی گفتم . در مورد بازی های روانی بوریس بکر تا حدی با شما موافقم . به هر صورت اگر گله مند شدید عذر میخوام قصد رنجش نداشتم .
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی archi به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 07-02-2015, 05:36 PM   #10
masa
Senior Member

آواتار masa

پستها: 260
سپاس: 29
در 189 پست 752 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: فدرر، نیشیکوری، ماری، سرنا ویلیامز، ایوانویچ، شاراپووا

نقل قول:

http://www.bbc.com/persian/sport/201...n_mobaser_day1
من ماری رو شانس اول می دونم، رو چمن عالی بازی میکنه

ویرایش توسط masa : 07-02-2015 در ساعت 05:42 PM
masa آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
پاسخ

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)