|
آزاد فرانسه (Roland Garros) |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
![]() |
#1 | |
Former Staff
|
![]() نقل قول:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی davidbeckham به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#2 |
Senior Member
پستها: 198
سپاس: 2,736
در 188 پست 918 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: فدرر - جکوویچ - ورداسکو -
|
![]()
خدایا یا منو تو کنکور قبول کن
یا نادال رو تو مسابقه ی فردا مصدوم کن |
![]() |
![]() |
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی jiji-federer به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
تو رو خدا یکی به من بگه کی ناراحت شده آخه من وقت نکردم صفحات قبلی رو بخونم. بگین تا از دلش در بیارم . آخهههه یعنی کی قهر کرده ؟!!!
|
![]() |
![]() |
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی jiji-federer به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#4 |
Former Staff
|
![]()
بابا فردا نادال قهرمان!همش واسه خودتون اصلا کل جام ها برای خودتون..
روجر فدرر دوست داره جلو میلیون ها بیننده گریه کنه!!!خب... کی رو باید ببینه! هان؟ یه مطالب روانشناسیه که مطمئنم بعضی از شماها اطلاعاتتون راجع به مسائل روانشناسی کم باشه..شما فقط میگید فدرر گریه واسه پول میکنه!خب...بزار بکنه،؛آره فدرر پول دوست و طمع کار فقط دوست داره گریه کنه!!شما چرا به راجر فدرر چسبیدید!برید در مورد بازیکن مورد علاقه خودتون حرف بزنید |
![]() |
![]() |
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad Reza به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#5 | |
Murray's Fan
پستها: 1,274
سپاس: 6,455
در 1,271 پست 10,081 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Andy Murray
|
![]() نقل قول:
محمدرضا تو هر پستش هی به پاور گیر میده که گفته راجر پول دوسته و برای پول بازی میکنه رضا هم هی میگه واسه راجر مسترز مهم نیست گرنداسلم مهم نیست و از این چیزا هر چیزی حدی داره دیگه |
|
![]() |
![]() |
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Alireza Murray به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#6 | |
Former Staff
|
![]() نقل قول:
البته من خیلی واسم مهم نی چی میگن؛بزار حرفای دلشون و بزنن چون ممکنه بمونه تو دلشون؛بهتر بیرون کنن حرفاشون رو!هر کی یه حرفی میزنه؛پس بزار همه بگن؛بزار خوش باشن واسه خودشون |
|
![]() |
![]() |
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad Reza به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#7 | |
Rafa's Fan
پستها: 618
سپاس: 3,318
در 604 پست 4,137 بار سپاسگزاری شده
|
![]() نقل قول:
و بهشون لقب سگ هم دادین. واقعا تشکر میکنم از شعور و انسانیتتون که بعد از توهین به رافا حالا به خود ما هم توهین مستقیم میکنین. اون رفقایی که ادعای صلح و صفا و درک بالاشون میشه همه شات آپ شدن؟!! همیشه تو این سایت توهین به نادال و نادالی باب بوده. وقتی هم که اعتراض کردیم گفتین ما محیط سایت رو مسموم کردیم گفتین اسپم دادیم. آقا فخرالدین بیا تحویل بگیر! باز بیا از اینها دفاع کن! وقتی دلم میسوزه میگم خودت رو قاطی این جماعت نکن ناراحت میشی! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Rafa's Fan
پستها: 937
سپاس: 14,619
در 961 پست 7,461 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafa Nadal ====================== Tomas Berdych | Davood Ferrer | Tommy Haas | Richard Gasquet | Mardy Fish | G.Dmitrov | Awesome Serena | Sloane Stephens | Bethanie Mattek-Sands | Flavia Penneta | Kerber | Kvitova
|
![]() نقل قول:
![]() ![]() ![]() البته شفاف کنم که من تشویق به ادامه ی جر و بحث نمیکنم ! فقط منظورم اینه که توهینو باید با توهین جواب داد، قبلنا نظرم این نبود ولی جدیدا تغییر رویه دادم! بعد توهینایی که این چند وقت اخیر به رافا شده، تو فرومی که کلی هوادار رافا هستش! |
|
![]() |
![]() |
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Rafa به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#9 |
Former Staff
|
![]() |
![]() |
![]() |
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad Reza به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#10 |
Senior Member
|
![]()
آقایان افشین ، میلاد ، سهیل ونیما ناراخت نباشین لطفا چو به دعای گربه سیاه (نادالی ها ) بارون نمی یاد. تازه اگه رنکینگ هم جا به جا بشه از ارزش های راجر چیزی کم نمیشه .
|
![]() |
![]() |
2 کاربر زیر از شما کاربر گرامی jiji-federer به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
برچسب ها |
رولندگروس، فرنچ اپن، تنیس خاکی، گرنداسلم، |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
ابزارهای موضوع | |
نحوه نمایش | |
|
|