قدیمی 07-01-2011, 11:38 PM   #1
Alen
Murray's Fan

آواتار Alen

پستها: 116
سپاس: 3,152
در 116 پست 1,150 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: murray & federer & s. wiliams & delpotro & mattek-sands & azarenka & bartoli

ای اندی اعصاب خورد کن با این بازی مزخرفت شانس اوردی با این اعصاب ضعیفت موجی نشدی . دیگه تابلو تر از اینا نمیشد ارور داد
پت پستچیو میذاشتن تو زمین بهتر از تو بازی میکرد . باید از این بازی افتضاحت خجالت بکشی.....
ولی البته باید بهت خسته نباشید گفت که به تنهایی نقش پت و متو بازی کردی
Alen آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
14 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Alen به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 07-02-2011, 12:03 AM   #2
Alireza Murray
Murray's Fan

آواتار Alireza Murray

پستها: 1,274
سپاس: 6,455
در 1,271 پست 10,081 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Andy Murray

خب من اعصابم اومد سرجاش چه حالی بده اولین قهرمانی در تورنمنت مورد علاقه اندی یعنی US Open ولی خب راستش متاسفانه اندی خیلی زود بازی رو وا میده و خودشو میبازه باید سخت روی مسائل روانی کار کنه و در شرایط سخت هم بازی خودشو کنه ولی خب بازم میگیم come on و باز هم صبر خواهیم کرد به امید قهرمانی در NYC
Alireza Murray آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
13 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Alireza Murray به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 07-02-2011, 12:02 PM   #3
Hossein Murray
Murray's Fan

آواتار Hossein Murray

پستها: 770
سپاس: 4,607
در 706 پست 5,460 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Andy Murray , Stefan Edberg , Ana Ivanovic Andy Roddick , Roger& Rafa

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Alireza Murray نمایش پست ها
خب من اعصابم اومد سرجاش چه حالی بده اولین قهرمانی در تورنمنت مورد علاقه اندی یعنی US Open ولی خب راستش متاسفانه اندی خیلی زود بازی رو وا میده و خودشو میبازه باید سخت روی مسائل روانی کار کنه و در شرایط سخت هم بازی خودشو کنه ولی خب بازم میگیم come on و باز هم صبر خواهیم کرد به امید قهرمانی در NYC
من صادقانه می گم که نتونستم آخرای بازی رو تحمل کنم . همیشه بی طرفانه پای مسابقه ی تنیس می شینم و از بازی هر دو لذت می برم بدون اینکه مایل باشم طرف خاصی ببره . بازی دیروز مثل خیلی از نیمه نهایی های دیگه که اندی اومده و باخته فرق می کرد . امیدوارم بودم اندی بازی پخته تری ارائه بده . اما جز حرکات کودکانه و تاسف های بی فایده هیچ چیز دیگه ای ندیدم ازش . رافا به نظر من خیلی هم خوب بازی نکرد . روز متوسطی داشت . اما گندی که اندی دوباره رو گند های قبلیش گذاشت باعث شد راحت ببازه . اینم یه جورشه دیگه !!
من تا بازی دیروز به این فکر می کردم که چقدر بازی های امسال جذاب تر از پارسال شده . واقعا بازی هایی که نواک با تومیک و سونگا کرد و بازی فدرر و سونگا و البته از همون اوایل که فدرر با نلبندیان و نواک با باغداتیس بازی می کرد به من نشون داد که تنیس جذاب هنوز هم زنده س .
دوست دارم از فینالی که بین دو تا بازیکن مستحق برگزار میشه لذت ببرم . این فعلا خودش دلخوشیه خوبیه ! نه این که به موجودی دل ببندی که جلوی چشمات بیاد گند بزنه عین خیالشم نباشه ...
Hossein Murray آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
20 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Hossein Murray به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 07-03-2011, 12:23 PM   #4
Alireza Murray
Murray's Fan

آواتار Alireza Murray

پستها: 1,274
سپاس: 6,455
در 1,271 پست 10,081 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Andy Murray

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hossein Murray نمایش پست ها
من صادقانه می گم که نتونستم آخرای بازی رو تحمل کنم . همیشه بی طرفانه پای مسابقه ی تنیس می شینم و از بازی هر دو لذت می برم بدون اینکه مایل باشم طرف خاصی ببره . بازی دیروز مثل خیلی از نیمه نهایی های دیگه که اندی اومده و باخته فرق می کرد . امیدوارم بودم اندی بازی پخته تری ارائه بده . اما جز حرکات کودکانه و تاسف های بی فایده هیچ چیز دیگه ای ندیدم ازش . رافا به نظر من خیلی هم خوب بازی نکرد . روز متوسطی داشت . اما گندی که اندی دوباره رو گند های قبلیش گذاشت باعث شد راحت ببازه . اینم یه جورشه دیگه !!
من تا بازی دیروز به این فکر می کردم که چقدر بازی های امسال جذاب تر از پارسال شده . واقعا بازی هایی که نواک با تومیک و سونگا کرد و بازی فدرر و سونگا و البته از همون اوایل که فدرر با نلبندیان و نواک با باغداتیس بازی می کرد به من نشون داد که تنیس جذاب هنوز هم زنده س .
دوست دارم از فینالی که بین دو تا بازیکن مستحق برگزار میشه لذت ببرم . این فعلا خودش دلخوشیه خوبیه ! نه این که به موجودی دل ببندی که جلوی چشمات بیاد گند بزنه عین خیالشم نباشه ...
حسین اینجا باخت حق اندی بود و باید میباخت من هم زیاد ناراحت نیستم چون اندی طوری نبود که بگیم میتونست بره فینال و اگرم میرفت نهایتا از نواک میباخت چون روحیه خیلی خیلی خیلی ... پایینی داره که باعث میشه انقدر زود خودشو ببازه ولی بعضی جاها ادم باید ناراحت شد مثل بارکلیز پارسال چون اندی عالی بود و به نظرم حقش بود اونجا حداقل بره فینال در این مواقع باید عصبی و ناراحت شد نه در این موارد
تا اطلاع ثانوی اندی در گرنداسلم برای نادال و فدرر و جوکوویچ و شایدم دلپو فقط زنگ تفریحه همین و تا وقتی این رو باور نکرده باشه که در هر زمان و موقعیتی باید امیدوار باشه گرنداسلم نمیبره متاسفانه این مشکلات روانی و احساسی اندی خودشو نابود کرده وگرنه مطمئن باشین اندی باید خیلی زودتر از اینها گرند میبرد
Alireza Murray آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
16 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Alireza Murray به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 07-02-2011, 12:29 AM   #5
Rafa
Rafa's Fan

آواتار Rafa

پستها: 937
سپاس: 14,619
در 961 پست 7,461 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafa Nadal ====================== Tomas Berdych | Davood Ferrer | Tommy Haas | Richard Gasquet | Mardy Fish | G.Dmitrov | Awesome Serena | Sloane Stephens | Bethanie Mattek-Sands | Flavia Penneta | Kerber | Kvitova

درود
واقعا نمیدونم چی بگم، عالی بود عالی فوق تصور
روی کره خاکی هیچ کس جز خودش نیست که اون صحنه های خارق العاده رو به وجود بیاره
و عمیقا متأسفم برای کسانی که در گذشته و حال بازی رافا رو نازیبا میدونستن و میدونن
رافا چسب سکوت محکمی بر دهانشون زده
Rafa آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
13 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Rafa به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 07-02-2011, 10:31 AM   #6
davidbeckham
Former Staff

آواتار davidbeckham

پستها: 2,940
سپاس: 13,894
در 2,791 پست 20,845 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نوواک -رافا نادال---تسونگا-خوان مارتین دلپوترو-پیت سمپراس -ماشا-انا ایوانوویچ

come on masha
منتظر چهارمی هستیم

davidbeckham آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی davidbeckham به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 07-02-2011, 11:09 AM   #7
Ahoura
Former Staff

آواتار Ahoura

پستها: 2,472
سپاس: 15,938
در 2,464 پست 29,057 بار سپاسگزاری شده

خشی داداش شرمنده. در این یه مورد با هم هم عقیده نیستیم. با اجازه شما من امروز دوست دارم پترا ببره.

Come On Petra
تصاویر پیوست شده
نوع فایل: jpg Petra+Kvitova+Championships+Wimbledon+2011+paJ_fx6AIB7l.jpg (51.9 کیلو بایت, 132 نمایش)
Ahoura آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Ahoura به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 07-02-2011, 11:21 AM   #8
NimaRafi
Senior Member

آواتار NimaRafi

پستها: 364
سپاس: 6,526
در 368 پست 4,053 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجر فدرر-نواك جكوويچ-کارولاین ووزنياكي-ماریا شاراپوا- انا ایوانوویچ- پترا كويتوا -برنارد تومیک-سمپراس-استوسر-رانویچ

ماریا امروز می خوام بترکونیا.فقط تو رو هرکی دوست داری این قدر دبل فالت نکن
تصاویر پیوست شده
نوع فایل: jpg 259461_10150206655637680_65920772679_7757109_1152396_o.jpg (32.8 کیلو بایت, 20 نمایش)
NimaRafi آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی NimaRafi به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 07-02-2011, 12:24 PM   #9
Saeid
Senior Member

آواتار Saeid

پستها: 253
سپاس: 1,698
در 252 پست 2,105 بار سپاسگزاری شده

ویمبلدون: نادال به فینال رسید اما جوکوویچ نفر اول جهان شد

رافائل نادال مدافع عنوان قهرمانی ویمبلدون با پیروزی بر اندی ماری به فینال رسید اما صدرنشینی در رده بندی جهانی تنیس حرفه‌ای مردان را به نوواک جوکوویچ تسلیم کرد که او هم قبل از نادال با پیروزی بر جو ویلفرید سونگا به فینال رسیده بود.

نادال در حالی در مقابل ماری، نفر چهارم جهان، ایستاد که رسانه‌ها و مطبوعات و مردم بریتانیا سروصدای زیادی در باره این مسابقه و به نفع ماری، تنها امید بریتانیا در تنیس، به راه انداخته بودند. اینها امیدوار بودند که ماری که برای سومین سال پیاپی به نیمه‌نهائی رسیده بود، به دهه‌ها انتظار بریتانیائی‌ها پایان دهد و به فینال برسد.

آنچه که در زمین تنیس روی داد با این خیال‌ها و آرزوها تفاوت داشت. ماری در ست اول خوب ظاهر شد و با استفاده از یک اشتباه قهرمان اسپانیائی آن ست را از آن خود کرد. اما پس از آن موتور نادال به راه افتاد و سه ست بعدی را به سرعت و بدون برخورد با مشکل برد و به فینال رسید.

از آن گذشته حمایت تماشاگران از نادال چندان کمتر از حمایت آنان از ماری نبود که این امر نشان دهنده محبوبیت فوق‌العاده نادال در ویمبلدون است. احتمالا تنها کسی که محبوبیت بیشتری از نادال در اینجا دارد راجر فدرر قهرمان سابق جهان از سوئیس است که تاکنون شش بار در ویمبلدون قهرمان شده است.

این بیستمین پیروزی پیاپی نادال در ویمبلدون بود با این همه از قبل از آغاز بازی نادال و ماری، قطعی شده بود که روز دوشنبه که رده بندی جدید جهانی اعلام می‌شود، جوکوویچ صرب جای نادال را خواهد گرفت چون به علت رسیدن به فینال امتیاز بیشتری از نادال به دست آورده بود که سال قبل هم قهرمان شده بود و تنها اگر مجددا قهرمان شود امتیازی از دست نخواهد داد.

در همین حال مسابقه جوکوویچ و سونگا، که از هرلحاظ با بازی نادال و ماری فرق داشت، نشان داد که چرا بعضی بازیکنان همیشه قهرمان هستند اما بعضی دیگر با اینکه از نظر استعداد و مهارت چیزی کمتر از آنها ندارند همیشه در رده های پائین‌تر هستند.

بازی با برتری سونگای فرانسوی آغاز شد اما به محض آنکه در پایان ست اول برتری خود را از دست داد به قول جان مک انرو بازیکن نامدار آمریکائی که مسابقه را گزارش می‌کرد به خواب فرو رفت و در مدتی که خواب بود ست دوم را هم باخت.

اواخر ست سوم که جوکوویچ تنها یک گیم تا پیروزی فاصله داشت و به نظر می‌آمد که همه چیز برای سونگا تمام شده، او ناگهان از خواب بیدار شد و در یک بازی تماشائی ست سوم را از آن خود کرد. اما بلافاصله مجددا خوابید و ست چهارم و مسابقه را باخت.

تنیسی که سونگا بازی می‌کند بسیار تماشائی است. او مهارت و قدرت خود در تنیس را با عملیات آکروباتیک مخلوط می‌کند و همانند دروازه‌بانان فوتبال برای رسیدن به توپ بر روی زمین شیرجه می‌زند و به همین جهت بسیار در نزد علاقمندان تنیس و تماشاگران مسابقه‌ها محبوب است. سونگا را به خاطر شباهت ظاهری و حرکاتش به محمدعلی مشت‌زن نامدار مسلمان آمریکائی محمدعلی تنیس می‌خوانند.

سونگا از چنان مهارتی در تنیس برخوردار است که وقتی در اوج است می‌تواند هر بازیکنی را شکست بدهد همانطوری که تا امروز در هفت مسابقه پنج بار جوکوویچ را شکست داده بود، با اینکه هفده پله از او در رده بندی جهانی پائین‌تر بوده، و همانطوری که در یک چهارم‌نهائی راجر فدرر را با اینکه ابتدا دو ست عقب بود در پنج ست برد.

اما آنچه که سونگا کم دارد که اجازه نمی‌دهد به رده های بالاتر جدول رده بندی صعود کند و جزو قهرمانان درآید دقت و تمرکز کافی در مقاطع حساس در مسابقه‌ها است. قهرمانان هرگز کم‌فروشی نمی‌کنند. در همه مسابقات، حتی کم اهمیت‌ترین آنها، بیشترین تلاش خود را می‌کنند و اگر هم ببازند به خاطر بازی بهتر حریف است.

اما بازیکنانی نظیر سونگا اینچنین نیستند و حتی در مسابقه حساسی چون نیمه‌نهائی ویمبلدون آن تلاشی را که لازمه پیروز شدن است بطور مستمر به کار نمی‌بندند و بهمین خاطر است که سونگا نفر نوزدهم جهان است و جوکوویچ فعلا نفر دوم و از دوشنبه نفر اول.

روز یکشنبه که آخرین روز نادال به عنوان نفر اول رده بندی جهانی است او در فینال ویمبلدون به مصاف جوکوویچ می‌رود که از دوشنبه جای او را خواهد گرفت. اما هر دو می‌دانند که ارزش قهرمانی در ویمبلدون بسیار بیشتر از صعود به صدر رده بندی جهانی در شرایطی است که به علت نزدیک بودن امتیازها، این صدرنشینی می تواند تنها چند هفته دوام داشته باشد.

BBC
Saeid آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
26 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Saeid به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 07-02-2011, 04:48 PM   #10
Pouya
RogeLleyton's Lover

آواتار Pouya

پستها: 2,046
سپاس: 22,965
در 2,038 پست 18,994 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Sampras-Hewitt-Federer-Lavor-Navratilova-Borg-Edberg-Henin-Rafter-Murray-Goffin-Dolgopolov-Isner-Ferrer-Janowicz-Dimitrov/Sharapova// Gasquet-Fognini-Paire-Youzhny-Llodra-Fish-del Potro-Davydenko-Kokkinakis-Saville-Sock-Harrison-Nishikori////Bryans

مسابقات این دوره ویمبلدون در قسمت مردان فردا با برگزاری بازی فینال بین رافائل نادال از اسپانیا ، مدافع عنوان قهرمانی و نواک جوکوویچ از صربستان ، نفر اول جدید تنیس جهان به پایان می رسد.
در بازی های رو در رو نادال 16 به 11 پیش است. در خاک آمار 9-2 به سود نادال و در هارد 9-5 به نفع جوکوویچ است.این 2 در گرنداسلم ها تاکنون 5 بار به مصاف هم رفته اند که در تمامی بازی ها نادال پیروز از زمین بیرون آمده است.
آمار در چمن هم رای به برتری نادال می دهد.(2-0) نادال در ویمبلدون 2007 و در مرحله نیمه نهایی در حالی که بازی 1-1 بود و در ست 3 ، 4-1 جلو بود به دلیل کناره گیری جوکوویچ راهی فینال شد. او در آن سال مغلوب فدرر شد. در دیگر بازی و در فینال کوئینز کلاب لندن در سال 2008 نادال با نتایج 7-6 و 7-5 پیروز و قهرمان شد.
آیا نادال 21 امین پیروزی متوالی اش را در ویمبلدون به دست می آورد یا جوکوویچ مثل 4 فینال امسال که با نادال روبرو شده پیروز می شود؟

Final Fearless Forecast !: Nadal in 4
----------------------------------------------------------------------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Pouya نمایش پست ها

Semi Final Fearless Forecast :!

murray vs nadal

nadal is favourite but if andy win the first set then he can do it. murray in 4 D

djokovic vs tsonga

tsonga stunned federer after being 2 sets down, but djokovic is djokovic.so any thing can happen. tsonga in 5 D
Predictions Grade

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Pouya نمایش پست ها
خب قرعه کشی هم انجام شد.
نظرم در مورد تنیسورای خودم :
هیوئیت : انتظار : در صورت آماده بودن، حداقل 1/4 نهایی - پیش بینی : حذف تا قبل از دور سوم A
فونینی : انتظار : دور سوم - پیش بینی : حذف در دور اول A
گولبیس : انتظار : صعود به 1/8 نهایی - پیش بینی : حذف در دور دوم B
ایسنر: انتظار : صعود به 1/8 نهایی - پیش بینی : حذف در 1/8 D
لودرا: انتظار : حداکثر 1/8 - پیش بینی : حذف در دور اول F
یوژنی: انتظار : دور سوم - پیش بینی : حذف در دور 3 یا 1/8 A
دولگوپولوف : انتظار : 1/4 نهایی - پیش بینی : حذف در دور اول یا سوم A
گاسکه : انتظار : حداقل 1/8 نهایی - پیش بینی : حذف در 1/8 A
فرر : انتظار : حداقل 1/8 - پیش بینی : 1/8 A
رادیک : انتظار : حداقل 1/4 - پیش بینی : حداکثر 1/4 B
ماری : انتظار : فینالیست - پیش بینی : حذف در نیمه نهایی (تو روحت اگه نیای فینال ) A
فدرر : انتظار : قهرمان - پیش بینی : قهرمان C
Wimbledon Forecast Grade : B

---------------------------------------------------------------------------
My Players Grades

Hewitt : B
Fognini : injured
Gulbis : D
Isner : D
Llodra : B
Youzhny : +B
Dolgopolov : D
Gasquet : -B
Ferrer : C
Roddick : F
Murray : -B
Federer : C

Youngsters

Tomic : A
Harrison: C

ویرایش توسط Pouya : 07-02-2011 در ساعت 08:25 PM
Pouya آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
12 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Pouya به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
پاسخ

برچسب ها
آزارنکا , استوزر , برایان , بردیچ , تنیس , جوکوویچ , رادیک , زووناروا , زیمونیچ , سرنا , سودرلینگ , سونگا , شاراپووا , فدرر , لودرا , ماری , ملتزر , نادال , نستور , هانتوچووا , وزنیاکی , ویمبلدون , پتشنر , کویتووا , گرند اسلم

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش