بازگشت   تنیس تاکرز > تورنمنت های گذشته > آرشـیـو فصلهای گذشته > آرشیو فصل 2011 > تورنمنتهای مردان > آزاد استرالیا (Australian Open)

آزاد استرالیا (Australian Open)

27 دی - 10 بهمن - ملبورن، استرالیا

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 01-26-2011, 11:07 PM   #1
سلام
Senior Member

آواتار سلام

پستها: 214
سپاس: 5,795
در 209 پست 1,840 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farshad.Roger نمایش پست ها
در مورد بازی فردا راجر و نواک به نظرم بازی نردیکی خواهد بود حتی اگر در 3 ست تموم شه!
نواک نشون داده که روی فرم اصلیش هست و فوق العاده خوب کار کرده اما نکته ای که بازی فردا رو از بقیه بازی ها مجزا میکنه به نظرم راجر هست که نمیزاره حریفش بازیه اصلیش رو بکنه . یعنی اگر نواک بازی همیشگیش رو بکنه شبیه مثلا بازی با بردیچ کار راجر بسیار مشکله اما خب به نظرم راه حل راجر برای این کار اینه که نمیزاره نواک اونجوری بازی کنه...
در بازی با بردیج رالی ها طولانی بود و نواک با استعداد بهتر و تکنیک فردی بهتر میبرد رالی هارو اما فردا راجر. جوکویچ رو میزاره زیر فشار و حمله مداوم و رالی هارو با اومدن لب تور. انداختن دراپ شات و....کوتاه میکنه و این باعث میشه جکویچ به صورت مداوم زیر فشار باشه .ریتم بازی رو پیدا نکنه و کلا بازیکنی هم که زیر فشاره نمیتونه بازی همیشگیش رو بکنه و اینه که جوکویچ رو اذیت میکنه . مورد دیگه اینه که نواک در مواقع حساس زیاد توپ خراب میکنه و وقتی فشار میره بالا بازیش شبیه همیشه نیست در نتیجه به نظرم 2 مورد پیش میاد.
1-نواک نمیتونه بازی همیشگیش رو بکنه
2-راجر همیشه بازیش رو نسبت به حریفش بهتر یا ضعیف تر میکنه و مقابل نواک بدون شک بهترین بازیش رو ارایه میده.
که هر 2 این موارد به نفع راجر هست . این روتینه.حالا بعضی وقتا نواک خودشو از زیر فشار نجات میده و کنترل رو دست میگیره و بازی رو میبره یا نزدیک میشه . بعضی وقتا هم نمیتونه و میبازه ( که معمولا اینجوریه)
اگر راجر خطا زیاد نکنه در 3 یا 4 برده.
آقا حال كردم
ممنون

البته به خاطر اين نمي زاره طرف بازي خودشو كنه، چون كه بازي خودش غالبه نه اينگه مثل بعضي ها دفاعي بازي كنه!!! راجر استاد ديكته كردن بازي خودش به ديگرانه
سلام آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی سلام به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 01-27-2011, 10:09 AM   #2
Mohammad
Tech Support

آواتار Mohammad

پستها: 3,759
سپاس: 22,285
در 3,465 پست 31,086 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
نوشته اصلی توسط سلام نمایش پست ها
آقا حال كردم
ممنون

البته به خاطر اين نمي زاره طرف بازي خودشو كنه، چون كه بازي خودش غالبه نه اينگه مثل بعضي ها دفاعي بازي كنه!!! راجر استاد ديكته كردن بازي خودش به ديگرانه
اوج دیکتاتوری راجر در بازی، در ست سوم و چهارم بازی با سیمون نمود داشت که، فورهند و بکهندش از سرویس باکس خارج نمیشد!!!! این روند تا اواسط ست آخر هم ادامه داشت تا جایی که خداوندگار بازی Passive ، سیمون Pusher ، وسوسه حمله تمام وجودش رو گرفت و ناغافل یه گیم رو حمله کرد و از قضا بریک شد و بهترین Front Runner قرن با C'mon گویی و سوار بر موج تماشاچی ها، بازی رو برگردوند و برد، اینه اوج دیکته ...
اخر بازی هم بعضی ها خودشون رو Aggressor دونستن، غافل از این که بازی از دست رفته رو فقط و فقط با دفاع دراوردن (که اصلا هم از نظر من بد نیست) ولی خلاف گویی هم حدی داره!!!
Mohammad آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 01-27-2011, 10:24 AM   #3
Farshad.Roger
Roger's Fan

آواتار Farshad.Roger

پستها: 208
سپاس: 69
در 208 پست 1,736 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mohammad نمایش پست ها
اوج دیکتاتوری راجر در بازی، در ست سوم و چهارم بازی با سیمون نمود داشت که، فورهند و بکهندش از سرویس باکس خارج نمیشد!!!! این روند تا اواسط ست آخر هم ادامه داشت تا جایی که خداوندگار بازی Passive ، سیمون Pusher ، وسوسه حمله تمام وجودش رو گرفت و ناغافل یه گیم رو حمله کرد و از قضا بریک شد و بهترین Front Runner قرن با C'mon گویی و سوار بر موج تماشاچی ها، بازی رو برگردوند و برد، اینه اوج دیکته ...
اخر بازی هم بعضی ها خودشون رو Aggressor دونستن، غافل از این که بازی از دست رفته رو فقط و فقط با دفاع دراوردن (که اصلا هم از نظر من بد نیست) ولی خلاف گویی هم حدی داره!!!
پیش میاد! بعضی وقتا حریف بازی رو تحت کنترل میگیره و نمیزاره راجر سوار باشه اما اکثر اوقات این راجر هست که با بازی اگرسیوش بازی حریف رو مختل میکنه . انقدر طرف رو زیر فشار میزاره تا بشکنتش . بعضی وقتا میشه . بعضی وقتها هم حریفان باهوش تر بازی میکنن و از زیر این فشار فرار میکنن.
راجر بیشتر از اینکه دفاعی کار کنه با ترس کار کرد سر بازی با سیمون . میترسید حمله کنه برای اینه میگه دفاع نکرده..راستم میگه . با ترس و لرز ضربه میزد ولی دفاع نمیکرد که خب به طبع شبیه بازی دفاعی هست یا به نوعی شاید دفاع باشه..اما دلیلش این بود که میترسید از حمله . نه اینکه به عمد دفاع کنه
Farshad.Roger آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Farshad.Roger به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 01-26-2011, 06:42 PM   #4
lord amir
Senior Member

آواتار lord amir

پستها: 151
سپاس: 2,522
در 154 پست 1,250 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجر فدرر و دینارا سافینا

امروزم وقتی اشکای نادال رو قبل از پایان بازی دیدم خیلی ناراحت شدم.
نادال خوب بازی نکرد فرر خیلی خوب بازی کرد.
نمیدونم نادال مصدوم بود یا نه ولی چیزی که مشخصه نادال یک مشکلی داشت وزنش که مشخصه کم شده خیلی زیاد هم عرق میکرد هر ست یک بار لباسشو عوض کرد.
نمیخوام بگم از باختش ناراحت شدم ولی از گریه اش حالم گرفته شد.
lord amir آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی lord amir به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 01-26-2011, 06:51 PM   #5
davidbeckham
Former Staff

آواتار davidbeckham

پستها: 2,940
سپاس: 13,894
در 2,791 پست 20,845 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نوواک -رافا نادال---تسونگا-خوان مارتین دلپوترو-پیت سمپراس -ماشا-انا ایوانوویچ

کدوم گریه اخه
الکی حرف در نیارید
davidbeckham آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی davidbeckham به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 01-26-2011, 07:19 PM   #6
lord amir
Senior Member

آواتار lord amir

پستها: 151
سپاس: 2,522
در 154 پست 1,250 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجر فدرر و دینارا سافینا

نقل قول:
نوشته اصلی توسط davidbeckham نمایش پست ها
کدوم گریه اخه
الکی حرف در نیارید
دوست عزیز مگه مشکل گریه کردن چیه که شما ناراحت میشی بیشتر ورزشکاران بزرگ گریه کردن چه از روی شادی چه از روی غم نادال هم گریه کرد من اینو برای کل کل نگفتم دوست عزیز
lord amir آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
2 کاربر زیر از شما کاربر گرامی lord amir به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 01-26-2011, 07:10 PM   #7
babak59
Member

آواتار babak59

پستها: 71
سپاس: 500
در 71 پست 550 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: matador,roger,del potro,novak,feranchesco rios,pet,berdych,gulbis..........,

من تعجب میکنم از این هم آدم بی منطق
عزیز من مگه استرالیا ایرانه که بتونند تو قرعه کشی مسابقات اونم تو این سطح دست ببرند. مثلا برای فدرر و نادال حریف ها رو ردیف کنن .واقعاً که خنده داره . ....!!!!!!!!!!
فرر امروز فرر سابق نبود زیبا و رویایی بازی میکرد و نادال هم که معلوم بود دکتر دم به دقیقه می آمد بالای سرش
مگه اون باند رو روی ران پای چپش ندید که بسته بود .
تحرک نادال مثل قبل نبود و نمی خواست بازی رو نیمه کار بزاره مثل 2010 که همه بعد از بازی با موری گفتن نادال داره فیلم بازی میکنه و جلوی موری کم آورده ...

نادال توی مصاحبه اش گفته من نمی خواهم الان از مصدومیتم بگم و فقط می خواهم به دوستم تبریک بگم که در سطح خیلی بالایی بازی کرد...... و داعماً تو مصاحبش از بازی خوبه فرر تمجید کرده ...

babak59 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
12 کاربر زیر از شما کاربر گرامی babak59 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 01-26-2011, 07:18 PM   #8
beeroz
Roger's Fan

آواتار beeroz

پستها: 173
سپاس: 3,913
در 131 پست 969 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: R.federer t.hass g.dimitrof s.lisicky s.wawrinka kh.delpotro s.cristea

نميدونم دوستان متوجه اين موضوع تو بازي رافا و فرر شدن يا نه؟
فرر هر گيمي كه از رافا ميگرفت و فاصله رو بيشتر رو بيشتر ميكرد يه نيم نگاهي به چهره رافا مينداخت تا ببينه تصميم داره انصراف بده يا ادامه ميده من اينجوري برداشت كردم نميدونم شايدم نگرانه مصدوميته رافا بود كه هي نگاش ميكرد
beeroz آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی beeroz به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 01-26-2011, 07:23 PM   #9
Mohammad Reza
Former Staff

آواتار Mohammad Reza

پستها: 2,097
سپاس: 16,684
در 2,094 پست 23,774 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: فقط و فقط راجر فدرر بزرگ

نقل قول:
نوشته اصلی توسط beeroz نمایش پست ها
نميدونم دوستان متوجه اين موضوع تو بازي رافا و فرر شدن يا نه؟
فرر هر گيمي كه از رافا ميگرفت و فاصله رو بيشتر رو بيشتر ميكرد يه نيم نگاهي به چهره رافا مينداخت تا ببينه تصميم داره انصراف بده يا ادامه ميده من اينجوري برداشت كردم نميدونم شايدم نگرانه مصدوميته رافا بود كه هي نگاش ميكرد
خود فرر هم از نوع بازی رافا تعجب کرده بود!!!به طوری که فکر کنم آخر بازی موقع دست دادن آخر کار بش گفت امروز چت بوده ایجور بودی؟!که رافا دستاشو به نشانه اینه که نمیدونه چش بوده باز کرد!فکر کنم
Mohammad Reza آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
12 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad Reza به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 01-26-2011, 07:12 PM   #10
Mohammad Reza
Former Staff

آواتار Mohammad Reza

پستها: 2,097
سپاس: 16,684
در 2,094 پست 23,774 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: فقط و فقط راجر فدرر بزرگ

والله من که اصلا از باخت نادال حال نمیکنم....نمیدونم چرا بعضیا این فکرا میکنن!!!برعکس من دوس داشتم نادال بیاد فینال با اینکه امتیاز بش اضافه میشد اما میخواستم در فینال رو در رو راجر قرار بگیره...ولی متاسفانه نشد...به حق که از بازی خوب فرر نباید گذشت...استراتژی خوبی برای بازی داشت..بکهندهاش اول بازی فوق العاده بود و همون اول نادال رو اذیت کرد..کاری به سر نادال اورد که باعث شد ارور های نادال بیش از او بشه...و وینر هایی که تعدادش خیلی زیادتر از حد تصور شد...نادال خیلی خیلی امروز روز بدی داشت و بد بازی کرد...در ست آخر دیگه واقعا هیچ نشانه ای از نادال در وجود او نمیدیدم..نه جنگندگی نه چیزی!!!امیدوارم فرر در دوران بازیگریش گرند اسلم بگیره شاید اگه این فرمو حفظ کنه برای رولند گاروس بجنگه...
Mohammad Reza آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad Reza به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
پاسخ

برچسب ها
گرنداسلم اول، 2011، آزاد استرالیا، Australian Open

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش