|
آزاد استرالیا (Australian Open) |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
![]() |
#1 | |
Senior Member
پستها: 214
سپاس: 5,795
در 209 پست 1,840 بار سپاسگزاری شده
|
![]() نقل قول:
ممنون البته به خاطر اين نمي زاره طرف بازي خودشو كنه، چون كه بازي خودش غالبه نه اينگه مثل بعضي ها دفاعي بازي كنه!!! راجر استاد ديكته كردن بازي خودش به ديگرانه |
|
![]() |
![]() |
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی سلام به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#2 | |
Tech Support
![]() |
![]() نقل قول:
اخر بازی هم بعضی ها خودشون رو Aggressor دونستن، غافل از این که بازی از دست رفته رو فقط و فقط با دفاع دراوردن (که اصلا هم از نظر من بد نیست) ولی خلاف گویی هم حدی داره!!! |
|
![]() |
![]() |
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#3 | |
Roger's Fan
پستها: 208
سپاس: 69
در 208 پست 1,736 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer
|
![]() نقل قول:
راجر بیشتر از اینکه دفاعی کار کنه با ترس کار کرد سر بازی با سیمون . میترسید حمله کنه برای اینه میگه دفاع نکرده..راستم میگه . با ترس و لرز ضربه میزد ولی دفاع نمیکرد که خب به طبع شبیه بازی دفاعی هست یا به نوعی شاید دفاع باشه..اما دلیلش این بود که میترسید از حمله . نه اینکه به عمد دفاع کنه |
|
![]() |
![]() |
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Farshad.Roger به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#4 |
Senior Member
پستها: 151
سپاس: 2,522
در 154 پست 1,250 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجر فدرر و دینارا سافینا
|
![]()
امروزم وقتی اشکای نادال رو قبل از پایان بازی دیدم خیلی ناراحت شدم.
نادال خوب بازی نکرد فرر خیلی خوب بازی کرد. نمیدونم نادال مصدوم بود یا نه ولی چیزی که مشخصه نادال یک مشکلی داشت وزنش که مشخصه کم شده خیلی زیاد هم عرق میکرد هر ست یک بار لباسشو عوض کرد. نمیخوام بگم از باختش ناراحت شدم ولی از گریه اش حالم گرفته شد. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Former Staff
|
![]()
کدوم گریه اخه
![]() الکی حرف در نیارید |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
پستها: 151
سپاس: 2,522
در 154 پست 1,250 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجر فدرر و دینارا سافینا
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
پستها: 71
سپاس: 500
در 71 پست 550 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: matador,roger,del potro,novak,feranchesco rios,pet,berdych,gulbis..........,
|
![]()
من تعجب میکنم از این هم آدم بی منطق
عزیز من مگه استرالیا ایرانه که بتونند تو قرعه کشی مسابقات اونم تو این سطح دست ببرند. مثلا برای فدرر و نادال حریف ها رو ردیف کنن .واقعاً که خنده داره . ....!!!!!!!!!! فرر امروز فرر سابق نبود زیبا و رویایی بازی میکرد و نادال هم که معلوم بود دکتر دم به دقیقه می آمد بالای سرش مگه اون باند رو روی ران پای چپش ندید که بسته بود . تحرک نادال مثل قبل نبود و نمی خواست بازی رو نیمه کار بزاره مثل 2010 که همه بعد از بازی با موری گفتن نادال داره فیلم بازی میکنه و جلوی موری کم آورده ... نادال توی مصاحبه اش گفته من نمی خواهم الان از مصدومیتم بگم و فقط می خواهم به دوستم تبریک بگم که در سطح خیلی بالایی بازی کرد...... و داعماً تو مصاحبش از بازی خوبه فرر تمجید کرده ... |
![]() |
![]() |
12 کاربر زیر از شما کاربر گرامی babak59 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#8 |
Roger's Fan
پستها: 173
سپاس: 3,913
در 131 پست 969 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: R.federer
t.hass
g.dimitrof
s.lisicky
s.wawrinka
kh.delpotro
s.cristea
|
![]()
نميدونم دوستان متوجه اين موضوع تو بازي رافا و فرر شدن يا نه؟
فرر هر گيمي كه از رافا ميگرفت و فاصله رو بيشتر رو بيشتر ميكرد يه نيم نگاهي به چهره رافا مينداخت تا ببينه تصميم داره انصراف بده يا ادامه ميده من اينجوري برداشت كردم نميدونم شايدم نگرانه مصدوميته رافا بود كه هي نگاش ميكرد |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Former Staff
|
![]() نقل قول:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Former Staff
|
![]()
والله من که اصلا از باخت نادال حال نمیکنم....نمیدونم چرا بعضیا این فکرا میکنن!!!برعکس من دوس داشتم نادال بیاد فینال با اینکه امتیاز بش اضافه میشد اما میخواستم در فینال رو در رو راجر قرار بگیره...ولی متاسفانه نشد...به حق که از بازی خوب فرر نباید گذشت...استراتژی خوبی برای بازی داشت..بکهندهاش اول بازی فوق العاده بود و همون اول نادال رو اذیت کرد..کاری به سر نادال اورد که باعث شد ارور های نادال بیش از او بشه...و وینر هایی که تعدادش خیلی زیادتر از حد تصور شد...نادال خیلی خیلی امروز روز بدی داشت و بد بازی کرد...در ست آخر دیگه واقعا هیچ نشانه ای از نادال در وجود او نمیدیدم..نه جنگندگی نه چیزی!!!امیدوارم فرر در دوران بازیگریش گرند اسلم بگیره شاید اگه این فرمو حفظ کنه برای رولند گاروس بجنگه...
|
![]() |
![]() |
![]() |
برچسب ها |
گرنداسلم اول، 2011، آزاد استرالیا، Australian Open |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
ابزارهای موضوع | |
نحوه نمایش | |
|
|