![]() |
#171 |
Xpelled Mentor
پستها: 10,227
سپاس: 35,479
در 11,020 پست 99,859 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Bryan Bros.
✔Sanaz Marand, Hingis, Evert, Black, Huber, Safina, Minella, Robson, Tsurenko, Bencic, Halep, Muguruza, Wozniacki, Siniakova, Diatchenko, Townsend, Gajdosova, Siegemund Pavlyuchenkova, Jovanovski, Gasparyan, Azarenka, Sharapova, Kirilenko, Rodionova, Lisicki, Shvedova, Goerges, Bacsinszky, Keys, Petkovic, Voegele, Rogers, Myskina, Svitolina, Makarova, Stosur, Mertens, Brengle, Strycova, Beck, Mattek, Falconi, Davis, Riske, Bertens, Dellacqua, Broady, Erakovic, J. Rae ✔Bahrami, N
|
![]() دل پوترو در مسترز 1000 امتیازی پاریس 2011 شرکت نمی کند ![]() خوان مارتین دل پوترو، تنیسباز آرژانتینی روز یکشنبه اعلام کرد در مسترز پاریس - برسی که از ظهر روز دوشنبه آغاز می شود، غایب خواهد بود. دل پوترو، تنیسباز شماره دوازده جهان به علت مصدومیت شانه راست نمی تواند در این رقابت شرکت کند. این تنیسباز تا اوایل ماه دسامبر فرصت دارد برای حضور در فینال جام دیویس آماده شود. فینال جام دیویس بین آرژانتین و اسپانیا در شهر سویا (اسپانیا) برگزار می شود. |
![]() |
![]() |
28 کاربر زیر از شما کاربر گرامی PowerVu به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
Ahoura,
Alen,
Barca&Lona,
beeroz,
Behnam RF,
davidbeckham,
Fakhruddin,
Hatam,
manoochehr,
mh_nik,
Mohammad,
Mohammad Reza,
M∂hdi,
Nima88,
Nima93,
NimaRafi,
pouriya.alex,
Pouya,
Rafa,
roli,
S.A.IVI.A.N,
sahand,
Sajad,
sirvan,
The King,
سلام,
علیرضا
|
![]() |
#172 |
Roger's Fan
![]() |
![]() تارپيشِِو از زمان بندي مسابقات تنيس المپيك 2012 انتقاد كرد. ![]() تارپيشِِو:”من درباره نظم برگزاري حاكم بر مسابقات نگران هستم،زيرا برنامه مسابقات بازيكنان را مجبور مي كند كه فقط در 9 روز مسابقات خود را انجام دهند و ممكن است هر بازيكني مجبور شود كه در يك روز در مسابقات انفرادي،دوبل و دوبل مختلط بازي كند و اين ديوانگي است!من فكر مي كنم دليل اين مشكل نا هماهنگي بين WTA،ATP و ITF است.هيچكدام از آن ها حاضر به از خودگذشتگي نيستند تا برنامه ي منسجمي براي مسابقات به دست آيد.” شما مي توانيد برنامه كامل مسابقات تنيس المپيك 2012 لندن را از اينجا مشاهده فرماييد. |
![]() |
![]() |
34 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nima93 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
Afshin,
Ahoura,
Alen,
Alireza Murray,
AndreS,
BABAK,
beeroz,
Behnam RF,
davidbeckham,
Fakhruddin,
hamid-RF,
Hatam,
lord amir,
manoochehr,
mh_nik,
Mohammad,
Mohammad Reza,
M∂hdi,
Nima88,
NimaRafi,
Paymaan,
pouriya.alex,
Pouya,
PowerVu,
Rafa,
roli,
S.A.IVI.A.N,
sahand,
Sajad,
sirvan,
The King,
سلام,
علیرضا
|
![]() |
#173 |
Roger's Fan
![]() |
![]() فدرر اخيرا از سه مصدوميت رهايي يافته است. راجر فدرر مي گويد به دليل سه مصدوميت متفاوت در تور آسيايي پاييز امسال شركت نكرده است. فدرر:”چند چيز مختلف بود،مچ دستم مشكل ساز شده بود،به خودم در بازي برابر سونگا(در ¼ نهايي آزاد آمريكا) و در استراليا(مسابقات جام ديويس) آسيب زدم.آن هم از ناحيه ران پا بود و مچ پايم هم مشكل داشت.همه اين ها مصدوميت هاي كوچك و جزئي بودند شايد به جز مصدوميت مچ دستم.من كمي ترسيده بودم چون مي توانست خطرناك باشد ولي فقط به 2-3 هفته زمان نياز داشتم كه نرفتنم به آسيا را توجيه مي كند.” قهرمان 16 دوره مسابقات گرنداسلم اضافه كرد كه هنوز درباره برنامه سال 2012 خود تصميم گيري نكرده است: ”من در تورنومنت هاي قطر(اوايل ژانويه) و روتردام(اواسط فوريه) شركت مي كنم.فعلا هم در حال مذاكره با دوبي هستم كه ببينم در آن جا شركت خواهم كرد يا خير و بعد از آن جام ديويس در برابر آمريكا.به محض اينكه درباره دوبي به نتيجه برسم اعلام مي كنم كه در جام ديويس شركت خواهم كرد يا خير.” بنتو به وجود پتانسيل در راونيچ اعتراف مي كند. بعد از پيروزي مقابل ميلوس راونيچ جوان در مسابقات مسترز پاريس،بازيكن باتجربه فرانسوي جولين بنتو به Love Means Nothing گفته كه راونيچ پتانسيل بالايي دارد ولي در نقاطي از بازيش هنوز ضعف دارد.راونيچ فصل 2011 را با رنكينگ 29 به پايان رساند. بنتو: ”بر روي سرويس اولش،من شايد فقط 10 درصد امتيازات را كسب كردم و اين عجيب بود.او چند اشتباه كوچك در ابتداي ست سوم بر روي سرويسش انجام داد.تا آن موقع شايد من فقط چندبار تا امتياز ديوس(40-40) بر روي سرويسش رسيده بودم.متناقض با آن،ريترن هايش خيلي خوب نيست.او سرويس هاي زيادي را به زمين باز نمي گرداند.بر روي سرويسش خيلي بهتر از ريترنش كار مي كند ولي او فقط 20 سال دارد و در آينده شكست دادنش خيلي سخت خواهد بود. هر بازيكني كه در چند سال آينده در تور باشد بايد راه مقابله با او را پيدا كند.” ورداسكو:اسپانيا نبايد در برابر آرژانتين بيش از حد اعتماد به نفس داشته باشد. فرناندو ورداسكو به روزنامه La Marca گفته كه اسپانيا نمي تواند خيلي به پيروزي در فينال جام ديويس مقابل آرژانتين مطمئن باشد.ورداسكو كه اخيرا در مسابقات انفرادي نمايش خيلي خوبي نداشته،احتمالا در بخش دوبل با فيليسيانو لوپز تيم اسپانيا را همراهي مي كند.رافائل نادال و داويد فرر احتمالا در بخش انفرادي براي اسپانيا بازي مي كنند.خوان مارتين دل پوترو و داويد نلبنديان كه از مسابقات اين هفته مسترز پاريس به دليل مصدوميت و كسب آمادگي براي فينال جام ديويس كناره گيري كرده اند دو بازيكن اصلي آرژانتين خواهند بود. ورداسكو كه اسپانيا را در شكست سال 2008 آرژانتين در بوينس آيرس همراهي مي كرد گفت: ”همه تيم آن ها را قهرمان مي دانستند ولي آن ها باختند و ما بايد از اين تجربه درس بگيريم.فينال زيبا و برابري خواهد بود.آن ها هم تيم بزرگي دارند.” |
![]() |
![]() |
32 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nima93 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#174 |
Roger's Fan
![]() |
![]() كاستا براي فينال جام ديويس نگران نادال و فرر است. در مصاحبه اي با El Mundo Deportivo،كاپيتان تيم اسپانيا در مسابقات جام ديويس اعلام كرده ازين كه نادال و فرر مجبورند پس از مدت كوتاهي از بازي بر روي سطح هارد داخل سالن،در خاك رس بازي كنند نگران نيست،بلكه نگراني او بابت مصدوميت احتمالي اين دو بازيكن در مسابقات پايان فصل در لندن است. كاستا:”چيزي كه من را نگران مي كند وضعيت جسماني آن هاست نه سازگاري آن ها با سطح مسابقات.” كاستا همچنين درباره تيم دوبل خود(متشكل از فيليسيانو لوپز و فرناندو ورداسكو) ابراز قاطعيت كرده ولي هنوز مشخص نيست كه تيم دوبل آرژانتين از چه بازيكناني تشكيل خواهد شد.انتظار مي رود خوان مارتين دل پوترو و داويد نلبنديان در بخش انفرادي براي آرژانتين بازي كنند. كاستا: ” آن ها با 5 بازيكن خواهند آمد.دل پوترو و نلبنديان مبناي اصلي براي بازي هستند ولي اينكه نلبنديان در روز اول بازي ها(در بخش انفرادي)بازي نكند را غيرممكن ندانيد.در دوبل هم هركدام از اين بازيكنان ممكن است بازي كنند.خوان موناكو،خوان ايگناسيو چلا و يا ادواردو شوانك.” كاستا همچنين هشدار داد كه با وجود اينكه فرر و نادال هيچ وقت بازي انفرادي خود در خانه را واگذار نكرده اند(نادال ركورد 18 برد در مقابل 1 شكست را در جام ديويس دارد و به جز اولين مسابقه خود در جام ديويس سال 2004 تا كنون در هيچ مسابقه ي انفرادي شكست نخورده است)ولي آرژانتين مي تواند چالش بزرگي براي اسپانيا شود. كاستا: ” دل پوترو دارد به سطح بازي خود قبل از مصدوميت خود باز مي گردد و در سال آينده در بين بازيكنان برتر خواهد بود و نلبنديان براي مدتي مصدوم بوده ولي مي داند كه چگونه براي فينال خود را آماده كند.او بازيكن فوق العاده با استعدادي است كه به دليل مصدوميت هاي فراوان نتوانسته به طور منظم موفقيت خود را نشان دهد ولي درطول يك هفته مشخص مي تواند خيلي خوب بازي كند.آن ها خيلي خطرناك،متناسب و سخت كوشند.” جدايي ديميتروف از مربيش پيتر مكنمارا آكادمي تنيس پاتریک مراد اوغلو(Patrick Mouratoglou) خبر داده كه گريگور ديميتروف و پيتر مكنمارا(Peter McNamara)به فعاليت خود با يكديگر پايان دادند.آن ها براي يك سال و نيم با هم فعاليت داشتند و مكنماراي استراليايي به ديميتروف بلغاري كمك كرد تا به بالاترين رتبه خود در رنكينگ (رتبه 52) برسد. مراد اوغلو مي گويد كه اكادمي او براي پيدا كردن مربي مناسب ديميتروف زمان لازم را استفاده خواهد كرد. همچنين هفته گذشته مراد اوغلو،مارتينا هينگيز قهرمان 5 دوره مسابقات گرنداسلم را براي همكاري با بازيكنان جوان دختر در آكادميش استخدام كرد ولي او فعلا با يانيا ويكماير(Yanina Wickmayer) كه زير نظر آكادمي تمرين مي كند فعاليتي نخواهد داشت. |
![]() |
![]() |
28 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nima93 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#175 |
Roger's Fan
![]() |
![]() ونوس رژيم غذايي خود را براي مقابله با بيماري تغيير داده است. ونوس ويليامز پس ازينكه فهميد به نوعي بيماري ضعف ايمني در بدن به نام سندرم شوگرن(Sjogren's Syndrome) مبتلاست،رژيم غذايي خود را تغيير داده است.ونوس كه در يك كنفرانس ورزشي در قطر صحبت مي كرد،گفت كه سبزيجات بيشتري را به رژيم غذاييش اضافه كرده. ونوس:”من رژيم غذاييم را كاملا تغيير داده ام،مقدار زيادي سبزيجات[به غذاي خود اضافه كردم].قالب ذهني خود را هم عوض كرده ام،چون من هميشه عادت داشتم كه اول گوشت بخورم و بعد آن سالاد.” ونوس پس ازينكه از دور دوم مسابقات آزاد آمريكا كناره گيري كرد مسابقه اي انجام نداده است و در آخرين رده بندي تنيس زنان در رتبه 103 قرار دارد. ونوس: ” هدف من براي سال آينده اين است كه به طور كامل در طول فصل بازي كنم.كار زيادي نياز است ولي من با تلاش زياد غريبه نيستم.من تنيس را دوست دارم.وقتي راكت را در دست مي گيرم حس خوبي دارم و قصد دارم كه در 12 ماه آينده به جايگاه قبلي خود در صدر رده بندي انفرادي و دوبل باز گردم.” |
![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Roger's Fan
![]() |
![]() راديك از نحوه رهبري اتحاديه تور حرفه اي مردان انتقاد كرد. ![]() آدام هلفنت،رييس فعلي هيئت مديره اتحاديه تور مردان تنيس اندي راديك از ساختار فعلي مديريت تور حرفه اي مردان(ATP)انتقاد شديدي كرد.در حال حاضر هيئت مديره تور متشكل از 7 نفر(3 نفر به نمايندگي از تورنومنت ها،3 بازيكن به عنوان نماينده بازيكنان و 1 نفر به عنوان رييس هيئت مديره كه راي او در مواقع ضروري تعيين كننده مي شود)است. رييس فعلي هيئت مديره ATP،آدام هِلفَنت(Adam Helfant)تصميم به كناره گيري از سمت خود گرفته است و اتحاديه در حال جستجو براي پيدا كردن سومين رييس خود در 7 سالِ گذشته است. در طول دوران بازيگري راديك،3 مدير هيئت مديره مختلف حضور داشته اند:مارك مايلز(Mark Miles)،اتين دِ ويليرز(Etienne De Villiers) و در طول 3 سال گذشته،مدير اجرايي پيشين شركت نايك آدام هلفنت. راديك:”ما افراد متفاوتي را [به عنوان رييس] داشته ايم.افراد خودنمايي كه آزار دهنده بودند و يا افرادي كه بسيار متين،آرام و توانا بوده اند.ما شخصيت هاي واقعي خود را پوشانده ايم.به نظرم در مواقعي مي توانيد به سيستم نگاه كنيد و ببينيد كه راه غلطي را در پيش گرفته. چون به طور مداوم به دنبال كسي مي گردد كه بيايد و خود را قرباني ديگران كند.وقتي شما پاي مذاكره مي نشينيد كسي را نمي بينيد كه نماينده هردو طرف باشد.اين اتفاق هيچ وقت در هيچ معامله يا مذاكره اي نمي افتد.به نظرم اين اشتباه رييس هيئت مديره نيست،اين يك موقعيت غيرممكن است و به نظرم سيستم مقصر است.” هلفنت در تاريخ 31 دسامبر از رياست اتحاديه كناره گيري خواهد كرد و اين در حاليست كه هنوز جانشيني براي او معرفي نشده است. راديك: ”اميدوارم كسي بيايد كه بتواند در نبرد لفاظي اين روزها پيروز شود و باعث تغييرات شود.ولي با توجه به سيستم فعلي كسي واقعا نمي تواند اين كار را انجام دهد.بعضي از افراد قديمي اين را فهميده اند.اين موقعيت راحتي نيست و اينگونه نيست كه انگار هيچ فرد توانايي وجود نداشته باشد[كه اين سمت را به عهده بگيرد]. ” |
![]() |
![]() |
30 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nima93 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
Afshin,
Ahoura,
Alen,
Alireza Murray,
AndreS,
BABAK,
Barca&Lona,
beeroz,
Behnam RF,
EXpress,
Fakhruddin,
Hatam,
lord amir,
manoochehr,
mh_nik,
Mohammad,
Mohammad Reza,
M∂hdi,
Nima88,
NimaRafi,
pouriya.alex,
Pouya,
PowerVu,
roli,
sahand,
Sajad,
The King,
سلام,
علیرضا
|
![]() |
#177 |
Roger's Fan
![]() |
![]() ماري تنيس بريتانيا را به سخت گيري بيشتر درباره سرمايه گذاري خود فراخواند. اندي ماري از دستندركاران تنيس بريتانيا مي خواهد كه بودجه كمتري به بازيكنان بدهند تا آن ها خودشان براي كسب پول تلاش كنند. ماري اسكاتلندي كه در آستانه مسابقات فينال تور جهاني مردان در لندن مصاحبه مي كرد،تنيس اسپانيا(يكي از قوي ترين كشورهاي حال حاضر در تنيس) را به عنوان الگويي براي پيروي بريتانيا مثال زد. ماري كه از سن 15 سالگي به يك آكادمي تنيس در اسپانيا ملحق شده،به روزنامهDaily Mail گفت:”آيا مي دانيد كه در اسپانيا،در سن 18 سالگي،كمك مالي به شما قطع مي شود؟از آن جا به بعد شما فقط خودتان خرج خود را مي دهيد.ما بازيكنان را تا سن 27-28 سالگي حمايت مالي مي كنيم در حالي كه در موفق ترين كشور دنيا از لحاظ پيشرفت تنيس،شما بايد كاملا روي پا خود بايستيد.شايد نكته مهمي در اين باره وجود دارد.وقتي من به اسپانيا رفتم،همه بازيكنان(از بهترين تا بدترين) به يك شيوه واحد تمرين داده مي شدند.آن ها يك ساختار مشخص داشتند و به آن پايبند بودند.به مركز ملي[تنيس] ما برويد و مي بينيد كه 10 مربي از كشورهاي متفاوت به شيوه هاي متفاوت مربي گري مي كنند.اگر ما بلافاصله به نتيجه دلخواه نرسيم،هراسان مي شويم و روش خود را عوض مي كنيم.هيچ اعتماد به نفسي در روش ما وجود ندارد،هيچ حسي وجود ندارد كه با يك شيوه خاص پيش برويم،هيچ اتحاد و انسجامي در روش تعليم تنيس ما وجود ندارد و طبيعتا روش بريتانيايي هم وجود ندارد.” |
![]() |
![]() |
32 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nima93 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#178 |
Roger's Fan
![]() |
![]() ماري درباره شكست در فينال اوپن استراليا:در ماه مارس هم حالم خيلي بد بود. اندي ماري در مصاحبه اي با روزنامه Daily Mail اذعان كرد كه پشت سر گذاشتن شكست 3-0 او در برابر نواك جوكويچ در فينال مسابقات آزاد استراليا چندين ماه طول كشيده است. ماري كه بعد از باخت در مسابقه فينال،3 شكست پياپي در دور اول تورنومنت هاي بعد داشت مي گويد:”به نظرم تا به حال فراموش كردن هيچ شكستي اينقدر برايم زمان نبرده است.مسابقات آزاد استراليا در ژانويه برگزار مي شود و من از ماه دسامبر[سال قبل]به ميامي رفتم تا تمرين كنم.روز كريسمس را هم تنها پشت سرگذاشتم در حالي كه در ساحل مي دويدم.مي دانم كه شايد بدتر از اين هم مي توانست باشد ولي ديگران با خانواده خود هستند و تو فقط به يك چيز فكر مي كني”نگران نباش،اين كار ارزشش را دارد.”بعد از اين همه سختي كشيدن و نزديك شدن به هدفي كه اينقدر برايش تلاش كردي،شكست مي خوري و تمام تلاشي كه كردي از بين مي رود.بعد همه مي خواهند به تو دلداري بدهند و اين چيزي است كه اصلا آن را دوست نداري.واقعا دوست نداري كه بشنوي”تو كارت را خيلي خوب انجام مي دهي و اگر به تلاشت ادامه بدهي حتما موفق خواهي شد”چون به خودت مي گويي”نگاه كن،من دارم سخت تلاش مي كنم و موفق نمي شوم .پس اين حرف ها را به من نزنيد. ”لحظاتي هم هست كه نمي خواهي با كسي صحبت كني.هيچكس نمي تواند به تو كمك كند و تو بايد خودت تنهايي از پس آن بربيايي.در ماه مارس،به سادگي مي گويم كه حالم افتضاح بود.از تمرين كردن متنفر بودم.همه چيز نادرست بود.” اودن به همكاري با مربي USTA ادامه مي دهد. مِلاني اودِن(Melanie Oudin)تصميم به ادامه همكاري باتام گاليكسون(Tom Gullikson)،يكي از مربيان اتحاديه تنيس ايالات متحده آمريكا(USTA)را دارد.بر اساس اطلاعات به دست آمده توسط سايتTENNIS.com، مدت اين همكاري حداقل تا ابتداي فصل 2012 خواهد بود.اودن كه به ¼ نهايي مسابقات آزاد آمريكا در سال 2009 رسيد،در اواخر ماه سپتامبر از مربي طولاني مدت و خصوصي خود،برايان دِويليرز(Brian DeVilliers)جدا شد و همكاري موقت خود با گاليكسون را آغاز كرد.گاليكسون سابقه ي مربي گري پيت سمپراس و همچنين تيم جام ديويس آمريكا را در كارنامه خود دارد. اودن در سال 2011 سقوط بزرگي در رنكينگ داشت به طوري كه از بهترين رنكينگ خود(رتبه 31 در ماه آوريل 2010)به رده 164 رسيد. 10 پيروزي و 33شكست حاصل كار او در مسابقات انفرادي فصل گذشته بود.او همچنين ازماه آوريل نتوانسته كه دو بازي پياپي را با پيروزي پشت سر بگذارد. اودن در مسابقات كسب سهميه Wildcard براي مسابقات آزاد استراليا بين بازيكنان آمريكايي كه در ماه دسامبر در آتلانتا برگزار مي شود شركت مي كند. آيا همكاري تيم دوبل هندي رو به پايان است؟ ![]() لياندر پِيس و ماهِش بوپاتي بعضي از رسانه هاي هندي خبر داده اند كه تيم دونفره متشكل از لياندر پِيس(Leander Paes) و ماهِش بوپاتي(Mahesh Bhupathi)پس از مسابقات پايان فصل در لندن از يكديگر جدا خواهند شد.بعضي خبر داده اند كه بوپاتي احتمالا با هم تيمي خود در جام ديويس،روهان بوپانا(Rohan Bopanna)يك تيم جديد را تشكيل دهند و خود را براي مسابقات المپيك 2012 آماده كنند.بوپانا در حال حاضر با بازيكن پاكستاني،اعصام الحق قریشی(Aisam-Ul-Haq Qureshi) بازي مي كند.بوپانا و قريشي كه لقب "Indo-Pak Express"را دارند،هفته گذشته اولين عنوان مسترز خود را در پاريس كسب كردند و براي اولين بار در مسابقات فينال تور جهاني شركت خواهند كرد. بوپاتي و پِيس در ابتداي امسال بعد از مدت ها به هم پيوستند.آن ها در سال 1999 در مسابقات ويمبلدون و رولندگاروس باهم قهرمان شده بودند.امسال،آن ها در ميامي و سينسيناتي قهرمان شدند و به فينال آزاد استراليا رسيدند ولي در فصل پاييز افت داشتند. |
![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Roger's Fan
![]() |
![]() شماره 1 پيشين جهان،ريوس،پدر سه بچه خواهد شد. ![]() آقاي ريوس به همراه همسرش پائولا پاويچ بر اساس گزارش مطبوعات كشور شيلي،تنيسور پيشين شماره 1 رنكينگ مردان،مارسِلو ريوس(Marcelo Rios)مجددا پدر خواهد شد.همسر آقاي ريوس،پائولا پاويچ(Paula Pavic)،در پايان سال ميلادي جاري سه قلو به دنيا خواهد آورد.ريوس در حال حاضر صاحب دو دختر از همسرش است.او همچنين يك دختر 10 ساله به نام كاستانزا(Cosntanza)از بازيگر سابق كاستاريكايي جوليانا سوتِلا(Giuliana Sotela)دارد.كاستانزا براي كاستاريكا در مسابقات بين المللي جوانان بازي مي كند.ريوس كه هيچ وقت موفق به كسب عنوان گرنداسلم نشد و گاهي هم در تور قهرمانان بازي مي كند،گفت:”من هم اكنون 3 بچه دارم،پس خانواده بزرگي هم دارم و در آينده نزديك بزرگ تر هم خواهد شد.اين خيلي هيجان انگيز است و وقتي آن ها به دنيا بيايند،خيلي مفرح خواهد بود.من هميشه يك خانواده بزرگ مي خواستم.” |
![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Roger's Fan
![]() |
![]() پيس جدايي قريب الوقوع از بوپاتي را رد كرد. بازيكن هندي،لياندر پِيس،شايعات مربوط به جدايي او از هم تيمي دوبل خود،ماهش بوپاتي را رد كرد.بر اساس گزارش برخي رسانه هاي هندي،بوپاتي از همين الان تصميم به همكاري با روهان بوپانا در سال آينده را گرفته است. پيس در گفتگو با MiD DAY:”در حال حاضر من و ماهش درباره جدايي تصميمي نگرفته ايم.فينال تور جهاني تنيس از يكشنبه آغاز مي شود و بعد از پايان تورنومنت ما با هم درباره اين موضوع و آينده خود صحبت خواهيم كرد.وقتي امسال من و ماهش(بعد از 9 سال)دوباره به هم پيوستيم،كاملا بر سر اين موضوع توافق كرديم كه ابتدا يك ماه باهم بازي كنيم و ببينيم چه نتايجي كسب مي كنيم و سپس درباره ادامه همكاري تصميم بگيريم.اساس اين همكاري هيچ وقت بلند مدت نبود،ولي با اين وجود ما فعلا تصميمي درباره جدايي نگرفته ايم.” كانادا پيشاپيش مسابقه با فرانسه در جام ديويس درگيري لفظي را آغاز كرد. روز سه شنبه و حين معرفي رسمي استاديوم Doug Mitchell Thunderbird Sports Centre در ونكوور كانادا به عنوان محل برگزاري مسابقه دور اول جام ديويس فصل 2012 بين كانادا و فرانسه،فدراسيون تنيس كانادا از چند نوشته تحريك برانگيز براي اين مسابقات پرده برداري كرد.به گزارش Vancouver Sun،يكي از اين پوسترها ميلوس راونيچ،بازيكن شماره 1 كانادا را به همراه اين شعار نشان مي دهد:”هِي فرانسوي،من يك سرويس 151 مايلي دارم.سعي كن آن را با يك باگت ريترن كني.” ("Hey France, I’ve got a 151 m.p.h. serve. Try returning that with a baguette.") در پوستر ديگري نيز بازيكن كانادايي واسِك پاسپيسل(Vasek Pospisil)مي گويد:”هِي فرانسوي،به ونكوور خوش آمدي.زادگاه من و بدترين كابوس تو.” ("Hey France, Welcome to Vancouver. My hometown and your worst nightmare.") گِوين زيو(Gavin Ziv)،يكي از مسئولين فدراسيون تنيس كانادا گفت:”محل برگزاري مسابقات ظرفيت 4500 نفر را دارد و يك فضاي شلوغ و پرهيجان و همزمان با آن صميمي را مي سازد.ما بايد به مردم آموزش دهيم كه در سراسر دنيا چگونه است و اينجا همان كار را تكرار كنيم.ما وطن پرستيم و اين را در بازي هاي المپيك نشان داديم.نبايد با اين تفكر كه ”سكوت را رعايت فرماييد” وارد شويد.بايد كشورتان را تشويق كنيد و كار را براي حريف سخت كنيد.” با وجود قرعه سخت،فيش به نيمه نهايي لندن مي انديشد. ماردي فيش كه براي اولين بار به فينال تور جهاني تنيس در پايان فصل رسيده،مي گويد كه با وجود اينكه در مرحله گروهي با راجر فدرر،رافائل نادال و جو-ويلفرد سونگا هم گروه شده،بازهم شانس رسيدن به مرحله نيمه نهايي مسابقات را دارد. فيش با خنده گفت:”به جز من حفره ديگري در آن گروه وجود ندارد.من هنوز فكر مي كنم كه به آن گروه تعلق ندارم ولي از اين فرصت استفاده مي كنم و حتما از آن لذت مي برم.” فيش مجموعا ركورد 2 برد و 14 باخت در برابر سه حريف خود در گروه را دارد و اخيرا با مصدوميت عضله پشت ران،دست و پنجه نرم مي كند.بازي نخست او در برابر نادال و در روز يكشنبه است. فيش: ”من بردهاي زيادي در برابر بازيكنان حاضر در 10 نفر و 5 نفر اول رنكينگ داشته ام،پس رسيدن به نيمه نهايي و حتي بالاتر از آن برايم غيرممكن نيست.من اينگونه احساس مي كنم و مطمئنم كه همه اين موضوع را حس مي كنند.اين بازيكنان واقعا بهترين بهترين ها هستند.” |
![]() |
![]() |
20 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Nima93 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
Ahoura,
Alen,
Alireza Murray,
AndreS,
BABAK,
beeroz,
Behnam RF,
Hatam,
lord amir,
manoochehr,
Mohammad Reza,
M∂hdi,
Nima88,
NimaRafi,
pouriya.alex,
Pouya,
PowerVu,
roli,
sahand
|
![]() |
برچسب ها |
ATP , WTA , آزارنكا , ايزنر , تنيس , جوكويچ , خبر , رادوانسكا , سونگا , شاراپوا , فدرر , فيش , كلايسترز , ماري , نادال , ووزنياكي , ويليامز |
کاربران در حال دیدن موضوع: 2 نفر (0 عضو و 2 مهمان) | |
ابزارهای موضوع | |
نحوه نمایش | |
|
|