|
آزاد قطر (Qatar ExxonMobil Open) |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#91 |
Former Staff
پستها: 2,205
سپاس: 4,850
در 1,728 پست 11,911 بار سپاسگزاری شده
|
![]()
با اين نتايجي كه رقم خورد فك ميكنم راجر امسال رو براي جبران شرو كرده!
سال خوبي رو برا راجر ميبينم!!! از الان شرو كرده به امتياز جمع كردن!!! براي ركورد داري نامبر واني از 250 هم نميگذره!!! براي نامبر واني بايد يكي از گرند اسلم هاي پارسال رو كه از دست داد پس بگيره!و بايد قدر 2 مسترز اول سال رو بدونه! اميدوارم فصل خوبي رو شاهد باشيم
|
![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
Roger's Fan
پستها: 208
سپاس: 69
در 208 پست 1,736 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer
|
![]() نقل قول:
فرهنداش بنا به گفته مک انرو...بهترین ضربه ای هست که در تاریخ ورزش وجود داره. والیش هم که 2 ساله شبیه قدیم نیست ولی قبل میمود لب تور اصلا امتیاز نمیشد ازش گرفت ![]() |
|
![]() |
![]() |
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Farshad.Roger به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#93 |
Tech Support
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Roger's Fan
|
![]()
پست قبلی هم گفتم راجر باید دست اناکن رو طلا بگیره. چرا؟!
خیلی وقته میبینم دیگه ساده بریک نمیده و حتی وقتی 40-0 عقب هست با قدرت میاد و گیم رو میگیره. قبلا با اولین بریک پوینت ..خطا میکرد و امتیاز رو میداد. اعتماد به نفسش فوق العاده رفته بالا و خیلی ریلکس هست تو بازی. دوباره گرسنه ببردن و قهرمانی شده و از وقتی این مربی اومده دیگه خبری از باخت های غیر قابل توجیع نیست. نتایج عالی گرفته. aggressive شده شبیه قدیم فردا هم به احتمال بالای 95% برده مگه یکی از اون روزاییش باشه که هرکار میکنه ..نشه! |
![]() |
![]() |
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Farshad.Roger به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#95 |
Former Staff
![]() تاریخ عضویت: Nov 2009
پستها: 953
سپاس: 11,229
در 946 پست 8,591 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer ,
Juan Martín del Potro ,
Stanislas Wawrinka
|
![]() |
![]() |
![]() |
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی msh13792 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#96 | |
Tech Support
![]() |
![]() نقل قول:
![]() بگذریم در حد مزاح و شوخی بود و بعد جدیش هم Overuse کردن اسلایس توسط فدرره که البته من خودم دوست دارم. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
Roger's Fan
|
![]() نقل قول:
![]() |
|
![]() |
![]() |
2 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Farshad.Roger به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#98 |
Former Staff
پستها: 2,906
سپاس: 19,092
در 2,916 پست 30,306 بار سپاسگزاری شده
|
![]()
خیال کردی این واسش فرقی میکنه که تو یادت باشه یا نباشه ؟
از اون وقتی که من یادم میاد این بشر میگفت رافا بدون هیچ شکی قهرمانه ، اینقدر ساده لوحانه پیش بینی میکنه که آدم خندش میگیره این همون کسیه که میگفت رافا لندن سال 2009 همرو له میکنه پاریس 2009 همرو له میکنه سر بازی رافا با خوان توی یو اس اوپن شرط بندی کرد ( با این یه مورد دیگه خودت باید تا تهشو بخونی ) !!! ![]() همین بازی های لندن امسال ، قبل از شروع بازی ها در انواع و اقسام مکان ها و شیوه های ارتباطی با من کل کل میکرد ، از عبارت های " No Way ، پدر پدرسوختتون رو در میاریم و ... " هم بارها استفاده میکرد . آخرش چی شد ؟! رافا باخت ، آقا بازم میاد میگه میترکونیم ، رافا مسخ شده بود ، رافا فلان بود ، رافا بهمان بود ... استرالیا رو هم ببازه ، میاد میگه ایندین ولز ، ایندین ولز نشد مایمی ... اینقدر میگه بالاخره رافا یه جا قهرمان میشه دیگه ! کسی که اینقدر رو داره ، اگه صد بار هم این پست ها رو به رخش بکشی به حالش فرقی نمیکنه مهرداد جون ![]() =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=- قهرمانی رافا در بخش دابل رو به طرفداراش تبریک میگم . مبارکتون باشه |
![]() |
![]() |
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Afshin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#99 | |
Tech Support
![]() |
![]() نقل قول:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
Tech Support
![]() |
![]() نقل قول:
اون رو در مورد ماری گفتم، وگرنه جادوی Magician به رافا کارگر نیست، خودتم میدونی. ![]() نه ایندین ولز و مایمی از همین الان میگم برای خودتون، برید حالشو ببرید. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
ابزارهای موضوع | |
نحوه نمایش | |
|
|