|
مسترز مایمی (Sony Open Tennis) |
نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: قهرمان مسترز مایمی 2014؟ | |||
رافائل نادال |
![]() ![]() ![]() ![]() |
22 | 21.36% |
نواک جوکویچ |
20 | 19.42% |
راجر فدرر |
58 | 56.31% |
اندی ماری |
1 | 0.97% |
سایر بازیکنان |
2 | 1.94% |
رأی دهندگان: 103. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید. |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#10 |
Roger's Fan
پستها: 273
سپاس: 4,241
در 274 پست 2,487 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer
|
![]()
از راجریون و کلاً اهالی تنیس تقاضا دارم جواب پست هایی با مزمون سوزش و تمسخرهایی مثل علی دایی، زیر توپ زن، بکش زیرش و ... را که می دونید ارزش ریپلای ندارن ندید. منم اوایل دلم می خواست این پستا رو ریپلای کنم. ولی بحث درباره این موارد رو در حد خودم، یا یک شخصیت تنیسی نمی دونم. زشته واقعاً. دیگه کری خوندن هم از حد گذشته. اصلاً دلیل آوردن واسه پستی که سرشار از هیته بی فایده و خنده داره. خواهشاً ارزش خودتونو نیارید پایین. من اصلاً این پستا رو ندیده می گیرم. اگه فحش هم بدن به تنیسورم زیاد واسم مهم نیست. نگران حرف و حدیث های بقیه (یا حتی فکرشون) نباشید. چون همیشه کسایی هستن که به مسائل هر جور می خوان نگاه می کنن و اگه بخوایم اونا رو درنظر بگیریم، خوب بودن و احترام در جوامع انسانی تقریباً غیرممکن و بی معنی میشه. بذارید فکر کنن کارشون درسته. امضای مهدی (mspayam) می تونه دلیل خوبی برای این بی تفاوتی باشه.
اگر نظر مخالف شما را عصبانی میکند، نشان آن است که شما ناخودآگاه میدانید که دلیل خوبی برای آنچه فکر میکنید درست است ندارید. اگر کسی اصرار کند که جمع دو با دو برابر پنج است یا ایسلند روی خط استوا قرار دارد؛ شما بیشتر احساس دلسوزی میکنید تا خشم، مگر اینکه آنقدر کم از حساب و جغرافی بدانید که نظر او عقیده ی شما را به لرزه درآورد! برتراند راسل- پیرامون مزخرفات روشنفکرانه- 1943 ویرایش توسط Mahrooz RF : 03-30-2014 در ساعت 06:10 PM |
![]() |
13 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mahrooz RF به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
برچسب ها |
تنیس، آزاد، مایمی |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
ابزارهای موضوع | |
نحوه نمایش | |
|
|