|
![]() |
#1 | |
Xpelled Mentor
پستها: 10,227
سپاس: 35,479
در 11,020 پست 99,859 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Bryan Bros.
✔Sanaz Marand, Hingis, Evert, Black, Huber, Safina, Minella, Robson, Tsurenko, Bencic, Halep, Muguruza, Wozniacki, Siniakova, Diatchenko, Townsend, Gajdosova, Siegemund Pavlyuchenkova, Jovanovski, Gasparyan, Azarenka, Sharapova, Kirilenko, Rodionova, Lisicki, Shvedova, Goerges, Bacsinszky, Keys, Petkovic, Voegele, Rogers, Myskina, Svitolina, Makarova, Stosur, Mertens, Brengle, Strycova, Beck, Mattek, Falconi, Davis, Riske, Bertens, Dellacqua, Broady, Erakovic, J. Rae ✔Bahrami, N
|
![]() نقل قول:
هنوز مشخص نشده اما بعید به نظر میرسه. اسپانیا در مرحله حساسی از جام دیویس قرار داره و هیچ کاپیتانی در این دور حساس ریسک نمیکنه و به بازیکنی دل نمیبنده که چندین ماه از سطح حرفهای رقابتها به دور بوده حتی اگر اون ورزشکار نادال باشه و همه میدونیم که آمادگی جسمانی در تنیس حرفهای بدون انجام بازی و قرار گرفتن در شرایط مسابقات متضمن پیروزی نخواهد بود. از اون طرف هم هیچ بازیکنی که مصدومیتش در دوران نقاهت هست و به طور کامل بهبودی پیدا نکرده، عضو آسیب دیدهش رو با انجام چنین بازیهای سنگین سه از پنج Setـی به خطر نمیندازه. من که اونقدر به خاطر مصدومیت و دوری رافا از مسابقات ناراحتم که دارم دق میکنم. مشکلات هزار و یک جوره زندگی کم بود، این کابوس بی پایان هم بهش اضافه شد. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
ابزارهای موضوع | |
نحوه نمایش | |
|
|
![]() |
||||
موضوع | نویسنده موضوع | انجمن | پاسخ ها | آخرين نوشته |
کلوپ هواداران نوواک جوکوویچ؛ سونامی صربستانی دنیای تنیس | koury | نواك جوكوويچ (Novak Djokovic) | 204 | 09-16-2016 07:50 PM |
.::. کلوب هواداران راجر فدرر; افسانه ی تکرار نشدنی .::. | koury | راجر فدرر (Roger Federer) | 661 | 10-24-2015 11:58 AM |
نادال در صدر برترین های تنیس جهان | Mohammad_Joulaei | اخبار تنيس مردان | 0 | 04-14-2009 01:06 PM |
رافا نادال و عطر جديد ورزشي Lanvin | Mohammad | رافائل نادال (Rafa Nadal) | 0 | 02-24-2009 10:39 AM |
واكنش شديد رافا نادال نسبت به قوانين جديد دوپينگ! | Mohammad | اخبار تنيس جهان | 0 | 01-29-2009 06:16 PM |