|
آزاد فرانسه (Roland Garros) |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
![]() |
#1 | |
Senior Member
پستها: 254
سپاس: 1,870
در 225 پست 1,233 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: روجر فدرر- نواك جوكويچ -رافائل نادال دلپترو -اندي ماري -آندره آغاسي-ماريا شارپوا -كرولاين وزنوياكي-
|
![]() نقل قول:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Senior Member
پستها: 201
سپاس: 548
در 169 پست 1,232 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجر فدرر /
خوان مارتین دلپوترو /
اندی مورای /
ماریا شاراپووا /
کارولین وزنیاکی /
سرنا ویلیامز
|
![]() نقل قول:
آقای رضاپور، من به کسی توهین نکردم. درسته که از سونگا خوشم نمیاد و به هیچ عنوان دلم نمیخواد راجر هیچ وقت باهاش بازی کنه اما بهش توهین نمیکنم. منظورم از کنه این بود که خیلی سفت و خشک بازی میکنه و طرف مقابلش رو خیلی خسته میکنه.... هر تنیسوری خیلی سخت ازش میتونه ببره (همونطور که دیشب نوواک به سختی بردش) وگرنه اونم آدمه مثل بقیه. درضمن همین کنه بودنش باعث شده رنک 5 دنیا باشه دیگه ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() به هرحال اگه احساس میکنید به تنیسور مورد علاقه شما توهین کردم معذرت میخوام. |
|
![]() |
![]() |
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی hasti_khanum به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#3 |
Senior Member
پستها: 254
سپاس: 1,870
در 225 پست 1,233 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: روجر فدرر- نواك جوكويچ -رافائل نادال دلپترو -اندي ماري -آندره آغاسي-ماريا شارپوا -كرولاين وزنوياكي-
|
![]()
[QUOTE=hasti_khanum;70341]آقای رضاپور، من به کسی توهین نکردم. درسته که از سونگا خوشم نمیاد و به هیچ عنوان دلم نمیخواد راجر هیچ وقت باهاش بازی کنه اما بهش توهین نمیکنم.
منظورم از کنه این بود که خیلی سفت و خشک بازی میکنه و طرف مقابلش رو خیلی خسته میکنه.... هر تنیسوری خیلی سخت ازش میتونه ببره (همونطور که دیشب نوواک به سختی بردش) وگرنه اونم آدمه مثل بقیه. درضمن همین کنه بودنش باعث شده رنک 5 دنیا باشه دیگه ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() به هرحال اگه احساس میکنید به تنیسور مورد علاقه شما توهین کردم معذرت میخوام. مرسی هستی خانم از وقارت و نزاکتتون در پاسخ . دوست دارم ما رو با نظرات کاملا ورزشی بازم همراهی کنید . در ضمن من خیلی دوست داشتم راجر تو نیمه نهایی با سونگا بازی کنه تا جوکو . ولی مثل اینکه باید بازم تاریخ تکرار بشه . ![]() |
![]() |
![]() |
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی rezapor به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#4 |
Disciplinary Committee Chairman
![]() تاریخ عضویت: Dec 2010
پستها: 1,080
سپاس: 6,653
در 1,083 پست 12,419 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راجر فدرر/
جو-ویلفرید زانگا/
تامی هاس/
استن واورینکا/
اندی مارِی/
تامی روبردو/
ژیل سیمون/
فرناندو ورداسکو/
|
![]()
راجر
![]() |
![]() |
![]() |
19 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Paymaan به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#5 |
Senior Member
پستها: 413
سپاس: 2,982
در 350 پست 2,519 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Nole,
Rafa,
Juan,Tipsarevic,
Gasquet,Verdasco,Gonzo,
Gulbis,Isner,Ferrero,
Nalbandian,Monfils,
Andreev,Dimitrov,
Sharapova,Ivanovic,
Kvitova,Azarenka,
Lisicki,Vesnina
|
![]()
تماشاگرها وقتی سونگا پوینت میگرفت:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تماشاگرها وقتی نوواک پوینت میگرفت: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() آخر بازی , من به فرانسویا: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Former Staff
پستها: 2,906
سپاس: 19,092
در 2,916 پست 30,306 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer
|
![]()
@ ^^^^^این پویا هم یه چیزی بهتون یاد دادا
![]() 1 - مصاحبه ی خوان رو بخونید ، بسیار جوان مردانه سخن گفت . 2 - فاصله ی نادال با باقی بازیکنا تا این جای تورنمنت فراتر از 800 امتیازی هست که توی فینال نسبت به رانر آپ اضافه کسب میکنه. |
![]() |
![]() |
20 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Afshin به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#7 |
Senior Member
پستها: 413
سپاس: 2,982
در 350 پست 2,519 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Nole,
Rafa,
Juan,Tipsarevic,
Gasquet,Verdasco,Gonzo,
Gulbis,Isner,Ferrero,
Nalbandian,Monfils,
Andreev,Dimitrov,
Sharapova,Ivanovic,
Kvitova,Azarenka,
Lisicki,Vesnina
|
![]() |
![]() |
![]() |
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی nole به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#8 |
Former Staff
پستها: 2,906
سپاس: 19,092
در 2,916 پست 30,306 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Roger's Fan
پستها: 327
سپاس: 2,493
در 327 پست 5,269 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: راج ارباب سوئیسی !
|
![]() |
![]() |
![]() |
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی M A E S T R O به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#10 | |
Senior Member
پستها: 1,257
سپاس: 12,428
در 1,244 پست 8,595 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: اسطوره نواک جوکوویچ ، نادال، بردیخ، سونگا، تیم ،پیا، کلیژان، کرنو بوستا، آندری کوزنتسوف،کارن هاچانوف،چانگ هیون،دونا وکیچ ، خواهران ویلیامز، تیلور فریتز ،وسلی،ویکمایر،تیپسارویچ ، یوژنی،اناستازیا سواستوا و ....
|
![]() نقل قول:
1- من خوندم وحیرت کردم که اصلا در مورد مصدومیتش چیزی نگفت.نمیخواست بهانه بیاره و ارزش برد راجر رو کم کنه.البته من خودم بازی رو از ابتدای ست سوم ندیدم.کسر خواب داشتم. بی اختیار افقی شده بودم.شب نخوابی که والیبال ایران رو ببینی، ببازه.بعد بخوابی،بازی تنیسور محبوبتو کامل نبینی،بازم ببازه. ![]() ![]() ![]() بعدش که بیدار شده بودم تازه بازی تموم شده بود و من خیلی عصبی و ناراحت شدم. حالا واقعا مصدومیت داشت؟ زانوش تاثیر منفی گذاشت یا دلایل دیگری اثرگذار بود در این شکست؟ 2- به همین دلیلی که شما فرمودید میخوان امتیاز فرنچ اوپنو بکنن 4000 تا. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
کاربران در حال دیدن موضوع: 2 نفر (0 عضو و 2 مهمان) | |
ابزارهای موضوع | |
نحوه نمایش | |
|
|