|
آزاد فرانسه (Roland Garros) |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#25 | ||
Rafa's Fan
پستها: 618
سپاس: 3,318
در 604 پست 4,137 بار سپاسگزاری شده
|
![]() نقل قول:
نقل قول:
که جوابش پست تو باشه که بگی یه مشت طرفدار جاهل؟! واقعا جواب اون پست من این پست تو بود؟!! کاربرای سایت نمیبینن؟! تو باید براشون تفسیر کنی؟! یکی اومده بود گفته بود تنیس علی اصغری ما هم جواب دادیم. هر کدوم از پستهای قبلی بچه ها رو من نوشته بودم الان دعوا شده بود. برای اونا چیزی نگفتی. پس تو با من مشکل داری. وگرنه هر روز باید دعوا کنی. با من دعوا دعوا میکردی. دلت خنک شد. ماموریتت انجام شد؟ تا حالا از خودت پرسیدی چرا من تو هر تاپیکی بجز بحث و تبادل نظر پست میزنم با کسی مشکل ندارم؟ چون اونجا کسی گیر نمیده. اگه اینجا این بحثها پیش اومد حرفهایی که نباید گفته میشد شد مقصرش تو هستی. حالا عذرخواهی میکنی که چی بشه؟! من هم مثل بقیه نظر خودم رو میگم. نباید کسی بیاد گیر بده و دعوا راه بندازه. که چی بشه؟! من تو تاپیک رئال و بارسا بودم کل کل هم کردیم ولی با کسی دعوا نکردیم. چرا باید دعوا کنیم؟ هر کس نظرش رو میگه. من اونجا گفتم رئال 5 تا خورد و تحقیر شد ولی افشین بعدا نوشته بود راست میگه تیمی که 5 تا بخوره تحقیر شده. من بیشتر پشیمون شدم که کاش اینطور نگفته بودم. میتونستیم دعوا هم بکنیم ولی نکردیم. ببین رفتار دیگران با ما آینه رفتار خودمون با اوناست. تو چرا باید کورکورانه با من مشکل داشته باشی؟ چون 3-4 نفر گفتن تو هم دربست قبول کردی؟ آیا تو تاپیکهای بحث و تبادل نظر پستهای کل کل جز پستهای من زده نمیشه؟ تو با همه دعوا میکنی؟ ویرایش توسط Reza23 : 06-09-2011 در ساعت 01:31 PM |
||
![]() |
برچسب ها |
آزارنکا , استوزر , اسکیاوونه , ایوانوویچ , برایان , تنیس , جوکوویچ , دلپوترو , رولند گاروس , زیمونیچ , سودرلینگ , سونگا , شاراپووا , فدرر , فرر , لودرا , ماری , نادال , نستور , ورداسکو , وزنیاکی , کلایسترز , کوزنتسووا , گرند اسلم , یانکوویچ |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
ابزارهای موضوع | |
نحوه نمایش | |
|
|