|
آزاد فرانسه (Roland Garros) |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
|
![]() |
#1 | |
Tech Support
![]() |
![]() نقل قول:
![]() من خودم طرفدار اندی هستم، خیلی هم دوسش دارم، ولی واقعا بازیش جلوی سیمونه خجالت آور بود، فلی لوپز رو مسخره میکنی بکهندش رو اسلایس میکنه؟ (حالا کار ندارم اسلایسش یکی از دقیق ترین اسلایس های دنیاست و کار هر کس نیست و از لحاظ سرعت هم خیلی نسبت به بقیه سریعتره، کی رو دیدی اسلایس وینر بزنه؟) این اندی تو اون بازی همش فورهندشم اسلایس میکرد، اون همه فورهند اسلایس زدن افت نداره نه بکهند. ![]() |
|
![]() |
13 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
A!i,
AndreS,
Behnam RF,
davidbeckham,
Fakhruddin,
koury,
MaTAdoR,
M∂hdi,
Nima88,
PowerVu,
Rafa,
S.A.IVI.A.N
|
![]() |
#2 | |
Murray's Fan
پستها: 1,274
سپاس: 6,455
در 1,271 پست 10,081 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Andy Murray
|
![]() نقل قول:
اندی بیشتر مواقع تورنمنت رو خوب شروع نمیکنه ولی بازی به بازی بهتر میشه و کلا یا نمیره نیمه نهایی یا اگه میره عالی بازی میکنه |
|
![]() |
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Alireza Murray به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#3 |
Statistician
پستها: 745
سپاس: 7,731
در 758 پست 11,060 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ----------- The king RAFAEL NADAL
|
![]()
تغییرات رنکینگ پس از نتایج بازیهای راند سوم در پست شماره 2 تایپیک **تغییرات رنکینگ** اصلاح شد.
|
![]() |
23 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Hatam به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
A!i,
Afshin,
Ahoura,
Alireza Murray,
AndreS,
Barca&Lona,
Behnam RF,
delpotro,
Fakhruddin,
FaRzIn,
hamid-RF,
I.man,
manoochehr,
MaTAdoR,
Mohammad Reza,
M∂hdi,
Pouya,
PowerVu,
Reza23,
roli,
S.A.IVI.A.N,
Sajad
|
![]() |
#4 |
Senior Member
پستها: 153
سپاس: 1,820
در 135 پست 921 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نادال
|
![]()
من كه نفهميدم ساعت بازيها چطوره
مثلا بازي فدرر زده بود بازي دوم هر چي شستم نديدمش اصلا بازي كرد؟ شروع نشده؟ |
![]() |
کاربر زیر از شما sspol به خاطر این پست سپاسگزاری کرده است: | ||
![]() |
#5 | |
Xpelled Mentor
پستها: 10,227
سپاس: 35,479
در 11,020 پست 99,859 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Bryan Bros.
✔Sanaz Marand, Hingis, Evert, Black, Huber, Safina, Minella, Robson, Tsurenko, Bencic, Halep, Muguruza, Wozniacki, Siniakova, Diatchenko, Townsend, Gajdosova, Siegemund Pavlyuchenkova, Jovanovski, Gasparyan, Azarenka, Sharapova, Kirilenko, Rodionova, Lisicki, Shvedova, Goerges, Bacsinszky, Keys, Petkovic, Voegele, Rogers, Myskina, Svitolina, Makarova, Stosur, Mertens, Brengle, Strycova, Beck, Mattek, Falconi, Davis, Riske, Bertens, Dellacqua, Broady, Erakovic, J. Rae ✔Bahrami, N
|
![]() نقل قول:
حتماً شما حوصله تون سر رفته و به طور دائم پیگیر نبودین. الان همه ی بازی های کورت سوزان لانگلن به جز آخری (گسکه * بلوچی) به اتمام رسیدن. در کورت اصلی (فیلیپ شاتریه) تا چند دقیقه ی دیگر به احتمال زیاد واورینکا به سونگا میبازه و فقط بازی (جوکوویچ * دل پاترو) باقی میمونه که شاید به دلیل تاریکی هوا نصفه و نیمه انجام و ادامه ش به فردا موکول بشه. راستی بعد از اینکه ارغوان در روزهای گذشته در دور اول هم بخش انفرادی و هم دوبل میکس حذف شد، با کمال تاسف با دست خودش آخرین روزنه ی امیدش رو بست و در بخش دوبل خانم ها، مقابل زوج ایتالیایی (وینچی/ارانی) با نتیجه ی تحقیر آمیز 0-6 0-6 در دو ست پیاپی بیگل شد تا روند ناکامی هاش همچنان ادامه داشته باشه. فکر می کنم این تنها نتیجه ی افتضاح 0-6 0-6 رولند گروس امسال باشه! واقعاً متاسفم که چنین روزهای تلخی رو داره تجربه میکنه! |
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Author
![]() |
![]() نقل قول:
فدرر در پایان برابر تیپسارویچ 6-1 6-4 و 6-3 به پیروزی رسید و با برنده سونگا - وارورینکا در راند چهارم بازی خواهد کرد . |
|
![]() |
17 کاربر زیر از شما کاربر گرامی M∂hdi به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
A!i,
Ahoura,
AndreS,
Behnam RF,
hamid-RF,
I.man,
koury,
manoochehr,
MaTAdoR,
Nima88,
pouriya.alex,
Pouya,
PowerVu,
roli,
S.A.IVI.A.N,
ღஜGran Rafaஜღ
|
![]() |
#7 |
Former Staff
|
![]()
پاور جان اين سايت هايي كه زحمت كشيديد قرار داديد براي ديدن بازي ها به صورت آنلاين متاسفانه به دليل كيفيت بالايي كه دارند نيازمند اينترنتي پر سرعتن و با اين اينترنت هاي عقب مونده ما نمي شه ديد.
اگر امكانش وجود داره سايت هايي رو قرار بديد كه بازي ها رو با كيفيت پايين نشون مي دن كه بشه با اينترنت ديد. |
![]() |
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Ahoura به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#8 | |
Xpelled Mentor
پستها: 10,227
سپاس: 35,479
در 11,020 پست 99,859 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Bryan Bros.
✔Sanaz Marand, Hingis, Evert, Black, Huber, Safina, Minella, Robson, Tsurenko, Bencic, Halep, Muguruza, Wozniacki, Siniakova, Diatchenko, Townsend, Gajdosova, Siegemund Pavlyuchenkova, Jovanovski, Gasparyan, Azarenka, Sharapova, Kirilenko, Rodionova, Lisicki, Shvedova, Goerges, Bacsinszky, Keys, Petkovic, Voegele, Rogers, Myskina, Svitolina, Makarova, Stosur, Mertens, Brengle, Strycova, Beck, Mattek, Falconi, Davis, Riske, Bertens, Dellacqua, Broady, Erakovic, J. Rae ✔Bahrami, N
|
![]() نقل قول:
روی چشمم. من باز هم میگردم و امیدوارم بتونم پیدا کنم. اما اشکال از اینترنت افتضاح ما هست وگرنه کل دنیا دارند از همین سایت ها استفاده می کنند. |
|
![]() |
16 کاربر زیر از شما کاربر گرامی PowerVu به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
!! كيمياگر !!,
A!i,
Ahoura,
Alireza Murray,
AndreS,
Behnam RF,
Hatam,
manoochehr,
MaTAdoR,
M∂hdi,
Pouya,
Reza23,
roli,
S.A.IVI.A.N,
Sajad
|
![]() |
#9 |
Member
پستها: 30
سپاس: 187
در 28 پست 183 بار سپاسگزاری شده
|
![]()
بازی شروع شده 3-1 نوله از دلپو جلو افتاده و سرو هم با جوکوه چون بازی سونگا و واورینکا طولانی شده بازی بردن تو کورته سوزان احتمالا بعد از بازی سونگا پخش میشه
|
![]() |
![]() |
#10 |
Administrators
پستها: 3,387
سپاس: 16,337
در 3,243 پست 25,305 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نادال،رادیک،نواک،فیش،
جینپری،موری،گاسکه،
گونزالس،روبردو،هاس،فررو،مویا
ورداسکو،نلبندیان،
باقداتیس،گولبیس،
کیم،ووزنیاکی، گورجس،سیبولکوا
،سورانا،ماریا،وی
|
![]()
خب راهیابی فدرر به دور بعدی رو از الان به هواداراش تبریک میگم... با تمام نفرتی که از واورینکا دارم باز اومد یه بازی رو اینطوری برد تا باز هم توسط فدرر تحقیر بشه!
نمیدونم به چه امیدی میخواد با فدرر بازی کنه؟ ولی بهر حال یه تمرین خوب برای راجر محصوب میشه ![]() |
![]() |
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی koury به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
برچسب ها |
آزارنکا , استوزر , اسکیاوونه , ایوانوویچ , برایان , تنیس , جوکوویچ , دلپوترو , رولند گاروس , زیمونیچ , سودرلینگ , سونگا , شاراپووا , فدرر , فرر , لودرا , ماری , نادال , نستور , ورداسکو , وزنیاکی , کلایسترز , کوزنتسووا , گرند اسلم , یانکوویچ |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
ابزارهای موضوع | |
نحوه نمایش | |
|
|