قدیمی 05-28-2011, 10:29 AM   #1
Mohammad
Tech Support

آواتار Mohammad

پستها: 3,759
سپاس: 22,285
در 3,465 پست 31,086 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Alireza Murray نمایش پست ها
کجای تنیس مردان مشخصه ، به چه دلیلی میگی نادال حتما فینالیسته ؟ ، از کجا مطمئنی راجر یا نواک میرن فینال ؟ در ضمن تنیس زنان هیچیش جذاب نیست و وقت تلف کردنه که بشینی بازیشون رو ببینی مگر اینکه سرینا باشه
حتما جناب Pusher قراره بره فینال
من خودم طرفدار اندی هستم، خیلی هم دوسش دارم، ولی واقعا بازیش جلوی سیمونه خجالت آور بود، فلی لوپز رو مسخره میکنی بکهندش رو اسلایس میکنه؟ (حالا کار ندارم اسلایسش یکی از دقیق ترین اسلایس های دنیاست و کار هر کس نیست و از لحاظ سرعت هم خیلی نسبت به بقیه سریعتره، کی رو دیدی اسلایس وینر بزنه؟)
این اندی تو اون بازی همش فورهندشم اسلایس میکرد، اون همه فورهند اسلایس زدن افت نداره نه بکهند. واقعا حیف اون استعداد که اندی داره و اینجوری ازش استفاده میکنه.
Mohammad آنلاین نیست.  
13 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-28-2011, 01:11 PM   #2
Alireza Murray
Murray's Fan

آواتار Alireza Murray

پستها: 1,274
سپاس: 6,455
در 1,271 پست 10,081 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Andy Murray

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mohammad نمایش پست ها
حتما جناب Pusher قراره بره فینال
من خودم طرفدار اندی هستم، خیلی هم دوسش دارم، ولی واقعا بازیش جلوی سیمونه خجالت آور بود، فلی لوپز رو مسخره میکنی بکهندش رو اسلایس میکنه؟ (حالا کار ندارم اسلایسش یکی از دقیق ترین اسلایس های دنیاست و کار هر کس نیست و از لحاظ سرعت هم خیلی نسبت به بقیه سریعتره، کی رو دیدی اسلایس وینر بزنه؟)
این اندی تو اون بازی همش فورهندشم اسلایس میکرد، اون همه فورهند اسلایس زدن افت نداره نه بکهند. واقعا حیف اون استعداد که اندی داره و اینجوری ازش استفاده میکنه.
من گفتم اندی میره فینال ؟ من بازیش با بوللی رو ندیدم به لطف برق ولی خب با این حال شانسش رو کمتر از رافا نمیدونم ، رافا هم چندان خوب نبوده حالا تو این بازی اخرش یکم بهتر بوده ولی خب با این حال هنوز هم اماده نیست من یادم نمیاد تا حالا رافا انقدر بد فورهند بزنه
اندی بیشتر مواقع تورنمنت رو خوب شروع نمیکنه ولی بازی به بازی بهتر میشه و کلا یا نمیره نیمه نهایی یا اگه میره عالی بازی میکنه
Alireza Murray آنلاین نیست.  
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Alireza Murray به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-29-2011, 01:20 AM   #3
Hatam
Statistician

آواتار Hatam

پستها: 745
سپاس: 7,731
در 758 پست 11,060 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ----------- The king RAFAEL NADAL

تغییرات رنکینگ پس از نتایج بازیهای راند سوم در پست شماره 2 تایپیک **تغییرات رنکینگ** اصلاح شد.
Hatam آنلاین نیست.  
23 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Hatam به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-27-2011, 06:42 PM   #4
sspol
Senior Member

آواتار sspol

پستها: 153
سپاس: 1,820
در 135 پست 921 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نادال

من كه نفهميدم ساعت بازيها چطوره
مثلا بازي فدرر زده بود بازي دوم هر چي شستم نديدمش
اصلا بازي كرد؟ شروع نشده؟
sspol آنلاین نیست.  
کاربر زیر از شما sspol به خاطر این پست سپاسگزاری کرده است:
قدیمی 05-27-2011, 07:17 PM   #5
PowerVu
Xpelled Mentor

آواتار PowerVu

پستها: 10,227
سپاس: 35,479
در 11,020 پست 99,859 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Bryan Bros. ✔Sanaz Marand, Hingis, Evert, Black, Huber, Safina, Minella, Robson, Tsurenko, Bencic, Halep, Muguruza, Wozniacki, Siniakova, Diatchenko, Townsend, Gajdosova, Siegemund Pavlyuchenkova, Jovanovski, Gasparyan, Azarenka, Sharapova, Kirilenko, Rodionova, Lisicki, Shvedova, Goerges, Bacsinszky, Keys, Petkovic, Voegele, Rogers, Myskina, Svitolina, Makarova, Stosur, Mertens, Brengle, Strycova, Beck, Mattek, Falconi, Davis, Riske, Bertens, Dellacqua, Broady, Erakovic, J. Rae ✔Bahrami, N

نقل قول:
نوشته اصلی توسط sspol نمایش پست ها
بله انجام شد و خیلی وقته به اتمام رسیده.
حتماً شما حوصله تون سر رفته و به طور دائم پیگیر نبودین.

الان همه ی بازی های کورت سوزان لانگلن به جز آخری (گسکه * بلوچی) به اتمام رسیدن.

در کورت اصلی (فیلیپ شاتریه) تا چند دقیقه ی دیگر به احتمال زیاد واورینکا به سونگا میبازه و فقط بازی (جوکوویچ * دل پاترو) باقی میمونه که شاید به دلیل تاریکی هوا نصفه و نیمه انجام و ادامه ش به فردا موکول بشه.

راستی بعد از اینکه ارغوان در روزهای گذشته در دور اول هم بخش انفرادی و هم دوبل میکس حذف شد، با کمال تاسف با دست خودش آخرین روزنه ی امیدش رو بست و در بخش دوبل خانم ها، مقابل زوج ایتالیایی (وینچی/ارانی) با نتیجه ی تحقیر آمیز 0-6 0-6 در دو ست پیاپی بیگل شد تا روند ناکامی هاش همچنان ادامه داشته باشه.

فکر می کنم این تنها نتیجه ی افتضاح 0-6 0-6 رولند گروس امسال باشه!

واقعاً متاسفم که چنین روزهای تلخی رو داره تجربه میکنه!

PowerVu آنلاین نیست.  
20 کاربر زیر از شما کاربر گرامی PowerVu به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-27-2011, 07:29 PM   #6
M∂hdi
Author

آواتار M∂hdi

پستها: 3,313
سپاس: 16,491
در 3,306 پست 31,684 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
نوشته اصلی توسط sspol نمایش پست ها
به جز دیدار نخست که از ساعت 13:30 (طبق اخرین برنامه) آغاز میشه. بقیه دیدارها پس از پایان مسابقه قبلی،(در همان کورت) شروع خواهد شد .به نظر من به ساعت برگزاری مسابقات اکتفا نکنید . ممکن است یک دیدار خیلی زود به پایان برسد (مصدومیت بازیکن) و یک دیدار خیلی دیر (پنج سته شدن و یا .. ) . بازی مورد نظر خود را ببینید و از طریق دیدار قبل آن، شروعش را پیگیری کنید .مثلا بازی راجر با یانکو، دیدار قبل آن بین اسکیاونه و پنگ را در نظر بگیرید که خیلی زود به اتمام رسید، به علت مصدومیت تنیسور چینی .

فدرر در پایان برابر تیپسارویچ 6-1 6-4 و 6-3 به پیروزی رسید و با برنده سونگا - وارورینکا در راند چهارم بازی خواهد کرد .
M∂hdi آنلاین نیست.  
17 کاربر زیر از شما کاربر گرامی M∂hdi به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-27-2011, 08:23 PM   #7
Ahoura
Former Staff

آواتار Ahoura

پستها: 2,472
سپاس: 15,938
در 2,464 پست 29,057 بار سپاسگزاری شده

پاور جان اين سايت هايي كه زحمت كشيديد قرار داديد براي ديدن بازي ها به صورت آنلاين متاسفانه به دليل كيفيت بالايي كه دارند نيازمند اينترنتي پر سرعتن و با اين اينترنت هاي عقب مونده ما نمي شه ديد.

اگر امكانش وجود داره سايت هايي رو قرار بديد كه بازي ها رو با كيفيت پايين نشون مي دن كه بشه با اينترنت ديد.
Ahoura آنلاین نیست.  
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Ahoura به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-27-2011, 08:29 PM   #8
PowerVu
Xpelled Mentor

آواتار PowerVu

پستها: 10,227
سپاس: 35,479
در 11,020 پست 99,859 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Bryan Bros. ✔Sanaz Marand, Hingis, Evert, Black, Huber, Safina, Minella, Robson, Tsurenko, Bencic, Halep, Muguruza, Wozniacki, Siniakova, Diatchenko, Townsend, Gajdosova, Siegemund Pavlyuchenkova, Jovanovski, Gasparyan, Azarenka, Sharapova, Kirilenko, Rodionova, Lisicki, Shvedova, Goerges, Bacsinszky, Keys, Petkovic, Voegele, Rogers, Myskina, Svitolina, Makarova, Stosur, Mertens, Brengle, Strycova, Beck, Mattek, Falconi, Davis, Riske, Bertens, Dellacqua, Broady, Erakovic, J. Rae ✔Bahrami, N

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ahoura_RF_Masha نمایش پست ها
پاور جان اين سايت هايي كه زحمت كشيديد قرار داديد براي ديدن بازي ها به صورت آنلاين متاسفانه به دليل كيفيت بالايي كه دارند نيازمند اينترنتي پر سرعتن و با اين اينترنت هاي عقب مونده ما نمي شه ديد.

اگر امكانش وجود داره سايت هايي رو قرار بديد كه بازي ها رو با كيفيت پايين نشون مي دن كه بشه با اينترنت ديد.
این ها سایت های مرجع هستند و مثلاً LiveScoreHunter منبع 99.9 درصد وب سایت های دیگه ست و برای هر بازی حداقل 4 لینک ویدیویی با سرعت های مختلف میگذاره. اکثر الباقی سایت های از لایو اسکور هانتر لینک میگذارند (به اسم خودشون).

روی چشمم. من باز هم میگردم و امیدوارم بتونم پیدا کنم. اما اشکال از اینترنت افتضاح ما هست وگرنه کل دنیا دارند از همین سایت ها استفاده می کنند.

PowerVu آنلاین نیست.  
16 کاربر زیر از شما کاربر گرامی PowerVu به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-27-2011, 09:06 PM   #9
payam
Member

پستها: 30
سپاس: 187
در 28 پست 183 بار سپاسگزاری شده

بازی شروع شده 3-1 نوله از دلپو جلو افتاده و سرو هم با جوکوه چون بازی سونگا و واورینکا طولانی شده بازی بردن تو کورته سوزان احتمالا بعد از بازی سونگا پخش میشه
payam آنلاین نیست.  
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی payam به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
قدیمی 05-27-2011, 09:06 PM   #10
koury
Administrators

آواتار koury

پستها: 3,387
سپاس: 16,337
در 3,243 پست 25,305 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نادال،رادیک،نواک،فیش، جینپری،موری،گاسکه، گونزالس،روبردو،هاس،فررو،مویا ورداسکو،نلبندیان، باقداتیس،گولبیس، کیم،ووزنیاکی، گورجس،سیبولکوا ،سورانا،ماریا،وی

خب راهیابی فدرر به دور بعدی رو از الان به هواداراش تبریک میگم... با تمام نفرتی که از واورینکا دارم باز اومد یه بازی رو اینطوری برد تا باز هم توسط فدرر تحقیر بشه!

نمیدونم به چه امیدی میخواد با فدرر بازی کنه؟ ولی بهر حال یه تمرین خوب برای راجر محصوب میشه
koury آنلاین نیست.  
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی koury به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند:
موضوع بسته شد

برچسب ها
آزارنکا , استوزر , اسکیاوونه , ایوانوویچ , برایان , تنیس , جوکوویچ , دلپوترو , رولند گاروس , زیمونیچ , سودرلینگ , سونگا , شاراپووا , فدرر , فرر , لودرا , ماری , نادال , نستور , ورداسکو , وزنیاکی , کلایسترز , کوزنتسووا , گرند اسلم , یانکوویچ

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش