|
مسترز مادرید (Mutua Madrileña Madrid Open) |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#4 |
Forum Expert
|
![]() Conditions
مسابقات Madrid بر روی یک سطح خاک رس قرمز کند برگزار می شود , گرچه شهر Madrid در ارتفاع 600 متری ( 2000 - پائی ) از سطح دریا واقع شده است که اندکی شرایط را سریعتر می کند. اگر چه , Nadal , انتقاداتی راجع به بازی کردن در مسابقه ای در ارتفاع اینچنین نزدیک به Roland Garros داشت. " بازی کردن در ارتفاع اینچنین نزدیک به مسابقات Paris یک مشکل جدیست. بهتر می بود اگر Rome اخرین مسابقه قبل از Paris بود از انجائیکه ارتفاع این دو شهر یکسانند , " Nadal چنین گفت و ادامه داد: " بازی کردن در اسپانیا همواره انگیزه خاصی ایجاد می کند , تنها مشکل بازی کردن در ارتفاع است. شرایط بازی در اخرین مسابقه قبل از Roland Garros کاملا با شرایط بازی در Paris متفاوت است. باور کنید , چون من در انجا بازی کرده ام. من عاشق انم که قبل از Roland Garros مسابقه ای در ارتفاع نداشته باشم. " Federer در فینال سال 2009 در این مسابقات Nadal را شکست داد و در حالی پای به مسابقات می گذارد که از شرایط بازی خشنود است. " توپها پس از برخورد با زمین ارتفاع زیادی می گیرند و این مطمئنا به من این شانس را می دهد تا بازی حمله ای خود را پیاده کنم , " Federer چنین گفت. یکی دو بازیکن در سال 2009 از خاک رس موجود در مسابقات Madrid خشنود نبودند. " من تا به حال بر روی خاک رسی به این بدی بازی نکرده ام , این افتضاحترین سطحیست که من تا به حال دیده ام , " Wawrinka چنین گفت. Mathieu نیز ناراضی بود: " سطوح مسابقات واقعا نرمند , " Mathieu چنین گفت و ادامه داد: " شما سعی می کنید سر بخورید , اما همه جا گودال وجود دارد . شما میتوانید بر روی سطح قلعه شنی درست کنید , من هیچوقت قبلا چنین چیزی ندیدم! خیلی خوب میشد اگر میشد چندین بازی را در اینجا برد , اما شرایط بازی به هیچ وجه شبیه Roland Garros نیست. این شرایط بازی واقعا حتی شبیه به بازی کردن بر روی خاک رس معمولی نیز نیست. " سه استادیوم اصلی سقف متحرک دارند. |
![]() |
![]() |
29 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Farid به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
!GH-9924,
A!i,
Afshin,
Ahoura,
Alireza Murray,
AndreS,
BABAK,
Barca&Lona,
Behnam RF,