|
آزاد امریکا (US Open) |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#651 | |
Former Staff
پستها: 1,345
سپاس: 12,093
در 1,352 پست 11,582 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: vamooooooos rafa
Roger Federerrrrrrr
|
![]() نقل قول:
بازی فدرر تو این تورنمت به first serve خیلی وابسته بود.امار 53 درصد first serve اصلا برا راجر نشونه خوبی نیست. وقتی هم سرو اول خیلی کاهش پیدا کنه رالی ها زیادی رخ خواهد داد و باید از روی بیس لاین بجنگی.66 ue خیلی زیاده.ناگفته نماند راجر تو بعضی رالی ها عالی بود و نا اخرین لحظه هم شانس پیروزی داشت. راستی بازیکن های موردعلاقت رو هم راجر نوشتی هم رافا.رافا که هنوزمونده.اونوقت چرا از تنیس ناامیدی؟؟ ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#652 |
Junior Member
پستها: 8
سپاس: 28
در 12 پست 59 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: رافا،نواک گنزالس
|
![]()
خدایی خیلی نامردیه !!!! نوواک هیچی ازش نمونده!!!! میمیرن بازیو بندازن دوشنبه؟! مطمئنم اگه بدن نوواک کم نیاره 100% میبره!!!
یادتون نره اینجا یو اس اوپنه و سخت ترین حریف رافا تا این مرحله ورداسکو بوده!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#653 |
Former Staff
پستها: 2,205
سپاس: 4,850
در 1,728 پست 11,911 بار سپاسگزاری شده
|
![]()
پيشاپيش اين قهرماني رو به هواداراي نادال تبريك ميگم!!!!
به اميد پيروزي راجر در بقيه گرنداسلم ها و سال آينده همين جا
|
![]() |
![]() |
![]() |
#654 |
Murray's Fan
پستها: 1,274
سپاس: 6,455
در 1,271 پست 10,081 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Andy Murray
|
![]()
تبریک میگم به طرفداران نواک به خصوص ارسام و djoko نواک عالی بود عجب وینر هایی زد سر مچ پوینت راجر
![]() واقعا چرا راجر دیشب درصد سرو های اولش انقدر پایین بود ؟ چه ارور های میداد ، اون فورهند ها کجا رفته بودند ( واقعا از راجر بعید بود ) به نظر من دیشب بکهند های راجر بهتر فورهنداش بود مادر و پدر نواک دیگه فکر کنم امشب صداشون در نیاد ![]() ![]() از اینکه فینال بین راجر و رافا نیست فوقالعاده خوشحوالم ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#655 | |
Murray's Fan
پستها: 1,274
سپاس: 6,455
در 1,271 پست 10,081 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Andy Murray
|
![]() نقل قول:
![]() |
|
![]() |
![]() |
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Alireza Murray به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#656 | |
Administrators
پستها: 3,387
سپاس: 16,337
در 3,243 پست 25,305 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نادال،رادیک،نواک،فیش،
جینپری،موری،گاسکه،
گونزالس،روبردو،هاس،فررو،مویا
ورداسکو،نلبندیان،
باقداتیس،گولبیس،
کیم،ووزنیاکی، گورجس،سیبولکوا
،سورانا،ماریا،وی
|
![]() نقل قول:
رافا از بازی اولش همه ی حریفانش سخت بودن چه گاباشویلی، چه ورداسکو، چه سیمون و چه لوپز و دیشب هم یوژنی... نواک میشه گفت از اول مسابقات بهترین تورنمنتش رو نداشته و خوشبین ترین هوادارش هم شاید بعد از بازی با ترویتسکی فک نمیکرد به فینال برسه... بهر حال، بنظر من که امشب نواک Favorite بازی هست ولی رافا از پیش باخته نیست... یادتون نره رافا تو زمین های بی جینگ سال 2008 نواک که بهتر از این تورنمنت بود رو شکست داده و همچین هم روی هاردکورت دست و پا بسته نیست! |
|
![]() |
![]() |
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی koury به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#657 | |
Administrators
پستها: 3,387
سپاس: 16,337
در 3,243 پست 25,305 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نادال،رادیک،نواک،فیش،
جینپری،موری،گاسکه،
گونزالس،روبردو،هاس،فررو،مویا
ورداسکو،نلبندیان،
باقداتیس،گولبیس،
کیم،ووزنیاکی، گورجس،سیبولکوا
،سورانا،ماریا،وی
|
![]() نقل قول:
شما اولین کسی هستی که من تو کل دوران دنبال کردن تنیسم میبینم از اینکه این فینال رخ نمیده دارید خوشحالی می کنید و این رو درک می کنم... ![]() |
|
![]() |
![]() |
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی koury به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#658 |
Member
پستها: 71
سپاس: 500
در 71 پست 550 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: matador,roger,del potro,novak,feranchesco rios,pet,berdych,gulbis..........,
|
![]()
دیشب برد بازی در دست فدرر بود، 2 تا مچ پوینت چرا فدرر ؟
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() نمایش نواک به طور محسوس بهتر از فدرر بود ولی فدرر دیشب به خودش باخت تا به نواک . اگر فدرر یکمی از روحیه خستگی ناپذیری نادال فقط 50 % درصدشرو داشت مطمئناً بازی رو میبرد حیف شد یک فینال رویایی رو از دست دادیم فدرر و نادال در مورد بازی امشب هم بگم که متاسفانه نواک بدلیل بازی سنگین دیشب و زمان کمتری که از نادال برای ریکاوری داره درصد برد نادال بیشتر مگر اینکه با اتفاقات غیر قابل پیشبینی روبه رو بشیم یا اینکه نادال روی فرم نباشه . آمار برد نادال 14 به 7 نواک ، بوده . این اولین بازی نواک و نادال توی us open میباشد و تا حالا نادال توی گراند اسلم به نواک نباخته البته فقط جدال آنها در گراند اسلم فقط در رولند گروس و ویمبلدون بوده اگر امشب نادال با نتیجه 3-0 ببره فکر کنم یک رکورد جدید باشه قهرمان 3 گرند اسلم در سال بدون دادن یک ست در بازی نهایی . امشب هرکس ببره برام مهم نیست امیدورام فقط بازی قشنگ و به یاد موندنی رو نگاه کنیم. ویرایش توسط babak59 : 09-12-2010 در ساعت 03:01 PM |
![]() |
![]() |
![]() |
#659 | |
Rafa's Fan
پستها: 229
سپاس: 3,860
در 227 پست 1,844 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafael Nadal
|
![]() نقل قول:
اتفاقا" رافا در این مسابقات بازی آسونی نداشته ![]() شماها چون رافا همه حریفان رو در این زمین که هیچ وقت درش عالی نبوده 3-0 کرده ![]() ![]() آره... دیگه باید باور کنید که رافا هم یکی از بهترینای hard courtـه ![]() |
|
![]() |
![]() |
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی MaTAdoR به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#660 |
Author
![]() |
![]()
مصاحبه تنیسورها بعد از نیمه نهایی :
فدرر اضافه کرد: شما احساس میکنید چیزی بیرون جا گذاشته اید اگر شما بازی را از دست داده باشید. این یک فینال نبود، پس من خیلی ناامید نیستم آنجوری که در یک فینال ممکن است باشم. من بازی را تماشا نمیکنم اما امیدوارم او ببرد. جوکوویچ : از آن بازی ها بود که شما همیشه به یاد خواهید آورد. من خیلی خسته هستم چیزی برای پنهان کردن نیست. برای 4 ست من خوب بودم اما ست پنجم از نظر روانی و جسمی خیلی سخت بود و انرزی زیادی از من گرفت. یوژنی : نمیتونم بگویم که واقعا خسته ام اما امروز به اندازه کافی سریع نبودم. تصمیمم سریع نبود. من خوب حرکت کردم، اما سرم یک گام عقب تر از دست ها و پاهایم بود! نادال : بعد از این همه تلاش، من اینجا در فینال هستم. خب ،فکر کنم درحرفه من این یک گام دیگری است. پس مطمئنا این پیروزی برای من خیلی مهم است. بودن در آخرین گرند اسلم سال چیزی جدید است زیرا همیشه با مشکل به اینجا رسیدم. بر گرفته از یاهو اسپورت و تنیس دات کام |
![]() |
![]() |
23 کاربر زیر از شما کاربر گرامی M∂hdi به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
Ahoura,
alina_b,
Barca&Lona,
davidbeckham,
Ehsλn,
Fakhruddin,
hamed.z,
Hatam,
kiavash,