|
آزاد فرانسه (Roland Garros) |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#731 | |
Murray's Fan
پستها: 1,274
سپاس: 6,455
در 1,271 پست 10,081 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Andy Murray
|
![]() نقل قول:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تو همیشه طرز تفکرت اینجوریه ![]() در مورد خط سوم هم بگم که حرف دهنت رو بفهم اونیم که عقل نداره خود خود خودتی ![]() |
|
![]() |
![]() |
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Alireza Murray به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#732 |
Statistician
پستها: 745
سپاس: 7,731
در 758 پست 11,060 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ----------- The king RAFAEL NADAL
|
![]()
با بازی که امروز از سودرلینگ دیدم مطمئن شدم رافا میبره فقط باید رافا بازی رو از 2ساعت و نیم بیشتر طولش بده و سودرلینگو چپ و راستش کنه تا خسته بشه امروز وقتی سودرلینگ توی نتیجه عقب بود انگار عضلاتش قفل شده بودن، بردیچ فرصت خوبی داشت از بی تجربه گیش باخت و گرنه سودرلینگ تابلو بود تسلیم شده
امسال نادال 2تا از 3 بازیکنی که طی دوسال گذشته توی خاک برده بودنش توی همون تورنمنت بردشون (فدرر مادرید-فررو روم) الان دیگه نوبت سودرلینگه که توی رولند ببرتش فقط کافیه به توپاش عمق بده فقط و فقط بعضی وقتا هم اسلایس یا اگه شد سرو اند وولی، توی بازی با ملزر سرویساشو یه بار بکهندش میزد یه بار فورهند و به همین دلیل ملزر نمیتونست سرویسای نادالو راحت بخونه اینم روش خوبیه در مقابل سودرلینگ تا برک نشه ولی به نظر من مهمترینش همون عمقه و لاغیر!! |
![]() |
![]() |
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Hatam به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#733 | |
Murray's Fan
|
![]() نقل قول:
تو رم گیرالدو فررو رو برد |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#734 | |
Statistician
|
![]() نقل قول:
مطمئن باش که رافا اگه ببره میاد رنک 1 اینو من توی مسترز مونته کارلو توی یه تایپیک مجزا توضیح دادم، لطفا بقیه رو کانفیوز نکن!!! ![]() |
|
![]() |
![]() |
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Hatam به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#735 |
Statistician
|
![]() |
![]() |
![]() |
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Hatam به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#736 |
Roger's Fan
پستها: 89
سپاس: 3,679
در 90 پست 684 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ROGER FEDERER
|
![]()
اگه یه نفر باشه که بتونه نادال رو تو رولند ببره خود سودرلینگه
به نظر من سودرلینگ نسبت به رافا برتری داره مگه اینکه نادال چیز جدیدی از خودش نشون بده تاپ اسپین های نادال نه تنها برای رابین مشکل ایجاد نمی کنه بلکه منتظر این ضربات هم هست تا با یه فورهند محکم جوابش رو بده کلید این بازی بکند سودرلینگه چون فورهندش همیشه کار می کنه ولی این بکندش هست که بعضی موقع ها می لنگه و با توجه به اینکه نادال از تاپ اسپین استفاده می کنه این یک برتری برای رابین هست و با توجه به قد بلندش می تونه بکندهای موثری بزنه و تاپ اسپین های نادال که ارتفاع زیادی می گیره رو به راحتی جواب بده کلآ نادال جلوی بازیکن های قد بلند که دارای دفاع سولید باشن به مشکل بر میخوره بازی امروز هم با بردیچ به خاطر این 5 سته شد که اولآ بردیچ خوب سرویس می زد و ثانیآ ارتفاع توپ رو پایین نگه می داشت ولی نادال در انجام این دو قابلیت به نوعی ضعف داره اون چیزی که برای سودرلینگ مشکل ایجاد می کنه ضربات فلت و اسلایس های دقیق و کم ارتفاع هست با این تفاسیر به نظر من سودرلینگ شانس بیشتری داره و یقینآ اگه نادال مثه بازی های قبل باشه شکست می خوره باید ببینیم نادال برای فینال چی تو چنته داره نظر من 3-1 سودرلینگ ویرایش توسط navidballack : 06-05-2010 در ساعت 12:14 AM |
![]() |
![]() |
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی navidballack به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#737 |
Murray's Fan
|
![]()
ورداسکو و تسونگا و گولبیس از کویین کناره گیری کردن
|
![]() |
![]() |
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Alireza Murray به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#738 |
Roger's Fan
پستها: 89
سپاس: 3,679
در 90 پست 684 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ROGER FEDERER
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#739 |
Statistician
|
![]()
دوستان داویدنکو به همراه فدرر توی Halle شرکت میکنن
یه چیز جالب بعد از بازی ملزر گفته که نادال تو فینال میبره ![]() ![]() نادال هم بعد از بازی گفته که میدونم چطور بازی کنم تا سودرلینگو شکست بدم ولی تاکتیکمو واسه بازی فینال نمیگم (اشتباهی که فدرر تو بازیش مقابل سودرلینگ کرد و گفت بیشتر اسلایس و دراپ شوت بازی میکنم)، دمش گرم حال کردم به این میگن روحیه شکست ناپذیری ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Hatam به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
#740 |
Statistician
|
![]() مقابل فررو توی رم 2008 اگه بازیو دیده باشی که ندیدی میفهمیدی که با اون وضع پاش حتما میباخت مقابل فدرر توی مادرید 2009 هم خود نادال بعد از بازی گفت که من از اونایی نیستم که واسه باختشون بهانه میتراشن ولی سمی فاینال خیلی منو خسته کرد با این وجود تو کل بازی فدرر از دوتا بریک پوینتی که داشت استفاده کرد و برد درصورتی که نادال 4 تا بریک پوینت داشت ولی استفاده نکرد رولند پارسال هم که معلوم الحاله |
![]() |
![]() |
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Hatam به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: | ||
![]() |
برچسب ها |
رولندگروس، فرنچ اپن، تنیس خاکی، گرنداسلم، |
کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
ابزارهای موضوع | |
نحوه نمایش | |
|
|